Blod i avføring hos katter: årsaker og behandling
 Helse og trivsel for et kjæledyr er helt avhengige av eieren, som har til å se den daglige trivsel for dyrene, for å overvåke kvaliteten på maten. Hvis du tok en kattunge fra tid til annen for å se til avføring og urin ikke inneholder blod. Når tømming prydyvlyaytes dyret oppfører seg hvis myauchyt høyt, så det er en bekymring. Dette er sannsynligvis smerter i urinrøret eller endetarmen.
 Årsaker til blod i avføringen katt kan være forskjellig fra å komme inn i magen av et fremmedlegeme, og slutter med ormer, og erodere tarmveggen slimhinnen.
 Hvis blodet er lyse rødt
 Hvis kattens blod i avføringen lys rød farge, mest sannsynlig, dyret har svelget et fremmedlegeme som ikke er fordøyd og prøver å komme ut med avføringen. Liten kattunge spiller ofte ute med steiner og skarpe gjenstander og forårsake alvorlig skade fordøyelsessystem. Når du er inne, kan de brytes ned under handlingen av gastric juice og frigjøre giftstoffer - katt i løpet av denne perioden kan temperaturen øker, blir det rastløs erklære høylytt sitt ubehag.
 Lyse rødt blod vises hvis katten svelget rottegift, det skjer når eieren ikke tenker på konsekvensene, og begynner å bli kvitt alle gnagere kjente metoder.
 Grunnen blod - ormer
 Brune blodpropp indikerer at dyret har lagt seg og ormer er parasittiske sitt arbeid. Kitty, som du førte inn i huset og skjermet for første gang vil gå i stor med blod. Jeg må kjøpe tabletter mot ormer, og to uker bilde bør forbedre. Ormer kan komme inn i blodet hvis kattungen er ofte i kontakt med andre individer, noen av dem er hjemløse.
 Behandlings piller bør gjennomføres to ganger i året som forebygging. Blant de ledsagende symptomer: kvalme, diaré, redusert aktivitet, hyppige humørsvingninger, fullstendig eller delvis nektet å spise.
 Forstoppelse - årsaken til blødningen
 Tight stol kan føre til vanskeligheter med avføring, forstoppelse vises. Når katten krefter er sprekker i endetarmen gjennom svært hard avføring. Du, som eier, må du undersøke dyrene sine så snart du får det og ga tilflukt i huset hennes. Som hos mennesker, kan katten være "tight mage," en som ser bare godt lys, dampet, kokt, most mat. Hvis pet mate tørr mat som fører til problemer i avføring, kan det være konstant forstoppelse og blødning.
 Forstoppelse er på grunn av dehydrering, noe som er grunnen konstant tilgang til vann - en nødvendig forutsetning for et trygt liv kjæledyr. Hvis forstoppelse bli permanent, katt veterinær bør vise sannsynligvis er - et symptom på økende intern sykdom.
 Symptomer på kolitt
 Avføring med blod og slim kolitt antyder begynnelsen - er betennelse i endetarmen. Cal er en væske skifter farge og lukt. Animal raskt miste vekt, bli aggressiv, ikke sove, ikke spise. I dette tilfellet foreskriver bare spesialist du antibiotika for å stabilisere kjæledyr.
 Viktigheten av riktig ernæring
 I tørre blandinger er mer sannsynlig å bruke cornmeal, stabilisatorer og naturlige smaker. Men husk at katten ikke vil spise skadelige og substandard produkter, så hvis kjæledyret viser ingen interesse for denne type fôr, så gi ham bedre at som: melk, ost, fløte, lever pølse, kokt kylling pate på basert på magert svinekjøtt.
 Hvis du endrer kostholdet forbedret tilstand av dyret, så din rett handling. Ellers må du søke hjelp fra en veterinær.  
Hva å mate bølgete papegøye?
 Papegøyer - fugler av tropiske skoger, dyreliv de spiser kun planteføde, korn og frø, skudd og knopper, frukt. Oppdrettere av innenlandske papegøyer er ikke alltid tilstrekkelig til vaner av dyret, så begynne å mate kjæledyr straight "av bordet", noe som er strengt forbudt, fordi magen ikke er tilpasset fuglemat som spiser mennesker. Før du kjøper en fugl i en dyrebutikk, lære om sine vaner og vaner av matvaner og grunnleggende instinkter. Ingen frø kan håndtere varmen, selv solsikkefrø. Havre hirse, kanarigul spesialiserte og linfrø, biter av frukt (epler, pærer, sitrus) - er den viktigste diett bølgete papegøye som bor hjemme.
 Hvordan velge en feed bølget papegøye?
Hva å mate bølgete papegøye?
 1.  Nå kan du kjøpe noen form for tørr mat for fugler. Vi må ta hensyn til innholdet i pakken, som skal passe bølgete papegøye. Pakke eller boksen skal ikke lukten av mugg, skadet eller poluraskrыtoy. Inne i boksen er vanligvis en plastpose holder alle de gode egenskapene av korn og ikke la fuktighet. Satsen for tørr mat for voksne fugler - 2 ss. l. dag.

