Hva kløende venstre eller høyre øye?
 Mest sannsynlig populært i vårt land varsler og overtro knyttet til endringer i tilstanden i kroppen. Faktisk, i enhver nasjon har så mange overtro og symbolske attributter assosiert med mellom helse.
 Disse morsomme, ved første øyekast, skiltene har allerede blitt en integrert del av vår mentalitet, selv de mest ivrige skeptikere og ateister hver gang plutselig begynner å klø venstre håndflate, husk at det handler om penger, og hvis slezytsya høyre øye, det et sikkert tegn på raske tårer. Faktisk, så elsket av folket vurdere skiltene kan være fra to perspektiver: vitenskapelige og magiske. Først, naturligvis, mangler den romantiske aura av mystikk, men er under en velbegrunnet teoretisk og anvendt basen. Den andre er legemliggjørelsen av visdom av generasjoner, men like skjelven som luftspeilinger i hjertet av ørkenen.
 Egentlig kan det analysere noen av de mest vanlige fordommer, for eksempel, refererer til en plutselig kløe ett øye.
 Folklore sier at hvis du plutselig zasverbily øyne (om en eller begge), betyr det ikke ta deg tårer, frustrasjon, krangling, krangling og andre problemer. Og det er nesten umulig å unngå. Den eneste sanne måte som kan bryte spell av troen er en enkel, men svært effektiv ritual: lukket øynene trenger å klø (høyre øye - høyre hånd og venstre - venstre), og deretter perehrestyty deres lesing med noen bønn.

 Morsomt, ikke sant? I den utrolige kraften av latterlig ritual er vanskelig å tro, men i virkeligheten kan det godt være effektive (som, ja, noe annet). Faktum er at nok til å tro på noe, for å gi den samme uimotståelige magiske krefter. Følgelig, hvis mener bestemt at, for eksempel, klør venstre øye for penger, og rett - til suksess, og så bli det. Hvis satt seg opp for svikt (bestemor fortalte meg at det høyre øyet klør til sorg, og venstre - å krangle), ikke bli overrasket over at strek vil ikke vente på seg. Faktisk er det dette faktum forklarer fenomenet stort antall ulike tolkninger av folkeviljen. Her er noen verdier som vil i den oppfatning av massene kommer sant hvis kløende øyne.
 Hva kløende høyre øye
 • desverre
 • til tårer
 • farvel med sin kjære ektemann
 • til Joy
 • den etterlengtede møtet
 Hva kløende venstre øye
 • til krangel
 • til tårer
 • til penger
 • til suksess
 • uventede nyheter
 Den tvetydig tolkning, er det ikke? Mange er rett og slett gjensidig utelukkende. Dette igjen beviser at tegn - er en individuell og deres verdier (akkurat som eiendom come true) tro avhenger av hver person. Det er derfor et av tegnene alltid gå i oppfyllelse, og den andre bare gjør narr av dem.
 Hvis vi anser kløende fra et rent vitenskapelig synspunkt, vil behandlingen ta mye mindre fornøyd. Så leger mener at hvis du har kløende øyne (både høyre og venstre), er det et sikkert tegn på tretthet (med andre ord, må du deaktivere endelig datamaskin og gi øynene dine en pause).
 En annen medisinsk tegn: øye kløe til betennelse forårsaket av enten infeksjon eller fremmedlegeme, irritere slimhinnene i øyet.
 Hvis øyet klør og lange anfall av kløe ikke gjentas med jevne mellomrom, mest sannsynlig, skjer ingenting alvorlig med øynene. Hvis øynene dine klø med overraskende frekvens, er det et sikkert tegn på synsproblemer og i dette tilfellet, må du droppe alle fordommer straks løpe til øyelege.  
Hvordan å bruke undertøy
 I dag enorme popularitet begynner å ta undertøy. Dette er ikke overraskende, da det holder på varmen og holder folk fryse i kulden. Dette undertøyet er laget av et materiale som kan presse gropen som er flott for en aktiv livsstil.
 Også erstatter dette mange linklær og gensere som folk pleide å bære i vinter. Tråder som det er sammensatt, kan skape et lag av tørr luft. Dette laget vil tillate kroppen å alltid være varm, men ikke svette. Noe slikt ville sikkert være praktisk og nyttig for alle. Det gjenstår bare å finne ut hvordan å bruke undertøy til det maksimale den kan utføre alle disse funksjonene.
 Hvordan å bruke undertøy
 Undertøy bør brukes på bar hud, slik at den kan utføre sin viktigste funksjon. Hvis klær å ha umiddelbart på sin nakne kropp, kan det varme den og dermed utlede fuktighet som kroppen ikke svetter. Du må også sørge for at undertøyet var du bare i størrelse. Det bør helt vedlegge figuren, bare undertøy oppfylle sitt viktigste formål.
 Hvis du tilfeldigvis til å velge mellom to forskjellige størrelser, er det best å størrelse mindre. Fordi undertøy tendens til å strekke og hvis ikke større så formet deg, klærne er ikke så godt i stand til å varme kroppen og ta den ut av potten.
 Typer av ullundertøy
 Det er også mange typer av termisk undertøy laget av forskjellige materialer. Det gjør de ikke ved et uhell, fordi for hvert mål bør bruke undertøy av ulike materialer.
