Hjem akvarium - et imponerende syn og selv magi, selvfølgelig, bare hvis det er vel det pene og vinke fargerike undervanns innbyggere.
 Psykologer sier at når makelige kontemplasjon av akvariet, vi slappe av og slå seg ned, slappe av fra hverdagen og problemer gjennom bedagelige og grasiøse bevegelser av fisk alle bekymringer og bekymringer visne inn i bakgrunnen. Så viser det seg, den hjem akvarium - er ikke bare vakker, men også nyttig!
Hvordan ta vare på akvariefisk?

 Hvorfor noen mennesker følte at akvariefisk - de mest enkle og ikke masete kjæledyr, sier de, de krever ikke mye oppmerksomhet, men erfarne akvarister er vel klar over at dette er en vanskelig og møysommelig arbeid som krever mer utholdenhet og observasjon.
 Hjem Aquarium - en ekte undervannsverden, et lite område av spesiell flora og fauna, ønsker du å opprettholde et forsvarlig nivå.
 Så du kan skryte av vakre akvariet, som på bildet, som spiller sunne og lykkelige fisk må jobbe hardt og litt for å forstå dens utstyr og nødvendig å forbli undervanns innbyggere. Selv nybegynner amatør å vite hvordan man skal ta vare på akvariefisk, slik at de ikke bare overleve, men nådde faktisk størrelse, frø og gi deg glede til deres naturlige adferd.
Hvordan ta vare på akvariefisk?

 Ofte er det et akvarium i huset på anmodning fra de yngre medlemmene av familien, foreldre gå til butikken og ofte er det gjør de første feilene. Hvordan du kan unngå dem? Les videre.

 Velge et akvarium og undervanns innbyggere


 Ofte velger et akvarium for en nybegynner, gjør vi den første store feil: kjøpe den minste som kan finnes i dyrebutikkhyllene, 20-30 liter, basert på ideen om at først og det vil være nok.
Hvordan ta vare på akvariefisk?

 Faktisk, bør akvariet starteren være minst 50-70 liter, er i hvilken grad bevare biologisk balanse i undervannsverdenen vil være mye enklere enn i en liten 20-liters "bank". Slikt beløp vil inneholde et ganske stort utvalg av fisk som stadig vil vokse og utvikle seg, og til og med muligens gi avkom.
 Da oppstår spørsmålet, hva som er satt inn i akvariet? Du bør begynne med jorda uten fisk ville være svært ubehagelig i sitt nye hjem. Det beste alternativet ville være grus, ideelt hvis du er i stand til å velge sin størrelse, og til og med farger, som fargerik fisk, det beste ville være å se på bakgrunn av mørke steiner.
Hvordan ta vare på akvariefisk?

 Et viktig faktum at jorden er de vannplanter substrat, i hvilket er deres rot, ernæring og reproduksjon. Ta vare på planter - bør det være nok til å roe fisken kan skjule og hvile dem på en mer aktiv samboere.
 Det er best å velge naturlige planter, kunstig, selvfølgelig, ser vakker og leverer mindre av en problemfri, men i form av den ideelle støtten micro, naturlig, fortsatt bedre.
 Enda viktigere, undervanns innbyggere. Når du sjekker inn undervanns viktig å vurdere kompatibiliteten til fisk, så din tank vil være lettere å rengjøre. Først av alt må du se etter størrelse: større arter vil ikke eksistere sammen med små, siden sistnevnte risikerer å bli spist mer aggressiv romkamerat.
Hvordan ta vare på akvariefisk?

 Den mest populære akvariefisk i mange tiår er zhyvorodky, altså de som er dannet egen rase yngel. Vanligvis er disse fiskene er upretensiøs omsorg, ikke krever noen komplisert kretser fôring og reproduksjon, men likevel kan behage sin forskjellige form, størrelse og farge.
 De mest populære hjem akvarium innbyggere er guppyer, nebbdyr, mollinezii og Poeciliidae. Alle disse krever omtrent de samme betingelsene for omsorg, perfekt eksistere i en tank og kan underholde en rekke ekstraordinære farger. Med ykromechuschyh mest populære fisken er steinbit spesielt flekkete.
 Også mange akvarister klassiker av sjangeren, var haner og gullfisk. Ta vare på dem, men litt mer komplisert enn for eksempel guppyer, og tradisjonelle runde akvarium som ofte brukes til slike dyr ikke passer, passer best rektangulær, langstrakte akvarier.

 Høydepunkter i omsorgen for et akvarium


 Husk at ditt hjem undersjøisk verden krever daglig oppmerksomhet, som inkluderer ikke bare mate, men støtter de grunnleggende parametrene for miljøet. Til fisk føler deg komfortabel, må du alltid sjekke temperaturen på vannet, om nødvendig, slå på varmeapparatet.
 Zhyvorodky perfekt sameksistere i et temperaturområde på 18 ° -28 °, men hvis du ønsker å aktiv reproduksjon av en bestemt type, må temperaturen stilles inn separat, i tråd med sine smale krav.
Hvordan ta vare på akvariefisk?

 Ta vare på renslighet og hardhet i vannet, bør det være klart, uten suspensjoner, med pH på ca 6,5 ​​til 8. En gang i uken er nødvendig å erstatte 1/3 av alt vann i en frisk, glatt temperatur og stivheten til venstre i tanken.
 Pass på å ikke Crouch filter og stabilt kompressor gjennom dem gjort sirkulasjon og lufting av vann i bassenget under vann fjernet noen oppløste stoffer og skadelige bakterier.

 Ta vare på belysning, som de fleste akvariefisk innfødt til tropene, dagslys timer de må være minst 10-12 timer. Det er enda en spesiell socket-timere styrende regime av dagslys i ditt fravær.
Hvordan ta vare på akvariefisk?

