Innholdet i artikkelen:

 Tips for å utdanne hunder

 Råd om trening hunder

Hvordan heve en hund
 trening, men hvorfor ta hunden hjem hvis en person har ingen tid for hennes utdannelse? Det er ulike tilfeller, noen ganger hunden er positiv og du ikke er fornøyd med overraskelser, og noen ganger at hunden mentalitet problemer og ulykker skjer daglig.
Hvordan heve en hund
 Når du velger en valp forhånds kjent med hans karakter, se på de karakteristiske trekk ved rasen. Hvis hunden er snill og mild, trenger du ikke å stadig sint og vypleskuvaty på hennes eget sinne. Men hvis du er uheldig, og du fikk en voksen hund, ikke rush å slå henne. Tenke på om du kan slå en voksen hund? Det kan føre til at du mye skader, hvorav må behandles i månedsvis. Du kan forbedre tale å skremme hunden, men det skal bli deponert i hennes minne - eller rettere sagt, avhenger av situasjonen. Etterhvert vil hunden forstå problemet og endre sin atferd.
Hvordan heve en hund

 Ikke mate hunden din for så lenge ingen og spise

 Svært ofte angrer hunder og eiere sier de er bedre matet hund en gang at det ikke er savnet og ikke spørre etter mat. Selvfølgelig, jeg er lei meg og trist å se en sulten hund, men du er eieren, og du kan ikke gjøre feil. I flokken av hunder er en leder som spiser først, og ingen har rett til å fortelle ham og spise med ham på samme tid eller før. Andre hunder blir holdt på avstand og er ikke egnet fordi de vet at han er ansvarlig. Så du må spise først, og ingen klagende øyne bør ikke påvirke deg. Hvis du podpustyte hundemat, viser du at det er viktig, og du bare kom for å se hvordan hun spiser.
Hvordan heve en hund

 Hunden er alltid dårligere enn den som står over det

 Dog forpliktet til å gi deg vei i alle tilfeller, selv når du er flat eller gå i trapper. Hun kan ikke gå hjem før deg, ellers vise deg at det er sjefen. Hvis hunden er alltid ringer du går, og du går på om det og virkelig gå en tur - det begynner uforskammet og mener at den pålegger deg hvordan du skal oppføre seg. I pakke med hunder ikke er oppmuntret, lederen alltid går foran og ingen kan forstyrre ham og sperret veien.

 Du kan ikke uhøflig innbydende vert

 Hunder ofte hoppe til hjemmet eller hente hender og føtter i hilsen. Dette er galt, vil lederne ikke tillate en slik hilsen, fordi det er en manifestasjon av respektløshet. Ikke la hunden ha den muligheten, det kan flekker klærne dine, i tillegg, føler hun den største leiligheten.
Hvordan heve en hund

 Råd om trening hunder

 Hvert lag må velge bare ett ord til hunden sømløst husket det;

 Alltid kalle hunden etter navn (kallenavn) til teamet, så det svarer bedre. Men ikke gjør det, hvis du sier noe negativt, bør navnet være assosiert med noe positivt;

 Ros hunden for noen detaljer, er det veldig hyggelig;

 Tilbring trening leksjoner, men ikke stram dem. Lærdommen for å være interessant og kort til hunden utomlyalas. I dette tilfellet informasjonen bedre huskes, og hunden er en ny leksjon;

 Vær oppmerksom på eventuelle hunden triks hvis hun gjør noe galt eller grovt håndtert - prypuhnyte det, ellers vil den tro at dette er normal oppførsel.

