Hvordan velge et kjæledyr?
 Før beslutningen om å ha et kjæledyr bør nærme alvor, og spesielt husker er et stort ansvar. Tross alt, vil han være en del av familien, og vil alltid være rundt. Noen ganger valget av et kjæledyr er ikke et problem: noen gale katter, og noen barndommen drømmer om trofast hund. Alternativt - barnet bringer en bortkommen pet flat - og valget er ikke.
Men hvis du har besluttet å bosette seg i dyrehuset, men kan ikke bestemme at du vil forstå fordeler og ulemper med å bygge vedlikehold hver. Det krever en passende dyr omsorg og til de samme tegn og temperamenter eiere og kjæledyr må være det samme: å leve dem side om side i lang tid.
 Hunder.
Dette er et godt valg. I århundrer, viser de utrolige eksempler på godhet, lojalitet og hengivenhet. Når du kommer hjem, til hunden din så glad ønske deg velkommen som det og se halen løsner! Dette beskytter og venn.
Svingete hund, husk - det vil måtte gå flere ganger om dagen, må engasjere seg i trening, så det er perfekt for de som foretrekker mobile og aktive. Også hunden i huset - det er dyrt, klar til å mate kostnader, vitaminer, vaksinasjoner og regelmessige turer til veterinæren. Utstyr for hund, snute, krage, bånd, leker - også koster penger. I denne hunden virkelig trenger mye oppmerksomhet - dette er en veldig god venn.
Hvis alt du vil, lese nøye raser av hunder å velge den som passer deg best. Jeg må ledes ikke bare i utseende, men også formål (jakt, dekorative, slåssing, hus). Tenk ikke bare om hvorvidt du er komfortabel med denne hunden, men om det vil være komfortabel med din livsstil. Og hvis så - fører lett til bygging av sin nye bestevenn.
 Hvis det er barn.
Hvordan velge et kjæledyr?
 Hvis barnet ditt er veldig små, gjør en hund er ikke nødvendig - det fortsatt ikke vet hvordan de skal forholde seg til dyr. Men etter 3-4 år hunden er en god venn og sykepleier babyen. Hvis stue gjør bedre å ha en stor hund - de er vennlige og tolerante av barna kan leke med dem. Den mest egnede rasen collie, St. Bernard, Newfoundland, Spaniel vanlig kjøter. Men begynne å slåss hundene bare ikke verdt det. Samt dekorative - Pug, Pekingeser og mynde krever oppmerksomhet og veldig slem, kan de være sjalu på deg et barn.
 Hunder - healere.
Leger og psykologer enige - kjæledyr ikke bare pynte fritid, men også gunstig for helsen. Dohoterapyya vist de som lider av nevroser, med depressive eller hysteriske tilstander, og de som leder en stillesittende livsstil. Videre Dog - den beste venn av en ensom mann. Etter å ha snakket med denne firbente psykolog i det siste er komplekse og diffidence, hundeeiere må gå ut minst to ganger om dagen, og mange av dem raskt finne en livspartner.
 Katter.
Stolt og lunefulle, men så søt, katter i popularitet på ingen måte dårligere enn hundene. Og på samme måte som i tilfellet av hunder, vil avhenge av arten - noen er lat og mende, noen leken, zadornы og noen er rimelig utfordrende karakter.
Spesielt må være forsiktig med valget av katt allergi. Det hypoalperhennыe arter (Siberian, for eksempel), men selv de ikke er egnet for alle.
I motsetning til hunder, trenger katter ikke trenger å gå og de tar opp mye mindre plass. Men de selv følger ryddig i utseende, bare langhårede raser krever spesiell oppmerksomhet til personen.
Hvis en person med hunder bestå like forhold, med en katt på det kan bli glemt - det viktigste være. Du kan ikke tvinge henne til å gjøre noe, og hvis hun trenger noe, kan hun lett ha forhold. Denne fantastiske etablering kan ikke nekte.
Det vil imidlertid nødt til å heve. Lære et barn til å gå den i skuffen for å skjerpe klørne i strengt anvist plass og er bare på sin egen bolle, eller co-eksistens vil bli uutholdelig i testen for deg.
 Hvis det er barn.
Hvordan velge et kjæledyr?
