Hvordan å gi en katt en pilleDyreelskere, spesielt katter, blir ofte møtt med problemet med behandling av kjæledyret ditt. Det er lett å drikke kjæledyr medisiner når de kommer i form av dråper. Men med piller er mer komplisert. Hvordan gi dyret medisiner uten mye arbeid, og ikke å skade ham?
Måter å gi katten din en pille
Ikke tving dekomprimere elskede kjæledyr kjeve og skyv medisin inn i munnen. Slike tiltak er ganske vanskelig, fra et psykologisk synspunkt, for kattungen. Dyret kan rett og slett ikke pidpustyty deg til ham. Og hvis det ikke er en engangs medisiner, så hver gang et kjæledyr er behandlet hardere. Så vær forsiktig tilnærming til dette problemet og starte behandling av den mest skånsomme måten. So.
Selvfølgelig, er det umulig å overtale katten å svelge en pille som hun trente du måtte være. Selv prynadzhuyuchy velsmakende godbit. Spesielt i dyresykdom ofte nekter å spise. Hvis katten er å spise normalt, kan du prøve å sette en pille i rømme eller smør. Men disse triksene er sjeldne dyr. Mest katt, selv føle lukten av mat medisin, spytter det og nekter å spise.
Sultne dyr kan likevel prøve å mate den deilig mat, pre Rør det kurere. Tabletten du trenger fint knust. Men husk at fôret bør være lite å bli fortært av dyret helt. Bruk en favoritt behandle kjæledyret. Kanskje den mest kjærlige katten klar til å mate, kjøtt eller krem.
Hvis dyret ikke ønsker å spise det en måte å drikke den med flytende medisin. Du kan bruke en vanlig sprøyte. Naturligvis uten nåler! Tabletten skal knust og oppløst i vann (ca. 1-1, 5 ml væske). Hell løsningen i sprøyten og injisere væsken inn i munnen på dyret, holder sprøyten på baksiden av kjeven til å svelge medisinen katt umiddelbart. Løfte snuten kjæledyr og klappe ham på halsen. Sørg for at medisinen ikke er sølt på den andre siden av munnen hans.
Hva om jeg ikke kan gi katten din en pille
Hvis alle disse metodene ikke hjelpe, og tabletten var fortsatt på gulvet må oppleve mer traumatisk for dine dyre alternativer. Selvfølgelig, vi snakker ikke om fysiske skader. Strengere tiltak vil også bli brukt hvis nødvendige medisiner er tilgjengelig i kapselform, eller dekket med en spesiell membran som beskytter den medisinske stoffet fra mage. I slike tilfeller er medisinering ikke knust, er det nødvendig å svelge hele skjemaet.
Hvordan å være? Først en enkel metode - ta på dyr huden. Ikke bekymre deg, ikke katten din ikke føler smerte. Løft dyret over gulvet. Dermed eleven refleks åpen kjeve. Cast dyrets hode litt tilbake og plassere tabletten på tungen rot. Prøv å kaste det bort, slik at katten ikke kan spytte ut medisinen. Deretter lukker munnen og gni katt på halsen hennes. Disse enkle bevegelser for å hjelpe ditt kjæledyr til å svelge en pille.
Sviktende disse metodene må være tålmodig og tykke tepper. Pakk katten inn i et teppe for å holde den fra deg riper i prosessen. Dyret forsøker å flykte, kaster på hodet. På dette punktet er det nødvendig å trykke lett på tommel og pekefinger på begge sider av kjeven i de bakre hoggtenner. Katten selv åpen munn, og du kan raskt kaste en pille der. Så klapp på halsen av kjæledyr.
Alle manipulasjoner prøver å holde fast på ikke plage kjæledyret ditt. Hvis du ønsker å gi noen tabletter for å gjøre det med en liten pause. I noen tilfeller, selv etter tilsynelatende vellykkede forsøk til vann kjæledyr piller, er medisinering ikke sannsynlig å svelge. Så du trenger å se dyret noen minutter etter inngrepet. Hvis etter inntak av kjæledyr spytt startet sterkt med skum, ikke bekymre deg - det er en naturlig reaksjon på dyret, som er veldig rask.  
Hvordan kan vi kalle en hundHvis du står overfor et vanskelig valg kallenavn søke kjæledyret ditt, anbefaler vi nøye undersøke denne artikkelen. Noen vil bli overrasket over at det er tenkt, som en pushover, generelt, for å komme opp med navnet på hunden din som først kommer til tankene. Faktisk ikke alt så enkelt og, selvfølgelig, du kan gi hunden din et navn, for eksempel: Tuzyk, Ball, Bobyk, Jack de vanligste navnene. Tror absolutt verdt det, fordi du kaller hunden din, og hun vil leve et helt liv med dette navnet. Denne lille skapningen er allerede et medlem av familien. Derfor er det alvorlig om dette problemet.
