Hvordan ta vare på en hund i hjemmet

 Hvordan ta vare på en hund


 Hva hundeeier bør vurderes


 Hund i huset


 Hvis du bor i en byleilighet, holde hunder krever du mer ansvar.
 Viser ikke kjæledyret ditt for en tur uten munnkurv, uten årsak eller la den bjeffe. For noen utdannet person er åpenbart at lekeplassen eller byparken er ikke stedet for vyhulyuvannya hund. Hvis du har kjøpt en hundekamper eller store steiner, ta henne utdannelse på alvor. Gå på trening, alene eller sammen med en spesialist, ikke risiker livet ditt og andres liv.
 Fra første øyeblikk utseende valp i huset for å begynne å spille sin utdannelse. Først av alt venne valpen heter. I en alder av tre måneder (senere - "! Aport". Jo mer han må vite kommandoen "Til meg", og gjøre det lettere i fremtiden studien teamet Pass på å venne valpen til sitt nye sted.
 Du kan starte kommandoen "Gi! "For å ta valp brakt sitt emne. På de andre lagene ikke rush. Ved å nå tre måneder, kan du lære hundespannene "Neste! "" Legg deg! "" Sitt! "" Stå! «Lær en valp til aldring.
 For å trene hunder ved hjelp av belønning og straff. Straff bør ikke være smertefullt, dunke hund hånd lyasnit nesen foldet avis. Valp kan trekke på manken. Sanksjonene må møte lovbruddet, og straffen bør følge skyld og være uunngåelig. Hunden forstår tone master, så før du straffe alvorlig otruhayte det. Hvis du finner ut at hunden din szhevala joggesko, lyasnit av dem.
 Oppmuntre hunden til å ikke bare behandle, men også oppmerksomhet stryke. Å gi godbiter pochuhayte hund bak øret. Hunden må adlyde eieren, og ikke redd for ham. Å utdanne kompatibel og hengiven venn, må du observere noen enkle, men svært viktige regler.
 Aldri glemme at hunden - en etterkommer av ulven, som staynoe kjæledyr, og hun vil prøve å ta en fremtredende posisjon i flokken, er at din familie.
 Dermed spiser pakken leder først, deretter den som er lavere i rang, og t E., At du spiser først, og deretter -. Hunden. Du kan spise slik at hunden så det - for eksempel under en familiemiddag. Hvis du kommer til å mate hunden, sette den nær bollen og kommando vente, så spiser noe med henne. Når du doesh, bør på teamet starter en hund.
 Du trenger ikke å mate hunden når du spiser alene. Ikke ta med hunder med en tigger - så vil det være vanskelig å avvenne!
 Også, ikke gi hunden en godbit for en grunn - kan den slags team. Det samme gjelder hengivenhet. Bare ikke prise hunden la henne fortjent til det.
 Grense bevegelse av hund i huset. For eksempel kan du lukke døren til rommet, som ikke vil la et dyr. Dette betyr ikke at du må låse hunden i de fire vegger, men begrense tilgangen til visse territorium nyttig.
 Døren og smale passasjer bør alltid ta bare den første lederen. Hunden aldri går først, ikke mangler et hode. Hvis det er det første, så du trenger for å frata henne for det privilegiet. Ikke la hunden først og ikke la det prosovыvatsya, otpyhyvat deg og bryte frem.
 I spillene forbundet med dra og slipp objekter aktiv rivalisering og kamp, ​​må alltid vinne sjef. Så spille bare hvis du vet at du kan vinne. Hvis hunden knurrer på eieren, selv mens du spiller - en advarsel tegn på at du vil fjerne.
 Gjøre hunden savner deg hvis det er på terskelen og hindrer en pasning. For å gjøre dette for første gang, kan festes til en liten krage bånd.
 Hunden må være stedet - det skal ikke sove uansett hvor hun liker, spesielt på en stol eller sofa. Eier kan når som helst finne sted nalezhannoe hund eller fjerne det helt.
 Ikke vær for streng og manifestere litt tålmodighet for dyr - og du vil være i stand til å heve en lydig hund.
 Pass på å vaske hunden venne labber etter en tur. Komplett hund badedrakt er anbefalt å måle forurensning. Etter vask, ikke la hunden ut og ta vare på utkast; vannbehandling gjøres best etter en natt ute. Ordinære sjampo påvirke tilstanden til håret av hunden. Vask det kan være en slik sammensetning: i 05 liter yoghurt mix 2 eggeplommer, tilsett litt kokende vann. Skumme hunden i noen minutter og vask med vann. Tørk ull desinfiserende sammensetning (bland i like proporsjoner 9% løsning av eddik, vodka og kokt vann). Denne blandingen suge et håndkle og behandle dem godt ull. Klarlakk er mulig uten bading, ved hjelp av talkum eller mel. De absorberer fett, smuss og støv lett zchyschayutsya av ull.
 Noen ganger må du trimme klørne på dyret. Hvis du av og til lufte hunden på asfalt klør vil stochuyutsya seg selv.
 Å rense den gule plakk på tennene hunden, bruk en myk tannbørste eller regelmessig la henne kjeks og kjeks.
 Til hunden var frisk, må vi først holder seg til og riktig mate henne. Måltidene må oppfylle rase, alder og fysisk aktivitet av dyret.
 Hvis hunden nekter å spise, er det ikke nødvendigvis et tegn på sykdom. Kanskje slem hund, han liker ikke mat eller det er forskjellig fra den vanlige, mangler han oppmerksomhet. Hvis en dag eller to appetitt ikke vises, kan du kontakte veterinær.
 Også ta hensyn til de matvarene som fôrer hunden ikke kan.
 Bord