 Ikke vær en katt, hvis huset er en gravid kvinne - disse dyrene bære toksoplasmose. Katter er mye mer tolerant av katter hører til hva de berører og tyskayut, men fortsatt ikke misbruke deres tålmodighet, helst liten katteeier er eldre enn tre år. Det finnes arter som er bedre tilpasset til å kommunisere med barn: russisk blå, angora, Himalaya, fyren (sistnevnte spesielt avlet for vennskap med barn, og hennes navn betyr "dukke" - alt er klart, ikke sant?).
 Katter healere.
Cat Care seg fra alle husdyr, og snakke seriøst om felynoterapyy selv den tradisjonelle legen. Det føles vanligvis sår og hvor er "brukt" til verkebyll. Utstillinger hypertensive og alle som "hopper" press eller hjerte-og karsykdommer. Migrene også trekker seg under påvirkning av rusmidler som bor og purring katt - en lyd vibrasjoner som forbedrer immunforsvaret og akselerere utvinning fra enhver sykdom.
 Gnagere.
Marsvin og kaniner, rotter og hamstere - søte skapninger, har de ikke krever mye oppmerksomhet og omsorg for dem er enkel. Det har vært ganske likegyldig til hvem din karakter og livsstil: mat, vann og sagflis på papirlapper - dette er formelen for lykke.
Av cons inkluderer bare en lukt (ikke alle), vel, er det lite sannsynlig at du kan seriøst forvente at hamsteren ser frem til å samarbeide med deg.
 Hvis det er barn.
Det er ideelle kjæledyr for barn, lett å ta vare på dem, mens de kan klappe, holde hverandre i hendene. Liten, rørende, vil de gjøre en flott gjenstand for barnepass 6-7 år. I noen tilfelle kan produsere celler av gnagere - de kjører vekk og gjemme seg i hjørner og under møbler.
Livet til disse dyrene er svært kort, så vær forberedt på å forklare til barnets død kjæledyr. Kjøpe små dyr bare dyrebutikken - ellers risikerer du å kjøpe et sykt dyr.
 Fjærkledde venner.
De lyse og støyende papegøyer fra Canary avgjort i hjemmet ditt, bringe ham knurre, god humor og dun og fjær. Noen papegøyer kan snakke - og lære dem nye ord veldig interessant. De er intelligente og smart, ha det gøy med dem, men for de som elsker stillheten, testen.
 Hvis det er barn.
For usosial barn eller barn med språk - det er veldig gode venner. Undervisning intelligent fugl å snakke, babyen forbedre kommunikasjonsferdigheter. Med katt eller hamster er umulig.
Men ned og fôr partikler kan forårsake allergier, så buret av fugler kan ikke plasseres i et rom der barnet sover eller tilbringer mye tid. Fugler leve lenge - et stort pluss.
 Fugler - healere.
I oldtidens India fuglesang foreskrevet medisin. Winged sparket ut melankoli og bedre humør.
 Akvariefisk.
De ikke vise deg natur poprosyatsya ikke en tur i morgen og ikke fem nasmityat midt i rommet. Akvarium passe inn i interiøret og erstatte eventuelle TV: fisken er interessant å observere.
Men omsorg for fisk er ikke så enkelt: det er nødvendig å skifte ut vannet i tid for å opprettholde riktig balanse av oksygen og mate dem med en gang. Akvariet bør ta mesteparten av de som passer inn i interiøret i leiligheten - Fishes trenger plass.
 Hvis det er barn.
Kontemplasjon roer fisken slik at akvariet - en god ide hvis babyen hyperaktyven eller lune. Men for voksne akvarium vil være en utmerket anti-stress agent.
Dyret i huset - det er en gunstig faktor for voksne og barn. Våre kjæledyr elsker oss, selvfølgelig, og gjøre slik som det er. At de kan og lære. Ifølge observasjoner av forskere, folk som holder dyr lever i gjennomsnitt fem år lenger. I USA utviklet selv spesiell retning i vitenskapen kalles animaloterapiya, studere behandlinger med dyr. Åpne spesielle sykehus hvor "resepsjonen" er fluffy "lege", tilrettelegging fremdriften av kroniske sykdommer, eller i noen tilfeller eliminerer dem helt.
