Hvordan finne en god advokat?En tilsvarende vilkår fra utenlandske filmer "Jeg vil snakke bare i nærvær av hans advokat! "I dag tar en litt annen betydning. Flere og flere mennesker flytter fra tilfeldige juridiske eksperter til sin tid-testet, spesialister. I denne artikkelen vil vi prøve å svare på hvorfor de gjør et slikt valg.
HVORFOR du trenger meg?
Min advokat - det er som en familie lege. Han kjenner deg, dine vaner, dine mulige problemer og arbeidsstilen din. Situasjonen er faktisk gunstig for begge parter: advokaten mottar fast kunde, og den som ba om hjelp det påvist alliert for.
Spørsmålet er bare én ting: hvis du ikke kommer til å bryte loven, hvorfor du trenger en advokat?
Faktisk personlige advokat - det er bare en assistent. Han vil ikke bare når hans klient får i trøbbel, men først sørge for at ikke skjedde. Uansett begynner med en konsultasjon med juridiske eksperter. En advokat vil hjelpe i å starte en bedrift, ta viktige beslutninger du gjør tilgjengelig, forteller hvordan du gjør noe, slik at det var den mest lønnsomme. Selv i ekteskap hvor en advokat er å jobbe.
Som advokater, noen advokater har sin egen spesialisering: en på sivil sak, man er en advokat, noen heller spesialisert bare i strafferett. Utvalget av sine evner og kompetanse heller bred og dokumentert.
Og hva er egentlig forskjellen?
Men en advokat - er en dyr fornøyelse. Men uerfaren klient vil neppe finne en forskjell mellom en advokat og en jurist. Det antas at advokaten er annerledes enn sine "kolleger" i at det er gratis. Advokat - denne ansatte. En advokat er styrt bare av lover, ikke instruksjoner fra overordnede. Hver advokat kan være en advokat, men ikke hver advokat advokat. Offisielt er det antatt at advokaten - en representant for "freelance" som private leger som gir kvalifisert juridisk bistand.
Men ikke fullføre juridiske fakultet og åpent kontor med et skilt "advokat". Status advokat tildelt etter bestått eksamen kandidat Advokatforening spesialkomité i den russiske føderasjonen. Det bør fortsatt ha noe arbeidserfaring og de juridiske problemstillinger.
Hvor mye du skal betale og hvordan du skal velge?
Det viser seg at advokaten - garantert myndig person som vil hjelpe deg å bygge ditt eget liv. Men valget av en advokat må gjøres veldig nøye.
Velge et notat til sitt rykte. Dette kan gjøres ganske enkelt søkte hans navn på internett eller spør "kunnskapsrike mennesker".
Indikatorer advokat også spille en viktig rolle. Spesielt gode advokater ikke skjule dem. Antall tilfeller vant - deres telekort.
Vi bør ta hensyn til yrkeserfaring fra advokaten. Som med alle juridiske spørsmål og status for advokat.
Kostnaden for en slik spesialist er dannet med kvantitet og kvalitet av kvalifikasjoner og listen over sine plikter. Betaling kan gjøres på følgende måter: enten betale en månedlig "abonnement" avgift, eller betale for enkelte tjenester.
I noen ordningen kostnader for juridiske tjenester er høy. Men det bør bli forstått at hjelpe deg å få en svært akkreditert spesialist. Og det gir en ganske høy støtte garanti suksess for enkelte virksomheter.  
Hvordan å kutte en hund?Hvordan klippe hunden din hjemme.
Alle ønsker å se kjæledyret ditt er ikke bare sunt og lykkelig, men også vakker og godt vedlikeholdt. Noen hunder å opprettholde håret i utmerket tilstand bare noen få minutter av oppmerksomhet fra eieren og andre grooming kan ta flere timer. Det anbefales å ta kontakt med en fagperson som kan lære deg å ta vare på håret ditt og plukke opp hunden din riktig sminke og prosedyrer. Men det grunnleggende grooming er fullt mulig å lære det samme.
Lær kam, vaske og tørke hunden din kan praktisk talt alle, selv om prosedyrer for raser med langt hår (Poodles, American Cocker Spaniel og lignende) kan i utgangspunktet føre til noen problemer.
