Hvordan å bo trygt på gatene i tiggere tre element?
 Så hender det at alle slags ekle elementer, for det meste beruset, begynner å feste rundt i den hensikt å fritt kjøpe alle slags varer.
 Det er best å umiddelbart avvise dem. Men omstendighetene er forskjellige, så er ikke alltid mulig.
 Antar at noen dårlig friksjon ved inngangen til butikken hvor du kjøper noe på kvelden samlet. På tidspunktet for oppføringen du ignorert sine forespørsler / klager / skade trusler. Men under besøket, mest sannsynlig hendene er lastet ikke lett nett som er litt svekker mobilitet og hastighet av bevegelse. Tiggere som drager, og, ser i hovedsak svake ofre, er det mulig at de holder fast på nytt. I slike situasjoner, smart - løpe vekk, Movchun - ihnoryty vil videre Warrior - tett kamp vinner - zabalakaye og terpyla - alltid betale. Mann, ikke i alle tilfeller utsatt kjøp trussel, men under flukten / tvister / kamp / dårlig kommunikasjon innholdspakker kan bli skadet / tapt / razvorovatsya. Hvordan man best kan beskytte seg selv og beskytte sine innkjøp fra ulike skader?
 Denne artikkelen er skrevet spesielt for slike forhold som beskrevet ovenfor. Men det kan tilpasses i mange situasjoner fattige.
 1.Raspolozhyte dem til ham.
 Hvis du blir bedt om å kjøpe noe for blod (vin, øl, sigaretter, etc.), late som om du er enig.
 Hvis du trenger dine personlige eiendeler (hundre, penger, etc.), Vi tilbyr dem en drink på din bekostning. Ofte de velger å gjøre det.
 2.treba lokke dem til butikken. Det er mange grunner, la dem velge selv - hva de ønsker å drikke. Prøv å gjøre alle gikk med deg at ingen forble ved utkjørselen av butikken.
 3.Prohulyaytes dem inne i butikken gi dem muligheten til å velge hva du vil. Er gruppert sammen og hjelpe dem med valget, og dermed sikre deres tillit og usыpyte sin årvåkenhet.
 4.Proydyte dem til kassereren. Vi må prøve å gjøre sine innkjøp, de bar seg, og ordnet dem på transportbåndet. Køen på kassene er alltid - det er fordel.
 5. Hvis du måtte kjøpe noe, den første probyyte varene sine, og selvfølgelig, atskilt fra de fattige. Du kan sove i en kø foran dem, eller på en annen hånd (Bo med lavest rekkefølge). Betale sine kjøp raskt og pakk dem i poser eller nett, mens de fattige vil trenge produktet. Tross alt, lett gå, gjorde dine extortionists ikke umiddelbart skjønner hva som skjedde, og kasserer distrahere deres oppmerksomhet og holde på en stund.
 Hvis du er i butikken hadde ikke til, så bare prøve å stjele bort kasser. Hvis zapalyat selv, prøve zabalakaty dem, for eksempel, du plutselig bestemmer deg for å røyke.
 Hvis det mislykkes, ikke bekymre deg. Husk - nei, aldri, nei, ikke klandre deg enda mer. Dersom ulike trusler og alle typer aggresjon i butikken er en vakt som står opp for deg. Å vokte på tidspunktet for retrett, spør co-operative struktur butikken ringe politiet.
 Lykke til!  
Og la hele verden vente!
 Jeg liker ikke TV-reklame, men dette slagord at verden vil vente, jeg liker det. Jeg husker jeg hadde et øyeblikk av tid trøbbel når det "skal" og "bør" er ferdig på randen av utmattelse. Når livet energi er over, og den andre pusten ikke kommer. Jeg pleide å falle stille på dette tidspunktet et sted i dyp pause (som skjer i naturen før stormen) og deretter "eksploderte". Jeg kan ikke gråte, så jeg bare navishuvala hvert par av grov tre-ped. lære og gikk inn i de astrale bilder av verden. Nå innser at min måte å leve av kvinner faktisk går mot harmoni, forsvinner jeg.
 Veldig praktisk for eksempel gå for mat; du kan også ta en tur med hunden, men det er en magisk kur for alle problemer - bad.
 Jeg elsker vann! Men så definert "en deal" på badet jeg var ikke interessert. Noen masker, skrubber

