Hvis du bestemmer deg for å få riktig og god venn, så kan du lage collie hund, er det sannsynligvis en av de mest lojale og vennlig dyr chotyrylapyh, som bare kan tenke på.
 Hunderase collie - den beste familiehund, som eieren ikke kan forvente noen små eller store ugagn, tillitsfull og veldig smart, hun elsker å tilbringe tid med sine eiere. På toppen av det collie - en sann utførelse av hjørnetann eleganse, nåde og skjønnheten i naturen skjenket dem virkelig kongelig utseende.
Hvordan ta vare på en hunderase collie?

 Men historien om disse hundene ikke helt Royal, uansett, så de ikke var riktig. Versjoner av opprinnelse, det er mange, en av dem, regnes som fødestedet Collie Storbritannia, hvor de ble brukt som sauegjetere.
 Colley, er vi vant til å se i dag, og de som hjalp mate sauer århundrer siden, signifikant forskjellig både i naturen og utenfor (forfedre hadde en grov utseende), men de deler en svært viktig ting til felles: de og de som er fratatt aggresjon.
 Dette er enkelt forklares med det faktum at ulver i disse stedene ble ødelagt for lenge siden, så den viktigste oppgaven collie hadde kontroll saueflokker som ingen har forvilla seg fra flokken samlet.
Hvordan ta vare på en hunderase collie?

 Og i dag Collie hunderase utmerker seg ved sin godhet og kjærlighet, men på samme tid, veldig nært knyttet til familien din, selv på vanlige turer liker ikke hvis noen i familien går langt fra hverandre som svar på denne bjeffing.
 Interessant, den første kongelige personen som betalte oppmerksomhet til dem, var dronningen av England, Victoria. Siden da, Collie var ikke bare nyttig på beite, men utviklet seg til intelligent og lydig følges domstol. Naturligvis, for dette formålet ble valgt bare de vakreste og mest elegante individ. Forresten, har moderne eleganse og farge kommer gjennom hardt arbeid avl spesialister.

 Slag hjerte og en aktiv livsstil


 Hvis du bestemmer deg for å få en slik vakker og flink hjemme, så du definitivt trenger å lære å ta vare på henne, og utforske egenskaper og vaner tidig pet. Disse hundene er helt justerer til sin herre, til tross for sin lille størrelse og ukuelig ønske om bevegelse kan selv bor i leiligheten, men på en konstant og aktiv vandre i gaten.
Hvordan ta vare på en hunderase collie?

 De blir ofte kalt "nanny" for små barn, fordi disse hundene elsker barna og villig til å bruke mye tid sammen med dem. Med idrettsutøvere, kan de lett bli livlige løpere kan overvinne store avstander, og for folk som er vant til å holde ro og målte livsstil vil være en god følgesvenn for lange turer.
 Ved sin natur, Collies er svært aktive og glade dyr som elsker å løpe og hoppe, godt eksponert håndterlig, og selv etter passering av et spesielt kurs for å bli guider for blinde. Denne arten skiller vidd og gode mentale evner, generelt, ikke bestridt, men behovet for direkte, ærverdig stand til å stå opp for seg selv og sin herre.
Hvordan ta vare på en hunderase collie?

 Forresten, i krigstid disse hundene hell serveres som sykehus sambands ingeniører og selv hvor de viste en utviklet intuisjon og forståelse.

 Å velge en valp collie


 Totalt er det to varianter av rasen: kort og langhåret, mer kjente til våre breddegrader. Velge en rase collie valp, husk at den beste alderen for å skaffe det - 1,5-2 måneder.
Hvordan ta vare på en hunderase collie?

 Å kjøpe et sunt og balansert hund, selvfølgelig, bedre å ta kontakt med en barnehage eller oppdretter som kan gi deg alle nødvendige dokumenter for foreldre og valper. Det er ønskelig å se minst én forelder med mine egne øyne å vite om hvordan valpen din vil se ut i fremtiden.
 Vennligst ta hensyn til forholdene der hundene er i barnehagen bør være varm og ren, bør de hundene ser våken og aktiv. Standarden på denne hunden gir som valp ved 2 måneders alder allerede har dannet ganske sterke og likeverdige ben, lang hals og glatt tilbake, uten horbynok og nedbøyninger. Ørene skal henge litt fremover og øynene har neokruhluyu og nevыpukluyu skjema.