Hvordan heve en hund
 Lykke til!  
Trening hunderHvordan ta vare på en hund. Hvordan lære en hund til renhet? Hvordan trene en hund? Nyttige tips og råd for studenter.
Vel, du fortsatt bestemt og startet hjemme hund. Valp, vanligvis tatt fra sin mor når han har nådd en alder av to. I denne perioden av livet til hunden hvis det er sikkert sunt, vil være veldig aktiv og leken.
Hvis du har noen gang skjønt tvil om hunden din er sunt, bør du straks ta det til en spesialist som vil undersøke det og fortelle deg hva det ikke er. Valp i den alderen mye søvn, og spille spill gjenværende tid.
Valp spiser 4 ganger om dagen og dobbelt så ofte urinerer. Du må ta hensyn til hans regime til å gi ham tid til å spille og omsorg. Umiddelbart kjøpe et lite hus for ham eller lage sine egne hender. Bør sette valpen på et sted hvor han vil føle seg trygg og sikker. Måltider kommer til ham med jevne mellomrom. Ordne det en lekeplass.
Lekeplass
Vanligvis valper bare elsker å leke på kjøkkenet. Det er et sted med mange hindringer som de gradvis lære å bypass. Her dum valp katt kan stå overfor hvis hun bor i deg, og over tid lære å respektere det.
Hvis huset har en levende hund, så begynne å løpe i lovene i pakningen. Du vil bli veldig interessant å se hvordan en voksen hund lederen viser seg, noe som resulterer i en ganske grand utseende.
Valpen vil dermed vise sin hjelpeløshet. Dette er vanligvis uttrykt som følger: den knipser tilbake og begynner å slikke ansikt voksne hunder, og dermed viser sin avgang.
Over tid vil valpen få tillit på grunn av sin levende plass må du øke at han ikke føler seg begrenset.

Første lag

Hver fôring vil tillate deg å veldig rolig valp, og i prinsippet for deg å begynne sin trening. Det vil foregå uten kjedelige leksjoner og relatert stress.
Når du zbereshsya dyrefôr, lett trykk mysochkoy starte på gulvet - dette skal være betinget valp signal. Videre, når valpen vil løpe til deg, kalle ham flere ganger ved navn. Så det er mye raskere å lære og huske å svare på det. Med riktig tilnærming til business valp lærer hans kallenavn for en dag eller to.
Etter en stund, kan du prøve å erstatte det med navnet på kommandoen "til meg! ". Denne kjerneteam som hver hund bør vite. Mens valpen er liten, kan det likevel lære det samme laget. Tenk - han løp og verdt å vente på fôr.
Nå prøver skomanduvaty "Sitt! 'Hånd og skyv valpen på ryggen. I en tidlig alder hunden meget godt venne seg til de nye lagene. Ingen bjeffer valp hvis han ikke forstår hva du ønsker fra det. Ikke kreve for mye fra hunden.
Det kan være slik, som svar på din kommando valp vil bare markere sitt forsøk på å sette seg ned. Dette er bra. Over tid vil han huske dette teamet og vil sitte ned så snart den hører.
Når du vil gjøre i sin valp reaksjon på kommando "til meg! "Og" sitte ", husk at dette kan du kvitte deg med et stort antall problemer i fremtiden. I tillegg vil valpen svare på stemmen din med glede, som i hjernen hans vil bli kontaktet av din stemme og fôring. På dette punktet, vil du være i stand til å gripe sine hunder, hun føler, som er ansvarlig.

