Hvordan trener jeg en hund?
 Enig, som mange har drømt eller drøm hund. Men ta ham til valp trening - er et stort ansvar og en svært komplisert prosess. Dog dyret selv er ganske stor, så det vil ta mye plass. Hunden skal fôres, og velfødde. Inkludert ikke bør gå glipp av er det faktum at hunden må læres opp til å oppføre seg og adlyde kommandoer. Foreløpig er små dekorative hundene ikke tatt hensyn til. Denne type hunder blir stort sett fans av katter og hunder, er disse hundene anses hunder, men på grunn av sin lille størrelse de gjøre livet enklere for sine eiere.
 Planen av artikkelen:
 Hvorfor trening?
 Viktigst, bør det dog kjent
 Hvilket lag bør vite hunden?
 Utdanning og opplæring

 brukernavn og utføre en rekke kommandoer som gjør at eieren. Turgåing med hunder bare morsomme, fordi hjemme og sluppet dem i bånd og en ren sjel gjøre dem i stand til å løpe og boltre seg i parken. Trente hunder kan godt være fullverdige deltakere i familien piknik, reiser og vandringer. De er fullverdige medlemmer av familien.
 Med hensyn til de nedressyrovannыh hunder, har de ikke liker slike fordeler. Før ankomsten av deres gjester stort sett stengt i fjerne rom, fordi de oppfører seg svært uhøflig. Under lunsj, de tigger fordi de må kjøre ut. Hvis du går uten bånd med dem, kan de komme unna og kom ikke tilbake, selv helt tapt. Walking hunder i bånd av ikke altfor hyggelig, som de alltid innebære hele tiden, prøver å lede den.
 Dog hovedsakelig lever 8-16. Derfor bør man sørge for å år bodd sammen og var glad for deg og hunden din. For å gjøre dette, bør det lære riktig atferd og lag.

 Viktigst, bør det dog kjent
 Først av alt, når du tar en hund, må du lære ham grunnleggende, det vil si navnet sitt, eller som de kaller det - et kallenavn. Hva å nevne min valp er rent din personlige virksomhet, men hvis du valp får stamtavle, mest sannsynlig i sine dokumenter er allerede et navn, at den skal følge. I tilfelle at du gir valpen et nytt navn, eller komme opp med helt uavhengig av hverandre, i dette tilfellet, er det verdt å huske at det beste alternativet når navnet er kort, og innen det der er bokstaven "r".
 Faktum er at hunden vil huske en så god kallenavn vil være lett å reagere på det. I neste trinn, må du lære hunden å spise den alene hjemme og ikke ta mat fra hånden, som kan sees ikke på alle vennlige mennesker som bare kan forgifte en hund. I tillegg, når hunden blir vant til å spise hjemme, det vil ikke tygge på noe du ikke fange i gaten. Dessuten er den grunnleggende regelen også på seg krage, bånd og munnkurv når du går for en spasertur i ansiktet.
 Andre ganger kan hunden godt klare seg uten dem. I tilfelle der du har et hus og land, henholdsvis, og det hunden kan streife uten disse tingene, men på den tiden da den forlater grensene for ditt land, må det reagere rolig til kragen, og snute povidok ikke skyte dem. Det faktum at i vår tid har blitt en nødvendighet for å gå sin hund i bånd og munnkurv, som tilfeller av angrep på folk som går hunder.

