Hvorfor ikke feire 40 år?Hva tror du, hvorfor ikke feire 40 år? På Internett kan du finne nok forklaringer på dette. Ingen av dem rettferdiggjør den offisielle kirken. Noen tjener kirken vil fortelle deg at det er all overtro. Samt "dårlige" skiltene ikke passerer terskelen, halvveis tilbake, ikke gi klokker ikke spise med en kniv, ikke ta ut søpla etter hendelsen, og mye mer. Ulike fordommer hundrevis å kjenne dem alle er umulig. Derfor observere også ikke fungere.
Forskjellige mennesker har forskjellige holdninger til skiltene, dårlige og gode. Noen de ikke tror. Andre tror ikke, men prøv ikke å eksperimentere. Atter andre mener, men finne måter rundt forbudet. Svært få ærlig tror i alle skilt og strengt håndhevet. Kanskje i dette livet virker det for komplisert og uinteressant.
Hvorfor ikke feire 40 år?
Så hvorfor kan ikke feire '40? Det ville virke, men prøver vi å feire alle "runde" dato. Så hvorfor 40 og ikke 30 eller 60? Hvorfor denne datoen mange forbundet med døden? For eksempel er det en tro på at hvis feirer 40 år, og 50 overlevde ikke.
Noen mener at denne funksjonen gjelder bare for menn, mens andre forby feire det førtiende kvinner. Ofte kvinners "vanskelige" alder 53 år vurderes. Interessant nok har folk lenge trodd dette tegnet. Som de forklares?
I sjeldne gamle mannen led terskel førti år. Så redd for at dato. I dag har forventet levealder fordoblet.
Det antas at i førti år mennesker opplever en milepæl i hans liv. Han har justert livet karriere. Han ønsker å endre noe, føler oppdatert. Og ofte disse oppdateringene er ikke til det bedre.
At tallet "40" er svært vanlig i ulike offisielle og uoffisielle religioner. Det er ofte funnet i religiøse læresetninger og okkultisme. For eksempel, Jesus fra 40 dager i ørkenen etter dåpen. Eller 40 minnemarkeringer dager etter dødsfallet. Selv vandrende jødiske folk etter Moses i ørkenen i 40 år. Rengjøring kvinne 40 dager etter fødselen, og mer.
Assosiert med denne klausulen og påvirkning av stjernene på menneskers liv. Det antas at i førti år er det indre transformasjon i menneskeliv. Ofte hans livsstil radikalt endret. Noen endringer venter spent, derfor feire 40 år. Ofte store forandringer i livet assosiert med døden. Hun regnes som en form for overgang til en annen stat.
Det er også ideen om at hvis en mann førti år ikke har nådd posisjon i livet, er det nå for sent. Og med frodig førtiende jubileum feiring kunne begynne sin vei til døden.
Grunnen til at det er en mystisk forklaring av tallet "40". Den brukes i forskjellige skoler av magi og esoterikk. Fire betyr døden. Og i Natal chart rundt denne alderen skift begynner Uranus, planeten som kan bringe en rekke endringer i mitt liv.
For noen grunn er det antatt at i overgangen til voksenlivet (i dette tilfellet 40) kropp svekket mann, hans aura skjøre. Derfor kan noen uvennlig ord eller sjalusi føre til navrokiv eller problemer.
Hvordan feire førti år?
Selv om de ikke tror på varsler og overtro, vi prøver ikke å ta sjanser og ikke sjekke for seg selv at det var sant. Så mange prøver å "jukse skjebne. Dette kan brukes på mange måter.
For eksempel kan du ikke feire møte 40 år, og farvel til 39.
Det er et alternativ til å feire jubileet den andre dagen. Fordi ofte vi går videre helg ferie som faller på en arbeidsdag.
Det kan bemerkes, timing til den hendelsen. For eksempel, markerer starten på jaktsesongen, sjampinjong sesongen, sen vinter eller på lørdag i forrige uke. Jeg ville kjøre å samles med venner og familie. Selv om du ikke kan kjøre.
Inviter venner til en fest regelmessig. Du kan ikke engang fortelle dem at det er forbundet med din jubileum. For venner av denne datoen vil ikke bli glemt.
Og du kan bare rett og slett for å feire med familien. Og hvis sjelen krever et omfang, kan du ha det gøy her om dagen og ved en annen anledning.
Det antas at skiltene ikke gå i oppfyllelse hvis tilbringe ferie borte fra hjemmet. For eksempel, for å forlate landet, hvis været tillater det. Markere bursdagen til landet, i en restaurant, etc.
Hva kan skje hvis '40 notatet?