Hvordan lære en hund til renhet

En av hundene medfødte positive kvaliteter er dens renslighet. Mens valpen er blind og klarte ikke å komme ut av hiet, fjerner ham har. Når øynene er åpne, det begynner å komme ut fra tid til annen for å samle naturlige behov, men ikke alltid har tid til å gjøre det, så har det igjen for rengjøring. Valp ønsker alltid å gå til vanlig sted hvor han kunne gjøre fattigdom. Dette problemet vedvarer i dyr gjennom hele livet, men øker med økende avstand at det kan kjøres tilbake til huset.
Hvis du bor i et privat hjem, vil du i denne forbindelse være mye lettere som en valp han vil vite når og hvor de må kjøre for å tømme tarmen.
Hvis du tok hunden i en byleilighet, innskudd til enhver passende sted og valp flere lag med avis. Over tid blir det dog brukt til dette toalettet.
Hvis valpen før jeg innså at det var hans toalett, prøv å gjøre det, så snart han begynner å utøve behov, ta det og flytte til avisen. Du må gjøre det mer enn en gang før han blir vant til dette stedet. Liten valp trenger ikke å klandre for det han napaskudyv, selv om du sannsynligvis ikke har tid til å tørke ham pytter i de mest upassende steder.
Familiemedlem
Valpen ble et nytt medlem av familien din, gjør du det nå som han er erfarne og husket. Det er viktig her er at alle de andre medlemmene av familien - foreldre, brødre og søstre - ga ham favoriserer, og var opptatt med å spille med det. Så han slå seg ned du raskt og vil føle seg vel.
Forresten, i de første årene bør lære valpen til halsbåndet, det vil ikke tråkke mot hans mens. På dette tidspunktet, kan du ty til følgende metode: podzovy valp til hans kallenavn eller team "til meg! ". Når han kommer i gang, pohlopыvay seg på kne og gjenta "til meg! ". Disse bevegelsene vanligvis føre til glede for dyr
Intonasjon
For å få forskjellige resultater, kan du bruke forskjellige kommandoer: "For meg! "" Sitt! "" Legg deg! "" Phooey! "" Location! "" Stå! "" Go! "" Neste! ". Men enda viktigere er tonen i stemmen som vil variere avhengig av ytret kommando.
En av de første kommandoer, som du vil lære valpen vil være "til meg! ". Det er bedre å gi saktere og saktere enn kort og uryvchaste "Sitt! "" Legg deg! ".
Ser ut som det vil være skarpt og snatchy team "Fu! "Hvilket betyr noe sånt som" Quick Stop gjør hva gjør eller kommer til å gjøre, ellers vil du få! »
Denne kommandoen vil fortelle hunden at du er svært fornøyd med behandlingen. "Location! "- Dette teamet bør også snakke i den avgjørende tone. Når valpen din er i stand til å gå i bånd og bli vant til det, kan det lære team "Neste! ". For denne kommandoen, må hunden gå rundt venstre ben, mens ikke synes for langt frem.
Å lære de unge og dumme valpe alle disse kommandoene, må du bruke mye tid og krefter. I tillegg trenger du mye tålmodighet. Bare over tid valpen blir vant til dette laget, og være i stand til å gå i nærheten av hennes ytring uten bånd, og utføre andre kommandoer.
Utdanning aportyrovke
Du sannsynligvis ønsker å spille med hund i morsomt spill - kaste pinne, ball eller noe annet som det er brakt til deg i tennene. Nesten alle hunder bare elsker dette spillet.
Forresten, denne morsomme forankret i gamle hund instinkter når dyret brakt mat til sin hule.
Vær oppmerksom på at valpen din så snart få en ny leke, bein eller bare en gammel sko, deretter trekker ham til hans sted, hvor han begynte å leke med den. Hvis du er med ham på gaten eller i skogen, i stedet for hans sted, vil han gjerne prytaskyvat alt til deg.
Riktig trening vil i stor grad utvikle slike tilbøyeligheter hos hunder. Dette spillet er best å lære en hund fra en tidlig alder. Tenk deg at du sitter med den på rommet ditt. Du kan prøve å bare kaste leken valp som han brakte den til deg.
Disippel umiddelbart rushed henne og ta henne i munnen. Hvis han har lært kommandoen "til meg! "Så det skal han forsiktig klappe seg på kne. For dyr ville det være betinget signal - det umiddelbart tilbake til deg, holder sitt bytte i munnen. Når valpen er rundt deg, forsiktig klapp den og høylytt ros. Da han skomanduy "Gi! "Så forsiktig leketøy fra hans tenner.