Du kan også lære å utføre den såkalte hygienisk kutt ditt kjæledyr. Dette vystryhayut hår på ballene av føtter, lyske, rundt anus, noen ganger på magen hans, og i noen tilfeller og i armhulene. Noen raser som Yorkshire og west highland white terrier-behandlet og selv tips av ørene, i Poodles - ansikt, nakke, haleroten og ben. Lære å utføre hygienisk hårklipp, kan du opprettholde en velstelt utseende av ditt kjæledyr mellom besøk av trenere og redusere tiden det tar mester til å bringe hunden for å stille ut.
Bedre se minst en gang av veiviseren før en uavhengig implementering av hygienisk klipping og spørre ham alle spørsmålene som interesserer deg, fordi, har ingen erfaring, veldig lett å skade hunden clippers eller saks.
Verktøy Først av alt trenger du puhoderka og kam for å forberede ull klipping. Å klippe hund, vil du trenger maskin (helst spesialdesignet for dyr som maskiner for folk ikke alltid takle hund hår) og en kam og saks. Det er bedre å ta saksen med avrundede tips for å ikke skade kjæledyr.
Først nøye kjemmet gjennom håret puhoderkoy prøver å gjøre trekk parallelt med huden - slik at du ikke skader hunden. Vær spesielt oppmerksom på plasser bak ørene, under forbena og lyske. Deretter gå over håret kam, hår fra røttene til tuppene - det hjelper til å finne nevыchesannыe matter.
Når du er sikker på å belegge helt gratis prochisuyetsya hele lengden av alle steder kan du begynne å svømme. Skittent hår kutt er ikke nødvendig. Først forverres dette sterkt verktøy, og for det andre er ren, skikkelig tørket håret mye lettere å skjære pent og jevnt.
Katter og hunder zhestkosherstnyh hjemme ofte god nok til å tørke med et håndkle og la dosыhat "i naturen", men deres kamerat med langt hår tørketrommel tørke anbefales. Det vil ikke re-vått hår sammenfiltret i matter og bidra til å konkludere med det. Under tørking rette håret, trekke det med pu-hoderky eller kam.
Raffinement hårklipp og utstillingen er best overlatt til fagfolk. PET-skjæring kan ha en rekke modeller, med deres prestasjoner ikke nødvendigvis er strengt holder seg til rasestandarden, spesielt siden de er designet for å forenkle eieren vare på håret av hunden. Master vil velge den beste stilen for hver hund og gjøre kutt fin og ryddig.
Grooming for show. Før utstillingen, selvfølgelig, er det bedre å mestre porodnyku. Tross alt, hunder som trenger en frisyre som puddel, Bichon Frise ,, Bedlington Terrier, Kerry Blue Terrier, Terrier Svart og så videre, samt trymmynhuemыh - west highland white-ter 'Pierre Fox Terrier, Schnauzer og lignende - seier er umulig uten den flittig behandling av ull.
Selv innenfor en art hver hund har individuelle egenskaper og objektiv profesjonell hundefrisør er å tilnærme det til idealet - rasestandarden.
Målet med master viser hunder er forsiktig vare på håret i mizhvystavkovyy periode, riktig valg av mat og kosmetikk, er det umulig å lage en vakker frisyre med preparerte skutt ned i ull matter.
Eiere av hunder zhestkosherstnyh ikke glemme det som kreves for sine elever og kutte tryminh utstillingshund i alle fall umulig.
Nå er det ikke, kanskje, ingen rase som ikke krever stell. Selv om kjæledyret ditt - dog neporodystaya, vil det føre til beundrende blikk av forbipasserende, blir godt preparerte og godt trimmet.  
Hvordan velge et kamera"Fortell meg vær så snill, hvordan du velger
billig og fin
digitalkamera? "
eller mer:
"Hvordan velge et kamera
nybegynnere? "
Dette spørsmålet vi spurte mer enn én gang. Vi hører det hele tiden fra år til år. Hver gang spør forventer at vi som et svar bestemt modell av digitalt kamera og helst steder hvor det kan da kjøpes for et visst beløp.
Du forstår at svaret på dette spørsmålet må stadig studere markedet for digitale kameraer, er de nye modellene dukker opp nesten daglig. I tillegg må du ha en oppdatert database butikk, som selger en eller annen modell.
