Hvordan lage et kompass maynkraftHver dag tusenvis av spillere som foretrekker maynkraft som det beste spillet til å sette stemningen og bare henger ut, nyter ulike modifikasjoner og innovasjoner som gir bedre dykk inn i gameplay. Men de fleste av spillerne er interessert i hvordan å lage et kompass maynkrafte.
Hvordan lage et kompass maynkraft
Denne tilpasningen tillater spillere å fokusere på områder der lagt denne oppdateringen i 2010. Respawn spiller kan bli funnet ved hjelp av kompasset, men hans jobb blir avsluttet på et tidspunkt når spilleren besøker den nedre verden med land (uavhengige rotasjonspiler). Et viktig poeng er at fraværet av faget ofte ikke tillate den nødvendige kraft kortet.
Hvis brukeren besluttet å opprette et kompass, ville det ha å ta fire jernbolt, og rødt støv. Det bør bemerkes at jernmaterialet kan oppnås pereplavyv jernmalm, mens ødeleggelse av røde malm får den røde støv.
I "skapelsen" av objektet kan observeres, som brukeren kan bruke ni firkantene som trenger å bli satt elementer mottatt, med rødt støv bør plasseres i sentrum av arbeidsområdet, og metall vil omgir den. Resultatet skal bli en figur som ligner en likesidet kors med godt synlig rødt senter (den samme røde støv). Etter å ha fullført denne transaksjonen vil brukeren forstå (på skjermen) at kompasset ble opprettet og ferdig kan distribueres i varelager. Da kan de brukes til laging og andre tiltak som er nødvendige for hele passasjen maynkraft.
Hvis riktig følge prosedyren for å få kompasset, brukeren innen et halvt minutt kan oppnå ønsket resultat. Noen sier at kompasset er ikke spesielt nyttig, mens erfarne brukere understreke viktigheten av hvert fag oppnås ved å krysse alle slags elementer i spillet.
Hvorfor kan ikke drikke saltvann?Hvorfor kan ikke drikke saltvann? Alle vet fra barndommen som ikke kan. Hvorfor ikke fortelle alle. Det synes at vann er vann. Hvorfor gjorde hun ikke fornøyd mann? Ikke bare menneskelig. The Beast banen ikke krysser kysten. Mennesker befant seg i midten av havet, kan dø av tørst. La oss forstå hvorfor du ikke kan drikke sjøvann.
Faren for sjøvann
Sjøvann udrikkelig. Det er ikke bare deilig, men også farlig for liv og helse. Slik Popyvshy litt vann, kan folk selv dø. Her er grunnene:
1) Den høye konsentrasjonen av salter i sjøvann.
Marine liter væske inneholder et gjennomsnitt på 30 til 40 gram salt. Den daglige menneskelig behov for salt - 15-20 gram. En daglig menneskelig behov for vann - 3 liter (med mat og to liter ferskvann stod for). Den tilsynelatende overdose som truer betydelige komplikasjoner.
Fjerning av overskudd av salt fra kroppen som er involvert i nyrene. De gjør dette ved å bruke homo - og urinering. Hvis en person popem sjøvann, nyrene må jobbe i nødmodus. Med en slik byrde de ikke kan håndtere. Og å gi ekstra kalsium, magnesium og kalium, bør legemet oppløse dem i ferskvann. Hvor å få den hvis den ikke kommer fra utsiden? På de inter områder av vev, organer og systemer. Kommer dehydrering. Og organer og systemer, mister den nødvendige væske bryte ned.
2) Innholdet i sjøvann, klorider, sulfater, metaller og andre næringsstoffer.
Igjen for å fjerne dem fra kroppen trenger friskt vann. Og dens ankomst punktet. Metallsalter akkumuleres i cellene og forgifte kroppen.
3) I den kjemiske sammensetningen av havet magnesiumsulfat.
Om ham si separat, som stoffet påvirker menneskekroppen er en sterk lakserende effekt. Prosessen akselererer dehydrering og forgiftning øker.
Ferskvann er ikke nok til å bringe alle de skadelige stoffene som fulgte med sjøvann. Det dehydrering, salt forgiftning som forårsaker psykiske lidelser, irreversible sykdommer i indre organer og systemer og død.