Ikke i noe tilfelle ikke gjør noen brå bevegelser, og spesielt ikke begynne å bruke makt. Nå bringe et leketøy fra et kjæledyr slik at han ikke kunne få det, og skomanduy "Ikke rør! ". Så gi kommandoen "Sitt! "Og dette bør gjøres umiddelbart før du gir en valp brakt et leketøy.
Vær tålmodig og rolig
Når du kommer til dette stadiet av trening, sørg for å ta hensyn til funksjonene i valp. De fleste dyr vil absorbere informasjon i alder fra to måneder til ett år. I en alder av to eller to og fem måneder valp kan gi, og alle de aktiviteter som du vil tilbringe med ham, sannsynligvis lei av det raskt. Derfor, i den innledende fasen klasser bør vare mer enn fem minutter om dagen. Når valpen vokser opp litt, til ca 4-5 måneder, kan du øke denne gangen. I tillegg vil dyret utvikle ikke bare fysisk, men også mentalt.
Husk at hver klasse skal være en fest for både deg, så, naturligvis, og utholdende. Hvis valpen vil gjøre alt riktig, ikke glem å prise ham fordi han er villig til å gjøre alt som du var fornøyd med det.
I løpet av disse øktene er strengt forbudt å straffe dyret fordi det er usannsynlig å forstå hvorfor eieren er misfornøyd. Ytterligere sesjoner vil bli assosiert med straff i hunden.
Forresten, ville denne vendingen være ekstremt vanskelig å fikse. Hvis du er misfornøyd med noe liv du problemer i familien eller på skolen, så din tone og gester umiddelbart frelse deg fra giblets. Valp umiddelbart føler og vil oppføre seg deretter. Hvis du trenger sympati eller delvis, kjæledyret ditt med all sin umiddelbarhet vil du møte.
Hvis du har akkumulert irritasjon eller noen bare bortskjemt stemningen, den beste treningen utsette så lenge du ikke kommer tilbake til det normale. Det faktum at trening en valp trenger du mer tid, tålmodighet og innsats enn du kan forestille deg.
Hvis du skrike på hunden din, skylde på noe eller du skal oppføre seg støv, deretter fra at trening er usannsynlig å være god, men skaden det vil bringe den totale prosessen lett.
Halsbånd og line
Du vil ha en lang tid til å velge riktig krage størrelse. Det er best å kjøpe en skinn krage. Lære en hund å krage er ikke så vanskelig - så snart valpen begynner å spise, kan du prøve å feste kragen i nakken.
Mest av alt, hunden umiddelbart vil akseptere dette. Forresten, er det ikke viktig - hele tiden valpen vil gå til halsbåndet eller du vil ha den på ham fra tid til annen. Det viktigste her er at han pleide å krage så snart som mulig.
Når hunden vokser opp litt (ca 4-5 måneder) skinn krage kan erstattes juveler laget i en kjede. En slik krage er ofte referert til som "løkke", men dens korrekte navn - ". Ryvkovyy krage"
Navnet spiller også en viktig rolle spesielt for deg veldig godt som en sløyfe i det hele tatt korrelert med kvelning, men ryvkovyy krage vil tidvis minne hunden at hun skal oppføre seg slik du vil ha det, at hennes sjef. Ryvkova kjeden består av lenker, og i hver ende av kjeden ringene gjorde ikke veldig stort.
For å gjøre en loop, holder bånd i sin høyre hånd, mens den nederste ringen for å ta en annen hånd og savner ham så kjeden for å danne en løkke. Når du gjør det, bør du sjekke hvordan kjedet beveger seg fritt i ringen. Intercept bånd høyre hånd og gjør det med en sløyfe. Vel - bånd klar, det kan bæres på halsen til hunden, mens Gjør kjeden av ringene provysala ned.
Hvis du bruker en løkke ellers, mens lettelser spenning kjedet ikke vil svekkes, fordi denne hunden kan kvele.
Bevegelse langs
Når du venne kjæledyret kjøre kommandoen "Sitt! "Venter på mat, og det vil begynne å ha for å bringe deg elementer og bli vant til halsbåndet, tror ikke at din oppgave med trening; fullt implementert.
Du må fortsatt oppnå for å fullt ut kontrollere atferden til sine hunder. Trene den til å bevege seg parallelt med deg om dine føtter. Plant en hund alene på venstresiden og satte den på sløyfe kjede slik at det kom fra din hånd over hundens nakke og deretter holdt under den. Så kjeden vil synke når vil svekke sin spenning.
