Midd i Cats: forebygging og behandling
 Flått - parasitter farlige for dyr og mennesker. Disse små skapningene som lever i gress, jord, fuglene, og derfor for kjæledyr de er en konstant trussel. Midd i Cats - et vanlig problem. Men bli kvitt dem, og er kommersielt effektivt middel for forebygging?

 Hvordan takle flått?

 Trenger bare å nevne at ingen vaksine mot dette uvesenet ikke eksisterer. Etter midd - en parasitt, ikke et virus. Selvfølgelig vil et godt immunsystem bli kvitt parasitter. Men behandling er hovedsakelig insekter, akarytsydnыmy narkotika. I hvert tilfelle bli betegnet veterinær som midd hos katter i ørene eller på huden er av ulike typer. Og så kan forårsake ulike komplikasjoner. Dette gjelder spesielt for Ixodes flått, som ikke er så lett å trekke ut av huden, de kan ikke håndtere noen medikamenter, som i dette tilfellet, kan parasitten kaste opp innholdet i magen rett ut i det fri i morgen, og dermed vesentlig forverring av situasjonen.

Midd i Cats: forebygging og behandling
 Ixodid flått hos katter


 Disse parasittene er farlig for mennesker. Men katter er mer farlige fordi de kan føre til en rekke alvorlige sykdommer, inkludert dødelig. Problemet er at hvis ti år siden disse parasitter som bor alene i skogen, da på grunn av skiftende klima og økologi dårlig de er i dag og i domstolene, og i byens parker. De er spesielt aktiv fra tidlig vår til første frosten oppvarming (og i byene og i begynnelsen av vinteren). Besøk utseendet av parasitter kan være med på bildet.

 Vanligvis er disse midd nå ganske betydelig, fordi huden på dyret at de er godt synlige. Hvis allerede dannet rundt hevelse, er det best å kontakte dyrlegen som dette betyr at parasitten sitter dypt, og hvis du er slurvete Pull det, brudd integritet, så gjør verre. Faktisk, i dette tilfellet øker risikoen for å få en av de sykdommer som merker bære. Husk sett fra dyr til å bære kirurgiske hansker.

 I teorien kan du trekke flåtten med fingrene eller ved hjelp av en spesiell enhet. Men hvis du ikke er trygg på sine evner, er det bedre å se en spesialist.

Midd i Cats: forebygging og behandling
 Øremidd hos katter


 Dette er en svært små parasitter som vanligvis blotte øye ikke kan se. Men symptomene på dem godt merket. Hvis katten er skrape ørene og ofte rister på hodet, så er dette et tegn på deres nærvær. Ser inn i ørene på dyret, kan du merke blodpropp tørket eller sår.
 Disse midd er ikke overføres til mennesker, men katter er ekstremt ubehagelig, fordi ikke bare provosere allergiske reaksjoner, men også utvikling av sopp og bakterielle infeksjoner. Hvis parasitter ikke klarer å kvitte seg med sin aktivitet kan føre til ørebetennelse som en ugunstig kombinasjon av omstendigheter fører til hørselstap.

 Hindre flått

 Moderne insekter, akaricid midler er effektive. Imidlertid er det nødvendig å bruke dem tid, og de må bare være en del av en pakke av tiltak. Hvis eleven går i hagen eller bakgården, til håret fra tid til annen bli behandlet. Spray er ikke alltid effektive fordi etter deres søknad må se til at katten ikke blir slikket seg for en annen dag, men dette er vanskelig å oppnå.
 Halsbånd mot flått er god, men bare hvis dyret er ikke biting alt som skjer på den måten (i dette tilfellet, kan dette tilbehøret forårsake forgiftning). Det tryggeste for katter og samtidig effektivt mot parasitter alternativet er spesielle dråper som påføres huden mellom skulderbladene.
Allergi i Cats: årsaker, symptomer, behandling
 Allergi - en av de vanligste sykdommene i dag. Og det er ikke bare hos mennesker. Allergi mot katter - et sjeldent fenomen og ikke håndtere det er vanskelig. Imidlertid har moderne veterinærmedisin i sitt arsenal tilstrekkelig effektivt middel for rettidig eiere behøver bare appellerer til en spesialist og eliminere den utløsende agent.

 Hva er en allergi?

