Diaré hos en katt - hva gjør jeg?
 Det er fint når din bart dyret er i godt humør, fryder deg når katten din frisk, og han har en god stemning. Men dyr så vel som mennesker kan bli syke og lider av ulike årsaker, hvorav den ene - diaré. Leger si at diaré og oppkast hos dyr kan forekomme på grunn av bruk av giftige stoffer på grunn av dehydrering, ubalansert diett, på grunn av den skarpe overgangen fra en strøm til en annen, overforing eller mangel på vaksine. I dag la oss snakke om katter og deres individuelle toleranse mage sykdommer.
 Årsaker til diaré i en katt
 1.  Riktig kosthold av kjæledyret ditt - nøkkelen til hans glade og bekymringsløse liv. Diaré - er fordøyelsesbesvær, mat, som for noen grunn ikke perevarylasya zasvoyilasya eller ufullstendig. Oppkast og diaré hos en katt kan skje hvis en type mat (så som kjøtt og melk) ble overført til en standard tørr mat. Hvis du har behov for å innføre en matmeny kattunge trenger små mengder til magen har tilpasset seg den nye maten.

   Under aktiv vekst kattunge vil hente mat, er dette ofte oppblåsthet i magen, som fører til raping og kan føre til oppkast. Prøv å mate kjæledyr regime og satt i en bolle så mye som han tilhører tidene.

   Katter er veldig pene dyr, dette gjelder også mat og vann. Kan forårsake diaré tungt klorvann fra springen, som en bolle pour bare kokt å unngå å forårsake intestinal dysbiosis.

   Og kanskje den viktigste årsaken til diaré hos katter, er det - parasittangrep overført gjennom pelsen til andre dyr. Organismen kjæledyr kan reagere forskjellig på ormer, inntil diaré med blod.
   Førstehjelp for katt diaré
   Hva hvis en katt diaré og om å søke hjelp av en veterinær? Vite årsaken, kan du balansere kostholdet, gi kattungen til å drikke mer væske og føre hans oppførsel 24-timers overvåking. Når degradering uten "Aybolita" du vil være vanskelig å få katten ut av Pique.
   Dersom diaré varer lenge, og når du skifter mat forsvinner, er det greit med kattungen kan si skjedde. Hvis dyret blir forverret temperatur, å avstå fra mat og drikke, tørr nese, mest sannsynlig, er det en infeksjon. Sykdommer som klamydia, peritonitt virus og panleykopeniya være smittsom og føre til død kattunge hvis ikke vaksinert. I dette tilfellet vil det pet ofte oppstår diaré med blod. Veterinæren vil hjelpe hvis du umiddelbart kontakte ham for å få hjelp. Du må gå til legen hvis kattungen er noe "galt" spist: det kan være giftige pulver baiting rotter, et fremmed objekt som ikke kan komme seg ut gjennom anus, medisiner, noe som kan få kjæledyr i ditt fravær.
   Hos unge kattunger oppstår dehydrering løpet av en dag, og noen sykdom utvikler seg raskt. Før du panikk og tror det verste lysbilde palpuvannya i magen, oppblåsthet alltid synlig. Dette - det første tegn på dårlig fordøyelse, som kan elimineres ved. Katt må settes i munnen væske, selv etter makt for å gi en utgangsgiftstoffer ut. Apoteket kjøpe noe narkotika med levende Bifidobacterium, spre hans vekt og mate dyr med vann. Hvis diaré er sterk, gul eller grønn, med slim, legen forskrive antibiotika selene for å bli tatt med eller smektoy эnteroshelem. Når magen for å roe ned, gi katten en pille mot ormer, sjansene er at de forårsake diaré, 50%.
   Etter magen begynte å jobbe fint, katt begynner å mate kosttilskudd produkter: risengrynsgrøt uten olje i vann med salt og yoghurt. Kyllingbryst kan gis bare to dager etter at diaré stoppet, ellers kan du oppnå tilbakefall.
   Liten kattunge til tre måneder er bedre å ta til veterinæren med en gang, som vanligvis er ved første tegn på diaré satt på drypp, så snart som mulig for å hjelpe barnet ditt takle sykdommen.  
Forstoppelse katt - hva gjør jeg?
 For lite furry pet ble friske, voksne dyr må jobbe hardt for å utdanne barnet og vedlikehold, ikke glemme av vaksinering, ernæring og rettidig omhu. En sykdom kan resultere i flere relaterte. For eksempel tarm dysbiosis assosiert med nærvær av ormer, som fører til diaré eller forstoppelse. Derfor, før du endre hvordan du spiser kattunge, må du frata barnet av parasittangrep. Hvis forstoppelse kan forekomme i pet forgiftning av kroppen forfall produkter, toksiner avføring, og kjæledyret ditt vil trenge profesjonell hjelp. Se etter årsaken og finne en måte å kurere!
 Når en katt er forstoppet?
 1.  Friske dyr kan begynne sjelden gå på toalettet "stort sett" fordi maten består av tørrfôr at katten knapt vasket ned med vann. I tilfelle av lav aktivitet, pus lang tid hvis latt til seg selv, uten noen mann fors akkumulering av avføring er en av tarmen.

