Papegøye - en herlig kjæledyr, som det krever et minimum av oppmerksomhet og innsats på hans avgang. Men papegøyer har en annen fordel - kan det læres opp til å snakke. For å lære hvordan du gjør det riktig, vi beskriver i vår dagens artikkel. Men før det er det verdt å vurdere om din papegøye - kvinnelige, er det lite sannsynlig at du lære henne å snakke.
 Her er noen svar (TIPS) Ofte stilte spørsmål om hvordan å lære en papegøye å snakke, etter som du lærer ditt kjæledyr raskt snakke.
FAQ: Hvordan lære en papegøye å snakke

 Hvordan lære en papegøye å snakke: Vanlige spørsmål
 Kan din papegøye lære å snakke?
 Du har en flott sjanse til å lære din papegøye å snakke, hvis han er ung og elsker å synge. På sin suksess i trening påvirker hvor ofte han hører menneskelig tale. Hvis det kommer en annen lyd, så mest sannsynlig vil du lære ham å uttale ord.
 Din papegøye kan lære å snakke, hvis du kommunisere med ham. En studie på evnene til lyd i ville fugler gjennomført på 90-tallet, har vist at unge fuglene forlater reiret, tok "språk" av andre selskapelig fugler. Bor i ditt hjem, vil papegøyen lære språk på samme måte som han ville vedta det i sine ville slektninger, mens øvrig.
 Kommunikasjon med fjærfe nødvendig for å lære henne samtale. Hvis du slår på opptakeren med repeterende fraser, vil du ikke lykkes. Din papegøye vil gjerne lære ord forbundet med å spise, bade, din tilstedeværelse eller ord talt følelsesmessig.
 Hva enkle ord eller setninger er best egnet for undervisning snakker papegøye?
 Papegøyer lære ord som er gitt til dem lett. For eksempel, er produktnavn som du mate dem. For å begynne å bruke ordet, har en stavelse. Selv om du ikke oppfyller en fugl, holde henne snakke. Når kjæledyret uttale, vise ham hva han sa, og si ordet selv.
 Du kan også si ord relatert til dine handlinger. Ved å skrive inn i rommet, sier "Hei! "Og gikk -" Selv om! ". Å se hvordan du kommuniserer med dine gjester, fortelle dem: "Hei! "" Hvor er du? "" Kom igjen! "Din papegøye raskt lære disse setningene. Kommuniserer hele tiden med din papegøye, forteller ham enkle setninger, bekreftet av eksemplene, vil du raskt lære ham å snakke.
FAQ: Hvordan lære en papegøye å snakke
 Hvordan lære en papegøye å huske ord og uttrykk?
 Deg, selvfølgelig, vil det være en rekke spørsmål om dette. Bør du gå videre til neste ord, hvis din papegøye gjentok forrige, eller du må gjenta det i noen tid? Hvor lang tid gjenta det papegøye neyzuchennoe ord: en dag, en uke, to uker? Vi må gå videre for å lære nye ord, hvis din papegøye ytret unstudied ord? Hva har du å uttale et nytt ord: langsom eller rask, høyt eller stille? La oss innse det.
 Parrot lett oppfatte ordene talt på et følelsesmessig nivå, fordi det er mye raskere du lære talt følelsesmessig dårlig språk i perepaltsi enn et høflig ord. Forsiktighet bør tas i sitt språk, å være nær papegøye, kan han lære noen ord sagt av deg, du vil det eller ikke. Hvis du ønsker å fugl husket ord, si det høyt, med emosjonelle overtoner. Bare endre stemmen din og ordene forlater det samme. Denne studien er svært interessant å huske!
 Å forstå papegøye tsvyrynkaet eller prøver å si noe?
 Når papegøyen for første gang lært et nytt ord eller uttrykk, og ønsker å si, vil du ikke forstå hva han sa, fordi språket hans er ikke klart, og mer som en bilyd. Hvis du sier ordet fugl, gjentar det til henne med hånden. Så fuglene vil danne språk.
 I 1995 ble en papegøye som heter Park oppført i "Guinness World Records" som bыstrohovoryaschyy papegøye. Han snakket så fort at det var umulig å få ut hva den sier. Hans tale var mer som en murring enn ord. For å finne ut hva papegøyen sa, hans elskerinne sin tale opp på bånd, og var overvåking det i slow motion avspilling.
