Hvordan heve en kattunge?
 Utseendet til en liten furry pet huset bringer alltid glede. Folk er glade for å leke med kattungen, men ikke alle på en gang begynne å tenke på metoder for opplæring kid. Deretter, når kattungen blir en voksen katt kan ha problemer. Sikre riktig trening kjæledyret ditt, opptre hensynsfullt og målrettet. Katt tog hardt nok, må du installere barnet tillit, identifisere den nøyaktige hierarki å heve en kattunge godt. Da vil han oppføre seg vel, tilegne seg de nødvendige ferdigheter vil være milde og lydig, du vil alltid være med ham komfortabel.
 Satt med en kattunge tillit
I prosessen med å trene en kattunge er viktig å huske på at katter nesten aldri utsatt for de vanlige metodene for å temme. Noe press de oppfatter svært alvorlig. Kattunge klarer å heve de samme teknikkene som valp. Viktigst - gjør partnerskap, men bestemme din plass i hierarkiet.
 1.  Regelmessig kommunikasjon. Jevnlig kommunisere kattunge. Det bør stryke, kjærtegn, forsiktig kalt ved navn. Prise ham for noen prestasjon. Ta babyen i armene forsiktig, prøv å ikke gi ham smerte. Kattunge bør alltid føler deg komfortabel med deg. Ta hensyn til det, selv om du har mange av tilfellene. Det er spesielt viktig å kjærtegne barnet når han bodde lenge før dette.
   Sikkerhet. Liten kattunge fra en tidlig alder begynte å sette pris på din bekymring. Dyret kan være redde, sårbare. Ungen bare under stress, hvis du høre høyt lyd maskiner Creek. Du må bli forsvart av ham, som beskytter den mot alt merkelig og forferdelig. Kattunge sitter på hendene, krever en følelse av varme og full sikkerhet.
   Komfort. Barne viktig å føle seg komfortabel. Lag en dårlig tilstand, følger en streng tidsplan, ikke forstyrre ham når han sover eller hviler. Forklar barna som leker med en kattunge alltid umulig: det dette dårlig, blir han sliten.
   Dedikasjon. Dine handlinger bør være fokusert og klar barnet, den eneste måten du vil være i stand til å heve en kattunge. Ikke bruk doble standarder. Følg enhetlig system for utdanning, venne å observere en rekke regler for oppførsel. Reagere på påfunn av det samme, uansett hva humøret i øyeblikket. Hvis noe skulle klandre ungen, for å overbevise ham om ikke å komme over det, bør den pedagogiske prosessen gjentas hver gang. Deretter kattunge slutt forstå hva som var ønsket av ham, vyroblyatsya han trenger reflekser. Ikke forlat apparatet feil, ikke la det i går utestengt.
   Fred og mangel på fysisk avstraffelse. Legg merke til viktig poeng: katter ikke tåler intens press. Kattunge kan ikke slå, holde ørene, fratatt mat for triks. Slike handlinger av eieren bare føre til motsatt effekt. En aggresjon kattunge begynner å bryte reglene du vondt. Være vedvarende, men ikke slå ungen. Husk at kattungen er veldig skjør, delikat, skjør krøpling. Ikke slå den på hodet, gjør i alle fall ikke klikke på nesen. Kattunge fall syk, blir nervøs og skvetten.
   Overtalelsesevne. Det bør settes en kattunge tillit. Kjærlig dyr må være lydhør for kommentarer. Du trenger det for å temme baby, overbevise ham til å adlyde deg. Dette vil hjelpe din godhet, mildhet, tålmodighet.
   Plassere eier. Definer din plass i hierarkiet tydelig. Dyr perfekt forstår at familiens overhode må adlyde. Du kan spille en kattunge, la ham sove i sengen med deg, men denne lille babyen bør alltid forstår hva det er du - eieren. Ditt vennskap bør danne partnerskap, men du bør være den viktigste og understreke sin status. Hold en liten avstand.
