Hvorfor ikke gi kniver?I vår verden, mye plass avsatt fordommer. Og noen ganger, prøver å forklare et fenomen, så folk begynner å tro på varsler, blir de faste følgesvenner i livet. På den ene siden er det dårlig, fordi, som du vet, er folk hele tiden tenke på noe, begynner det å tiltrekke seg i livet ditt. På den annen side historie kjenner mange eksempler på mystiske tegn kom sanne nøyaktig de fastsatte retningslinjer.
I dag fokuserer artikkel om hvorfor du ikke kan gi kniver. Noen gjorde ikke ta hensyn til tegn og andre slike gaver - en umulig oppgave.
Du kan gi kniver? Hva er grunnene mange nekter å gjøre dette?
Overtro №1
Den første og en av de vanligste tegnene - kniven er et symbol på ulykke. Hvis du gjør en gave til slektninger eller venner som deres familier kan begynne strid, elendighet og konstant krangler. Og mest sannsynlig bare krangler mellom giver og de som designet gave.
Overtro №2
Noen kilder kan bli funnet troen på at enn kontinuerlig koblet med onde ånder, og etter en slik dag du ikke bare for å glede sin partner eller slektning, men også tiltrekke deres liv noe mer - motgang og skuffelse, om ikke verre. Samme skjebne venter i dette tilfellet personen daryvsheho gave og til hvem det var adressert.
Denne overtro oppsto ikke i går og ikke i dag, om ham lenge. Så mange som vet om dette, foretrekker å gi opp stede ikke bare kniver, men også andre skarpe gjenstander. Det er til dem ofte tiltrukket djevelen. Sannsynligvis bør lytte til disse menneskene, og foreta en ny overraskelse.
Men det er en vei rundt dette omen! Det er nødvendig for din gave bare spør en avgift - noen få kroner. I dette tilfellet, du selger kniver, og ikke forbudt og negative konsekvensene vil være.
Overtro №3
Presenterer knivene som en gave, kan du selvoppfyllende profeti selv. Det faktum at mannen du gledet kan ha negativ behandle slike presentasjoner. Og hvis han fortsatt tror på overtro, vet du at han alltid vil huske om deg og tror at du har en slik gave for leiesoldat motiver. Negative tanker i sin tale neppe unngås.
Overtro №4
Den fjerde funksjon som svar på spørsmålet: "Hvorfor kan ikke gi kniver? "- En fornærmelse. Tidligere kniver nesten aldri ga. I stedet ble de gjort for hver enkelt kunde. Det ble antatt at under produksjonen av kniven sangeren ikke kunne hjelpe å tenke på kunden, "tuning" verktøy på den. Hvis en annen person enn ga det (enn) den påståtte "krenkelser".
Kan jeg barbere bikinilinjen? Les mer i vår artikkel ...
Overtro №5
Den negative energien. Alle som gjør en gave, har en viss makt. Hvis du kjøper eller donasjon folk tenkte om den "negative", kan denne tilstanden bli gitt videre til kniven. Og siden han vil bli den nye eieren av denne energien vil være en destruktiv kraft. Om implikasjoner si nei.
Overtro №6
Kniv - et symbol på krig. I antikken ga det jegere og krigere. Det antas at kniven har holdt ånd. Derfor kan familien har aggresjon til hverandre at ingen god vil ikke.
Det er morsomt, men visste du at mange par der noen presenterer en gave enn ofte skiltes?
Etter å ha lest mange anmeldelser på internett om dette temaet, er det skremmende. Mange etter slike "overraskelser" det var ulike hendelser som spenner fra vanlige krangler og ender i skilsmisse, etc.
Men det er de som ikke tror på varsler. Og kanskje med rette. Sjansene er hele tiden tenke på hva som skjedde med ham noe å skje, begynner en person uten å vite for å tiltrekke seg det inn i livet ditt.
Hvem kan gi kniver?
Ikke alle kniver - et symbol på ondskap og negativ energi. For eksempel, i Østen og Kaukasus vakkert dekorert med en kniv eller dolk i dag ansett for å være et symbol på respekt og forståelse. Knivene er ofte portrettert herskere og aristokrater statene. De fungerte som dekorasjon av rom og kamre, og har alltid vært brukt til sitt formål.
Å tro på en rekke varsler og overtro - en privatsak. Men hvis du gjentatte ganger lagt merke til at de går i oppfyllelse, bedre vise respekt for de hemmelige symboler og tegn på skjebne. Den raskeste måten å unngå straff - ta for gitt alt det du sier og ikke gjenta tidligere feil.  
Hvorfor ikke gi klokken?Hvorfor ikke gi uret og hva de skal gjøre med allerede kjøpt en overraskelse? Det bør være fullt mulig å stole på gjengjeldelse i overtro? Hva hvis du er glad i blir bedt om å se gratis? - Livet er fullt av det moderne mennesket. Men hvis du vil, det er alltid svaret og klatrer riktig avgjørelse i en bestemt situasjon. Forfedre klarert pynt av det faktum at de kunne holde sine observasjoner. En høyden på gjeldende kunnskap om betydningen av overtro kan svekke eller forsterket.
Hvorfor ikke gi andre ser på
I en verden med så mange restriksjoner at noen ganger jeg ønsker å være en opprører og bryte dem alle sammen. Men resultatet kan bli som en spøk: «Hun var glad for at hun var 18, og bestemte seg for å endelig gjøre hva de vil. Først slikket hun swing og gled fingrene inn i kontakten "... ikke alle regler fastsatt av" mørke antikken. " Mange forbud og kanoner utviklet seg gjennom årene, basert på noen observasjoner.
