Hvorfor døende fisk i et akvarium?
 De fleste fisk ikke krever spesiell omsorg, så hold dem enkle. Men før du bestemmer deg for å kjøpe den, bør du gjøre deg kjent med de nødvendige betingelsene for overlevelse av fisk, slik at de ikke blir syke i de første timene etter kjøpet. Akvariet bør være litt perfekt verden for sine innbyggere. Hvis alle vitale prosesser som forekommer i det harmonisk i fisk er ingen grunn til å bli syk eller dø. I tanken bør penetrere et tilstrekkelig antall kunstig sol, må det sørges for ventilasjon og oksygenutvekslings etablerte prosesser og biofiltratsiyi. Levende planter som finnes i akvariet, utmerket jobb med absorpsjon av fiske ekskrementer og forfriskende vann. Vurdere mulige årsaker til at fisken dør i akvariet.
 Mangel på oksygen
Hvorfor døende fisk i et akvarium?
 Filter
 Når dårlig vannkvalitet, som inneholder nitrogenforbindelser, kan forgifte fisk. Filteret omdanner disse forbindelser til nitritt og nitrat. Uten tilførsel av frisk luft gjennom filteret i vannet for å avle bakterier som produserer hydrogensulfid og metan. Ammonium er mindre toksiske enn ammoniakk, men på grunn av ammonium fisken dø i løpet av en måned. Filteret er ikke nødvendig å vaske den sterile tilstand, ødelegge gode bakterier. Hvis gassutvekslingen er etablert, og de øvre vannlag, beriket luft, faller ned, vil fisken ikke spinne på overflaten på jakt etter oksygen.
 Povitrozabirni tube filter
 Feil installert povitrozabirni tube på filteret - hvis dens ytre enden er under panseret - er grunnen til at mange vann og mettet luftforsvaret allerede gitt oksygen. Hvis beholderen har et lokk, bør povitrozabirni røret fjernes ut.
 Andre grunner
 Ved høyere temperaturer svekkes prosessen for oppløsning av oksygen i vann. Det er også en intens absorpsjon av planter om natten eller overbefolket akvarium. Det andeler av fiskemassen og volumet av vann hvis fisken er stor eller en masse volum for akvarium, kan det være en mangel på oksygen. For hver liten fisk trenger tre liter vann. Ta hensyn til den sjenerøse inngangs fôr hvis det ikke blir spist, ødelegger det vannet.
 Egenskapene til vann og Adaptation
Hvorfor døende fisk i et akvarium?
 De viktigste egenskapene til vann som er viktige for fisk, er temperaturen, hardhet og pH. Etter å kjøpe fisk fra dyrebutikk deres tilpasning bør skje gradvis. Massen av vann brakt fra butikken, må du legge vann andre ting: lite, mindre enn 5% av sin lengde, med et intervall på 10 minutter. Plutselige nedsenking i et annet vannmiljøet - en annen grunn til at døende fisk i akvariet. Overflødig klor i vann fra springen eller et par grader forskjell i temperaturen kan drepe fisk. Vann bør bli avgjort i løpet av dager, minst.
 Sykdommer i fisk
 1.  Ifølge eksperter, vil innføring av narkotika til nytte, om ikke eliminert problemer med vannkvaliteten. Vanligvis er dette hva som forårsaker sykdommen. Hvis vannet har en for høy dose av nitritt, slike metoder som å legge til salt til akvariet bare forverre det.

   Noen ganger er årsaken til sykdommen importert fisken er dekket av en ukjent patogen som ikke kan detektere uten laboratorietesting.

   Mat må møte behovene til fisk og ikke signifikant forskjellig fra den naturlige diett, eller behandling vil koste mer. Tørr mat er ikke nok, du må diversifisere naturlig, livlig gi og plante mat, for eksempel strimlet salat.

   Bakgrunnsbelysning. Gitt behovet for noen fisk importert fra tropiske land, der lengden av dagslys mye mer i tanken bør være nok lys. Svikt bakgrunnsbelysning kan være skjult kilde til problemer.
   Aggresjon nabo fisk
   Når du sjekker akvariet er viktig å vite hvor kompatible de både fisk. Noen arter kan lede jakten på naboene, begrense dem til å sette de skader og de som ble ansett planteetere - for å absorbere de mindre innbyggerne i akvariet.
   Hva du trenger å huske:
  1.  Før du kjører akvariet kjæledyr, sørg for at det ikke lekker og avgir ikke livstruende stoffer som silikon.

    Hvert objekt - steiner, sand, natur, først skyll med kokende vann.

    Kompressoren skal alltid fungere.

    Hvis du trenger å kjøpe en dyrebutikk for vannbehandling.

