Bilder for foto shootsPopularitet bilder i vår tid er unektelig. Denne kunsten er tett sammenvevd med flere subkulturer samt alle de moderne trender. Derfor er det ikke overraskende at de fleste av virkelig halvparten av menneskeheten med en slik entusiasme nyte alle funksjonene som gir bilde fra enkel refleks poserer foran enhver type og slutter med dyp bekymring, som krone - modell karriere eller profesjonell fotograf.
Men mest av alt er vi interessert i modellen. Disse rollene kan nå være noen jente uansett hva hennes valg eller prestasjoner i moteverdenen. Det er enkelt - populariteten av kunstneriske fotoseanse bilder av alle genre ble tilgjengelig for alle. Dette er mer bra enn dårlig. Imidlertid er det eneste negative bare at de fleste jenter som ønsker å bli fotografert, bare ikke vet hvordan de skal presentere seg selv. Derav mulige hendelser som resultat. Fikse denne situasjonen kan være. Man trenger bare å vite noen hemmeligheter ideell fotoseanse som helhet.
I dag vil vi komme inn på temaer av tre bilder for en fotoseanse i studio. I enhver bedrift er det å vinne, man kan også si, klassiske øyeblikk som alltid vil være relevant. Så kjole vil alltid vinne elegant enkelhet i form av utseende - naturlig og så videre. For en fotoseanse i studio kan også velge tradisjonelle bilder som vil passe alle jenter uten unntak. Mer om dem i detalj.
Bilder for foto shoots


Metode en. Jente i svart eller "klassisk"

Høydepunktet i bildet - er riktig plassert studio lys, som, selvfølgelig, bør være engasjert fotograf. Velger denne metoden, bare fortell din fotograf at du er interessert polupryhlushennыy lys - en kontur, pluss en kan være i bakgrunnen eller ansikt - ser rammen du vil. Fortynne dette lyset kan være farget filtre. Dette spillet med lys under en fotoseanse lønnsomt understreke figuren og skjule sine feil. En polupryhlushennost i sin tur vil bidra til å myke ansiktstrekk, skjule hud feil, noe som gjør dette bildet virkelig universelle.
Klær for en fotoseanse. Ideelt for denne type bilder økter passe klassisk svart kjole eller en streng dress av samme farge. Generelt, klassiske klær - er en enkelhet og eleganse, samt noen andre band i samsvar med disse kriteriene også egnet for bildet.
Make-up for foto shoots. Din oppgave er å fokusere eller øyne eller lepper. Men det er ett "men". I dette lys hele paletten er ikke for deg. Den beste avgjørelsen når du velger en form for vekt på øynene - klare piler eller Smokey-is i svarte toner. Hvis du velger leppene - de eneste rike og levende farger - rødt, terrakotta palett.
Rådet. Som tilbehør til bildet i den klassiske stilen du kan ta i dyre smykker steiner, pels cape, vil et glass rødvin eller munnstykket også være fordelaktig å se.
Bilder for foto shoots


Den andre måten. Romantisk

Dette bildet ved å stille - det motsatte av den første. Det kan brukes et maksimum av lys og lys. Denne belysning er også nødvendig hvis du ønsker å skjule feil. Plus, alt du kan eksperimentere med farge bakgrunnsbelysning - myk lilla, gull og blå fargetoner som fremhever motivet på bildet som helhet.
Klær for foto shoots "romantisk stil". De beste lette kjoler, kjoler med løs stoff, jeans topom - lov til å danne krystaller, høyt tilbehør, bobler, leker temaer, temaer retro romantikk - bøker, vintage klær og så videre.
Make-up for foto shoots "romantikk" - er pilen gloss på leppene og mystikk i sikte. Egnet for lys eller naturlig makeup med elementer av klassisk romantisk dag makeup. Også relevant og paljetter, men i moderate mengder.
Bilder for foto shoots


Den tredje vei. Mote

Dette bildet er nå på toppen av sin popularitet og, til tross for dette, er det lett å designe. Fra et teknisk synspunkt å implementere den i studio dress noen lys. Det viktigste i veien - dette er tilbehør som definerer karakter og foto shoots. Men det beste, hvis ikke er trygg i sin figur, bare bruke side (omriss) lys og belysning i ansiktet.
Klær for en fotoseanse. Mote stil - en stil av moten. Så bare bære ditt beste antrekk, legger de trendy aksenter, bare slik at de passer til innhold og forberedelse fullført. For eksempel kan til jeans og en T-skjorte legge en lys skjerf og briller til gulvet ansiktet og det er mote stil. Av kvelden kjole - clutch, massive smykker kanskje interessant lue. Hvis du ønsker en mer oversiktlig måte - ha på over undertøy stilig jakke, høye hæler, legge dekorasjoner i faget.
Make-up for foto shoots. I mange områder av mote make-up, men det er én ting til felles - en mot. Ikke vær redd for å bruke mettet paneler og uvanlige løsninger. Dette bildet er for dette foreligger. Se mote glossy magasiner og se etter bilder av modeller - de fleste av dem er ikke akkurat hverdags makeup.
Bilder for foto shoots