Faktisk vil ingenting skje med deg hvis du ikke kommer til å tro på varsler og overtro. Hvis du er skjebnebestemt til å bryte opp dagen etter den førtiende jubileum, skjer dette uten hans feiring.
Ofte årsaken til alle våre problemer i selvhypnose. Vi har lang sier: trodde materiale. Hvis du venter et triks, vil det skje. Jo mer du tenker på svikt, jo mer sannsynlig at de vil inntreffe. Vi får det vi mener.
Og så er det uttrykket "alle sykdommer i hodet." Hvis du ser på symptomer på ulike sykdommer, vil de vises. Bare ikke tenke på de dårlige, og liv vil være enkelt og morsomt!
Så hva gjør vi forutsi disse skiltene? Den viktigste grunnen til at du ikke kan feire 40 år - en mulighet ikke leve til 50. I tillegg til døden omen spår sykdom, skilsmisse, tap av arbeidsplass, død av kjære eller sykdom.
Men alt dette ulykke kan skje når som helst. Og det har ingenting å gjøre med det førti jubileum. Faktisk, mange sykdommer oppstår hos mennesker etter førti år. Dette er forståelig, fordi vi ikke er yngre med alderen. Bare se opp for helse, holde en sunn livsstil.
Tegn bursdag
Det er mange tegn og overtro knyttet til bursdag.
For eksempel, under feiringen av hunden ikke kan bo med gjestene.
Har du ikke navn dagers fangst deg på veien.
Sørg for å være på bordet kake med lys på en del år.
Du kan ikke feire bursdager på samme tid flere personer.
Du kan ikke peredarovuvaty gaver. Det er også umulig ting kjøpte meg en bursdagsgave. Resten av dagen kan være.
Ikke Bursdager restaurant der i går var en vekker.
Bursdager skal være i godt humør, det påvirker hele året av sitt liv.
Husk at tro i ulike varsler og overtro gjør oss lukket, lindrer byrå. Feire sitt førtiende eller ikke - du bestemmer. Det er viktig å ha alt med måte. Ellers kan enhver anledning slå sorg, uavhengig av dato, antall og akseptere.  
Hvordan å stoppe gassmålerPrisene for naturressurser øker dag for dag og folk prøver å redde alle tilgjengelige midler. Vann, gass, lys - mye nødvendig og alle hjem, men at noen ganger spiser en god del av kostnadene for familiens inntekt. Kulibina vår oppfinnsomhet kjenner ingen grenser, fordi noen typer meter kan pause og stoppe av en magnet.
Assistent Økonomi
Neodymmagnet vil hjelpe deg å redusere kostnadene for regninger. Dette produktet har blitt ganske populær blant forbrukerne på grunn av deres interessante egenskaper. Avhengig av disken, kan det være full eller delvis suspensjon stopp. Ifølge selgere magnet, full stopp roterende observert i modeller av følgende produsenter: Omega RL, Innovator, NOVATOR RL, Yampil, Arsenal, NOVATOR RL. Blant de membran modeller magnet arbeider med bedrifter slike tellere: NPM G4, Elster BK G4-G6T, BK-G4, Gallus Schlumberger G4 (c 2000..til.). Det er også en hvis arbeid kan ikke justeres med neodym Assistant modell,: SHMN-en Vizar G6, Gallus 2000 iTRON (etter 2011..til.), CDQ (Vladimir), Metrix, Octave, Premagas G6. Ulike modeller av måleinstrumenter krever ulike magneter, må vi tvinge annen jobb. I noen tilfeller bør separering av strømmen nå 200 pounds. Magneten er lett å installere, det skal bare være festet til kroppen. Noen vydeoynstruktsyyh kroppen teller modifiserer vellykket bruk av neodym. I slike tilfeller bør du være forsiktig, fordi du kan få en bot fra gass tjeneste. 
Prøver å stoppe telleverket g4 NPM
Mange online ressurser si at denne modellen ikke kan telle sakte eller stoppe. Dessverre, ikke funnet, utformingen av som dette produktet har endret seg. Listen på nevnte nettsted NPM g4 oppført, og prosessen med regnskap eksponert endret. Hovedvilkåret - metalldeler av maskinene dine. Nylig, er disse meter leveres med plastdeler, og derfor svak magnet.
Proof

Konklusjon - modell med metall fyllinger kan stoppes, men hvis du setter det slik. Ellers kan du endre til en annen disk, som kan brukes neodymium magnet.  