Du har sannsynligvis allerede gjettet selv at det er umulig for en mann som ikke hadde engasjert i salg av kameraer.
I denne artikkelen ønsker vi å spesifisere hvilke kriterier som vi kan og må velge et digitalt kamera. Ikke spesifisert spesifikke modeller (ellers denne artikkelen foreldet bokstavelig talt i morgen), jeg ønsker å gi råd om hvordan du kan og hvordan ikke å velge et digitalt kamera.
0. Hva du kamera
Dette spørsmålet tallet "null". Men det er svært viktig, fordi ulike oppgaver må kjøpe et kamera og linser av forskjellige klasser med forskjellige evner.
For eksempel, hvis du ønsker å fotografere din familie, katt, barn og kommer ikke til å sende bilder til internasjonal vыtsavky eller utskriftsformat A1, er du fine "fotomylnytsya" for 150-200 dollar.
Hvis du ønsker å gjøre bruk av kameraet, slik som skyt bryllup, jubileer, for barn i barnehage, mulighetene "såpe" er ikke nok. Du trenger et kamera, som lar deg koble til en ekstern blits for å stille lukkertid og blenderåpning, hvitbalanse ... at vi må være forberedt på å betale for et kamera med tilbehør (flash, satt akkumelyatorov, stativ, etc.) fra $ 1000 manuelt.
Mange sier at det er svært kostbart. Ja, det er dyrt hvis du bare kjøpe og sette i en skuff. God bryllupsfotografering er verdt 150-400 dollar, og noen ganger dyrt, så det er lett å beregne når pay off utstyret og da vil du ha en netto gevinst.
En annen situasjon: mann reiser mye og ønsker å ta bilder av landskap. Det er også lurt å kjøpe speilreflekskamera med utskiftbare objektiver. Med et arsenal av objektiver du kan med en hånd ta bilder veldig fjerne objekter er ikke nærmere dem (du er såkalt "tele"). På den annen side kan du ta et bilde med en visningsvinkel på 180 grader. Det er nadshyrokokutni objektiver, også kjent som "fish-eye" med karakteristisk forvrengning.
Kostnaden for dette fotosnaryazhenyya kan transship for $ 5000 eller mer. Det er ingen øvre grense.
Det er reportasje fotografering, for hvilket kamera bør også ha en rekke ytelse og pris er ikke så billig.
Men for nybegynnere fotografer slike kostnader vil selvsagt urimelig og må velge første kamera, slik at det var ganske funksjonell, hadde gode optikk og matrise, jobbet raskt og pålitelig. Da de første par år med aktivt arbeid ut grunnleggende ferdigheter opplæring i ulike opptaksforhold og indikere hva du kan gå å plukke opp bildene dine.
Seitz. 160-megapikselkamera pris på 36 000 dollarov1. Digitale kameraer. Priser
Dette er trolig en av de viktigste kriteriene. Du kan velge kameraet mye, og du er sikker på å finne en modell, men det vil koste så mye å kjøpe det akkurat nå kan du ikke.
På dette punktet noen arrogante folk sier: "Vel, hvor mange kan koste kamera Hva kan vi finne penger?". Med all respekt bør bemerkes kameraer er veldig dyrt.
Derfor, er det første du må bestemme - er beløpet du er villig til å bruke på å kjøpe et kamera.
Forresten, husk at sammen med kameraet, vil umiddelbart kjøpe et minnekort, batteri og lader, med mindre de er inkludert. Det er lurt å kjøpe umiddelbart dekke til kameraet ikke lå ikke regnskaps støv på bordet.
Vel, hvis du kjøper et speilreflekskamera, bare må kjøpe og objektiv fordi linse modeller til dyrt heller ikke festet eller festet slik at det er bedre å sette i et hjørne og glemme det der på grunn av sin lave kvalitet .