Hunden må forstå at så snart hun prøver rypnuty fremover eller bakover, kjedet begynner å inhalere rundt halsen hennes, men skli ut av loopen i det vil ikke være mulig.
Nå kan du prøve å gå sakte forover, stadig gjenta kommandoen "Neste! ". Leash holder i sin høyre hånd, men hunden må gå til venstre for deg. Første bevegelse og hunden din vil være inkonsekvent. Men når hunden forstår hva du ønsker å oppnå fra det, bevegelsen umiddelbart bli mer koordinert. Deri ligger en av de sentrale punktene i trening siden starter denne hunden hele tiden for å tenke på hvordan å svare på det riktig for en bestemt kommando, som du sender det.
På dette stadiet av treningen må du handle med den ytterste tillit og besluttsomhet, men veldig forsiktig. Du må gjenta disse leksjonene om og om igjen inntil da, inntil hunden ikke konsolidere på denne ferdigheten. Når hun lærer å gå ved siden av deg på laget, må du lære henne å stoppe på kommando "Stopp! "Eller" Sitt! ".
Når du vil avsi denne kommandoen smykny i bånd, men denne bevegelsen skal være myk som mulig. At du må gjøre for å hunden umiddelbart utføre laget ditt. Så igjen starte bevegelsen, ledsaget av hans team av "Next! ". Denne øvelsen trenger å reise flere ganger.
Det er bedre hvis du vil trene hunden din under reisen til et spesielt område hvor eleven vil være litt frihet til å spille alene. Premonition rask frihet gjør dyrene mer grundig oppfylle alle dine kommando.
Hunden må ikke tillate oss å gå på toalettet i nærheten av lyktestolper eller enda mer på fortauet. Det er best hvis det er å gjøre det på spesielle områder utstyrt for disse formålene. Hvis du kommer til å lære din valp ikke bare grunnleggende kommandoer, men noe mer sofistikert, lese faglitteratur.
Når du vil trene valpen din, er det mulig at du kjører inn i en rekke vanskeligheter. De kan avgjøre om du prøver å sette deg selv i ditt kjæledyr. Dette vil aldri glemme lovene i pakningen.
For eksempel, når døren ringte, kan du lære hunden å komme med deg til døren og sitte ned. I denne stillingen vil hun være så lenge du ikke åpne døren. Hvis alt er i orden, og den ene personen som ringte deg skilt, vil det umiddelbart hilse gjester. Hvis du plutselig føler frykt, er hunden umiddelbart klar over alle de krefter og vil prøve å beskytte deg.
Når du hører på døra, ikke la hunden fra takeoff til rush det. Mens dette gjør valpen, vil det se veldig interessant og like morsomt, men det er en voksen hund kan ikke bare skremme kom mannen, men klø den eller bite og rive klærne. Du klarer å riktig forstå sin oppførsel, men den besøkende møtte en ikke veldig velkommen, er usannsynlig å forbli fornøyd.
Hvis hunden plutselig begynner å hoppe på deg, la glede det brakt frem hopp kne. Det natknetsya på ham med brystet. Dette gjøres best i stillhet.
Prøv å gjenta denne gesten bare to eller tre ganger hunden umiddelbart innse for seg selv som ikke gjør det. I tillegg trenger i alle fall ikke la valpen skrape døren i et forsøk på å åpne den. Hvis valpen slutter å gjøre, kan du prøve følgende: la døren stå på gløtt, og det tok en liten plast krukke med tørkede erter. Når hunden dør tsarapnet, erter spredt på gulvet, udaryayuchys av ham med et høyt dunk. Vanligvis overleve frykt en gang for alle løse problemet.
➣ Nøtter vil ikke skade ditt kjæledyr. For helsen til dyrene truet med ingenting i det hele tatt, er det best å% som kapasitet for erter plast jar.
Siden schenyachoho alder, ta hunden med deg overalt, uansett hvor du gikk. Ellers være alene hjemme, kan det være veldig lei og gi din bestilling til leiligheten.
Etter at dommen ikke tillater hunden å unnslippe. Fra hennes synspunkt, vil dette bety at kampen var over hennes seier eller uavgjort. Vil tvinge henne til å vente så lenge du ikke velger å slippe den.
Hold opp treningsøktene med kjæledyr daglig. Det er nødvendig at du er fornøyd med å dresyruvav dyr som å spille. Disse øktene bør bringe glede som du og hunden.  
Яндекс.Метрика