 Hvilket lag bør vite hunden?
Hvordan trener jeg en hund?
 I alle fall hunden din bør forstå dine kommandoer. Selvfølgelig behovet for å lære henne alle slags kommandoer, og hvis det er, selvfølgelig, ikke deltar i utstillinger. Men det er noen grunnleggende kommandoer som styrer hunden bør vite.
 Det første laget - et team av "lukke". Dog ikke alltid og ikke overalt kan du løpe, hoppe, spille. Som et resultat, er det noen ganger nødvendig å balansere følelser hunde der hunden vil bo i nærheten av deg og dermed forstå at litt tid borte fra du ikke kan. Det andre teamet er laget trengte "meg" som ofte kombinerer direkte med det. Men det er det ikke. En ting - er når en hund vil kjøre opp til deg og kjøre tilbake, og en helt annen ting når det vil bli holdt ved siden av deg før du gir det grønt lys for å gå.
 Naturligvis kan hunden bli opplært til å holde seg i nærheten av deg og av "meg", det hele avhenger av dine ønsker og hundetrener. Selvfølgelig må vi forstå at utdanning og opplæring hunder må møte deg, men under streng veiledning av en profesjonell trener. For å nærme seg hunden lærte du bør trene henne i bånd, fristende godbiter. Aldri kan slå hunden under trening, ellers vil det rett og slett redd.
 Du må være venn med hunden sin, men for alle som du bør være viktigere.
 Nødvendige kommandoer har også et team av "Fu". Mange hunder er alltid klar til å forsvare sin mester, men i noen tilfeller kan hunden begynne å reagere raskt og fulle folk, små barn, de høye skrik, slik at hunden må forstå kommandoen "fu", som betyr - du kan ikke, ikke røre. Det er også direkte knyttet til søppel og mat på gaten. Selv i tilfeller hvor hunden ikke er konfigurert negativt, men passer bare obnyuhaty, likevel fortelle henne "fu" for forsikring, er det fortsatt et dyr og dens logikk er ikke mulig å svare.

 Utdanning og opplæring
 I tilfelle at du selv tok opp sin firbente venn utdanning, det viktigste i denne vanskelige oppgaven - er det riktig å starte. Legg merke til at i første omgang, må du mestre den generelle opplæring. Under generell trening av hunder produsert ferdighetene til disiplin, kan kontrollere atferden til hunden og i løpet av sin daglig opplag og bruke den til service.
 I tillegg obschedystsyplynarnыe ferdigheter - et grunnlag for utvikling av en hund kompleks klimaanlegg reflekser spesielle formål. Så hvis du vil senere offisielle veloppdragne hund, du har fortsatt å starte med generell opplæring.
 Beste resultatene oppnås hvis reflekser begynne å utvikle nyttig siden schenyachoho alder.
 Når en betinget refleks i valper og voksne hunder som bruker de samme metodene for trening, men med alderstilpasset. Valper, som barn, de er mer mobile, kroppen er ikke sterk, derfor å arbeide med dem som oftest brukes til mat stimuli og lys mekanisk handling. Hvis mulig, bør ty til imiterende metoder. Det bør bemerkes at mange handlinger valper kan lære selv under spill.
 Regler som vil bidra i utviklingen av ferdigheter obschedystsyplynarnыh:
 1.  Først av alt du trenger for å installere den riktige verdien (kontakt) med en hund. Fra de første dagene av trening utfordri søke ubetingede og betingede stimuli.
   Som konvensjonelle (signal) stimuli generelt anbefalt å bruke klubbene offisielle Kennel lyd (verbal) kommandoer og gester.

  Hvordan trener jeg en hund?
   Hunden betinget refleks produsert mye raskere og er mer holdbart når trening derimot, når den betinget stimulus (kommando, gest) opprinnelig støttet av mekaniske stimuli (innvirkning leiekontrakten eller hånd trykk), og etter en handling bør oppmuntres godbit. Mekaniske stimuli i sin tur oppmuntre hunden til å utføre en handling som søker å samle inn fra hennes trener, det vil si du.
   Men misbruk denne metoden er ikke nødvendig, fordi man kan bryte kontakten med hunden. Med andre ord, bør du ikke bruke makt til presse, eller det kan bli fornærmet og razdrazhytsya.
   For å ha en godbit i hunder forårsaket et ønske om å få en annen gruppe og tvang henne til å utføre den nødvendige handlingen, må det være sulten eller halv-sultet tilstand. Derfor bør du avtale med en hund to ganger om dagen før fôring eller 3-4 timer etter fôring, morgen og kveld.