Det eneste du bør se etter når du velger makeup palett for bildet, fargen på øynene, hår, og primærfargene klær. Fra dette og bør basere ditt valg. Det er lurt å gjøre opp ekko fargevalget i klær, men dette er valgfritt. Mye viktigere å ha det montert til din type utseende.  
Poserer for en fotoseanseValget av positurer som subjekter fotoseanse hjemme bør være basert på hvordan dine personlige ønsker og til oppussing. Med andre ord, hvis den eksterne innredning, møbler, etc. tillate å implementere et bestemt tema sjanger bildet, er det velkommen, men hvis, si, interiøret i leiligheten eller huset i stil med "high-tech", og du bestemmer deg for å implementere ideen om stil "renessanse", det er i det minste vil bli punning. Så før du velger tema for fremtidige undersøkelser, prøver å forberede deg selv natur, det er fra dem vil avhenge av hele resultatet.
For å gjøre en fotoseanse hjemme interessant Vær særlig oppmerksom på attributter og aksenter. Husk at du kan bygge og sammensetning, slik at det ikke trenger å være hele atmosfæren i rommet. Du kan legge til rette for dette formålet et hjørne eller et vindu sete. Det er nok å dra tilbake stol eller gyngestol, bord, bordlampe og det vil være en stor grunnlaget for mange personell. Legg den samme komforten til atmosfæren ved hjelp av en myk varmt teppe, bøker på nattbordet, en katt, hvis selvfølgelig du bor, i fanget eller på føttene når du står. Og du kan slå alternativet hvor du står på baksiden eller siden av stolen og dine hårete venn sitter i den.
Vakker positur for en fotoseanse hjemme omfatter variasjoner som formidler følelsen av komfort, varme. Skuespill bør være like naturlig. Bare husk hvordan du liker å sitte på sofaen med en bok, eller hvordan du stå som en kokk kaffe her, så du må gjenta det hele i rammen. Ikke krangle med dette, fordi din oppgave - å formidle stemningen av komfort.
For å understreke stemningen i fotoseanse, velge klær, som ville være synonymt med komfort, komfort. Så, hvis du bruker en fotoseanse i den kalde årstiden, vil de strikkede ting, spesielt jakker, gensere, sokker, ser spesielt ut av sted. Hvis det er vår eller sommer hjem klær dress gratis kuttet, vil se gode og favoritt pyjamas, kappe elegant i tandem med nattkjole, skjorte og så videre.
Poserer for en fotoseanse

Dette vil gi klærne rørende bilde, romantikk. Å overføre alt dette skuespill i den vakre, prøve å kombinere disse variasjonene for en fotoseanse av denne art.
Poserer for en sittende stilling
Når du sitter foran en fotograf, bør din holdning være av militær peiling. La aldri til kneet "så rett fram, bøy bena bedre på noen måte, eller sette litt ordne bena. Som en del av en fotoseanse Huset er veldig vakker variasjon vil være når du er ute feet under ham eller sitte i lotus stilling. Det er mulig å lese en bok, drikke te / kaffe, strikke og så videre. Særpreget ide og vil bli avholdt hvis det ene beinet til en annen sterk kast, og du kan sette begge føttene på bordet foran deg eller på vinduskarmer. Du tror ikke hva jeg skal gjøre med hendene, ta sin virksomhet. Som nevnt ovenfor, kan du strikke, sy, passform og flip album, tegning. Du kan kaste hendene og hodet.
Alternativt denne kategorien - ut når du polusydyte. Du trenger en profil til fotografen for å sitte på kanten av bord, stoler, bord, vinduskarmer - ditt valg og gå tilbake til fotograf eller bare en person eller en skulderbeltet, men ikke mer. Hvis tilbake kroppen, deretter forsiktig.
Poserer for en fotoseanse

Poserer for utsatt posisjon
Denne typen utgjør for en fotoseanse av denne typen må også bestå en spesiell følelse av komfort. Du kan ligge på magen i nærheten av peisen, bovtayuchy føtter og lese en bok. På bildet ser det veldig fint og rørende. Du kan poluzakutatsya et teppe og posere for plasseringen av å ligge på sofaen eller på en vinduskarm hvis den er bred, vil det legge et bilde romantisk stemning. Ikke kutatysya et teppe helt, slik at du poluchytes "flat" som det var uten armer og ben, la dem bli sett i en del.
Ja, vakker holdning i liggende stilling for en fotoseanse hus skal kalles en positur på siden og polulezhaschye holdning. Du trenger bare å stole på albuen eller på fjellet av myke puter å ta ønsket posisjon.

Stående positurer

Korrigere dette vil være ute bare når du ikke spille i skuespill. Derfor, la fotografen vil skyte deg i fotoseanse når du gjør noen aktivitet, for eksempel, prank treet, forbereder te og kake. Når du er opptatt, din holdning selv blir naturlig og ramme skal ikke bli kjent at du spiller oppfører praktisert, men vil du passere seg selv, slik at du er.
Ikke glem å stille med halv omdreining når modellen tilbake til fotografen eneste tilfellet. Tilsvarende er det nyttig å huske posisjonen, som bringer å ramme stemningen i milde romantikk når sutulytsya modellen litt, vipper litt på hodet, som om å tenke på noe, og dermed reduserer skuldrene litt innover. Mens han jobbet i denne stillingen photoshoot i hånd du kan holde en kopp velduftende og dampende kaffe, kosedyr eller bok. Eller du kan rett og slett kutatysya et teppe, Strikket cardigan sjal.
Enhver poserer for en fotoseanse huset vil se annerledes ut hvis variasjonen fjerne det fra forskjellige vinkler og fra forskjellige vinkler. Dermed poserer liggende ser fint, hvis litt skyte med høyde og kroppsholdning når du står så god til å skyte i flukt med ansiktet til modellen og bunnen eller toppen.  
Яндекс.Метрика