 Ullundertøy laget av naturlige materialer som er perfekt for daglig slitasje. Hvis du tar klærne av ull eller bomull, kan det brukes hver dag og ved alle temperaturer. Det er et allsidig alternativ som velges vanligvis når vi først møtt med undertøy.
 Det er også en blandet type ullundertøy, som legger litt ull. Det er best å bruke hvis du skal på en lang tur. Også, hvis du har tenkt på det daglige lange turer nedover gaten, dette undertøy er bare forresten. Velg det også må størrelsen det å fullt obtyahyvalo kroppen din.
 Syntetisk er perfekt for sport. Dens fordel er at det aktivt fjerner all fuktighet fra kroppen og hindrer svette akkumuleres i kroppen. For idrett utendørs eller i et fitness klubb slik undertøy er perfekt. Ikke vær redd for at når sports jogge i parken du fryse den. Det vil være så varm kropp og dermed gi bedre effekt under trening. Tross alt mennesker i å utøve for vekttap har en tendens til å bringe den maksimale mengden av fuktighet fra kroppen. Så det vil være, hvis det gjøres hver treningsøkt i undertøy.
 Særlig
 Vanligvis kan du finne høy kvalitet undertøy spesielle etiketter som du bare fortelle oss hva som skapte denne utseende og hvordan du skal bruke den.
 Hvis det står Sool, Dette ville bety at klærne til den første universal type. Det vil si, den kan bæres helt i all slags vær.
 Hvis du ser en inskripsjon på lin AllergiskSå ville det bety at det er hypoallergenic fiber undertøy. Vanligvis disse fibrene har spesielle beskyttende egenskaper for kroppen.
 Hvis du ser et merke på undertøy Varm, Vet du at den er ment for veldig kaldt vær. Vanligvis når det er kuldegrader, selv -25 C, er dette undertøy ideelt å ikke fryse.
 Konklusjoner
 Nå vet du hvordan du skal bruke undertøy og hva slags drakt du for visse handlinger. Det bør også nevnes at nesten hver kvalitet undertøy kan du enkelt bære i vinter og sommer. Selvfølgelig vil dette undertøy være svært forskjellig for prisen (god undertøy er ikke mindre enn 2000 rubler.) Fra vanlige klær, men det er verdt det.
 Ved å kjøpe det igjen, på lang sikt kan beskytte kroppen fra kjøling og overoppheting. For aktiv trening og vekttap, er det rett og slett uerstattelig. Hvis du alltid er på farten og ønsker ikke å bli syk på grunn av kjøling, er det best å kjøpe undertøy en gang og aldri trenger å bekymre grunn av de hyppige endringer i været.  
Hva brenner kinn, ører og lepper - skilt
 Hvis du lider av overfølsomhet av nervesystemet, trenger du ikke har alvorlige misdannelser i hjerte-og respiratoriske systemer, trenger du ikke føle virkningen av frost eller varme er ikke beruset hvis i nær fremtid ikke var stressende situasjoner, og uten deg åpenbar grunn brennende kinn og ansikt, noe som tyder uvanlige tanker.
 Folk er nevnt tegn forbundet med ulike deler av ansiktet og kroppen. Kanskje merker er uten grunnlag. Hvis en person er spesielt følsomme for avstanden fra diskutere hans folk, for å nå sine subtile vibrasjoner på et ubevisst nivå, og kroppen oppfatter dem.
 Kanskje den omdirigerer ubevisste impulser til forskjellige deler av ansiktet eller kroppen, og så er det en viss sammenheng.
 Hva gjør varme kinn
 1. Dersom en person brenner kinn, så ikke snakke om det, men husk, ikke to (eller flere) og single mennesker.
 2. For å se hva minner knyttet til din personlighet, svømme i menneskets sjel må gjøres langs den enkelte gullring og se på fargen linje som forble etter det. Dersom dette skulle lyse striper har vært positive minner bør være rød (fargetone person) - i det øyeblikket en person bestemmer hans mening blir dannet, antyder mørk bandet en negativ følelse i sjelen til din venn.

 3. Slår ene kinnet - noen forelsket i deg, eller, elskede mann tenker på deg, og jeg vil tro at meteren.
 4. Noen tro er fremstående verdier av dagen. På mandag kan varme kinn varsler et nytt bekjentskap, tirsdag - krangel, onsdag - en date på torsdag - vel bruke tid på fredag ​​- få nyhetene på lørdag - til minneverdig møte på søndag - til moro tidsfordriv .
 5. Hot reddened kinn kan forbilde tårer. Deretter må du skylle dem hellig vann.
 De brenner ørene og lepper
 Hvis brenn så folket si at denne mannen intenst diskutere sladder om ham. Slår man høyre øre - si god venstre - det onde. Hvis en mental angrep reagerer ord venstre øre, er det bekreftet og andre typer psykiske ubehag og fysisk tilstand.
 De brenne leppene - å kysse full av lidenskap. Vanligvis refererer dette skiltet til unge mennesker, men det pleide å ikke legge merke til.
 Hvis du foretrekker det, kan du tror på noen tegn som også hindrer analysere andre forårsaker rødhet person: eksponering for sol, vind, vask med kaldt vann, feilaktig bruk kremer for ansikt, overskytende i kosten krydret og søt mat, te, kaffe , alkohol, mangel på vann, overoppheting.  
Яндекс.Метрика