Hvordan bli kvitt inngrodde hår i bikinilinjen
 Hver kvinne bruker hennes måter å bli kvitt uønsket hår. Dessverre er mange av metodene fører til innvokste hår. Hvordan bli kvitt inngrodde hår i bikini? Svaret på dette spørsmålet mange kvinner er ute etter, siden denne kroppen skal alltid se ryddig. I mellomtiden, inngrodde hår levere en masse problemer - dette uestetisk utseende og utseendet på sår, og utdanning på plass inngrodde hår mørke flekker. Derfor må vi gjøre vårt ytterste for å ikke vrostaly hår.
 Hvordan unngå inngrodde hår
 Etter hårfjerning voks eller program (noen ganger etter å ha brukt en barberhøvel) noen hår vokser under huden. For å unngå dette, er det nødvendig umiddelbart etter epilering prosess hudkrem som inneholder desinfiserende elementer. Du må også fukte huden kroppen melk.
 Du kan også bruke en spesiell lotion som bremser hårvekst - takket være bruken kan redusere mengden av hårfjerning, samt antall inngrodde hår.
 Minst to ganger i uken for å nytes i dusjen skrubb. Dette fjerner døde hudceller, det blir glattere og vakrere. Og da vokser håret vil være lettere å bryte gjennom huden.
 Fjerne inngrodde hår i bikinilinjen
 Når inngrodde hår, gjelder kroppsskrubb. Et par ganger om dagen bør håndtere sine problemområder. Fjerne døde celler fremmer enklere muligheter for å få håret. Du kan også gni flekken med inngrodde hår pimpstein. Men du må forstå at det truer med å skade og normalt vev, ikke bare å få inngrodde hår.
 I den inngrodde hår trenger også å sette en bit av et medikament for behandling av akne. Dette vil bidra til å lindre betennelser. Det er ofte ledsaget av pussdannelse inngrodde hår.
 For enklere fjerning av hår hver dag kan også bli satt på det berørte området for et par minutter fuktig varm komprimere. Det er nok å suge og deretter vri håndkle eller serviett vev med varmt vann og sette et håndkle på setet av håret vrosshymy. Denne pakken bidrar til å myke opp huden og inngrodde hår oppdra. Deretter tar man en nål eller pinsett, alkohol tørk verktøyet og forsiktig plukke opp håret til å trekke seg på overflaten av huden. Deretter plasserer behandlet rensemiddel. Denne metoden er ganske smertefull, men svært effektive. Fremfor alt, når prosedyrer ikke er registrert i hudinfeksjon. Så bli kvitt inngrodde hår bare trenger etter en dusj, rene hender og bruker steriliserte instrumenter.  
Hvordan å ta Love story

 Bilder og video av din «Love story» - dette er hva du vil i årene som kommer. Så du trenger å nærme seg dette svært alvorlig. Velge en fotograf, sørg for å se arbeidet med flere artister og bare da ta den endelige avgjørelsen. Vi vil fortelle deg den generelle retningen, fjerne Love story så alt avhenger av din fantasi.

 Når du skal begynne skyting


 «Love story» begynner vanligvis å ta av to uker før bryllupet. Det er bedre å starte det tidligere, umiddelbart etter påføring. Du vil få mulighet til å reflektere over historien sakte, kanskje til og med kostymer. Du kan trygt velge en filming og ikke bekymre deg for at plutselig går dårlig vær.

 En annen grunn til at du bør begynne å skyte «Love story» før - Skyting vil teste din kompatibilitet med din valgte fotograf. Plutselig du ziydetesya karakter? Du vil ha tid til å endre fotografen. Forresten, vil det være nyttig og av høy kvalitet bilder for å fange bryllupet. Han ser fordeler og ulemper med de modellene vil bidra til å holde mer trygg foran kamera kan også bidra til å gjøre opp en bedre bruden til bryllupet, det var rett og slett uslåelig. Profesjonell fotograf vet bedre enn noen hvordan å skyte Love story.