Det er hensiktsmessig å hente meldingen fra ett fotoforuma online. Mannen skrev følgende: "Et år samlet inn, kjøpte Canon 5D (profesjonelt digitalt kamera med utskiftbar optikk) Han brakte hjem, åpnet esken og ble lamslått:.. En boks bare selve kameraet og ingen objektiv Schozh meg ingen sa at linse må også kjøpe! "
Bryllupet bilder tatt med kameraet Canon G9So ansvarlig erklære at nå er det mulig å kjøpe et digitalt kamera for $ 250-300, som kapasiteten er tilstrekkelig for normal fotografering familie og profesjonell enkel. For eksempel, Canon G9 kamera vi nylig skutt et bryllup. Det skjedde ved en tilfeldighet, det viktigste fotograf, som ble betalt for en eller annen grunn bare kom ikke. Vi var blant gjestene og tok bare i tilfelle av en digital denne "såpe". Som det viste seg, grep hensiktsmessig. Her er noen bilder vi tok selv uten å bruke ekstern blits. Enig, det er ikke ideelt, men bedre enn ingenting.
Hvis du har bestemt deg for disse oppgavene vil du bestemmer deg med kameraet og hvor mye du er villig til å bruke på det, så halve kampen er ferdig.
Du kan gå til butikken og se hva som er i hyllene. Noen først gå online, velge et kamera der, basert på parametere som er oppført i beskrivelsen. Også en god tilnærming, men ingen Internett ingen erstatning for muligheter til å "trykke" på kameraet med hendene, for å vurdere hvordan den ligger godt i hånden, ikke for massiv, så snart lukkeren utløses ved å trykke på utløserknappen. Det er verdt å lese anmeldelser av folk som allerede har kjøpt en bestemt modell og funnet det poloozhytelnыe og negative sider.
La oss se hva andre viktige kriterier når du velger et digitalt kamera.
2. Mengden av matrise digitalkamera eller rase for megapiksler
Matrix Digital fotoapparata
Sannsynligvis alle allerede vet at digitale kameraer ikke skyte på film, og den svetochustvytelnuyu "plate", som kalles matrisen. Ennå mange vet at matrisen består av et stort antall lysfølsomme elementer, piksler som hver beholder en del av bildet. Sammen, beholder de alt bildet som projiseres på matrisen gjennom linsen.
Men kanskje ikke alle vet at antall piksler på sensoren er mye høyere enn oppgitt i annonsen. For eksempel, hvis det er skrevet at 12 megapixel kamera som består av 12 millioner lysfølsomme elementer elementer, disse elementene faktisk 48 millioner kroner, er det fire ganger mer. Hvorfor skjer dette?
Hvordan velge et kameraSom det kan ses fra figuren, hver piksel i sin tur består av fire individuelle piksler. Det faktum at bildeelementene ikke kan oppfatte farge, så dekket med gjennomsiktige fargede masker. Alle vet at en hvilken som helst farge kan oppnås ved å blande de tre primærfargene: rød, blå og grønn (rød-grønn-blå). To grønne element i gruppen kompensere for økt biologisk mottakelighet for det menneskelige øyet til grønt.
Det viser seg at matrisen er noen ganger mindre enn et knappenålshode, konsentrert 48000000 eller flere elementer for å forstå bildet.
Man kan forestille seg størrelsen på pikselen. Det vil sannsynligvis ikke se enda øyne.
Her ligger den største faren: når størrelsen piksel er sammenlignbar med størrelsen av elektron disse smart эlektronchyky begynne å gå fra celle til celle, og skaper en såkalt støymatrise, som er spesielt utpreget ved skyting i mørket.
Støyen matriks av et digitalt kamera
Så når du kjøper bør vi ta hensyn til en større grad av hvor mange megapiksler matrise seg selv dette er ikke en indikator på kvalitet, men også på matrisestørrelse i millimeter.
Matrix størrelse digitale kameraer
Ytterste rektangel - rammestørrelse konvensjonell film. Digitale kameraer med størrelsen av matrisen er, men de er svært kostbare ($ 2000 og over). Du er mer sannsynlig å starte kjøpe noe billigere. Når du leser instruksjonene, se på hvilken størrelse matrise og prøv å velge et kamera med den beste innstillingen.
Tenk hva som ville skje hvis 12 megapiksler er plassert på full størrelse matrise (ytre rektangel) og matrisen størrelse 1 / 2.7 inches (øverst til høyre i tabellen). Konklusjon, virker det ganske opplagt.  
Яндекс.Метрика