    Følg periodisitet omsorg akvarium.  
Chumka i katter: symptomer og behandling
 I alle dyr det er passiv immunitet er svekket av 2-3 uker etter fødselen, når barnet slutter fôring morsmelk. Dette er - den farligste tiden for kattunger når de trenger seg å tåle eksterne infeksjoner. En av de vanligste sykdommer som periode i kjæledyr er valpesyke - en smittsom sykdom kan drepe et dyr i 5-10 dager. Det er statistikk, i henhold til hvilke 60% av kattene ikke overleve etter panleykopeniyi på grunn av feil eller mangelfull behandling, men de fleste katt dør på grunn av mangel på kunnskap om sine herrer er smertefull og dødelig i mange tilfeller. Feline pesten overføres ved luftbårne dråper, komme inn i magen, er det absorberes gjennom veggene i blodet og forgifte hele kroppen, senke immunitet katt til scratch.
 Hvordan får du distemper?
 Skjøre kroppen først kattunge kan få sykdommen under angrep av veterinærer benyttet i den kategorien av epidemier. Panleykopeniyi virus trives i miljøet, kan det ikke bli påvirket av eventuelle kjente antivirale medikamenter, så katten på den fjerde uken av livet gjør sin første vaksinasjon, og så, etter to måneder, revaksinering med økende doser av viruset for å konsolidere resultatene.
 Dette gjør det mulig for katten å få livslang immunitet mot valpesyke. Bakterier kan skrive inn dyret gjennom kontakt med smittede personer (inkludert hans mor), gjennom kontakt med bakken, hvor ysprazhnyalas syke katten loppene grunn, minst - gjennom kontakt med noen som kan være en passiv bærer av viruset. Hvis kjæledyret ditt er infisert, kan det kaste brettet i søpla - det vil hindre epidemien blant katter verftet. Hvis sykdommen ble overvunnet, kan katten ikke utstede en tur i gården er to måneder, som viruset er sovende i blodet av dyr.
 Tegn på distemper
 Som dyret bør observeres i daglig aktivitetstoppen distemper, fra tidlig vår til midten av høsten (vinteren katter vanligvis ikke får syk panleykopenyey). Infeksjonen er ansett som kritisk, da den sprer seg hurtig og påvirker ikke bare den gastrointestinale traktus, og blod og benmarg, men pet.
 Symptomer på valpesyke hos katter er nesten identiske, det hele starter med feber, og nådde 41 ° C. Generell svakhet ledsaget av oppkast, kan det være etter hvert måltid og drikke. Katt i en tilstand sky kommunikasjon, er det fortsatt alene, gjemmer seg, noen ganger kjører hjemmefra og dø uten forsvarlig omsorg. Sykdommen utvikler seg raskt med oppkast begynner dårlig fordøyelse, diaré hva er forbikjøring av diaré med slim. Fordi tarmen helt sjokkert over at lukten av ekskrementer er skarp og ubehagelig. Hvis du ikke tar noen handling på dette tidspunktet, dør dyret. En indikasjon på dødskamp som vil vare opp til tre dager, rikelig spyttsekresjon vurdert mens tørr slimhinner i munnen, og manglende evne til å ta mat og drikke selv. Katt opphører å ta vare på seg selv, det faller inn i en døs og ikke beveger seg, alltid liggende på magen. Hvis et virus porazhayetsya benmarg, slått katt beslag, og i denne perioden av behandlingen det ikke kommer. Chumka kan kureres bare når de første symptomene, med forsiktig daglig omsorg. 
 Finnes det en kur distemper i katter?
Chumka i katter: symptomer og behandling
 Veterinærer si at behandling av valpesyke - en betimelig vaksinasjon, men får de første symptomene på infeksjon hos menn hver oppdretter katter. Som viruset påvirker immunsystemet, som et forebyggende tiltak det bør oppmuntres, i ukene for å prøve ikke å gå sine kjæledyr, gi den til å kommunisere med andre individer, kontakt veterinær foreskrive et kurs av vitaminer støtte immunsystemet.
 Vaksinasjon mot valpesyke - et serum hyperymmunnaya den fjerde uken av livet, så panleykopeniyi føres mot sterkere preparater som inneholder distemper virus, som gir livslang motstand mot denne typen bakterier. Hvis du har sett de første tegn på infeksjon infeksjon (tørr slimete, cyanose rundt øynene og feber), bør syke dyr sikre fullstendig hvile og drikke mye væske. Selv om katten nekter å drikke hennes oppkast, bør vann helles i en sprøyte og innpode i munnen, på samme måte som du kan mate dyret varm kyllingbuljong. Det viktigste - å forebygge dehydrering i kroppen!
 Se oppførselen til kjæledyr så snart du ser tegn til svekkelse, ta kontakt med din veterinær som det kan foreskrive injeksjoner av vitaminer støtter selvsagt foreskrive en antibiotikakur og gi deg anbefalinger relatert omsorg. Under oppe i kattemat som trengs for å opprettholde styrker, hvis hun ikke kan spise (det skjer at mat søl fra munningen av mangel svelgerefleksen), veterinær injiseres glukose midlertidig stabiliserer helse.
 Forbedre mage-tarmkanalen og redusere trangen til å hjelpe kvalme spesifikk kur for oppkast, som kan kjøpes på en veterinærklinikk. Ikke slipp kjæledyret i trøbbel, hjelpe ham, vise ham til å delta maksimal helse og helbredelse deg å se hvordan han vil takke deg. Fordi katter er ikke for ingenting kalt den mest intelligente dyrene på planeten!  
Яндекс.Метрика