   Selvfølgelig, vil helse og energi alene gjøre lite papegøye feed, så den daglige kosten bør inneholde noen økologiske matvarer: gulrøtter, squash, noe frukt, agurk, meloner, tomater, neper. Hver servering - ca 10-15 gram.

   Fugler liker ikke krydret, krydret og fet, så du kan ikke behandle kjæledyret animalsk fett, reddiker, urter (persille og selleri), pepper.

   Fôr bølget papegøye kan bare frukt og grønnsaker, kuttet i små skiver. Husk at fugler - amatør søt, og selv om de spiser og godteri, kaker, paier, de kan legges til dietten kun naturlige søtningsmidler finnes i bananer, fersken, plommer, granatepler, epler, pærer.

   Erfarne oppdrettere fugler gi forby papegøye permer frukt: avocado, persimmon, mango, fordi de forårsaker avvisning og toksisitet hos fugler.

   Som for nøtter, bør de gis med forsiktighet og ikke ofte. Velge nyttig og med et minimum fettinnhold, cashewnøtter, hasselnøtter og valnøtter. Gir bør makuleres brikker i en blender eller prozhevannыe at nøtter ikke er engasjert i avlingen.

   Fôring bølget papegøye bør inneholde og urter (ikke krydret). I sommer er det ingen problemer med gress fôr, blant som avgir Banan, kløver, burdock blader og unge blomstrende eng gress. Holde ukjente arter fikk ikke komme inn i cellen til fuglene, enn si testet varianter.

   Papegøye fjær var glatt og fjærfe fått alle nødvendige sporstoffer og mineraler du trenger en per uke prykormlyuvaty papegøye kylling egg, hardkokte, gi litt lav-fett ost. I vinter eid av en hver to dager på drypp papegøye eggeplomme, fiskeolje.
  Hva å mate bølgete papegøye?
   Hva kan du gi papegøyen til å spille?
   Fugler stadig rengjøring fjær, hakker frø og bite noe, skjerpe nebbet. Til kjæledyret ditt ikke føler seg tilsidesatt, fordi i vill fugl hele dagen opptatt du elsker (hun flyr, synger og ser en godbit) satt i et bur kvister av trærne som må vaskes grundig og hell over kokende vann. Papegøyen vil tygge dem opp og spille på samme tid. Kan jeg gjøre på grenen ble knopper, blader. For å gjøre dette, velger et tre: osp, Dube, lønn, lind, gran og Prunus.
   Produkter som ikke kan produsere mat papegøye
   På spørsmål om hva å mate bølgete papegøye kan vi svare populære. Nå på hva som er strengt forbudt. Brødsmuler kan sette seg fast i nebbet til en fugl, noe som kan føre til døden umiddelbart, fordi brød papegøyer er forbudt i mat. Ved produkter som ikke bør gis bølget papegøye, omfatter melk, fordi det ikke er fordøyd i magesekken og kan ødelegge stol. Mat skal ikke være salt, gjør det vondt fjærfe leddene, så noen godbiter du ikke kan legge litt salt.
   Hvordan å mate den dama?
   Noen ganger kan en liten papegøye flyr ut av leiligheten på gaten, kan du se hvordan fuglen spiser gress bølgete papegøye vinger er ikke like sterk som i lever i naturen, så fange denne fuglen vil være lett. Etter en liten gate bølget papegøye må tilpasse hjemmemiljø og mate ham for en uke ernæring for babyer 0-6 måneder. Velg passende blanding inneholder ingen melk i sin sammensetning. Det er fortynnet med vann til konsistensen av flytende rømme, tilsett noen dråper gulrot eller eple juice (frisk). Hvis dama ikke kan spise alene, hell blandingen inn i pipetten og begravde ham i det åpne nebbet. Hver inntak - 2-4 ml fortynnet blanding, som gir en og en halv tilbake time. Mellom feedings bør gi vann papegøyer. Etter tilpasning kan starte hirse grøt matvarer i kostholdet er innført egg, hardkokt (eggeplomme bare), epler, gulrøtter. Chicks, som slår 20 dager, kan du konvertere til en blanding av gress.  
Chumka hos hunder: symptomer og behandling
 Det uløselige virussykdom hos hunder - distemper som påvirker den gastrointestinale trakt og nervesystemet av dyret. Hvis du ikke utføre forebygging av sykdom i form av årlig vaksinering, vil kjæledyret bli utsatt for stor risiko for å bli syk. Chumka i 80% av tilfellene er dødelig for hunder, som sykdommen utvikler seg raskt, og dyret "brenner" for 2-3 dager. Når de første tegn på ubehag, tap av matlyst, feber, tørrhet i nesen, herding pads på føttene, dannelsen av sår i øynene eller på huden, bør du umiddelbart søke hjelp av en veterinær.
 Tegn på sykdommen i distemper
 1.  De fleste andre farlige distemper syke valper som ikke har dannet en sterk immunitet mot virus. Eieren må daglig se på som kjæledyret ditt når det ikke er vaksinert. Vanligvis er vaksinasjon utføres med valper som har nådd en alder av tre måneder.