Hvordan kan veilede valg av kallenavn? Hvis du har litt fantasi, er det mulig at navnet på hunden din vil avhenge av vaner og ferdigheter, for eksempel hvis valpen liker å sove, hans navn frimodig Sonia, selvfølgelig, hvis det er en jente. Hvis han er smart og alltid går, er det ganske passende kallenavn djevelen, vel, eller noe sånt. Det er nødvendig å observere dyrene et par dager, og du kan ringe den aktuelle hunden navn. Hva annet kan være hensyn når du velger din hund kallenavn?

Navngi hunden som favoritt karakter

Det er nødvendig å se på hunden din, kanskje hun vaner eller utseende noe som minner om din favoritt skuespiller eller film karakter fra filmen. Det ville være morsomt å nevne favoritt helten hund, som Chuck Arnold, Dэpp etc.
Å kalle en hund med psykologisk tilnærming

Det antas at hvis vi hele tiden tenke på noe og si alt er implementert i virkeligheten. Hvordan å nevne hunden å bringe lykke, penger, makt, skjønnhet, etc.? Det er veldig enkelt, det er mange slike kallenavn som Boy, Bucks, Dollar etc. Ganske morsomt å bli hørt - "Hei, kjekk, hjem! "Vel, eller noe sånt. Så skru på fantasien og fortsett til valget av navnet på din venn.
Et annet alternativ - en godt undersøke alle kallenavn og kalle hunden mer hensiktsmessig, avhengig av type og natur. Her er noen av dem, den mest vanlige.
Hvordan kan vi kalle en hund (jente)
Adeline - God, mild, intelligent hund, elsker barn. Ganske vennlig, kommer godt overens med katter. Dette kallenavnet er anbefalt å gi hundene følgende raser: Irsk Terrier Sort Terrier, Setter, St. Bernard.
Albina (Fra det latinske "hvit"). Hunder med dette kallenavnet lett håndterlig, men innholdet i denne hunden er ganske komplisert. Klitschko egnet irske og engelske settere og afghanske jakthund.
Alice. Klitschko avledet fra human navn. Hunder med navnene veldig snill, mild og snill, vil alltid være i nærheten av sin herre. Passer for hunder av forskjellige størrelser, både store og små. Hovedsakelig for følgende arter: misbruk, Pekingeser, Japansk Chin, Scotch terrier.
Ekorn.Morsom, aktiv og godmodig liten hund, veldig leken, godt gemytt. En god kallenavn for banning og Spitz, men også ganske egnet for kjøter. Hunden er ikke aggressiv, veldig fredelig, lett å gjøre uten en master.
Greta, Kort av en kvinnes navn Margaret. Grasiøs, men heller bortskjemt fordi eieren har til å være strenge med dem. Dette kallenavnet er bedre å gi jaktraser, slik som pekeren, den irske Setter.
Dean. Dette kallenavnet er også hentet fra den kvinnelige navn. Det er fredelig og god hund, veldig vanskelig skiltes med sine valper, elsker å ta vare på dem. Kan kalles som Yard og stamtavle hund, godt egnet for dekorative steiner.
Julie.Dette kallenavnet - til ære for heltinnen av arbeidet "Romeo og Julie". God og mild, omsorgsfull mor. Men ofte hunden med slike kallenavn er tragisk skjebne.
Foundling- Er en av de mest vanlige kallenavn for verftet hunder. Snill og vennlig, alltid stå opp for sin herre. Raskt festes til mennesker, veldig begått.
Hvordan kan vi kalle en hund (gutt)
Bim.Innehavere av slike kallenavn veldig glad i barn og deres eiere svarer godt til trening. Det vennlige og stille. Det kan kalles en hund som et kallenavn Yard og setter rasen.
Baron- Stolt og vakker kallenavn, for det meste kalt ved det navnet sterke, store og truende hunder.
Vovchok. Klitschko er designet for smart og livlige hunder liten størrelse. Av natur gode, lojale eier.
Gordon - Fin kallenavn, er ikke ny, men er svært sjeldne. I utgangspunktet gi kallenavn en så flott stamtavle hunder, avler mer offisielt.
Jack.Klitschko er svært vanlig, for det meste referert til som små renrasede hunder og verft. God og sterk, mer som en elskerinne enn eieren.
Dick. Yard hund passer dette kallenavnet for store hunder. Han elsker barn. I sin natur er sterk og smart, perfekt for jakt.
Rex. Ofte referert til som et kallenavn verftet hunder, men mange kaller og stamtavle. De gjør gode vakter lojale mot sine herrer.
Hart (Fra den tyske "hard"). Ofte kalt store hunder jakt raser. Godt til trening, ikke redd for vannet.
Charlik. Bra, en liten hund. Du kan ringe en fullblods og verftet hunder som navn.