FAQ: Hvordan lære en papegøye å snakke
 De kan lære en papegøye å snakke med hverandre?
 Hjem papegøyer kan lære av hverandre snakke. Hos fugler vil lære å tale i andre fugler fra sin pakke. Dine hus rolle flokker av fugler kan spille hunden din, du er din familie, venner eller andre fugler i ditt hjem. Papegøyer kan lære navnene på alle dine familiemedlemmer og kaller deg ved navn.
 Hvordan best å lære fuglen å si, når det er i buret sitt eller når det er i dine hender?
 Hvis du ønsker å gjøre det din papegøye var hans vanlige oppførsel, slik at han kunne snakke, vel vitende om at for det ikke hører hjemme belønning, deretter roe rolig sted som er utviklet for å fungere. Løft opp antall forstyrrende gjenstander til et minimum. Vennligst skriv inn ordet "well done" belønninger papegøye i alle fall, uansett hvor han leverte den. Til syvende og sist natrenuvavshys, vil han snakke det riktig.
 Hvis du lærer en fugl å si "Hei", "lang" eller navnet på hennes favoritt fag, det kan være i et bur og ikke i det. Undervisning av papegøye mat navn, ikke glem hans belønning riktig mat.
 På hvilken tid på dagen er best å forholde seg til en papegøye? (Bedre i morgen eller på ettermiddagen?)
 Lære en papegøye når som helst. Det anbefales at du snakker med en papegøye flere ganger om dagen. Snakke med ham som om han var et lite barn. Snakke med ham om hva som skjer rundt deg gjør, spesielt hans favoritt ting.
 Kan papegøye glemme et ord eller uttrykk, hvis du ikke er det fikset?
 Hvis du ikke fikse studert setninger og ord, ikke gjenta dem sammen med en papegøye, han noen ganger glemmer dem. Papegøye kan slutte å svare til deg og sa tidligere studert ord, på tidspunktet for å snakke du ikke se på det, eller hvis du ikke har disse ordene gjentatt til ham. Men, likevel, fuglene har en god hukommelse, slik at du kan hjelpe ditt kjæledyr til å huske tidligere studert ord.
FAQ: Hvordan lære en papegøye å snakke
 Hva om papegøyen sier det samme setning?
 Hvis du ønsker å frase pall falt ut av bruk i papegøyer, never mind hvis papegøyen forteller henne ikke å se en papegøye, ikke svare ham gester eller ansiktsuttrykk, ikke gjenta denne setningen. Prøv å legge til et nytt ord gammel frase, og når papegøyen vil fortelle deg det gamle uttrykket, alltid nye svar. Du kan avlede oppmerksomheten papegøye, forteller ham noen melodiøse ord eller synge sammen med ham. Fugler er veldig musikalsk og ofte vill synge en duett sammen. Praksis med en papegøye å synge noen kort, så han husker det raskt.
 Har fuglen for å være lydig for å lære å gjenta ord og uttrykk?
 I undervisning en papegøye å snakke - uansett hvor lydig han, hans pratsomhet rekruttert fra erfaring. Papegøyer elsker å synge, snakke, mumle, til å kommunisere med folk. Bruke disse ferdighetene for å ta kontakt og bli venner med ham. Å være i et rom med en papegøye, ring hans favoritt ting, snakke med ham når du går og forlate rommet. Parrot synge, uansett hvor føyelig det. Vel, hvis du har en høring, kan du synge sammen!

 FAQ om hvordan å undervise bølgete papegøye og australske papegøye å snakke
 Har sex bølget papegøye på hans taleferdigheter?
 De fleste av studiene kan bli utsatt eneste kvinnelige budgerigars. Selv om en papegøye ikke snakker til deg, kan han forstår hva du sier. Snakk med den kvinnelige bølgete papegøye og hvis du svarer, tildeling av noen delikatesse. Vokabular mannlige budgerigars kan være overveldende! Parrot Park, som vi diskuterte ovenfor, kjent 1770 ord.
 Har sex av australske papegøyer (Corelli) sin evne til å snakke?
 Den mannlige australske papegøye kan lære å snakke og fløyte. Undervise kvinnelig snakker du er usannsynlig å lykkes. Men kvinnelig lett lære å utføre triks.