   Tillit. Du kan overbevise kattunge oppfører seg bra, forklare ham hva du skal gjøre, skjenn ham for ugagn. Har du ikke aggresjon, sinne, prøv å kontrollere meg selv. Selv når du roper skarp presekaete handling kattunge bør vise tillit og ro. Du - herre over situasjonen, hodet. Dyret er sikkert føles gjenkjenne din autoritet.
  Hold deg vedvarende, konsekvent, tar ofte omsorg og godhet. Så du må være i stand til å heve en kattunge hengiven og lydig.
   Kattunge innpode grunnleggende ferdigheter
  Spille med en kattunge, husk: trening babyen krever litt tid og følelsesmessige kostnader. Du har allerede et dyr i huset, har du et ansvar for hans skjebne. Du må gjøre føyelig kattunge, kontakt, intelligent og snill. Til å begynne med kan det være vanskelig å håndtere visse tilbøyeligheter kitten, men det kan overvinnes. Men da vil du nyte samleie med overlegen katt!
  1.  Hygiene. Kattunge bør umiddelbart venne til skuffen. Du tok barnet i familien? Angi hvilke fylte den nøt en kattunge som hadde form skuffen. Få det samme. Så det vil være lettere å tilpasse seg skiftende omstendigheter. Tatt fra gatene, også kan lære en kattunge til skuffen. De fleste dyrene går på toalettet etter søvn, mat. Se opp for barnet, og til rett tid transplantert den inn i skuffen med filler. Lærer ham gradvis, men veldig vanskelig. Hvis han går tilbake i skuffen, sørg for å prise ham, behandle noe deilig.
    Spille etter reglene. Fra kattunge nyttig og morsomt å spille. Bruk pinner, buer, ballonger, spesielle pads. Det anbefales ikke å spille med baby hender. Mens det er små biter og riper er mindre, men voksen katt er i stand til å skade helt. Fra barndommen forklare dyr som riper og bite eieren ikke kan.
    Tochym klør. Sørg for å venne kattungen til å skjerpe klørne i et angitt sted. Du kan kjøpe en spesiell skrape i butikken. Dersom det er ønskelig, vil du være i stand til å gjøre det selv ved hjelp av et stykke Palace eller treplate. Vis dem at vi må skjerpe klør det i anvist plass, skyv pads kattunge skrape. Forbyr tåre møbler, kvesse klørne på teppe eller bakgrunn. Ros kattunge hver gang han bruker skrape.
    Navn. Lære katten din til å svare umiddelbart opp. Klitschko velge kort og klangfulle. Oppmuntre og rose dyret når det kommer til samtalen.
    Walking. Kattunge bør være i stand til å gå i bånd. Det er lurt å velge den mest hensiktsmessige bånd i butikken, veldig sterk, tynn, myk. Først, ta på litt gummi hals krage for en stund at dyret brukes til å bære det. Deretter kan du gå i bånd øve hjemme og deretter gå ut på gatene.
   Det er også ønskelig å trene en kattunge ikke forlate hjemmet uten din tillatelse, sitte på hendene. Det er viktig å alltid følge rutine og mate kattunge i et begrenset tidsrom. Dette er utmerket disiplin kjæledyret ditt vil bidra til å utdanne kattunge. Deretter vil barnet vokse føyelig katt.  
Hvordan lære en katt på toalettetHvis du kommer til å ha en katt hjemme, ikke mange av oss tenke på hva som vil skje etter at vi utelater på terskelen til huset hans en liten hårball på gulvet. Ofte dyr føde spontant og det er greit, fordi det er ingenting vakrere enn å plukke opp på gaten eller ta en liten kattunge i boksen god bestemor i overgangen. Uansett bakgrunn av fremveksten av en kattunge i huset vårt, resultere i alle tilfeller en - ungen trenger din omsorg og bekymring.