 Deretter, med bruk av små, var en gang en liten (det hver ledig stund søvnig, hun sterkt ønsket å svømme med meg). Og bare nylig kom alle linjene. Jeg kan kort og rolig "forsvinner" i huset var påfallende uvanlig skjønnhets mange ting godt, og viktigst av alt, begynte jeg å få mye glede av prosessen.
 Bare nylig jeg veldig lyst til å ta et bad Cleopatra. Stemningen var bare en dronning akkurat nå eller tilstand, eller undergrave :))) Så jeg har en kopp honning oppløst i 3 liter varmt melkeblandingen helles i vann og avgjort. Vann er ikke varmt, hvylynochok til 15. I løpet av prosedyren er skrabykom av kaffegrut med olivenolje, stykkevis trekke seg ut av den dype bryst.
 Hva får jeg ut av rommet Cleopatra, skjønte jeg allerede fem minutter senere magisk lekket inn i sjelen av harmoni og lykke. Angitt og venstre.
 Huden var myk, humør - fabelaktig. Og du vet, den verdens deretter ventet !!!
Og la hele verden vente!
En praktisk guide "Hvordan bli en alkoholiker? »
 Hei, jeg er 20 år gammel, og det falt seg slik at jeg aldri i mitt liv har drukket alkohol. Skam og skam selvfølgelig vennene mine var alkoholikere har 18 og jeg fortsatt rusfrie og tiden går fort. Jeg bestemte meg for å fange opp og bli en alkoholiker i at uansett kostnad.
 Den første dagen. Jeg spurte ikke noen om bord målet mitt siden jeg var skamfull for å innrømme at jeg fortsatt ikke drikker. Jeg bestemte meg for å gjøre alt selv, raskt og effektivt. Mine venner daglig drikke flere flasker med vodka, så det er den mest effektive måten å drikke på alkohol - Jeg bestemte meg.
 Resultat: den første er en bunke med vodka vyvernula alt innholdet i magen ut, gjør lukten av vodka nå meg kneble refleks, den andre haugen jeg kunne ikke engang touch. Svikt!


 Jeg måtte kaste bort din frykt og spør råd fra sine tidligere venner. De lo mye, men kom inn i situasjonen, har dette skjedd med mange alkoholikere opplevde i begynnelsen av sin reise.
 Så, jeg dele med dere, kan noen det også være nyttig. Sa guttene jeg gjorde en stor feil, jeg har den samme kroppen var ikke klar for slikt tungt artilleri som vodka, fordi jeg aldri drakk før, det er kroppen umiddelbart avvist alkoholholdig produkt. Heldigvis, jeg drakk bare ett glass av gutta sier at på grunn av denne feilen noen enda så kan ikke røre alkohol og så er resten av hans liv teetotalers.
 Den viktigste informasjonen jeg fikk - bli vant til å starte svært forsiktig og jevnt og tidlig bare trenger å drikke moderat kulturelle ferier og ved spesielle anledninger er nok langsiktig effekt, men det er med en full garanti spring forberede kroppen min for tyngre artilleri.
 Jeg adlød og ivrig vente på neste ferie, som var en venn bursdag. Dagen lovet å være vellykket, og jeg sendte gjerne en to glass champagne, men jeg følte meg dårlig hodet spunnet, jeg var syk og kastet opp igjen. Jeg fortvilet igjen mislykkes. Nå beklager jeg det slik at når nektet å gå på skolen for å drikke med venner etter klasse 9
 Gutta fortalte meg at kanskje et spesielt tilfelle, er kroppen for sterk og voldsomt motstår alkohol gift. Min formasjon kan bli forsinket, men bør ikke fortvile, fordi min brekningsrefleksen kan også arbeide for et mislykket erfaring med vodka.
 Jeg fikk en veldig effektiv råd som bekreftet alle mine venner. ØL! Øl - den mest pålitelige måten i begynnelsen for å bli alkoholiker. Dette lav alkohol produkt, var jeg ikke akkurat nær å kaste opp, og har å bli vant til det fort nok, og bør bare øke dosen.
 Vel, jeg begynte å prøve. I dag, drakk en flaske øl. Det var ekkelt, merkelig smak, lukt, dårlig smak i munnen. Men URA !!! Jeg har ikke kastet opp, oppfatter kroppen øl!
En praktisk guide "Hvordan bli en alkoholiker? »

