Hva drømmer har falt tenner
 I drømmen for mange mennesker opplever mirakuløs forvandling. Drømmer er god og skremmende, morsom og trist. Mange tror at drømmer ofte er noen grunn. Science knytter opprinnelsen av drømmer hendelsene som skjedde med en mann før. Sannsynligvis er dette en stor sannhet, men altfor ofte folk ser disse drømmene som er vanskelig å assosiere med noen hendelser. På grunn av dette, og det var noe slikt som en "profetiske drømmer." Med andre ord, folk tror at drømmer spå fremtiden, men reflekterer ikke fortiden.
 For eksempel, mange vet: hva drømmer falt tenner. Det faktum at de har et helseproblem etter slike drømmer. Og ofte - det tenner. Men mange Horoskop tolkes på forskjellige måter slik visjon.
 Gamle russiske drøm
 Siden antikken i Russland var det en tro på at drømmer tennene falt til ødeleggelse av alle forhåpninger knyttet til et lykkelig liv i overflod og glede. Å se drømmen ingen ville. Dette gjaldt spesielt for de rike, som var å gå ned, i motsetning til de fattige. Hvis drømmen tann tap ledsaget av blødning, det lovet en rask død av en kjær. Død av familie og assosiert med søvn, der en person ble fratatt ikke en eller to tenner, og alt på en gang.
 Italiensk drøm
 Akkurat som i, italienere med tilsvarende drømmer om ulykker. Imidlertid er deres natur forskjellig fra russisk tolkninger. For eksempel tap av en tann i Italia forbundet med tap av liv og sykdom. Dødsfallet til den italienske drømmen kommer ikke fra falne tenner og fra ekstern lege. Interessant, i ulike provinser tolkes slike drømmer annerledes. Hvis på ett sted fjernet tenner lover døden av en slektning, kan resten av landet død innhente nærmeste sekund.
 Tolkning for kvinner
 Drømmer om falne tenner i drømmen bok for truende problemer, men litt mer karakter. Bare tapte tenner varsle stolthet rammet kvinner. Banket ut tenner tatt ut eller ikke varsle noe galt, men rett og slett advart av behovet for å gjennomgå sitt liv og alle de vanlige foundation. Skade på tennene kan innvarsle nærmer sykdom.
 Som det kan sees av det ovenstående, hver på sin egen drøm bok tolker drøm forbundet med tenner. Fellestrekket i hvor kun en: Ikke noe bra disse drømmene er ubrukelig. Gitt at observasjon av hva som skjedde etter disse drømmene ble holdt i forskjellige deler av verden, er det vanskelig å mistenke hele menneskeheten til gulvet. Fra dette kan vi konkludere med at tapte tenner i en drøm virkelig bringe problemer eller ulykkelighet.  
Hva drømmer papirpenger
 Som du vet, drømmer er ofte bud om eventuelle hendelser ikke forgjeves fordi i århundrer eksistert i uttrykket "en profetisk drøm."
 Ifølge kunnskapsrike mennesker, nå praktiseres tolkning av drømmer om hundre forskjellige kilder (selv om dette tallet sannsynligvis mye pryumensheno). Den mest populære anses Horoskop Miller, Vanga, Nostradamus, Freud, Jung og andre kommentatorer. Vanligvis sine forklaringer prysnyvshehosya varians.
 Her er et alternativ: hva drømmer fiat penger? Drømmetydning Vanga sa at å finne pengene i en drøm - å noen du kjenner tenkt ut ondt. Krøllete drøm penger - et ondt varsel, kan love ran, hungersnød, rane huset.
 Freud alltid vært en fan av hva drømmer er bestemt innviet i det underbevisste seksuelle lyster. Derfor er hans forklaring som følger. Hvis en person bruker i en drøm papir penger - så han har neroztrachenoyi seksuell energi akkurat nå, og klar til å gå til sengs med nesten første telleren. Får penger indikerer at denne personen mangler kjødelig nytelse og enkel kjærlighet. Hvis hun ser opptjente penger, det krever seksuell frigjøring.
 Fra dette tolkovatelyu funnet penger kan snakke om rask endring partner, eller vil snart ikke planlagte møtet, som er sannsynlig ende i sengen og glede. Tapte regninger kan tyde på at styrken på mannen på kanten, truende impotens.