Foruten det faktum at alle katter trenger en egen rent vann drikker, mater, sted for overnatting, må fortsatt tenke på hvordan og hvor kattungen vil gjøre sin egen lille virksomhet. "
Skolegang kattunge til toalett
Toalett - en viktig del av innholdet i en katt i huset, i motsetning til gate katter, kjæledyr er ikke i stand til å gå ut, hvor er stedet for å tømme de leter etter seg selv, basert på sine instinkter. Det er viktig at kattungen ikke gå i kjølvannet av sine instinkter rett på din hjemme. Og instinkt av katter er det samme: de er ute etter et toalett i den mest ugjennomtrengelige "villmark" leilighet, hvor de på denne saken ingen varsel og ikke umiddelbart finne "podarunochky."
Det vil være dumt å forvente at du kan fra den første dagen til å lære eleven til toalettet. Alle har en naturlig aversjon mot slike ting, så vel som katter. Derfor, hvis du er lat kattunge under tilvenning til toalettet på et bestemt sted, vil han søke trøst av toalett katten sin tro.
Det første du trenger å gjøre er å kjøpe en spesiell anatomisk toalett. Det er der ligger hovedfeil. Du vil merke, selvfølgelig, en liten skuff for kattunger, grunne og korte. Faktisk ved første kattunge vil gå til ham regelmessig til eldre. Men når eldre, vil starte moroa. Katter alltid sitte slik at forbena alltid plassert i skuffen, men kan henge tilbake med halen på gulvet. Du forstår at toalettet er små når du blir lei av å samle inn fra gulvet som alltid hadde holdt seg i søppel boksen.
Når du skifter ut skuffen på et stort dyr kan oppleve stress og begynne å gå på gulvet ved siden av det, eller enda verre å finne et nytt sted i huset.
Hvordan velge en plassering for toalett
Mange av dere vil bli overrasket over at kattungene er alle forskjellige i karakter og har varierende grad av naturlig "skyhet". Noen kattunger og klamre seg til toalettet om hjemmelaget utseende, spesielt hvis syusyukayut og ros slike demonstrative impulser. Noen vil gå imot utsikt med bekymring og holde ut til det øyeblikket når eierne ikke gjette og ikke gå ut av syne.
Foretrakk toalettet på et sted bedre å gå med muligheten for at kattungen sjenert, så er det bedre å fjerne skuffen til bad eller toalett, der "besøkende" er ikke så vanlig. Dører bedre bevege seg litt slik at han kunne se alt som skjer, og du ikke. Så han vil føle seg trygge.
Mange kattunger er redd for å gå på toalettet før vasket av i toalett eller vannrør brøle. I slike tilfeller, din hjelp kan du gå første gang med ham på toalettet, pryobodryayte, stryke (men bare når det er i skuffen). La magasinet blir for ham noe veldig positive og toalett stopp synes mørkt og skummelt. Fremfor alt, ikke leker med ham i skuffen, eller kattunge vil oppfatte det som et leketøy, som er god, vil tygge og svelge filler!
Noen ganger den første kattungen kan gå på toalettet eller bad og gå galt. For toalett kjører, Bath. Ikke misbruk kattunge for streng og ikke overdriv med straffer, er det bare et lite barn, som må lære alt over for deg, hans fosterforeldre.
På tidspunktet for venne kattunge på toalettet må ofre skjønnheten av huset og lukke alle posisjoner med attraktiv kattunge sted de gamle klut eller plastflasker. Dette kan være et mellomrom under badekaret, i sengen, under sengen, under skap, etc. I de åpne hjørnene bedre sette noe som verktøykasser eller står for potteplanter. Kattunge Puppy ikke, det vil ikke "mobbe" i midten av rommet på teppet, trenger han et hemmelig sted.

