Hvorfor kan ikke ta bilder i speilet?Mange lurer på hvorfor du ikke kan ta bilder i speilet? Dette spørsmålet er komplisert og dens forståelse er umulig uten først ekskursjon inn i historien av speil. Den første speil kjent siden det trettende århundre, men da de koste svært dyrt og brukes bare de svært rike og berømte mennesker. Moderne hus eller leilighet er vanskelig å forestille seg uten flere speil i forskjellige rom.
Merk: Hver speil du ser litt annerledes: noen små punkter er i stadig endring. I noen speil liker seg deg, og den andre figuren er puhkishym, mer synlige rynker, øyenfarge mer kjedelig og så videre. Og grunnen er at hvert speil er unikt på jorden.
Det antas at speilene har noen magisk kraft til å reflektere ikke bare utseendet på person, men hans sjel og karakter. Og speil som kan lagre energi i et folk, deres drømmer, ønsker, tanker. Men ideer og tanker om forskjellige personer: noen godmodig og lojal til verden, og nyter livet, elsker andre. Andre store et mørke tanker og stemninger som er klekke planer for hevn, bitterhet og sinne.
Etter en slik ond mann titt i speilet er farlig. Det holdt alle sine følelser og kan henvise dem til deg. Så ofte etter et blikk i speilet på et offentlig sted bortskjemt vårt humør, og helse er forverret.
Hvorfor kan ikke ta bilder i speilet?
Nå kan du forstå og årsaken til forbudet. Etter at kameraet som et speil, holder ikke bare den eksterne image, men også sjelen. Han er i stand til å redde ditt smil, tristhet, ansiktsuttrykk, gester, og mer. Din sjel er åpen til kameraet. Og hvis du ser i speilet og ta bilder, vil din åpenhet forbli i bildet. Dette kan gjøre deg sårbar for de som ser bildet.
I tillegg til positiv energi kan legges til bildene farlig blanding en rekke følelser og følelser av mennesker, som er et speil i hans levetid povydalo. Selv hjemme speil inne har sett veivisere gjort det, og mange mennesker i butikker og varehus. Etter en dårlig skudd du gjort negativ energi kan få deg i dusjen.
Men i dag internett i ulike sosiale nettverk stort antall fotografier av mennesker tatt gjennom et speil. Selvfølgelig, vet vi ikke hvordan harmonisk liv består av disse menneskene, men for å sjekke effekten av forbudet ikke vil.
Det bør shanoblyvishe behandle magiske speil. Dette gjelder spesielt for de gamle speilene, holder en sekulær alder og bildeminnet. Har du noen gang følt nysgjerrige øyne av speilet når så på det alene? Kanskje det bare vår fantasi, men disse fantomer virke for mange, smotryaschymsya en vintage speil.
Hvis du ikke visste om forbudet til å skyte meg selv i speilet og har bilder tatt, bedre å ødelegge dette bildet. Det antas at lagrings bygningen i disse bildene bringe lidelse avbildet på dem til mennesker.
Det antas at du ikke kan ta bilder av katter. Angivelig, er det ikke nødvendig å assosiere det med noen mystiske grunner. Mest sannsynlig, er grunnen til at kamerablitsen kan ødelegge din favoritt stjerner, skremme ham. En erklæring om at i øynene til katten etter å ha tatt bildet kan du se sin død, noe dumt. Det er en oppfatning at etter fotografere katter forsvinner fra hjemmet, etterlater kun et øyeblikksbilde. Å tro på det - en privatsak.
Tegn forbundet med speil
Til alle tider, speil prydavalys mystiske egenskaper. Kanskje disse skiltene, få tror. Men merk at når huset var døende person, uavhengig av tro avsluttes speil hvite ark. Hvorfor? Til sjelen til den avdøde ikke har gått i speilet, og de plukket noen andre med deg.
Det er knapt en mann som kan lang tid stirrer øyekontakt, reflekteres i speilet. Etter et minutt av denne visningen vil du oppleve indre ubehag og uforståelig frykt eller angst. Og vi vet alle hvor farlig dåp spådom ved hjelp av speil. Å se dem kan du ikke bare bra, men også dårlig. Selv om det ikke går i oppfyllelse, det kan forgifte hele livet forventning om tap og sorg.
Og vi vet alle at kan ikke lagres i huset og ser i speilet er brutt, skjønnhet og lykke for hans taper. I tillegg er det antatt at den ødelagte speil bringer syv år med uflaks. Henge et speil på motsatt side av sengen er også uønsket, da det er umulig å fotografere sover. Vi kan ikke kontrollere sine følelser under søvn, kan ikke forsvare hans sjel. Onde krefter kan bruke lignende hjelpeløshet, tar vitalitet av søvn.
Men her er noen andre grunner, ikke alltid forbundet med mystikk. For eksempel, for å fotografere en person uten hans kunnskap rett og slett uanstendig og upassende i forhold til den svært fotohrafyruemomu.
De svake, syke mennesker, gravide og barn kan ikke bli lenge på speilet. Svekket kroppen kan ikke beskytte seg mot de negative effektene og magiske elektriske speil.
Mange kjente tegn assosiert med det uventede retur hjem hvis noe glemt. Det er nødvendig å se i speilet, ellers banen vil ikke bli.
Ritualer og drømmer forbundet med speil
Det er mange ritualer knyttet til speil. I de fleste tilfeller er dette spådom. For eksempel, for å finne ut skjebnen til pasienten speil nedsenket i vann. Dømme etter hans speilbilde i vannet, avgjøre om utvinning.