Hvilke farger passer sammen
 Enig, ikke alle har en følelse av estetikk, brakt til perfeksjon. Noen syntes å være mentalt i stand til å se hvilke farger er kombinert med hverandre, og for noen enda opplagt eksempel vil ikke gi noe resultat, "Se, rød, grønn her. Og forstå, kombinert eller ikke? »
 Faktisk ikke finne opp hjulet. All teoretisk basis av fargekombinasjoner har lenge vært studert og identifisert. Hvis du tviler på valg av farge, bare se på denne listen over fargekombinasjoner.
 Hvit - Går bra med alle farger i alle nyanser.
 Gul - Orange, varm brun, sjokolade, blå-grønn, myr, blå, mørk blå, lilla, fiolett, svart. Den gule fargen uten å legge noen annen farge ser skjemmende.
 Beige - Gray, grå-brun, kakao, sjokolade, brun, rusten-brun, gul-grønn, myr, kaki, oliven, lyse blå, aubergine lilla. Beige fargen er ganske allsidig: den kombinerer både med ro og med rike og levende toner.
 Golden - Rød, lilla, fiolett, brun, mørk grønn, oliven.
 Orange - Lys gul, beige, sennep, brun, lilla, svart.
 Aprikos - Hvit, beige, kamel, rød, brun, lys brun, oker, himmelblå, blå-grå, blå, sølv, grønn.
 Terrakotta, Dempet orange - blek gul, brun, sjokolade, brun, grå-grønn, khaki, mørk grå, mørk blå.
 Kamel - Hvit, gul, beige, brun, rød, Omarov rød, oker, brunt, lilla, fiolett, blå-grå, blå, grønn.
 Rosa - Hvit, blek blå, lys grå.
 Rød - Hvit, gul, rosa, sand, brun, rød, blå, svart og brun, svart og sølv. Utmerket kombinasjon mellom ulike nyanser av rødt.
 Bordeaux - Mørk blå, blå-grønn, svart, grå, grønn, grå, alle nyanser av rødt. Med burgunder farge ser gode bær toner, slik som hyllebær, blåbær, bjørnebær.
 Lilla, Magenta og fuchsia farge - gul, oransje, lys blå, grønn og mørk grønn, lilla, hvitt.
 Coral - Hvit, gyllen, blek gul, svart, beige, oransje, gul-oransje, brun og mørk brun, kaki, grå, grå-blå, rosa, rød, fiolett, lilla, mørk blå, svart.
 Brown - Hvit, gul, krem, beige, elfenben, gull, lys rosa, oransje, lilla, himmelsk, lys blå, mørk blå, lys grønn, oliven, blå og grønn.
 Rusty-brun - Kremet hvit, gul, kamel, oransje, rød, lilla, plomme, Blackberry, brun, lys grønn.
 Grønn - Hvit, gul, oransje, grønn, brun.
 Lysegrønn - Grå, svart.
 Oliven - Gull, oransje, rød, kirsebær rød, burgunder, mørk lilla, lilla, brun, varm grønn, blå-grønn, urte, hacks, aubergine.
 Khaki - Gull, gul-gull farge ull hvit, fersken, grå, oransje, rød, rød, tomat, Omarov rød, lilla, plomme, Blackberry, blek grønn, blå og grønn.
 Sennep - Gul, beige, lys rosa, korall, terrakotta, brun, sjokolade, blå-grønn, khaki.
 Blå - Hvit, beige, gul, rosa, korall, lilla, lys lilla, lys blå, mørk blå, grå.
 Blå - Kremhvit, fersken, appelsin, blek oransje, grå, oransje, tomat, brun, lys brun, khaki, Blackberry, lilla.
 Lyseblå - Hvit, gul, rosa, oransje.
 Dark Blue - Hvit, vanilje-gul, lys rosa, rød, blå, lilla, grønn og blå, plomme, blå, grønn, grå, brun, mørk brun.
 Turkis - Hvit, gul, oransje, blå, grønn, lilla.
 Lilla-rosa - Gul, rosa, rød, blå, lys blå, mørk blå, brun, sølv.
 Violet - Hvit, gul, oransje, rosa, blå.
 Lilla - Hvit, gul, oransje, mørk blå, grå, sort.
 Lilac - Hvit, sitron, rosa, blå, maismel blå, lilla, fiolett.
 Gray - Hvit, beige, rød, burgunder, blå og andre nyanser av grått, svart.
 Lys grå - Gul, blek rosa, korall, lilla, blå, lilla.
 Gråblå - Hvit, beige, rosa, Omarov rødt, brunt, oker, turkis, blå, lilla, svart.
 Svart - Gul, sitron, oransje, rosa, sarkastisk rosa, rød, lilla, grønn, frodig grønn, blek grønn, grå, indigo, blå-blå.  
Яндекс.Метрика