Forresten, hvis et barn er brakt inn i huset kjæledyr og la det ikke mulig, i alle fall ikke utsett stakkar tilbake på gaten: det er blant annet kan føre til psykiske traumer til ditt avkom. Pristroyte dyr til noen du kjenner eller gi et krisesenter. Eller tør og gå. La plagsom, selv dyrt, men din lykke, og barn - er verdt det, tro meg.  
Kan du gi klokkenKlokken er en av de nødvendige elementer, uten noe som folk ikke kan gå på jobb, gå på en forretningsreise eller reise. Og, gitt dagens modeller av timer de kan fortelle ikke bare tid, men også for eksempel dato, temperatur og selv erstatte kompasset. Det er derfor overraskende at i henhold til en rekke fordommer de ikke kan gi. Men hvorfor disse overtro og varsler besluttet å "angrep" og i en time, noe som gjør dem veldig mye og velkomstgave - det er ikke klart. Likevel, kan du prøve å se inn i denne saken og finne ut den viktigste grunnen, ifølge som det er umulig å gi en klokke.
Hva er donert klokker
Det viste seg at folk virkelig dypt tror at klokken ikke kan gi under noen omstendigheter. Denne overtro ble født et par århundrer siden, da forbudet til å gi dette emnet for to grunner.
Først gir klokken kan ikke være på grunn av deres hovedfunksjoner - telle ned tiden. Det ble antatt at en slik gave ville skade den personen som mottar den, kunne han ta bort hans eller timer av sitt liv, og livet i det hele tatt. Så se sjelden valgt som en gave.
En annen grunn, som sier at det var umulig å gi klokken, det var en helt annen overtro. Tross alt, hvis du ser på emnet, kan vi se at de har ganske skarp pil. Den som tror på alle slags overtro og varsler, vet at du ikke kan gi skarpe gjenstander. Selv om det virker litt absurd: i de fleste andre elementer som vi kjøper for en gave, kan vi finne minst ett skarpe detaljer.
Men mannen som følger alle disse "overtroiske regler" i livet ditt vil ikke være så bare akseptere en slik gave, selv om det er gjort ærlig, eller det kan være nødvendig å utsette.

Hvordan kan du gi døgnet uten å krenke rettighetene

I en hvilken som helst regel kan være unntak, selv i en slik troen, som det er umulig å gi en klokke. Så hvis du bestemmer deg for å gjøre din kjære en gave i form av en klokke, fant vi for deg utmerket måte ut av denne situasjonen. Enhver overtroisk gave kan bli kvitt sine onde og dårlige verdier om den skulle gi ham mynt tilbake. Det er allerede ute slags kjøpe fordommer som ikke er dekket. Dermed ser det ut til at ikke alt som du ikke kan gi en klokke. I dette tilfellet kan to personer være mer, som mange mennesker ikke bare akseptere, men å lage gaver.
Hvis du gir en klokke: etikette
Og nå noen ord om en situasjon hvor du gir klokken. Naturligvis gjeng opp på folk og skriker at de ikke kan gi minst upassende. Det er mulig at folk ikke engang vet om eksistensen av en slik overtroiske gaver, som i alle fall ikke kan gi. Han ville bare gjøre deg fornøyd. Og hvis du er overtroisk person, må du gi beskjed til forkant av hans venner.
Det samme gjelder for den omvendte situasjon hvor du er filing en mann er ikke en av de mest ønskede gaver som lover den som mottar den, er noe ikke helt bra. Så du vet, velge det som en gave til overtroisk objekt som viste seg å ikke være til stede, da, først av alt, du må innrømme at selv ikke visste om det. Du kan også tilby å gjøre denne gaven i form av salg, som vi nevnte ovenfor. Slik at alle vil være fornøyd, ingen vil ødelegge ferien, og du sikrer en annen posisjon.
Men i en situasjon hvor mannen selv er bestiller du overtroisk gave, selv om du vet om det, disse skiltene ikke spille en stor rolle. Uansett, vi lever i en tid da alle disse ganske dum overtro og varsler har for lengst måtte gå tilbake i fortiden, eller i det minste reduseres til en normal forekomst, som i våre liv mye mer enn vi kan forestille seg.
Så du kan gi klokken eller ikke - valget hver enkelt av oss. Det viktigste, ikke gjør forhastede konklusjoner og beslutninger.  
Яндекс.Метрика