FAQ: Hvordan lære en papegøye å snakke
 Betyr plystrende papegøye på hans taleferdigheter?
 Piping og snakke sammen. Papegøyer som fløyte lettere å lære talende forhold til nesvystyaschymy. Erfaring viser at menn er i stand til å lære Corelli snakker under 2 år. Hvis din papegøye over 2 år ikke lære ham nye ord.
 Kan du lære bølgete papegøye til å snakke mer tydelig?
 Snakkes papegøye ferdigheter vil fortsette å vokse med økende sin erfaring over tid kjæledyret ditt vil bli mer trygg. Hvis en papegøye som sier vage, men du har et forslag på hva han sier, eller er det en setning som du ønsker å lære, deretter gjenta denne setningen når du hører det papegøyer, vil det øke sin conversational ferdighetsnivå opp.  
 Operasjoner, anestesi, blod, kastrering, sømmer Disse ordene noen ganger veldig skremmende kjærlige eiere av sine kjæledyr. På den ene siden katten kastrering prosedyren er ganske ubehagelig, men hvis du søker argumenter og nøkternt vurdere situasjonen, da denne prosedyren faktisk gjør livet enklere for katten din, noe som gjør det mindre smertefull og intens, og sparer deg for nerver, som er aldri nok!
Bør kastrert katt?

 Hvorfor kastrert katt?
 I normal hverdag miljø katt markerer sitt territorium. Jo flere territorier koble det, jo flere kvinner vil bli befruktet. Også ansvaret katten vil komme og forsvare sine rettigheter i "harem". Derav ulike natur skader, biter, riper, plukket hår og revet øret.
 Etter dyret ditt har passert sitt instinkt kastrering prosedyre samorazmnozhenyya gradvis reduseres til et minimum, noe som betyr at det ikke lenger er behov for konflikter og forsvare sine rettigheter. Samtidig, andre hanner i hans territorium ikke lenger se ham som en rival og rolig la den gå videre.
Bør kastrert katt?
 Kastrert katt neppe involvert i en kamp eller en kamp, ​​er ikke bare sjansen for å fange en infeksjon fra den vanlige vandrende katt minimal. Mange lurer på om kastrert katt er en katt paruvavsya mer enn en gang? Definitivt kan vi si - ja. Det faktum at katten ikke har funksjonene i dyp tenkning. Gjenoppbygge kroppen er gradvis heller enn umiddelbart. Enkelt sagt, en gang med en katt vil bli gjennomført en slik operasjon, det bare begynner å miste interessen for kvinner. Begynne å se resten av verden rundt dem og se etter en annen eventyr i form av jakt eller spill. Av katter mister han toget og ikke lenger ser dem utsatt for formering.
 Kastruyuchy katt, minimerer du muligheten for å "fange" ulike infeksjoner og parasitter fra gatevillkatter. Videre eier, som ikke ser katten deres - er en potensiell "razvodchyk 'hjemløse dyr. Bare tenk hvor mange "uønskede" barn av katten din ble druknet selv blind eller har oppholdt kastet ut? Slik statistikk taler for seg.
Bør kastrert katt?

 Alltid verdt en kastrert katt?
 Men hva om katten min bor i leiligheten, er han ikke redd for villkatter infeksjoner og parasitter finne den noe sted? Han sitter rolig i nærheten av batteriet og leiligheter med en fot. Det bør bli kastrert dette?
Bør kastrert katt?
 Liket av dyret så interessant at selv den mest snill og mild barte kjæledyr kan bli feral skog katt i den sanneste betydning av ordet. Etter katten bor hjemme hele tiden sikter vinkel. Når katten ikke får det vil, blir det aggressive. Derfra og revet bakgrunn, ripete ansikt og hender verter, konstant skriking og mjauende katt. Så svaret er klart: ja, bør huskatt også bli kastrert.
 Og en av de viktigste råd er dette: det er best å holde kastrering når pus ikke har følt tiltrekning til kvinner. Den beste tiden for dette - seks til ni måneder. Hvis alt er gjort riktig, vil skånsom katt vare livet mild, myk og luftig. Før du gjør denne beslutningen bør du rådføre deg med en ekspert!
Bør kastrert katt?
Яндекс.Метрика