 Produktene er kontraindikert hos hunder
 Produkt


 Årsaken Avokado


 I frø, blader, frukt og bark av avokado inneholder Persyn, forårsaker oppkast og diaré Alkohol


 Tidligere i sovjettiden, hundetrenere anbefaler å gi hunder alkohol på grunn av tung last. Imidlertid er alkohol ikke for hunder! Forgiftning, koma eller død - konsekvensene av drinker med grader. Jo mindre dog - jo sterkere virkning Brokkoli


 Ganske giftig produkt når det anvendes i store mengder Druer,
 rips,
 rosiner


 Inneholder dårlig kjent giftstoff som kan bli en årsak til nyreskader Vitaminer for menn (med tillegg av jern)


 Skader av fôr i fordøyelseskanalen og har en giftig effekt på andre organer, inkludert nyrer og lever Sopp


 Sopp kan inneholde giftstoffer som påvirker kroppen og forårsake sjokk, noen ganger - død Deig


 Gjæringsprosessen ledsages av gass som forårsaker svelling og smerte, og kan føre til brudd i tarm eller mage Fat


 Årsaken til pankreatitt. Dette refererer til fettet som ble oppsamlet etter steking kjøtt, såsom Søtstoffer


 Fører til lavere blodsukker, som kan føre til oppkast, svakhet og tretthet, i store doser - leversvikt Skadet eller gamle matrester


 Kan inneholde giftstoffer som kan føre til oppkast, diaré og selv skader på indre organer Potet


 Det er mulig at etter potetene i hunden din er diaré Mat for katter


 Mat for katter har høy fett og protein Bein av fisk, fugler, dyr, og så stor. P.


 Bruken av bein fører til obstruksjon eller ruptur av fordøyelsessystemet, så sannsynligvis bedre å få et bein dyrebutikk. Det ikke bare berolige kjæledyret tenner, men vil ikke skade Letter rabarbra


 Den inneholder oksalater som påvirker nervesystemet, fordøyelses og urin systemer Medisiner


 Alltid konsultere med din veterinær Melk og melkeprodukter


 Noen katter og hunder kan utvikle diaré ved inntak av store mengder melkeprodukter Muskat


 Det påvirker nervesystemet, fordøyelseskanalen og muskler av dyret Kjøtt (rå)


 I rått kjøtt kan inneholde Salmonella og E. coli, forårsake oppkast, diaré og andre problemer. Dette betyr ikke at rått kjøtt er ikke mulig å gi hunden bare behandles (f.eks gi mat tint) Rester av bordet (i store mengder)


 Restene av tabellen kan neppe kalles balansert kosthold. De bør aldri overstige 10% av volumet. Fjerne fett fra kjøtt og dyrebein ikke la Fisk (rå, hermetikk og kokte)


 Hvis du mate hunden fisk i store mengder, vil det nødvendigvis føre til vitaminmangel og tap av matlyst. Overflødig fisk i kostholdet forårsaker kramper (eller rettere sagt, de kalles stoffer i fisk), sjelden - døden. I tillegg kan elv fisk inneholder parasitter Søtsaker


 Som hos mennesker, søtsaker (som ikke er karakteristisk for hunder) fører til fedme, tannskader, ofte - diabetes Plommer og fersken


 Bruken av disse produktene kan føre til blokkering av fordøyelseskanalen Salt


 Når salt forgiftning er et brudd på de sentrale og perifere nervesystemet og celle dehydrering vitale organer. Dette er den første kortsiktig gevinst metabolisme, etterfulgt av deres langvarig bremsing. En dødelig dose av natriumklorid for hunder er et gjennomsnitt på 3,4 gram per kilo kroppsvekt Tobakk


 Negativt påvirker fordøyelsessystemet og nervesystemet. Det kan bli akselerert hjerterytme, koma og død Hop


 Kan forårsake kortpustethet, feber, rask puls, kramper og død Persimmon


 Frø av eksotisk frukt kan føre til intestinal obstruksjon og tarmbetennelse Citrus


 Bruken av disse produktene kan forårsake oppkast Hvitløk og løk


 Inneholder stoffer som påvirker de røde blodceller og bidrar til utvikling av anemi. Forresten, er mye mer følsom enn hunder, løk og hvitløk katten i denne forbindelse er mye mer giftig Sjokolade, kaffe, te og andre koffeinkilder


 Inneholder deres produkter kan føre til diaré, oppkast eller være giftig for nervesystemet og hjerte Egg (rå)


 Inneholder et enzym avidin, undertrykkende normal absorpsjon av vitamin B, noe som kan føre til problemer med hår og hud. Dessuten kan rå egg inneholde salmonella


 Hvis en hund viser tegn til forgiftning - oppkast, feber, rask pust, for å besøke veterinæren fortynne med vann til en tilstand av aktivt kull slurry (1 tablett pr 10 kg kroppsvekt) og hell gjennom en sprøyte uten nål i kjevene. Holde dyr hadde tilgang til vann.
 I et privat hjem hund ofte holdes i bånd. Denne vindmølle er vanligvis installert rundt kragen. I regnvær den mest forurensede kjeden sommer og fryser ikke fester våt snø i vinter, kjedeleddet holde sammen, og provorachyvayuschee enhet er ikke hjelpe. I tillegg er trykket på vindmøllen i hund krage med en strek mer enn hvis dreieskive som er montert på begynnelsen av kjeden, slik at provorachyvayuschye enhet eller platespillere bedre sett i begynnelsen av kjeden og kragen. På denne måten kretsen er nesten aldri koagulere og frosset eller forurenset og ssohshayasya kjede rozplutuyetsya mye raskere.  
Яндекс.Метрика