 Hva å skyte «Love story»


 Når du filmer «Love story» du kan gjenta de mest hyggelige stunder i livet ditt par, dating, første date, frieri. Kanskje det er noen spesiell, viktig sted for deg, sørg for å besøke det med fotografen.
 Alle forberedelsene til bryllupet kan også være en del av «Love story»: å kjøpe ringer, brudepike kjoler og passer brudgommen.
 Tenk deg, hvordan å skyte Love Story. Du kan ordne kostyme «Love story», prøver på uvanlige kostymer, make-up.
 Veldig bra å ta med i «Love story» Skyting utendørs i parken eller i skogen. Du kan forlate byen.
 Ikke zatsyklyuytesya tradisjonelle filming steder, oppfinne uventede variasjoner interiør situasjon og deretter din «Love story» er ganske unikt og interessant.  
Bryllup i gresk stil

 Jeg vil ha sol, skjønnhet og unike feiring - et bryllup i gresk stil - din beslutning. Times guder har aldri forlatt noen likegyldig.

 Rom for banketter


 Rom for banketter velge er vanskelig, fordi Hellas er berømt for sin arkitektur med søyler og statuer, kan du fjerne den romslige rom og dekorere det med små statuer, amforaer og kolonner, tabeller, som vil bli basert på en enorm mengde frukt og druer.

 Invitasjon i gresk


 Etter invitasjon kan også komme i en passende stil. Velge et bryllup kan være butikker eller bestille ditt eget design, også kan gjøre den håndskrevne produksjon. Zistarena papir, dekorert med en kvist av oliven og rullet inn i en rull, er perfekt.

 Utseendet til bruden


 Brudepike kjoler skal være laget av lett stoff hvit eller melkeaktig farge til behandling av tiden. Hennes hår krøller eller litt pryzibrani, dekorert med blomster og en lang slør, som i gresk stil bryllup krever ikke ekstra detaljer. Store øredobber og et armbånd på armen, utfyller hele bildet. Standing Wicker Wedge hæl sko eller tynne såler. Makeup er ikke vanskelig, det viktigste høydepunkt øynene beveger seg, eller for å gjøre en "cat eye" lepper bør ikke stå for, passer naturlig leppestift skygge.

 Utseendet til brudgommen


 Brudgommen er absolutt ikke enig i å være i klær fra den gang, er det tilstrekkelig hvis det er i en dress og en kappe drapert på skuldrene (Pharos). I tråd med denne stilen ikke nødvendigvis sikre at ditt opphold levd opp til kleskode, gjøre sine laurbærkranser og kapper som bringer dem nærmere den gamle greske epoken.
 Bryllup i gresk stil symbol for skjønnhet og kjærlighet, som Hellas er kjent gudinnen Afrodite, som rammet menn på et øyeblikk. Den eksakte hit i stil overlater mye av lys og varme i ditt hjerte for en levetid.
 Glem om standard innløsnings- og bryllup seremonier som ligner på hverandre som fabrikken produkter. Denne ferien er skapt for deg, så nyt det. La bryllupet i gresk stil og sofistikert i utforming og planlegging, men effekten er uforglemmelig. Stilisert bryllup organisert sjeldnere, så pass på at dagen vil være unik.  
Bryllup i marin stil

 Marine eventyr, pirater, havfruer - et stort tema for et bryllup. Bryllup i marine stil vil foretrekke de som elsker å surfe på maritime området fra støy stopper vannet og nyte en fin fuktig luft. Feast ønsker å tilbringe en rolig miljø uten irriterende oppkomme av farger.

 Skipet


 Bryllup i maritime stilen er mest vann, dvs. flytting av sjø eller elv båt. Ideen om at du vil bli avskåret fra verden og vil være bare i selskap med nære venner på øya kalt "skipet", gjør at hjertet slår med glede og forventning.