 Venner rådes til å starte forsiktig og drikke en boks med øl en gang i uken, hver fredag ​​etter at institusjonen å enkelt ble en tradisjon i henhold til vane. Og du trenger et par uker for å prøve igjen på neste feiring drikke noe sterkere som kulturell opplevelse moderat drikking er veldig viktig og effektivt mot alkohol og jeg trengte ham til å komme.
 3 mnd. Det er første resultatene er øl etterlater en ekkel smak i min dag, og jeg oppdaget flavored Alkoholfritt øl brygget spesielt for tilfeller som mine. Det er noe lavere enn andelen av alkohol, men det er veldig enkelt å drikke, det er søt og deilig og URA, jeg virkelig behagelig å drikke en drink.
 4 måneder. Progress - nå får jeg til å drikke rett etter tre flasker med smakstilsatt øl på fredag, jeg er veldig fornøyd med resultatet.
 Venner sa at Alkoholfritt øl flavored hyggelig, men det forsinker min vei for en lengre tid, og jeg har fortsatt å flytte helt til vanlig øl.
 Til slutt ble jeg kombinert - drakk to bokser Alkoholfritt øl og en vanlig bank. Alt går greit.
 6 måneder. Endelig, en ferie i dag, og et nytt forsøk ta en drink sterkere. I dag bestemte jeg meg for ikke å prøve igjen champagne, og mitt valg var vin. Om mirakel! Jeg klarte å drikke to glass vin, føler jeg stor. Jeg kan ikke si at det var en glede å drikke vin, men kroppen min tok det uten problemer. Fortsatt øl bar frukt.
 Når jeg delte gleden med en venn, han kalte meg en idiot, sier de, som jeg ikke hadde tenkt på vin, som mange vet, leger anbefaler å drikke et glass rødvin hver dag, det er helt smertefri og trygt forberede jorda i kroppen for fremtidig alkoholisme.
 Måned 9. Det går bra, jeg helt slått til normale øl og hver fredag, og nå og på lørdag jeg drikke med venner 3-4 pints. Noen ganger om natten før sengetid jeg drikker et glass rødvin, som anbefales ett. Men jeg fortsatt ikke føler avhengighet, og jeg er skeptisk.
 Venner hevder at årsakene til bekymring, fordi hver selvrespekt alkoholiker passert denne måten, og heller ikke var i stand til å føle avhengighet i å gjøre. Hoved tillit av moderat drikking kultur og fortsette praksisen med øl i helgene og et glass vin før sengetid. Dette er garantert å bringe meg til mitt mål.
 Likevel bestemte jeg meg for å feile, fordi prosessen er veldig treg, er kroppen fortsatt full av motstandsalkoholholdige giftstoffer og min styrke i en meget god stand, en følelse av at alkohol strider gjør det enda mer kraftfull, men venner insisterer på at det er bare midlertidig illusjon. Jeg snudde meg til Sanaa fra et nærliggende verksted, var han 22, men han gikk til alkoholisme fra skolen og var i stand til å oppnå sine år med impotens og 30 kommer til å dø, jeg er litt sjalu på ham.
 Så foreslo han en levedyktig idé, som nå vet alle unge mennesker - en cocktail av alkohol, spesielt energi. De to ganger tyngre øl, mest vanedannende og skaper av smaksforsterkere er søt og duftende som brus. Disse cocktails ble oppfunnet spesielt for barn, slik at de kan så snart som mulig og sikkert bli alkoholikere, takk til de som kom opp med denne flotte mennesker, og de virkelig hjelpe den yngre generasjon.
 Neste dag kjøpte jeg to bokser med "Jaguar". Oppriktig, motbydelig swill, men målet helliger midlet, foruten brekninger jeg ble funnet.
 Sanya ikke lyve, jeg drikker "Jaguar" for ikke lenge siden, men han har klart å virkelig liker meg, slik en deilig og en fin, legger også styrke. Virkelig strålende drink!
En praktisk guide "Hvordan bli en alkoholiker? »

 I dag endelig kom den dagen jeg begynte så analfabet. Mitt mål i dag vodka. Og jubel !!! Hun gikk, mine venner, var jeg i stand til å drikke vodka! Ærlig, var jeg veldig opprørt, men ingenting skjedde, og jeg greide å drikke et par briller, ting er helt fint. Jeg vil dele litt råd, vodka var egentlig veldig vanskelig å drikke, men det viktigste er å kutte strømmen av olfactory, holder neseborene med fingrene og deretter umiddelbart gripe noe som har en sterk og stikkende lukt, som for eksempel sitron. Fordi det viktigste er å lure kroppen at vodka var trygt levert til magen og brekninger hadde ikke aktivert.
 Alt går helt fint: helgen jeg drikke øl og cocktails, dagene av vin, champagne og litt vodka. Tidligere noen ganger sengetid drikke et glass rødvin. Men avhengig aldri føle kroppen min virker veldig veldig kraftig, men ingenting, nå er jeg sikker på suksess.
 Forrige måned oppdaget likører. Om! Dette så kald drikke er deilig og moro - Baileys, Martini, Malibu De er lett å drikke og viktigst, de er vanskeligere å konvensjonelle drikker. Det synes jeg startet litt tid å bli vant til, hurra !!!
En praktisk guide "Hvordan bli en alkoholiker? »