Er det mulig å drikke sjøvann?
For mange av dere vil bli gitt et negativt svar, og kategorisk. Kan jeg sette varmt i kjøleskapet? Kan jeg drikke vann fra springen? Er det mulig å drikke sjøvann? Og så videre. Alt dette kan gjøres.
Vårt råd er styrt av prinsippene om nødvendighet og den minste skade.
Hvis du sitter hjemme og foran deg er to flasker med vann, marine og ferskvann, deretter drikke sjøvann kan ikke.
Hvis du bade i sjøen og på land er en kafé med en kald drink, deretter drikke sjøvann er også umulig.
Hvis du er forlist, og var på sjøen uten mat og vann flåte lys, er det ikke tamuyuchy tørst, du mister et liv. I denne situasjonen, vil ingen hindre deg drikke sjøvann.
Legen og explorer Alain brann eksperimentelt bevist for verden at salt vann i små doser kan være. Han reiste over Atlanteren alene, i lys seiler fartøyet, uten mat og vann. Han spiste fisk og drakk henne juice presset av håndkraft. I små doser Alain drikkevann og havet.
Har reist til brann 65 dager - og overlevde. Mistet vekt nadirvav helse, men overlevde.
Sjøvann er egnet til å drikke etter avsalting. Denne prosedyren fjerne overflødig salt. I industrielle miljøer avsalting utføres med spesialutstyr.
I dag vitenskapen kjenner noen måter å redusere overdreven saltholdighet:
destillasjon (fordamping);
frysing;
separasjon;
forover og omvendt osmose;
elektrodialyse.
Hvordan kan et menneske gjøre i det åpne havet avsalting av sjøvann? Væsken helles i en dyp mørk farge kapasitet. Sett retter i en plastpose og lukke den tett. Solen vil bake vil fordampe vannet. Dampen kondenserer på veggene av pakningen og strømmer nedover. Å fremskynde prosessen med kondens, retter trenger å kjøle seg ned. Du kan bare slippe over bord.
Fanget i en nødsituasjon, kan hvem som helst oppfinne din egen avsalting av sjøvann fra det tilgjengelige materialet. Men teknologien er den samme: vann - damp - vann. Et annet alternativ ferskvann - samle regn markise på båten eller polyetylen.  
Hvordan lage en maynkrafti TVDet er klart at TV er en integrert del av interiøret i ethvert moderne hjem. Så mange fans av Minecraft stille spørsmål, hvordan å lage en TV i ditt favorittspill? Selvfølgelig, Maynkrafte TVen uten mods kan gjøres, men motparten, har bare en dekorativ funksjon, kan gjøres i nærvær av noen skrap materialer.
Tar et par kvartaler av svart ull og plassere dem på veggen, kan du lage en skjermdiagonal av disse vil avhenge av hvor mye ressurser brukt. Og som for hele TV-skjermen en er ikke nok til å gjøre høykvalitets stilig ramme. For å gjøre det mulig å ta poster eller musikkspiller enhet. De kompletterer vår skjermen er laget.
Nå for å få en komplett TV, må du dekke. For å gjøre dette kan vi være nyttig polubloky. Avhengig av dine estetiske preferanser kan du velge mellom tre og stein.
Som TV-stativet er greit hylle for bøker. Nå kan vi bare gjøre på strømknappen, bruke steinblokker, og vår TV klar.
Hvis du ønsker å gjøre LCD-TV blokker i stedet for ull kan brukes gjerde. Vi satt fire blokker gjerde vertikalt på toppen sette et bilde som vil spille rollen som skjermen. Bildet kan skraftyt ett kvartal fra ull og åtte poler.
Å lage en full arbeidsdag TV, vil du trenge TVMod. Ved å installere det, må du gjøre Kraft mote og TV.
Hvis serveren Minecraft supplere med ingen TV, men egentlig ønsker å ha det, kan du bygge det selv ved hjelp beskrevet ovenfor bruker.  
 Gjør et skjermbilde på flere måter:
Åpne siden. Trykk PrtScr (Print Screen) - skjermen arbeidsområde er kopiert.