Ball.
Ring verftet hunder vanligvis av liten størrelse. Ikke dårlig dresyruyetsya og raskt lærer kommandoer. En god keeper.
Vi tror nå kan du enkelt finne ut navnet på hunden din. Man kan bare ønske deg lykke til, og la elevene vokse og glede deg. Faktisk er det flott å ha en hund fordi hunden - en venn av mannen!  
Hvorfor hylende hundHund hylende ikke etterlater noen likegyldige. Uansett hvem du er: eieren av dyret, irritert nabo eller en forbipasserende, må du ta hensyn til det. Når en hund hyler, folk umiddelbart tilbakekalle alle de negative tegn forbundet med rask død av sin eier.
Denne mystiske forstand ga hylende folklore. Men gjør hunden lyder akkurat sånn. Hun knurrer, bjeffer, hyler, hyler og dermed uttrykke sine følelser. Hvert signal bærer litt informasjon. La oss se hvorfor hunden hyler?
Hva hylende hund?
Hunder tilhører ordenen rovdyr og familiens hund. Sine forfedre regnes ulver og sjakaler. Witte er en måte å kommunisere med sine slektninger hunder. Dermed signaliserer de hverandre om deres oppholdssted.
Denne vanen de plukket opp i deres slektninger ulvene. Rozbridayuchys gjennom skogen, på jakt etter representanter ulv pakke sitt folk til å stemme.
Lengsel og ensomhet. Ofte denne grunn en hund hyler når eieren er borte.
Medisinske problemer. Hunden kan hyle når noe gjør vondt ham. Å utelukke sykdommen vise sin gode veterinæren.
Joy. Lengsel er ikke den eneste følelse som er uttrykt gjennom hylende. Noen studenter så uttrykke gleden av å møte med eieren.
Sult og kulde. Animal signaler om at det er ubehagelig.
Hunden kan "synge" musikken. Utvalget av auditiv persepsjon hos hunder lukke til menneske. Men følsomheten i den er høyere enn for menn. De skille notater som avviker med en åttendedel toner.
Det er derfor hunder lett kan utføre kommandoer blir gitt ved hjelp av en fløyte. Ofte de hyle til klassisk melodi. Hvis musikk er ikke som kjæledyret ditt, stiger han og går.
Hunden kan reagere på lyden av en sirene eller en alarm skal gjentas og kopiere andre slektninger hørte dem hyle. Også valp spiser sin avføring ved å observere atferden til sin mor og følge den.
Fysiske faktorer. I alle at mange hunder, som folk som lider av søvnløshet. Dyr er mer følsomme for virkningene av miljøfaktorer. I den følgende natt, de ofte ikke sove. Vision hunder i svart og hvitt, og de kan ikke fortelle fullmånen fra solen. På dette punktet føler de frykt, trussel mot deres liv, så de er som ulver som uler mot månen.
Mystiske forklaringer fra folklore. Det antas at en hund ule mot himmelen - en brann, og jorden - til den avdøde. Forklaringen er at brannen er vanskelig. Er det å se og føle ilden brennende lukt, løfter hunden hodet opp og hylende, rapporterer om en urovekkende hendelse.
Under forutsetning om den avdøde har noen mening. Hos mennesker, kort tid før hans død irreversible endringer skjer, bremse stoffskiftet, endrer lukt. Hundene, som har utviklet luktesans, fange denne "duft av død".
De hyle ned i bakken for å lukte jorden brøt denne foruroligende ånd. På dette punktet, gir hunden klag og ikke veldig høyt.
Hvordan avvenne en hund hyl?
Første utstillingshund lege for å sørge for at det er sunt.
Etablere kontakt med din firbente venn og gi ham god tid når du er hjemme. Leke med ham, snakke, gå. Før du forlater hjemmet, sørg for å forlate hunden mat og leker at hun hadde noe å gjøre. Gradvis øke lengden på hans fravær, slik at hunden til å bli vant til.
Hvis hunden din hyler i respons på ytre stimuli i form av høye lyder kan gå hjem, la aktivert TV eller mottaker.
Ignorere det samme dyret, ikke skjelle, ikke glatt, se en annen vei. Hunden må forstå at deres støy, betyr det ikke påvirke deg og ikke være i stand til å oppnå de ønskede (mat, leker).
Pet Award for rolig oppførsel. Når hunden stopper hylende og stille i noen sekunder, gi ham noe deilig gni.
Lære hunden din. Vanligvis er hundene lært å utføre kommandoer og opptre korrekt i spesialklasser. Men du kan prøve å gjøre trening på egenhånd. Lære kjæledyret til å utføre enkle kommandoer: zamovkaty og avgi stemme for din kommando.
Det puls halsbånd for hunder som disaccustoms sine vaner av støy.  
Яндекс.Метрика