   For varigheten av slike økter bør ikke overstige to timer og antall triks som er utført i én økt, avhengig av periode med trening og beredskap og effektivitet hund. Ikke legg kjæledyret utforske nye teknikker så lenge den gamle vil ikke bli løst.
   I de tidlige stadiene av opplæring i en klasse kan gjentas 2-3 timer, i fremtiden, da ordren vil bli produsert som reflekser, antall teknikker og deres antallet skal øke direkte repetisjon. Metoder for å gjøre nye betingede reflekser må utføres i begynnelsen av klassen.
   Når alle er laget velkommen av utviklingen av en ny betinget refleks bør ta en pause i 2-3 minutter ved hjelp av denne tiden spesielt for walking hunden og gi det denne gangen som Leisure.
   Hvor mange reps for å gjøre hvert måltid for en klasse er direkte avhengig hvor vanskelig hunden trinnene er utført, samt ytelsen og dens funksjon i eksitasjon og hemming. Således kan disse teknikker med mat forsterkning bære opp til 15 til 20 ganger, men som er relatert direkte til mekanisk stress, noe som fører til at hunden ubehag, kan en slik fremgangsmåte brukes til 5-10 ganger. Årsaken er i sin tur at hunden er interessert i å få en godbit (mat) og mindre trøtt om mekanisk stress, her, tvert imot, prøver hun å rømme og fort lei.
   Når man trener en hund, veldig viktig er evnen til å bruke bånd, kort og lang. Kobbelet tillater hunden å disiplinere, og det gir tid til å stoppe uønskede handlinger. Å iscenesette en hund uten bånd ledelsen bør bli kontaktet gradvis, vil som genereres uprochnyatsya utviklet reflekser.

   Som et unntak fra denne regelen kan kalles stryke en hund som en mekanisk stimulans, som er direkte til henne hyggelig effekt og fremmer dannelsen av klimaanlegg reflekser.
   Å holde hundene, samt dens direkte opplæring må ha et individuelt sett av spesialutstyr, som for eksempel: krage strenge krage, korte og lange bånd, snute, aportyrovochnыe forskjellig fag bag elementer og godbiter bag. Også, snakker med hunden, og klasserommet uten å lykkes trener må ha en godbit, kan det være små biter av pølse, kjøtt, ost og annen mat, som elsker hunden.
  Hvordan trener jeg en hund?
   I områder som er utpekt for sport trening, gruppe trening brukte biler bruker: dresyruvalnyy kostymer, hinderløype, spesielle ermer, startpistoler mm
   For direkte trene hunder og daglig vare på er det ønskelig å ha riktige klær, som vil være praktisk for ulike handlinger med hund, og en som er lett å rengjøre med forurensning. På sommeren kan det være casual wear, men i den kjølige sesongen - en jakke eller telohreyka.
   Med en hund, ikke glem at må være i samsvar med reglene for hygiene. Etter hvert kontakt med en hund, må du huske å vaske hendene godt, kan vi ikke tillate det å hoppe over, gripe tak hender, ben og spesielt la henne slikke ansiktet hans.
   I tilfelle hvor en nybegynner trener trenger råd, kan han få dem fra erfarne fagfolk.
   Som nevnt tidligere, i den første perioden bør velge områder for studien, bør det være et sted hvor det ikke er noen forstyrrende stimuli, vekk fra veier, stier, legger stor trafikk av mennesker, plasserer beite, etc.
   For Som det vil bli praktisert teknikker for å danne sterke reflekser har kompliserte forhold og trening: å øke antallet og styrken av eksterne stimuli, etc.
   Før du begynner treningen, må du nøye planlegge arbeidet, hvilke teknikker skal gjøre, hvor mange ganger og i hvilken rekkefølge gjør det og gjenta. I den første fasen, bør opplæring bruke flere godbiter, og deretter prøver å bruke det så sjelden som mulig, mens på å erstatte stryke hånden og roper av "gode". Gir bør være en godbit høyre hånd.

   Vennligst lærer også nyttig video fra ekspertene:

   Hunder er svært intelligente dyr, de selv føle stemningen i sin herre, kan til en viss grad gi psykologisk støtte. Ikke rart de sier at hunden - en venn av mannen, er det alltid der og alltid klar til å være din beskyttelse.  
Яндекс.Метрика