 Det er faktisk feil immunrespons overfor eksterne stimuli. Normalt skal det bare beskytte dyr mot skadelige stoffer. Men noen ganger immunsystemet svikter og angripe uskyldige ved første øyekast, objekter, fanget i kroppen av pollen eller kylling protein. Forskere har ikke helt funnet ut årsakene til problemene og allergi er fremdeles hovedsakelig et mysterium for medisin. Men funksjonene til sykdommen og dens behandling prinsipper studert godt. Katter i stor grad allergi manifesterer samt hos mennesker. Imidlertid er det anbefalt å gi elskling konvensjonelle antihistaminer som du aksepterer deg selv, fordi disse stoffene reagerer katten ikke liker folk.
Allergi i Cats: årsaker, symptomer, behandling


 Allergi mot insektstikk
 Teoretisk allergen kan være ethvert produkt, og å identifisere de faktorene som utløste bruddet er ikke så enkelt. Kanskje en av de mest vanlige situasjoner er allergisk mot lopper hos katter. Dette er en reaksjon på en insektstikk, eller rettere sagt, i sin spytt, som i slike tilfeller faller på morgenen. Symptomene ligner på symptomer på allergi mot andre parasitter (f.eks flått). Som det viser seg sykdom? De fleste sterk kløe, som er lokalisert hovedsakelig i området av bite. Kløe, typisk matallergi sprer seg vanligvis over hele kroppen. For allergi mot loppebitt er ikke uvanlig som utslett, i alvorlige tilfeller - med purulent pustler. Og bildet kan være ledsaget av tap ull. For å forstå hva som forårsaket allergi, bør du ta en blodprøve. Behandling i dette tilfellet kommer ned til å bli kvitt parasitter som bruker insektmidler og eliminere andre symptomer. Like viktig for slike allergier og forebygging. Spesielt siden i dag er det mange salgsverktøy ikke bare dreper parasitter, men det skremme ny. Dråper, spray, salver, krager - valget er ditt. 

 Matallergier

 Denne typen sykdom forekommer relativt sjelden. Vanligvis referert til som en reaksjon på en hvilken som helst mat. Dette er ikke bare rød frukt eller sjokolade, men også egg, meieriprodukter og kjøtt. Dermed typisk for katter som er allergiske mot kylling. Det ser oftest når kjøtt av fjærfe gi dyr for ofte, fullstendig ignorerer andre proteinkilder. Allergi mot katter mate grunnet lignende problemer. Produsenter av billig produktet ble lagt tilbake bare kylling, kombinere den med mais (er et allergen) og grønnsaksblanding tvilsom opprinnelse. Selvfølgelig er i dette tilfellet det mest effektive middel vil forandre dietten. Han har ennå til å gå inn ukjente katt protein (kanin), olivenolje, vitaminer, ris eller andre korn inneholder ikke gluten.