 Stell og vedlikehold


 Til tross for at hunden collie har en tykk og langt hår, ikke bryr seg for det for vanskelig, bør du regelmessig gre kjæledyret ditt minst to ganger i uken, og bade etter behov. Forresten, collie tåler varme godt, massevis av ull holder luften som bidrar til å kjøle hunden.
 Pass på å se hundene ørene, som de økte hår som kunne ha flatet øregangene.

 For å gjøre dette, må det tas opp regelmessig: dette vil hjelpe spesielt pulver for ørene. Det gjør håret mer skjør, og derfor mye lettere å trekke sine skarpe bevegelse i retning av vekst.
 I tillegg skal ørene renses jevnlig fra ørevoks med en bomullsdott dyppet i en spesiell lotion. Hvis plutselig dukket opp i dyre dårlige ører, det nødvendigvis må ta til veterinæren, kan det være tegn på sykdom. Følg klør slik at de ikke zakruchuvalosya ikke vondt dyrets føtter.
Hvordan ta vare på en hunderase collie?

 En viktig rolle i omsorgen for en hund å spille et balansert kosthold og diett tilslutning. Fra barndom pet sedvanlig å spise på samme tid etter et måltid, til tross for all den tåpelige natur kjæledyr, bør han få tid til å hvile og fordøye mat, ca 2-3 timer.
 Som for menyen, anbefaler ekspertene å mate dem en spesialisert hundemat, tørt eller i form av hermetikk, uten å blande med vanlig "menneske" mat. Du kan forberede deg for hunden, men det vil kreve kvalitetsprodukter, ikke "restene" av bordet.
Hvordan ta vare på en hunderase collie?

 Listen over nyttige og attraktive produkter Collie inkludert korn, egg, lever og kokt oksekjøtt, spesielle urte kosttilskudd, grønnsaker og kokt fisk uten bein. Men rå svinekjøtt, melprodukter, perle bygg og rå fisk - ikke de mest nyttige produkter for slike hunder, men heller selv skadelig og farlig.

 Hvor mye er denne hunden?


 I gjennomsnitt, prisen på valper collie rasen varierer fra 2-5000, men vi snakker om barn uten stamtavle. Valper fra kennel som kan skryte av en rik stamtavle, vil koste 5000 og oppover.  
 Taxi - utrolig spesiell hund sannsynligvis ikke vil lure de er så populær verden rundt. Dette er en meget aktiv, energisk og morsom rock som ligner en nådeløs motor - alltid i bevegelse. Det er lett å bli en sann venn til hans familie, glad for å tilbringe tid med din husstand, og er alltid klar til å opptre som en uredd beskytter, om nødvendig, selvfølgelig, vil vises.
 Denne hunden har en svært høy intelligens og god intelligens for å hjelpe henne å gjøre raske og presise avgjørelser.

 Funksjoner av karakter og atferd


 Hvordan ta vare på en hunderase dachshund? Før du forstår dette problemet, er det viktig å forstå hva som utgjør som har egenskaper og vaner. Denne rasen er stor for leiligheten vedlikehold, lav og slank, betyr det ikke skape noen problemer, men kan fortsatt ikke glemme at gange og løpe som disse hundene minst hans langbent kolleger.
Hvordan ta vare på en hunderase dachshund uvanlig?

 Slik aktivitet og mobilitet skatter enkelt på grunn av sin historie. Det viser seg at disse kortbeint varmint jakt skryte opprinnelse! Ja, denne rasen stammer fra de samme hundene, som altså en god følelse, viskositet og evne til å jage byttedyr med stemmen.
 Sistnevnte eiendom er mest tydelig i dag, fordi skatter virkelig "høyrøstet" hunder og deres bjeffer volum gir ikke god tone og alvorlig hund. Så, hvis avgiften bjeffer sted utenfor døren, i leiligheten usannsynlig sunetsya ensidig, viser det seg at de er også gode keepere!
 Og dette er sant: Drosjer er nært knyttet til medlemmer av sin egen familie, sine ting og, selvfølgelig, inngangsdøren. Dachshunds er ideell for selv-herdet og rolige mennesker, fordi de lett kan slå inn ponyatlyvoho og urverk følgesvenn.
Hvordan ta vare på en hunderase dachshund uvanlig?