Så hva er klokken? Når de sier at du ikke kan drepe edderkopper, synes bare nerd briller som bryr seg for bevaring av en art av insekter. Men klokken er ikke klart hvor forbudet gikk til sitt talent. Men det er flere forklaringer uansett grunn du kan ikke gi en klokke:
Vi må forlate og donor mottar. Klokke oppfattes som budbringer av separasjon, fordi for ham otmeryvaetsya tid igjen før du reiser på en lang reise. På grunn av talent timer prøver ikke å forhaste kjærlig hjerte. Du vet aldri, men plutselig går i oppfyllelse og må forlate i lang tid?
Hvis et møte vidminytsya? - Det er mistenkelige elskere bare "legge bensin på bålet" i overtro klokke. På den annen side, hvis en kollega på jobben bli matet, så hvorfor ikke prøve å gi ham en klokke med håp for umiddelbar overføring til annen avdeling eller personell stokke? Selv om det bør være oppmerksom på muligheten for at endringene vil påvirke ikke bare mottakssiden, men daryaschuyu ...
Spoils skjebnen til dem som fikk en gave. Ifølge gamle legenden er skarp og piercing kan "klippe" liv endre sin kurs. Noen ganger dette fører til positiv endring, men ofte med ulike biter av hendelsene har ikke gjort en fullstendig formue lykkelig mann.
Denne kjolen hvis den er laget av ett stykke stoff, danner det har en spesiell skjønnhet og stil. Men de små bitene sydd sammen, noen ganger kan føre til en følelse av fattigdom og ekstrem nød. Gitt at klokken piler ofte ender kanten, er det forståelig motvilje mot noen mennesker til å akseptere en slik gave.
Du kan nærme dødens time. Egenskaper timer telle ned tiden synes illevarslende I en tid da alderdom hugs skuldre. Hver TEC skytespill kan høre pusten av døden som snur neste på jakt etter den mest passende øyeblikk. Kineserne tror time invitasjon for egen begravelse giver, men i Japan, derimot, refererer til rask død av verten. Og hva slavere?
God tid på å fokusere på himmelen eller oppførselen til blomstrende planter i det daglige livet av klokker innført gradvis og svært lang. Fashioned mekanismer var verdt en formue, som var bare adelsmenn. Den eldre personen, jo mer respekt han midt i sin egen. Så dyr gave ble sett på som en selvfølge. Som et resultat, etter å ha gitt synlige Sergeant timer etter en stund døende (av alderdom, sykdom eller krig), som bare legger godta spesialstyrker.
Det er en tidsreferanse. I en verden av virksomheten person hvert minutt er verdsatt høyt. Enhver forsinkelse oppfattes som en personlig katastrofe eller et tegn på mangel på respekt på den delen av sent. For den kreative personen som brukes til å kommunisere med sin muse, også utenfor skoletiden, kan en påminnelse om tid føre til separasjon av inspirasjon.
Derfor binder de til den tid - det første skrittet til den grå massen av mennesker rundt. Før du prøver å lære en mann til punktlighet og orden, er det verdt å vurdere om du skal gjøre det. Egne biorhythms er generelt viktige regler og lykkelig kan leve uten sporing hvert minutt passert.
Du kan alltid gå tilbake omen i hans side. For eksempel vil en person med ulykkelig skjebne heve klokke med ordene: «Det er en positiv endring i livet mitt." Men vi må være oppmerksom på muligheten for at gaven kan spryynyatysya som endelig og irreversibel katastrofe. Eller, hvis klokken plutselig bryte, begavet vil igjen fokusere på de dårlige, tiltrekker negativitet og problemer i livet.
Når og hvordan du kan gi Klokker
Det finnes situasjoner i livet når en person klokker virkelig trenger, og han kan ikke kjøpe dem for noen grunn. Dessuten, som rett og slett nekter så kjær og dyrebar gave, presenteres fra hjertet? Hvis ikke du kan sole deg gravid, og de kjempet for å ignorere forbudet, så hvorfor ikke andre følger etter og å forsvare sine synspunkt på en bestemt hendelse?
Hvordan komme rundt klokken merkene:
Nåværende modeller av elektronisk dial. Fullt avtagbart konsekvens av akutt skjæring. I forhold til separasjon - kan presentere en time før avskjed kunstig (for eksempel før du reiser til landet eller fiske i landet). De menneskene som hadde lyttet til overtro eller refererer til troende forstår det uunngåelige i døden og tror ikke at på denne måten kan det "rush".
Selge en gave til små mynter. Når gitt penger i stedet for gaver, blir det automatisk et kjøp. Derfor er alle tegn slutte å fungere sammen. Dette alternativet gjelder også for donasjon skarpe og stikkende gjenstander - kniver, kniver, sakser og bestikk.
Formelt gi penger, ikke klokken. De som er villige til å gi uttrykk for sine finansielle evner, kan mottakeren be butikken. I dette tilfellet, i den felles valg finne en bedre modell for donee. Før du kjøper den nødvendige mengden av penger gitt til personen selv og kjøper en klokke. Selv opprinnelig ment å se på som en gave.
Verdifulle råd.
Selv om invitert til å feire anser alle dumme fordommer fiction, er å se etter donee forhold med en mann. Det kan være ubehagelig situasjon når en dyr og vakker gave helt ødelegge festlig humør. Bør jeg risikere det så? Hvis du ønsker å lage en overraskelse, skal det være en gave uten innblanding hint. Ellers anbefales det å sverte holdning til denne typen gaver av en kjær.  
Яндекс.Метрика