 Alternativ skip


 Hvis du ikke klarer å dra til sjøs eller du ikke sette rocking, kan du bruke den alternative: Lei en restaurant som vil ligne i form skip eller kafé på stranden med sand. Situasjonen er opprettholdt i marine farger: blå, grønn, blå, cyan, hvit.

 Making rom


 Leve bedre tre med hvite eller blå duker. På bordet kan du sette en liten sammensetning av koraller og perler. Ikke dårlig fit skjell og sjøstjerner. Bryllup i marin stil forplikter ikke invitert dreskod følge, som passer prinser og sjømonstre vil se latterlig.
 I stedet for biler til leie fritidsbåt som vil spille rollen som brudepike maskin og deretter ferje gjester til åstedet for seremonien. Ikke dårlig, hvis registreringen vil foregå på land under buen, innredet i henhold til marine problemstillinger.

 Kle bruden og brudgommens dress


 Brudepike kjoler kan være i form av "fisk" eller montering. Ikke velg skjørt fordi med dem på skipet vil være vanskelig å håndtere. Brudgommen kan bære en smart dress solid kan ikke være noen slips.

 Bouquet Bride


 Eksperimenter med bukett, kan det være av ville blomster, liljer eller involverer komplekse elementer som skjell. Bryllup i maritime stilen er ikke så vanskelig å behandle og alternativer kan være mange. Noen har råd til folk med lite kapital.