 Men hvis det er nødvendig, til tross for sine korte ben, det kan reise lange avstander for å tåle alvorlig fysisk belastning og bli en utrettelig følgesvenn av ditt livs eventyr.
 Eksperter sier at hunder av denne rasen er ofte sta og opprørsk, og det er derfor noen ganger vanskelig å trening. Men hvis du har angitt riktig kontakt med taxi, vil eieren alltid finne sin favoritt tilnærming, fordi skatter uten grunn smarteste fanget omdømme blant hans egen art.
 Denne funksjonen, igjen, knyttet til dens opprinnelse, fordi skatter opprinnelig ble brukt til jakt i hullet for å gjøre det lettere å fange grevling, bever og så videre. I en mørk og smal trangt sted, hastigheten ble sliter med dyret for liv og død, vel vitende om at det er ikke mye hjelp vert så fort og måtte ta de riktige beslutningene på egen hånd.
Hvordan ta vare på en hunderase dachshund uvanlig?

 I bygge denne lille hund - en ekte elskerinne. Hun vet hva og hvor er og hvem og hva de skal gjøre. Dachshund elsker komfort og varme, så ofte velger de mest bortgjemte hjørner av leiligheten kan sove innpakket i teppet ditt.
 Vannes, avgiften - veldig hengiven og mild, delikat og pryv'yazlyva hund. Hvis så hun valgte hjemmet, så dette er for livet.
 Før du tar denne hunden til huset hans, vær forsiktig hvis du kan betale den grunn oppmerksomhet, slik som sin mangel på elever kan være vorchlyvыmy og selv hevngjerrig.

 Hvordan du velger en valp?


 Så du har besluttet å få et kjæledyr så nå er det viktig å velge en sunn og sterk hund med god karakter, ser det som en liten valp og rastløs. Bestem deg for at hva du ønsker å få en hund til jakt eller som en følgesvenn?
Hvordan ta vare på en hunderase dachshund uvanlig?

 Hvis sistnevnte, bør du ta hensyn til retningen av ornamental arter, som ofte presenterer som dverg kanin eller skatter, de skiller seg bare i størrelse. Men for jakt og idrett perfekt standardgebyr, som var en stor suksess erstatte god service hund.
 Valper fra kennel vanligvis ta mellom 6-8 uker, hvor du kan utforske din fremtid stamtavle kjæledyr og ser på sin far.
 Ta hensyn til forholdene der hundene holdes i barnehagen bør være varm og ren.

 Observere atferden til valper: de må være aktive og lekne. Ta en titt på babyen utenfor, sørg for å promatsayte hale, bør han ha ingen knuter eller skred, buk, som bør være ren og uten navle ring stands. Ører og øyne må være rene, glans og pels. Prisen på slik at lite vil variere avhengig av deres stamtavle.

 Stell og vedlikehold


 Faktisk en så nydelig hund ikke bare unik i karakter og vidd, men også veldig lett avreise: det viktigste er å opprettholde helse på riktig nivå og, selvfølgelig, for ikke å glemme de daglige turer.
 Omsorg for håret er også enkel: slanke nok proprasovuvaty spesielle representanter rukavychnoy og langhåret må gre 2-3 ganger i uken med en børste. Bade hunden bør, når det er hensiktsmessig, må med en spesiell sjampo.
 Ta hensyn til ørene: de må rydde bomullsdott dyppet i hydrogen peroxide. Også ikke glem om dine tenner, pensle dem med jevne mellomrom trenger spesiell tannkrem som forebygger forekomsten av tannstein.

 Det bør bli husket, og klør, de trenger å beskjære gjenvekst, viktigst, å gjøre det nøyaktig som mulig. Hvis øynene er ofte sur, tørk dem med en bomullspinne, hyppige og innholdsrik sekreter bør gjelde for veterinær sykehus.
 Det er også viktig å huske at det svake punkt i disse dyrene - dette er ryggraden, fordi de ikke kan plukke opp på forlabbene. Hvis du ønsker å ta opp en valp, må du først forstå baklemmene i den ene hånden og den andre på forsiden, slik at hele vekten av dyret ikke er regnskapsført i ryggraden.
Hvordan ta vare på en hunderase dachshund uvanlig?

 Ta hensyn til et balansert kosthold, som skal omfatte som animalske og vegetabilske proteiner. Som et barn, bør valpene ikke blir matet med et tørrfôr, bør overgangen skje gradvis.
 Hvis du bestemmer deg for å bruke den til å mate en voksen hund, sørg for å velge kvalitet og dyr mat anbefalt av eksperter. Retter fra bordet eier "er ikke hensiktsmessig for kjæledyret ditt, så ikke venne den til en slik avhengighet siden barndommen.  
Яндекс.Метрика