Også, ved hjelp av speil behandlet folk: sette et speil under åpen solen i noen timer, deretter brakt til pasienten og bedt om å ta alt av sin sykdom. Dette speilet etter seremonien for å tørke hellig vann og dekk med en klut.
Drømmer der ser de et speil, er også magiske tegn.
Stor, klar og ren speilet - å se frem til bryllupet.
Gre speilet lange vakre hår - til suksess.
Krøllete hår, krøller - til små hindringer.
For å se en snarvei i speilet - til skam, forlegenhet.
En liten sprukket speil - til små problemer.
Speil i gullramme - den monetære suksess.
Alle skilt, drømmer, ritualer forbundet med speil på noen måte forbundet med mystikk. I dag, noen tror på varsler, så mange av dem ble glemt.  
Hvorfor kan jeg ikke se i speilet om natten?Speil i våre forfedre kalte overtroisk frykt. Det ble i forbindelse med den grove overflaten av de første produktene. Åpenbart forvrengt bilde. Over tid har folk lært å lage perfekt glatte speil elementene mest sannsynlig.
Men innerst inne frykt forble, som gir opphav til alle de nye tradisjoner og overtro. Hvorfor kan jeg ikke se i speilet om natten? Hvorfor kan ikke spise foran speilet? Dette er spørsmål vi vil svare i artikkelen.
Hvorfor kan jeg ikke se i speilet om natten?
Utgangspunktet at alle fordommer som vil bli diskutert nedenfor, fant ingen bevis i vitenskapen. Men, i form av esoterisk mystikk og magi reservasjoner om speilene anses sant, ekte. Så hvorfor ikke se i speilet om natten.
Speil - er en portal til en annen verden. Det er en mørk verden der sjelene er døde. Noen ganger krasjer i lys av verden dannet hull - åpner portal i det hinsidige. I speilet. Selv i løpet av dagen kan det piple av mørk energi.
Når det er mørkt, sjelen av etterlivet ofte naviduyut live. Dette er deres tid. Den enkleste måten å komme gjennom den "mørke" til "light" gjennom speilet. Hvis du ser på det om natten, kan du se den onde ånden. Han må låne deg energi.
Deretter begynner en kontinuerlig mystikk. Energien som kreves for å bosatt i den annen verden å komme seg ut. Jo flere mennesker ser i speilet, jo flere ånder er energi. Et tap av makt for mennesker er farlig: det ofte begynner å gjøre vondt, raskt mister sin styrke, blir utsatt for skade og elendighet, de dårlige ord og tanker.
Den farligste tiden - fra midnatt til tre om morgenen. Denne perioden kan sees i speilet av den onde ånden, djevelen. Tvinge den har mer makt, og derfor kan det ta lengre tid. Selv din sjel kan ta med deg.
Å tro på det eller ikke å tro på alt, bestemmer alle for seg selv. Selvfølgelig, hvis natten før speilet føler frykt, deretter se på som det er nødvendig. Når du vet nøyaktig hva som ville skje hvis en lang titt måned, må det være. Dyp tro bidrar til å realisere selv de mest mystiske ting.
Imidlertid er det forbud mot natt beundrer speilet ikke uten logikk. I mørket av vår fantasi kan riktig dekode dans skygger. Og merkelig trukket bevissthet kan drive deg gal eller lindre søvn. Så ser i speilet dagen. Hvorfor risiko mental helse og følelsesmessig balanse?!
Hvorfor kan jeg ikke se i speilet når du spiser?
Ja. Det viser seg at speilet ikke kan være mer sant. Og flere grunner til hvorfor:
Mindre spise. Refleksjon i speilet "dobler" delen. Så spiser kommer mindre. Følgelig, en person mister vekt (for noen det ville være hyggelig). Dette faktum ble brakt som et resultat av forsknings britiske forskere.
Det er imidlertid i motsetning til antagelsen i speilet som maten er ekvivalent med å spise foran TV eller datamaskin. Man zahlyadayetsya og kan ikke kontrollere prosessen med metning. Som et resultat, la han den spiser mer enn normalt.
Hlyadyas i speilet, kan folk spise deres minne eller lykke. I forskjellige mennesker, har dette tegnet sin egen variant. Men følelsen av å miste noe veldig viktig overalt bevart.
Når en person spiser foran speilet, er skjønnheten i det. Overtroiske folk sier at skjønnhet er i den andre verden.
I dag forklare tegn og overtro er ikke mulig. Hva er sammenhengen mellom lykke og skjønnhet og mat? Hukommelsestap kan være mer eller mindre forklare, lære noe mens du spiser umulig. Det er et ordtak som "griper hans minne." Men med dette speilet?
Overtro disse var ikke i vår tid, men kom fra våre forfedre. Derfor, for å forstå deres årsaker vanskelig. Men sunn fornuft forteller oss at det ikke er behov i speilet. Hvor folk vanligvis plassert speil? I stuer (soverom, barn, stuer), i gangene, bad. Kjøkkenet i dette faget er ikke nødvendig. For speilet og ikke henge i rommet.
Dersom familien spiser i spisesalen, kan det være et speil. Men hans forsøk på å plassere slik at tabellen ikke er reflektert. Grunnen er enkel: forringer ikke sitter og spiser lunsj eller middag fra spising og sosialt samvær. Så ta tallerkenen din og gå til speilet for å spise, vil neppe noen. Med mindre de modige sjeler som velger å sjekke riktigheten av reservasjoner.  
Яндекс.Метрика