   Katter - meget pene dyr, de elsker å vaske, sammen med spytt inn i mage klumper av håret falle, samler de seg i store mengder, forårsaker forstoppelse.

   Gjengroing, innvollsorm, fysiske traumer og interne betennelse kan føre til herding av avføring.
   Hva bør varsle katteeiere?
   Ta en titt på dyrs atferd: hvis katten oppfører seg inaktiv, svak, er det ingen matlyst, tar det ikke mat og vann, så det er grunn til bekymring. For å forstå mer tydelig hva som skjer, ta dyret til veterinær. Spesielt må være oppmerksomme på stolen hvis den ikke er i 2-3 dager, bør problemet løses raskt, kan vi si umiddelbart. Katt vil være hver time vanskeligere: kroppen har evnen til å umiddelbart zashlakovuvatysya, temperaturstigning og komme generell rus.
   Hvordan å kurere forstoppelse hos katter?
  Forstoppelse katt - hva gjør jeg?
   Å vite vaner av kjæledyret ditt, er det lett å fikse små problemer det ved å endre kostholdet. Men hvis du ser en kraftig forverring i helse, uten hjelp fra en lege er nødvendig. For å unngå problemer med en stol, må du kattemat var rik på fiber, var mager og frisk. Voksne dyr bør drikke en dag i minst et glass væske.
   Nå må du finne ut hva du skal gjøre hvis en katt forstoppelse, som nettopp kastrert. I gutter etter inngrepet kan være et problem med en stol for et par uker. Til krakk var myk etter kastrering katt bør få et par stykker av rå lever (biff eller kylling), og etter hvert måltid hell noen dråper i munnen på vaselin olje - det hjelper pet takle postoperative symptomer.
  Forstoppelse katt - hva gjør jeg?
   Hvis en katt eller en katt liker tørr mat, deretter en gang om dagen må du legge i matlaging "Duphalac" som dosering for vekt 2-5 kg ​​- 25 mg. Ikke overdriv, ellers saken kan ende diaré. Når betennelse behandling av forstoppelse i katten - det er et klyster, som du kan sette seg selv tok en liten sprøyte til 02 liter. Å desinfisere tarmen fra innsiden, i vann, tilsett noen dråper kaliumpermanganat.
   Hvordan forebygge feline forstoppelse?
  1.  Til magen falt så lite hår, gre ditt kjæledyr. Velg flere ferske matvarer med lav kalori, unngå agn av bordet, spesielt det gjelder karbohydrater (søt og mel).

    Prøv å holde katten var aktiv, gi det tid, gå, ikke la dyret alene for lenge. Hvis du ikke har mye ledig tid, få litt trening utstyr og leker som sel hadde ingenting å klasser i ditt fravær.

    Og viktigst av alt, forstoppelse - minimum krakk eller ingen krakk i flere dager. Hvis du ser at katten ikke kan gå på toalettet, er det vanskelig, han føler med smerte og lidelse, hjelpe ham ved å gjøre en rensende klyster, forfriskende rikelig med væske og endre kostholdet.
    Hvis anses disse tiltakene forebyggende, hjalp ikke, så er det et internt problem som bør gjelde til veterinæren.  
Omsorg hjelp av Yakama
 Hvis du ønsket å ha en hamster, må man huske på at det ikke er myk og morsomt leketøy, men et levende vesen som krever hensiktsmessige forhold og oppmerksomme omsorg. Du må følge visse regler i omsorgen for en hamster.
 Artikkelen er delt i to deler:
 Omsorg
 Ernæring