 Kontaktallergi

 Denne sykdommen kan være forårsaket av pollen, rengjøringsprodukter og selv nye parfyme elskerinne. Identifisere allergi kan være nysing, hevelse i luftveiene, øynene rødhet. Først av alt, eierne må identifisere og eliminere kilden til allergi. Men hvis staten dyret er fortsatt vanskelig, det bronkospasme eller larynxødem, bør du umiddelbart kontakte veterinær.
Hva du skal gjøre når man kjeder seg?Alle vet at en og den samme rutinen aktivitet som blir gjentatt hver dag, har man ikke den mest gunstige måte. Ofte fører mer eller mindre lenge denne situasjonen til den vanligste kjedsomhet.
De fleste mennesker har en tendens til dette, selvfølgelig, negativ mental helse på arbeidsplassen. Men hva om hjemme hver dag er den samme rutinen, og folk som frelse, venter på noe nytt og uventet i livet. Den eneste modus av seg selv påvirker ikke tilnærming av interessante hendelser, og derfor, hvis du fortsatt gikk lei, og ikke synlige hull blant den ensformige hverdagen, må du ta ansvar for sine liv og seriøst tenke på hva du skal gjøre hvis det blir kjedelig .
Først av alt, bør det bemerkes at ikke all kjedsomhet utsatt, men bare de som bare skje til å gjøre noe. Folk som er ute etter varig omsorg for liten tid til å hvile og vet at de ikke vet hva det er. Dette faktum innebærer at kur for kjedsomhet kan være en interessant ting som vil la deg ta deg selv på ferie. Her er noen tips om utvisning av kjedsomhet fra livet ditt:
Hvis plutselig overvinne kjedsomheten, spesielt manifest fysisk aktivitet. Propylososte, fjerne søppel hjemme, gå til butikken eller en ekstra hour'll tur med sin elskede hund. Liste over denne okkupasjonen er veldig stort. Finne blant dem en som du liker og ta hensyn til den hver dag. Det kan være flere klasser, og de kan du enkelt øke tonen og humør. Hvis husarbeid og går tur med hunden du tiltrekke lite, ta vare på deres skjønnhet - meld deg til treningsstudio eller bassenget. Minst bare ta et bad, vil kroppen din sikkert svare på bekymring med positive følelser.
Det skjer slik at kjedelig kan bare være hva ingen neste person du kan bare snakke. I dette tilfellet er løsningen åpenbar - få nye venner, interessante venner. Utvide sine horisonter vil tillate deg å se på deg selv og din situasjon fra den andre siden. Det kan være lurt å endre noe i livet ditt. Det er mulig at blant de nye venner vil du finne noen som kan vise seg å være ikke bare en venn, og de du ønsker å la din personlige plass.
Forresten, dette utfordrende aspektet verdt å se i mer detalj. Tross alt, hvorfor i kjærlighet oppstår aldri spørsmålet, hva du skal gjøre? De bare ikke gå lei, fordi deres tanker er stadig opptatt drømmer og fantasier. Når du kommuniserer med din kjære, selv via telefon eller tenker på det, flyr tiden forbi. Hvis du ikke har klart å finne en sjelefrende, ikke kast bort dyrebar tid på triste tanker, dykke hodestups inn i en behagelig prosess for å finne en kjær, og du trenger ikke engang merke til hvor kjedsomhet og apati forlate livet ditt.
Hvis en kjær har bodd der, tenke på hvordan å diversifisere og utdype forholdet. Det er mulig at det er på tide å ha en baby. Barn vil aldri bli kjedelig mens mødrene falle en flott mulighet til å arrangere spillgruppe. Dette, ingen tvil, vil gagne deg og barnet ditt - det vil kommunisere med jevnaldrende, og du er sikker på å finne felles temaer med andre foreldre.
Ironisk nok, årsaken kjedsomhet for noen mennesker hele dagen kunne jobben sin. Dette er et signal til det som er nødvendig for å virke øyeblikkelig. Hvis kjøretur unna tanker om såra og vonbrotne arbeid ikke går bra i helgen, er å gjøre det til en favoritt eller i det minste mer eller mindre interessant. Finne hva du kan gjøre der med unntak av de handlinger som er lei. Tror kanskje du har lenge hatt et ønske om å endre omfanget, men du ikke kunne finne tid til å studere et nytt yrke eller kurs. Men travle undervisning elevene aldri trenger å være kjedelig, rett og slett er dette ikke tid. Prøv å utdanne oss selv og kanskje kan du selv gjøre en lang holdt ønske som du ikke var i gang.
Moderne liv gir oss en enorm mengde interessante aktiviteter - det være seg eventyr roman lesing eller ser en spennende film. For elskere av musikk og det er ingen hindringer. Lese, se, lytte. Og hvis disse klassene måtte bry deg, finne en interessant hobby. For å unngå forvirring i å velge best for et par dager å skrive på et eget stykke papir enn du kunne gjøre. Deretter sitte ned, og etter veiing av argumenter for og imot, velger hobby som er riktig for deg, gitt din sivilstand og tilstedeværelsen av fritiden. Fremfor alt, ikke begrense deg selv på scenen for utvalget, hvem vet, kanskje hvis tenker på det, vil du finne at din gamle drøm å lære ridning ikke så uoppnåelig.
Så, er det viktigste å huske sliter med kjedsomhet - det er det hverdagen gir oss et stort antall interessante funksjoner, men deres evne til å ta, avhenger av din vilje til ny og interessant. Hvis du ikke vet hvor du skal gå, bare ta det første skrittet og snart du finner ut at kjedsomhet er ikke mer plass i livet ditt fargerike og spennende!  
Яндекс.Метрика