   De første symptomene på sykdommen begynner flekker er brune og lyse rødt i hele kroppen, øke temperaturen til 40 °, og hyppige løs avføring med en stikkende lukt, oppkast, ikke bare fra mat, men også fra vannet. Dette påvirker øynene, og dyret kan ikke tolerere sterkt lys, det forsvinner, nekter å spise.

   I den andre fasen av sykdommen kommer inn i akutt form, mister dog vekt raskt, nese og øyne utskilles gjødsel over. Symptomer på distemper hunder synlige for det blotte øye. Hvis det i løpet av denne perioden ikke søke legehjelp, vil dyret dø, fordi i løpet av de neste 14 dagene hun irreversible prosesser i nervesystemet (kramper lemmer og masticatory muskler, epileptiske syndromer, kan fullføre lammelse) og gastrointestinal system.
   Grunner distemper infeksjon
   Valper i alderen 3 til 12 måneder er mer sannsynlig at lider av valpesyke, da de senket immunitet mot et bakteppe av den voksende organisme og skifte av tenner. Lagt til denne stakkars dyr omsorg og ubalansert kosthold. Hunden må gå sin ett år i bånd, ikke slik at det å kommunisere med andre dyr å fullstendig eliminere risikoen for smitte fra pasienter med distemper individer. Selv vыzdorovevshee dyr kan bære et virus i løpet av de neste tre månedene. Som dyr bør observere daglig, og ved første tegn på sykdom kjøres via en veterinær.
   Finnes det en kur distemper?
  Chumka hos hunder: symptomer og behandling
   Å være 100% sikker på at kjæledyret ikke er infisert valpesyke, er det nødvendig å gjennomføre bi-årlig vaksinering, som gir immunitet mot viruset. Hunder kan bli smittet og i kontakt med slektninger som har bestått den akutte fasen av sykdommen, men viruset fortsatt bor i og gjennom hverdagslige gjenstander. Gnagere og noen insekter (fluer, fluer) er direkte bærere av viruset. Selv folk som har besøkt i kontakt med en syk hund kan bli en distributør distemper virus.
   Virus føler stor ved lave temperaturer under frysepunktet, men ved 38o C, dør den innen 2 uker. Chumka kan nøytralisere natriumhydroksid eller formaldehyd.
   Hvis du har sett de første tegnene på distemper hunder kan gi akutt hjelp før du går til vetkliniky. I kroppen til dyret er rus, oppkast, sammen med hva som vil og dehydrering, så du trenger for å starte hvert 15. minutt til å gi kjæledyret saltet vann. Hvis han nekter å drikke vann helle den gjennom en sprøyte i munnen.
   Hele komplekset behandling distemper er å støtte immunforsvaret til hunden i kampen mot viruset. De personer som har overvunnet sykdom, aldri syk. Men hunden overlevde i en ulik kamp med valpesyke, hun trengte hjelp på alle måter. Til å begynne med syke dyr satt på drypp fra glukose, askorbinsyre, heksamin og kalsiumglukonat. Noen leger gjør intravenøs injeksjon for å unngå parese fra 005% -te prozerina og mindre på basis av 1% -te stryknin.
   For rask metabolisme hund viser furosemid (pivtabletky 2 kg kroppsvekt) 1 per dag. Under rehabilitering av dyr administrert intravenøst ​​vitaminer som inneholder nicotinamide pantatenom og B-vitaminer: B1 B12 B6.
   Etter den akutte fasen av sykdommen igjen, må du ta hensyn til ernæring hund. I sin daglige menyen bør være rå egg, kjøtt, ost, yoghurt. Blant populære oppskrifter isolert motherwort avkok, som har gunstige effekter på nervesystemet og forebygger sykdom gå til retten scenen.  
Яндекс.Метрика