 Katastrofen !!! Nyttårsfeiringen satt mitt mål i fare, trodde ikke det skulle være så vanskelig å bli alkoholiker. Jeg fortalte ham at jeg namishav mange forskjellige drikkevarer: champagne, vin, vodka, cocktails, og jeg var fryktelig kastet opp og hadde gått, jeg var veldig dårlig, jeg lå utmattet på neste dag. Men det er ikke det verste, det verste som av en eller annen grunn jeg ikke kan igjen drikke vodka, og nå lukter cocktails gjør meg kneble refleks. Jeg fortvilet, hvordan kan det være?
 For å hjelpe kom en og sa at jeg fortsatt har muligheten til å drikke moderat kulturelle ferier, sengetid drikke et glass rødvin, og en par pints kilde. Er de sikreste middel. Han sa at jeg burde være tålmodig, selv om effekten ikke er filt av disse handlingene, sa han at la kroppen sakte men sikkert jeg vil gi opp og nå målet.
 Ja, et par uker, jeg returnerte til veien protorennoyu
En praktisk guide "Hvordan bli en alkoholiker? »

 '25. Venner, URA, jeg er på rett spor. I et glass rødvin er ikke lenger nødvendig, nå jeg hver kveld etter jobb eller studier drikke 3-4 halvlitere. I helgene mine venner nakydыvaemsya cocktailer og likører, vodka helle på toppen. På hellig jeg ikke lenger drikke noe under 40 grader, bare vodka, konjakk, gin, absint
 3 år. Endelig føler jeg stabilt forhold, nå drikker jeg hver kveld ikke bare øl. Vodka drink kommer flere dager (tidligere etter en hard dag med vodka meg pause var nødvendig nå er det ikke.)
 4 år gamle. Jeg gjorde det helt! Jeg er en enkelt dag ikke kan overleve uten å ta vodka, og noen ganger drikke ren alkohol. Jeg er 24 og jeg fortsatt var alkoholiker, uansett hva. Hvem vet, kanskje jeg kan bli impotent til 27 og dø 35 år. Forhåpentligvis!
En praktisk guide "Hvordan bli en alkoholiker? »

En praktisk guide "Hvordan bli en alkoholiker? »

En praktisk guide "Hvordan bli en alkoholiker? »

 Venner, måten en alkoholiker er ikke så enkelt som det ser ut, fortsatt menneskekroppen er en veldig mektig ting, men folk har kommet opp med forskjellige måter, og de fungerer. La oss oppsummere min erfaring, kan det være nyttig for noen, og du ikke gjør mine feil og blitt en alkoholisert raskere enn jeg kunne.
 Så sammendraget:
 1. Kroppen skal være forberedt på å alkoholisme.
 2. Den beste måten for å fremstille legemet - øl.
 3. Det er like effektiv og trygg måte - daglig inntak av et glass vin. (Det er ikke for ingenting at legene anbefaler denne metoden, de vet hva de sier)
 4. Metoden mest nødvendig - en kulturell moderat drikking på helligdager. (Det er også forholdsvis enkelt og trygt å forberede kroppen din for den kommende alkoholisme. Og aller viktigst er det lett å gjøre, så hvordan å kombinere forretninger med fornøyelse er alltid interessant)
 5. Økt dose av alkohol må være veldig forsiktig og sakte.
 6. vodka skal passere etter en lang og jevn kombinasjon av de tidligere metoder.
 7. Ikke fortvil hvis du lengter etter å ta alle de ovennevnte metoder ikke føler avhengighet kan være sikker på at kroppen i alle fall det er endringer og deretter bare holde disse trinnene.
 8. For å øke hastigheten på resultatene bør også ta alkoholholdige drikker, de raskt og stille lede deg til ønsket avhengighet.
 9. Husk, du er ikke alene i enhver situasjon, kunne finne folk til å hjelpe deg med å bli alkoholikere.
 Lykke til i din vanskelig bane, tror jeg at alle vil være i stand til å bli alkoholiker, viktigst vil!
En praktisk guide "Hvordan bli en alkoholiker? »

 Leks - 2012  
Яндекс.Метрика