 Tolkning av Miller tolker drømmer om papirpenger litt annerledes. For eksempel, hvis du låne penger til å spørre i en drøm, påpeker den til nye bekymringer, kan det påvirke velferd og akseptert måte å leve på. Sløsing med penger sier at en person kan ta på små bedrag, noe som fikk ham til å miste en venn. Hadde falske sedler portends noen alvorlige problemer.
 Ganske vanlig esoteriske Drømmen tolkning som sett i en drøm, er papirpenger en advarsel om at i nær fremtid bør ikke gis til noen i gjeld eller store mengder tilskrevet banken, ellers disse ekte penger vil være tapt for alltid.
 East Kvinner drøm indikerer at drømmen - til en lang reise, og reisen vil foregå snart.
 Tolkning reisendes sier at en stor mengde penger kan bety tap av virksomheten, økonomiske problemer.
 Dersom summen er over, kan det konkluderes at med søvn regninger i de fleste tilfeller ha en negativ tolkning av skyggen og hva forsiktighet.  
 Føflekker som vises, deretter forsvinne. Det antas at de bor i ansiktet, liksom karakteriserer mannen. Betydning av føflekker i ansiktet ditt står avhengig av hvilken del de er. Vurdere de vanligste alternativene for plassering av føflekker.
Betydning av føflekker i ansiktet ditt
Henna tatovering hjemme
 Det er mange måter å understreke sine fordeler, for eksempel svanehals, ankel vakker, attraktiv nakke området og andre deler av kroppen. En av disse metodene er tatoveringen som er, original tegning, mønster som tiltrekker seg oppmerksomhet, og dermed demonstrere god del av kvinnekroppen.
 Men ikke alle jenter kan bestemme det. Jenter skremmer vanligvis muligheten til å oppleve smerte og det faktum at etter tatoveringen kan forbli stygge forbrenninger eller arr. I dette tilfellet kan vi anbefale en tatovering henna. Denne tatoveringen er gjort på en annen måte enn en vanlig tatovering.
 De fleste ting å gjøre henna hjemme. Denne tatoveringen er vanligvis fra en til to timer. Henna tatoveringer gjort huset hviler i gjennomsnitt ikke mer enn tre uker, etter som det krever korreksjon, eller fullstendig fjerning.
 Hvordan henna tatoveringer hjemme?
 Først av alt, bør du kjøpe alt du trenger.
 Først, direkte henna og det mest naturlige.
 Dernest, sitronsaft, som skal presse av sitron som kom ut omtrent en fjerdedel av en kopp.
 For det tredje, pulver eller svart kaffe.
 Fjerde, sukker.
 Hvordan lage en pasta av henna tatovering?
 Ta 20 gram naturlig henna, bland det med juice presset, oversette blandingen i en plastpose og sende den på et varmt sted i 10-12 timer. Etter det, bør vekten legge en teskje sukker, alle grundig blandet, igjen satt i en plastpose og gjemme den i et varmt sted i 12 timer. For flere mørke, rike farger for å blande sammen sukker bør legge kaffe.
 Hvordan å sette et bilde av henna?
 Når blandingen er klar for en tatovering, kan du begynne prosessen med å lage tegninger på kroppen. Vi bør umiddelbart bestemme plasseringen av søknaden mønster. Hvis du gjør en tatovering selv, så velger de områder som er lett tilgjengelig for deg, for eksempel håndleddet på venstre arm, navle, ankel, etc. Den valgte delen av kroppen skal rengjøres grundig og tørk med en bomullsdott dyppet i alkohol.
 Nå kan du tenke på et bestemt mønster. Når du først gjøre en tatovering med henna bør glemme om kompliserte tegninger, starte med enkle bilder. For dette formålet kan du bruke en rekke sjablonger pålagt på huden, og deretter børste sjablong åpninger som er fylt med en løsning forberedt tidligere.
 Hvis du ikke vil eller kan ikke bruke en sjablong, deretter et annet alternativ - en foreløpig skisse tegning blyant, senere forsterket med maling ved hjelp av pensel og bruke tannpirkere hvis det er en tynn linje.