 Et annet viktig poeng - riktig ernæring. Det er vanligvis utføres 1-2 ganger om dagen for voksne og inntil 4 ganger per dag hvis akvariet levende yngel. På spørsmål om hvor mye fôr trenger å mate vanskelig å svare på, ettersom volumet satt bare empirisk. I materen skal fylle så mye fôr som det kan spise dine innbyggere i 5-10 minutter, og hvis noe er igjen - er fortsatt viktig å fjerne, slik at det ikke zahnyvav ikke bortskjemte mikroflora.
 Spise fisk er også uønsket, så ikke overdriv. Hva slags mat bruk - avhenger av dine undervanns innbyggere, som regel "tørr" (zasushennaya dafnier eller en tørr mix) eller "live" (eller tubifex bloodworm). Det er også frosset mat - er det viktig å tine dem før du kaster i akvariet.
 Hver dag bør sørge for at statusen til fisken ikke blir negativt påvirket, med noen mistenkelige symptomer på syk fisk bedre vidsadyty i "karantene" og behandle den der, andre ikke plukket sykdom og i deres akvarium innbyggere mye.
 Husk å sjekke utseendet på råte eller utvekster på finnene, merkelige bobler og flekker, er sykdommen fortsatt bedre behandlet i de tidlige stadier.

 Fullstendig rengjøring av akvariefisk otsazhyvanyem og fullstendig erstatning av vannet best gjøres bare én gang i 3-4 måneder, selv om det denne gang også kan være avhengig av volumet av tanken og dens bebor arter. Dreven lidenskap til konstant full rensing vil ikke føre til noe godt, fordi det er også skadelig som sterk forurensning akvarium.  
Den sterkeste tegnet av dyrekretsen
 Spørsmål styrken til en stjernetegnet plager mange fans av astrologi. Det har vært mange trodde, presser forutsetningene er basert teori. Hvert skilt funnet fantastiske evner til den enkelte, slik at den sterkeste dyrekretsen bestemmes av kriteriene. I tillegg, styrken av kraften av hat som fanges styrke parametere - varighet, omfanget av programmet, energi og andre. Dette er selvfølgelig ikke en fysisk kraft.
 Relativitets kraft
 Noen noe sterk en, men dårligere enn andre i noe annet. Dette postulatet må ta hensyn til når de vurderer evnene av dyrekretsen skiltene.
 Også verdt å merke seg er at absolutte vinnere i alle henseender og det ikke kan være. Hver av figurene er i stand til å gjøre en tilstrekkelig mengde kraft til sin fordel. Forskjellen ligger i strategier og metoder for bruk av makt.
 Ja, Stjernetyderne skille et klart hierarki innenfor hver av de fire elementene.
 Dermed blir flammende tegn fordelt som følger i synkende rekkefølge av styrke: Væren, Leo, Væren. Gitt at "title" stjernetegnet Væren, regnes kanskje den svakeste av 12 tegn.
 Hierarki bakke slike tegn - Tyren, Jomfruen, Tyren.
 Luft tegn på makt fordeles slik - Aquarius, Libra, Gemini.
 Fisk - den sterkeste av flomvannet, etterfulgt av Scorpio, da - Kreft.
 Disse "estimatene" delvis sant, men mangelen på dem - i usrednennosty. Husk at showet makt ofte forbundet med mellommenneskelig samhandling. Med andre ord, hvor den sterkeste tegn Fiskene kan kaste, den svakeste (Væren) - for å være vinneren.
 Spesialisering dyrekretsen skiltene
 Det er best å finne ut hva dyrekretsen er ikke den sterkeste generelt, og særlig form for aktivitet. Hvordan du finner ut de beste friidretts løpere på ulike avstander og avstand i astrologi saken.
 Impulsive Væren gir dem en fordel å oppnå øyeblikkelige, umiddelbare resultater (time, dag, uke maksimum). De - sprinterne. De har nok strøm for lenge, men denne kraften kostnad ekstremt høy, selv om raskt fortært.
 Leo er mer slitesterk og fleksibel. Den naturlige sjarm kan konsentrere makten i et par måneder.
 Skorpionen som en stor stayer bare innsats lengde av et halvt år, og litt mer. I løpet av denne tiden, kan han flytte fjell, men etter at Scorpion trenger å hvile for å gi en enorm mengde energi (ikke glem at dette er tegn på energi!), Det er fullstendig utladet.
 Taurus - en maraton. De er i stand noen år ubønnhørlig følge sine mål, noe som gjør sitt ytterste.
 Steinbukker er - forkjempere for en lang innsats. Aksje styrker de absolutt uuttømmelig, skjønt det har å betale for helse- og nervøse lidelser.
 Også forskjellig kraft manifestert i ulike områder av livet. Skorpionen er en betydelig del av styrke og kraft fremover i nære relasjoner. Løver, Taurus og Steinbukken - den mest selvsikre, ofte manifestert i sin forfengelighet og generøsitet (Leo), engasjement (Taurus) og fasthet (Capricorn). Power of Air tegnene (Tvillingene, Vekten, Vannmannen) i deres uforutsigbare, irrasjonell begynnelsen. De mest holdbare og pålitelige relasjoner møte jomfruer, fordi deres styrke er rettet mot å bevare helse, velferd og familieverdier. Sensuelle side kraft er godt utviklet i Cancer. Balanse skryte synske evner. Væren - utrettelige krigere som ikke tar nederlag.
 Hver dyrekretsen er preget av den spesielle naturen av makt. Men dyrekretsen - det er bare potensial. Eneste personen avhenger av hans styrke og offentliggjøring av interne ressurser for personlig utvikling.  
Яндекс.Метрика