Hvordan fylle søppel boksen

Det er naivt å tro at kattungen vil gå inn i et blankt ark eller en skuff. Ja, det skjer, og du selv sett den et sted unna, men mens du er sedvanlig vil det ta en evighet og ikke det faktum at han ikke ble fornærmet på deg og begynner å mobbe onde. Også, tenk en tom skuff og en liten mengde filler katt vil gå alt dynket i urin, vil riste poter, sprøyting merker på mange meter, og deretter en annen og klatre inn i sengen din.
Ikke skimp, kjøpe spesiell filler eller liten Narva avis, fordi instinkter katt avføring grave dypt og grundig. Det vil være stor hvis du pobrezhuete og ta hjem en del av de siste eierne av saken, som lukter av mamma-cat (sette den på det sted hvor kjæledyret vil sove) og litt fyllstoff brukes (det er ønskelig at det også luktet mor). Hemmeligheten er at i det nye huset kattunge vil understreke at det er helt forvirrende. Og lukter hjelpe deg å forstå hvor du skal sove og hvor de skal gjøre sine katte ting.
Hvis kattungen et sted "naprudyl" - perfekt! Ta papir, kluter og trekke et nytt brett. I stedet for "forbrytelse" kan du skjelle, nashypet, for eksempel, hvordan gjør en katt, og henføres til toalettet. I kattunger kort hukommelse, og lukten av skuffen gjør at han tror at han allerede var her. Steder må være nøye zamyt og drypp eterisk olje av sitrus, og en katt i huset og skremme behagelig aroma.
Hvordan vite om ungen ønsker å lindre? Det er ikke noe enklere. Vanligvis kattunger begynner å oppføre seg svært bekymret, kuttet en sirkel rundt i rommet, noen ganger også mjaue. Lær å se kjæledyret. Hvordan å legge merke til mistenkelig oppførsel, og ta Bring skuffen. Og så venter, venter og venter på nytt. Det vil tolerere, hoppe ut av skuffen, men ikke gråte og ikke vise sin irritasjon. Naskribshy labben på toalettet og ros, dersom det blir gjort i tide.
Du kan selvfølgelig bare for å forvirre ønske om å spille med sporozhnytysya mens du sitter i nærheten arket til kattungen ikke sovner midt i skuffen (det var tilfeller). Men hvis du gjør zdastesya og slippe det, kan du se "oljemaleri" - gutt kjører med alle føtter og sitter i et hjørne med utsikt "uv, umiddelbart." Bare ditt engasjement og hengivenhet vil raskt venne ham til toalettet.
Når du allerede få litt erfaring i diagnostisering av feline atferd, kan du raskt slutte å prøve å gå dit. Det vil ta bare en enkel spray for innendørs planter eller vann pistol barn. Alvorlig? Ikke en bit! Faktisk kan du låse pet løp under sofaen av en enkelt strøm, og understreke at katten føler ved synet av vann vil bidra til å utvikle bærekraftig refleks, hadyty under sofaen uflaks - han tar hevn.
I tillegg er det ofte motvilje kattunge tur i skuffen kan skyldes hans motvilje av hva du fyller den eller det faktum at du ikke endrer altfor ofte filler. Tenk på det. Prøv å endre mer filler hvis alt forblir den samme, prøve forskjellige fyllstoffer. Tirso ikke liker alle katter, som essensielle oljer av trær blokkere deres lukt.
Kjøpt designet spesielt for katter - ideelt for leiligheter, fordi absorbere fuktighet og lukt, og danner harde klumper som noen ganger bare trenger å ta ut skuffen, og erstatte med nye. Det er viktig å se barnet, gjør han ikke spiser filler. For å unngå dette kan du endre filler, men hver gang det smitte over restene av den gamle. I det usannsynlige ungen vil spille en brennende interesse, og enda mer er som lukter avføring, fordi katter er veldig ryddig og avsky av natur.
Vind kattunge er veldig enkelt, du bare ønsker på din side for å gi det alle nødvendige og, selvfølgelig, endeløse her. Bare glad kattunge vil oppfatte deg som sin "far", som er nødvendig for å elske og adlyde unquestioningly.  
Яндекс.Метрика