Deretter åpner du et bilde editor (f.eks Paint) og lime inn informasjon ved hjelp av hurtigtasten Ctrl + V. Lagre filen og fest den til kontoen.
Hvordan å ta et skjermbilde?

Paint-programmet finner du ved å klikke på Start & gt; Alle programmer & gt; Standard & gt; Male.
Hvis tastaturet mangler nøkkelen PrtScr (Print Screen), kan du bruke skjermtastaturet.
Finne programmet ved å trykke på Start-knappen & gt; Alle programmer & gt; Standard & gt; Funksjoner & gt; Tastaturet på skjermen. Åpne programmet og klikk PrtScr tastatur på skjermen.
fa Deretter åpner noen bilderedigeringsprogram (for eksempel Paint) og lime inn informasjon ved hjelp av hurtigtasten Ctrl + V.
Hvis datamaskinen kjører Windows 7, kan du ta et skjermbilde ved hjelp av verktøyet "saks".
Finn dette verktøyet ved å klikke på Start-knappen & gt; Alle programmer & gt; Standard & gt; Saks.  
Hvordan lage et stempel maynkraftDenne undervisningen er i hovedsak beregnet for erfarne spillere, men for nybegynnere er det også nyttig. Nå skal vi snakke om hvordan å lage maynkrafte stempel og riktig brukt.
Instruksjoner:
Stempel - en slags kraft som kan påvirke de andre blokkene, skyve dem vertikalt og horisontalt til den siden hvor hans forsiden. Ideen om en slik enhet ble presentert på den offisielle spillet forum Minecraft bruker Hippoplatimus, sette opp hendelser, som introduserte spillet i denne blokken. Lagt stempler i å oppdatere Beta 1.7.
Før en spiller reiser spørsmålet, hvordan maynkrafte stempel.
Gå direkte til de aller kunsthåndverk
1. Således, for å foreta en maynkrafte stempel, må vi:
- Blokker boards x 4;
- Block steinsprut x 4;
- Iron ingot x 1;
- 1 x rød støv.
Med de to første komponenter av problemene burde være ingen. Med jernmalm få riktig bar. Jernmalm er ikke veldig sjeldne, så det kan finnes ganske enkelt. Rødt støv ekstrahert fra rød malm, som er ved en større dybde, men ikke så uvanlig. Lage en minecraft stempel, hvis du allerede har alle ingrediensene er svært enkel.
2. Gathering alle de nødvendige ressurser, laging dem, så vi gjør maynkrafte stempel.

3. Hvordan vi forstår maynkrafte stempel gjøre.
Nå har vi avsluttet stempel. Aktivere den ved hjelp av spaken eller ordningen med rød stein. Stempelet er satt til å stå overfor karakter.
Søknad
Hvis du ikke vet hvordan du gjør maynkrafte stempel, men gjorde det i praksis, ta vare på hvordan du bruker den riktig.
På den ene side, er bruken begrenset - andre skyver stempelenhetene (12 enheter), andre enn de som interagerer spilleren. Du kan vise litt kreativitet og komme opp med ulike mekanismer for hjerneslag ved hjelp av for eksempel noen løft, men det er en annen historie.
Pistons lette bevegelse av blokker (i begge retninger, opp til 12 enheter), men de kan være utsatt for slike objekter som objektene eller spillere. Pistons er ikke i stand til å skyve blokker med tilleggsinformasjon som lagres separat fra det store utvalget av spill (komfyr, bryst, spauner, tablet ...) som obsidian, berggrunn blokker og portaler. Stempelet kan presse et nytt slag hvis han er i en komprimert tilstand. Noen enheter, som gresskar og fakler, som gjenstander faller mens du prøver å flytte stempelet.
Signal rød stein aktiverer stempler
Hvis dressing enhet fall å falle \ stempel stiger, faller han inn i et emne. Stemplene kan blokkere fluid (fordi de kan brukes i et kontrollert vaterheyta), ikke brenner på benken. Ikke skyv stempelet vil blokkere den nedre eller øvre grense for kortspill.  
Яндекс.Метрика