 Meny og kake


 Menyen er dominert av sjømat. Kaken kan gjøres sjøstjerner og perle mat, det vil gjøre ham ser ut som en skattekiste.  
Hvordan fortelle datteren om menstruasjon?
 Det synes i går babyen din datter var kjedelig og år på rad så raskt og stille forvandlet til en tenåring jente. Det forvirret de første tegn på modenhet, så det er på tide å vie til det i rent forretnings kvinner - for å snakke om menstruasjon, om intimhygiene. Vanligvis månedlig starter i jenter i 12 år - 15, men det hele avhenger av individuelle egenskaper i kroppen, og det kan skje for et år siden, et år senere. Vanligvis, en ung bosatt i Sør dette fenomenet kommer i yngre alder i severyanok første menstruasjon forsinket.
 Vi vil snakke med deg, mamma
Representanter for den eldre generasjon husker at i sin ungdom for å diskutere temaer slike var utenkelig. Dette førte til at uutdannede jenter følte et sjokk da han så blodflekker på sengen. Og noen ganger frykter gått inn i et stabilt kompleks.
I dag er det ingen tabu emner, og dette førte til promotering av skaftet sex at mødre noen ganger ikke vet hvordan å fortelle datteren om menstruasjon. Tross alt, nesten ingen foreldre i vet at det er å se, lytte og lese til sine barn. Men hva er de vanskelighetene som har oppstått, bør voksne diskutere med jenta tenårings tema fysiologisk modenhet kan ikke berøre det bli forstått at intimitet.
 Samtalen må forberede
Og, merkelig nok, men selv de mest erfarne foreldre bør se gjennom leksikon for tenåringer, som er svært populære funksjonene som er beskrevet pubertet barn. Som et resultat, vil en voksen være lettere å finne de riktige ordene. Også trenger du anbefale boken datter, og selv om det er ubehagelig å spørre deg om noen punkter, kan det få informasjon, få alle svarene ikke er i gården, og fra gode kilder.
Du kan finne nyttige opplæringsvideoer, hvor tilgjengelige ungdom å danne forklarer funksjonene i utviklingen av den unge organisme. Men før anbefale en film datter, prøver å se det selv for å være sikker på at den form for informasjon presentasjon ikke altfor ærlig.
Komme klar til å snakke med sin datter, prøver å snakke med slektninger, familie venner, som jente kan registrere en "merkelige" spørsmål. Du må godta at de ikke har fortalt historier om hennes baby kål og Stork, og svarte på alvor som et likeverdig menneske. Hvis alle voksent miljø vil reagere på denne måten, vil jenta ikke blir nervøs og se etter andre objekter til åpenhet.
 Han forteller det som det er
Selvfølgelig, jeg ønsker at det skal være min mor. Bare hun kunne finne de riktige ordene for å roe jenta forklare hva som skjer med kroppen hennes.
Men hver familie komponerte sin, spesielt forhold. Noen ganger mer tillit pappa datter, for henne er det svært nær til mannen som hun hadde alltid delt det mest intime. Så ikke noe dårlig vil skje hvis far i dette tilfellet vil ta på seg rollen som pedagog.
Forvalterne kan godt være en klok bestemor og søster. Viktigst, voksne kunne forklare den tilgjengelige delikat jente, det var modning scenen, som ikke bør skremme, bør det ikke skamme seg over. Videre vil disse endringene gradvis forvandle det til en vakker jente som senere skulle bli mor.
 Månedlig - er ikke en sykdom
Det første man bør lære jenta spent første menstruasjon. Vel, hvis denne samtalen fant sted før mensen, 10-11 år. Denne "pedagogisk program" - en riktig avgjørelse foreldre, forutsatt at de er i stand til å presentere informasjon på en tilgjengelig for jenter i denne alderen skjemaet.
Selvfølgelig må du vurdere at noe om "det" jente allerede vet. Den kommuniserer med venner, se på TV, mottar informasjon fra dataskjermen, sidene i aviser og magasiner. Dette bør imidlertid ikke avbryte din beslutning om å fortelle datteren om menstruasjon. Du må forstå hva det vet om kvinnelig fysiologi, og til å endre og korrigere denne kunnskapen, som for øvrig kan være helt utilstrekkelig.
 Hvor skal jeg begynne?
Først av alt, fortell oss om strukturen av den kvinnelige kroppen, forklarer at som et resultat av det å vokse opp i det nødvendigvis foregår fysiologiske prosesser, og dette er årsaken til menstruasjon. En jente må forstå at menstruasjonssyklusen bør behandles som et naturlig fenomen snarere enn en sykdom problemer.
Det er bedre å snakke mindre om den smerten som noen ganger under menstruasjon. Omtale av smerte kan kort si at de ikke påvirker den normale liv.
Ikke glem å fortelle, og det er premenstruelt syndrom, spesielt jenta før den første månen har følt svakhet, irritabilitet. Forklar at alt dette er at kroppen går hormonelle endringer. Snarere datter arrangere slike forklaringer og ytterligere ubehag vil ikke forstyrre det til en grad.
 Hygieniske problemer
De må drøftes under åpen samtale. Tips en datter om menstruasjon - som betyr å utdanne henne om detaljer og feminine hygieneprodukter. En jente skal vite at under menstruasjon intime mikroflora svært sårbare for alle typer infeksjoner. Derfor bør det være på dette tidspunktet i morgen og kveld for å ta en dusj hver gang skiftende pads, og bør vaske flere ganger om dagen.
Sørg for å huske hva hygiene bør være på hånden i "kritiske dager": tamponger og pads. På hennes alder er det best å bruke pads.
 Jenta trenger din hjelp
På å bestemme hvordan å fortelle datteren til månen, husk at hun kan ha problemer. For eksempel, fra tid til annen variere lengden på perioden eller, mulige forsinkelser på opp til to uker. Det kan også skje situasjoner som må hjelpe legen. Det hender at de 15-år gamle jenter ikke begynner mensen. Eller forsinkelse når tre måneder. Bør føre til bekymring for mor og menstruasjon som varer mer enn en uke.
 Og litt om de mest intime
Hvis samtalen med hans datter kom ut, og hun takknemlig akseptert din informasjon og råd, og diskutere dette sensitivt tema som graviditet. En jente kommer inn i voksenlivet, denne kunnskapen vil hjelpe henne i fremtiden ikke til å gjøre feil og opprettholde sin helse.  
Яндекс.Метрика