 Omsorg
 Til din lille kjæledyret var glad for å anbefale deg å lese følgende tips om hvordan du kan ta vare på hamstere.
 Innholds hamstere - Er tilstrekkelig plagsom ting, til tross for letthet. Først av alt, husk - en ordre som gir hamster i buret sitt, kan ikke bli krenket. Du har rett til å opprettholde bare elementær hygiene: vask mater, rent toalettet, eventuelt oppdatere sengetøy, etc. Gjør aldri noen permutasjon i cellen, fordi det kan føre til alvorlig stress til dyret.
 Med spesiell tremtlyvistyu hamster behandler sin hus. Han er untouchable for andres hender, men å sørge for at mat som ikke faller inn i hamster i binger. Som for å erstatte sengetøy, husk - alt er bra i moderate mengder - så hvis du bli kvitt alle registreringer helt, vil hamster ikke føle lukten av sitt eget hjem, og det kan bli en alvorlig grunn til bekymring. Du bevise hamster til et nervøst sammenbrudd, ser ham på en slik måte som er akseptabel for ham. Det er nok en gang i uken for å gjenopprette ro og orden i cellen.
 Men når det gjelder Toalettartikler, Må det holdes rent og ryddig hver dag, hvis du ikke ønsker å lukte favoritt hamster spredning til leiligheten. Rengjøring toaletter bør være obligatoriske rutinemessig behandling prosedyrer.
 Ofte spørsmålet om hamsterceller også ikke fornuftig. Regelmessig jogging rundt i huset vil ikke føre til positive resultater, fordi hamster kan unnslippe eller zachayitysya, tygge dører og andre møbler. Å gjennomføre sin energi hamster god plass for sine egne hjem og av løpehjul. Omsorg for en hamster celler innenfor en mye tryggere og enklere.
 Ikke ofte bære hamster bur fra sted til sted på humøret - som flytting ikke den beste måten påvirke den mentale tilstanden hamster. Inneholde hamster trenger et komfortabelt og stabilt miljø, så sørg gnager utenfor leiligheten - ikke den mest god idé.
Omsorg hjelp av Yakama Omsorg hjelp av Yakama

 Ernæring
 Vi nå vende seg til spørsmål om riktig fôring hamstere, som den mest direkte måten mat påvirker fysisk helse hamster.
 Den viktigste del av dietten hamster bør være tørr matSom er lett å finne i spesialbutikker for dyr. Tørr kornblandingen er meget nyttig for hamstere fordi de inneholder mange essensielle vitaminer og mineraler, i tillegg, hamstere slipe av tennene ved å spise korn.
 Nøtter og frø - En av favoritt behandler hamstere, men de kan forårsake skade i store mengder, så ikke følge moter dyr.
 Funksjoner spise hamstere bestemme genetisk kondisjon for å få riktig mengde med saftig flytende mat så hvis du føler at din tvaryntsi nok vann til mat, kan du fjerne boller fra cellen. Hvis du mate kjæledyret bare tørr mat, er nødvendig tilstedeværelse av drinkers i cellen.
 Frukt og grønnsaker er også viktig mat. Forsoning kan mate produkter som bringebær, pære, gulrot, eple. Men sitrus absolutt ikke egnet for denne rollen.
 De som bryr seg hamster fysisk helse, må du vite om fôringsregime. Mate kjæledyr trenger maksimalt to ganger om dagen. Også oppmerksom på at mesteparten av tiden våkner hamstere - natt, noe som betyr at mesteparten av de næringsstoffene de trenger for å komme nærmere selv. Den samme regelen gjelder for bedervelige produkter - de bør gi hamstere om natten og i morgen for å rydde opp i restene av cellen. Hamstere er veldig følsom, så lett utsatt for ulike forgiftning. Vær spesielt oppmerksom på helsen av mat.
Omsorg hjelp av Yakama
 Det må utvises forsiktighet når det mates hamstere etter mat - bær og fruktSom inneholder mye vann - de er veldig lett absorbere giftstoffer i seg selv og kan forårsake forgiftning kjæledyr.
 Grønn (Dill, persille, salat) skal fôres i små mengder. Det bør være oppmerksom på at det har blitt grundig vasket og dyrket uten kjemikalier.
 Hvorfor kan ikke gi?
 Det er best å unngå å mate meieriprodukter. Tillates bare ost og yoghurt hver uke. Proteinrik mat (kylling, kokt egg) kan gis ikke mer enn to ganger i uken.
 Det er svært vanskelig å fordøye hamster mat - hvitløk, løk og poteter. Forbudte salt, krydret og fet mat og grønnsaker, honning, sjokolade, pølser, ost, hermetisert kjøtt.
 Vær forsiktig og oppmerksom til kjæledyret ditt, og han vil være sunn og morsom.  
Яндекс.Метрика