 Når du er ferdig med å skrive ut på kroppen, er det nødvendig å gi nok tid til å tørke. Minstetiden er to timer, men ideelt du trenger for å fullføre tørking av 3 til 5 timer. Det tørkede preparat bør fjernes fra huden med en kniv - eller rettere sagt dens bakside. Bodde på dette bildet og en tatovering.
 I de første få dager ved å følge prosedyren av å anvende henna fortrinnsvis ikke vått bilde. Etter 1-15 uker, vil alle restriksjoner fjernes.
 Det eneste som ofte anbefales - noen ganger smøre tatovering olivenolje.
 Etter tre eller fire uker tatoveringer kan ha nesten helt slippe unna.  
Å forårsake månen hjemme
 Før du ringer månedlig hjemme ved å intervenere i fysiologiske prosesser, bør vi huske at det er stressende for den kvinnelige kroppen, og hvem vet hva konsekvensene forventet etter administrering av potente legemidler ikke er foreskrevet av legen din. Kan otkrыtya livmor blødning som ikke stopper uten medisinsk behandling.
 Og hvis du i dag har bare ett ønske - å bli kvitt en uønsket graviditet, kunne resultatet ha aldri ha barn. Det er vanskelig å forstå, og de som provosere månedlig for å sikre en komfortabel fest eller planlagte turen. Tradisjonelle metoder vanligvis svikte i tilfelle av normale kvinnelige organer. Gynekologiske klinikker kan tilby mer tilgivende moderne fasiliteter, avhengig av staten. Hvis du etter ubeskyttet samleie har gått ti dager, kan du ta en blodprøve for hCG ved å oppdage tilstedeværelsen av tidlig graviditet.
 Hva du trenger å ringe månen:
 1. Utfør et par timer med utmattende arbeid (løfte vekter) og deretter ta et varmt bad, som oppløse jod med en liten bordsalt. Etter bading flere ganger for å få kjærlighet. Denne metoden er effektiv bare når forsinkelsen, men ikke for lenge.
 2. Jod melk, jod og sukker.
 3. Bruk av fersk dill og persille i ubegrensede mengder, persille kjøttkraft (drikke det tre dager før den ønskede sikt utbruddet av menstruasjon). Bruken av 30 g gulrot frø.
 4. Hvis du tar p-piller, slutte å bruke dem i tre dager før ønsket dato, vil det være månedlig.
 5. Aksept av en stor dose av askorbinsyre på en gang. Dette kan skade slimhinnen i magen, og i tillegg gi allergiske reaksjoner eller anafylaksi.
 6. Aksept av urte, kamille (4 ss. Spoons), mynteblader (4 ss. Spoons), Valerian rot (3 ss. Spoons) hell kokende vann (200 ml), og drikke en halv kopp.
 7. Root misvisende: ta et avkok av 50 g røtter (med en dose kan skje livmor blødning).
 8. stearinlys på toppen jordstengler Gladiolus introdusert inn i skjeden.
 9. Bruk av nesle buljong med moskus. Metoden fungerer med kvinner som har problemer med driften av reproduksjonssystemet, mens farlige blodpropper.
 10. Duphaston tablett to ganger om dagen, fem dager. Dag to vil begynne mensen.
 11. Hjelper Pulsatyll medikament i form av granuler som er definert under tungen.
 12. Opptak av Postinor, narkotika for nødprevensjon, effektiv i 72 timer etter samleie (kondom svikt forebygging, i tilfelle av voldtekt). Postinor bryter de naturlige fysiske prosesser i kroppen, som kommer menstruasjons mislykkes, og med det - for å hindre en mulig graviditet. Dette hormonet er brutt, det endokrine systemet og truet med å funksjon av forplantningen som helhet. Det samme gjelder for Эskapel og stil.
 Ved en forsinkelse menstruasjon mange mistenkt graviditet, men det er noen sykdommer kan være, for eksempel, adneksitt, eggstokksvikt, smittsomme sykdommer fotsopp. Hurtig vekttap, metabolske, nervøs perutomlenye og klimaendringer kan føre til svikt i menstruasjonssyklusen.  
Яндекс.Метрика