Ideer for en fotoseanse hjemmeNår det er et spørsmål om å velge fag fotoseanse hjemme, du som de viktigste deltakerne i hendelsen, er først å ærlig vurdere potensielle områder, interiør, og om innenfor det interessant natur. Men selv om ditt hjem er innredet sovjetisk modell, det spiller ingen rolle, og slike dekorasjoner kan gjennomføre mange av de tematiske områdene av bilder, for eksempel, den samme stilen "retro" eller "pin-up". Deretter gir vi eksempler på de mest egnede ideer for en fotoseanse hjemme.

Romantiske ideer implikasjon skyting hjemme

Det er hensiktsmessig tema middag, te og så videre. Du kan slå både alene og sammen med din kjære. Men hvis du ta del i en fotoseanse en, vil denne undersøkelsen være av nostalgisk romantikk, dets attributter - med fotorammer, lys, brev og så videre. Dersom gjennomføringen av denne ideen for en fotoseanse hjemme for å ta del kjæresten din, så vil det være rent romantisk karakter med attributter i form av glass vin eller champagne, blomster, flytting Postures elementer lavstori scenario. Som dekorasjoner passer ditt kjøkken. Hvis interiøret du ikke liker fotoseanse er best å holde levende lys med en / to dempede lys (stearinlys bør være nok - 30). Dessuten vil dette alternativet romantisk fotoseanse huset se ut på gulvet i stua hvis det er en peis, så ved siden av det, hvis ikke, roztashuytesya eller nær sofa, stoler, hyller eller i nærheten av bøkene.
Sjangeren romantikk passform og ideer for foto shoots på loftet. Tror du heldig hvis du har en, og spesielt hvis den tiden du og din familie utholdt alle slags unyttig ting der. Det kan bare rett og slett nydelig utseende i rammen, og atmosfæren på stedet der en masse ting ulike aldre og generasjoner, bringer en mangfoldig atmosfære, i tillegg til romantikk, dette mysteriet og nostalgi. Som forberedelse til dette fotoseanse hjemme, kan vi arrangere sammenkomster på loftet, for eksempel, drikke te eller vurdere det på gamlemåten. Samtidig trenger ikke prøve å rengjøre den, vaske støv, ren web, alle svært verdifulle elementer slike dekorasjoner og dekorere bare rammen.
Ideer for en fotoseanse hjemme


Ideen til en fotoseanse hjemme i sjangeren gjennom speilet

Kanskje i din leilighet eller hus speil, og som regel er de på badet, gang, soverom. Det er også innvendig, hvor hele konstruksjonen blir frastøtt av tilstedeværelsen av speil. Så, å være en elskerinne bare interiøret, kan du bruke ideen om hjem for en fotoseanse i faget gjennom speilet. Den viktigste innvendingen fotoseanse - er å bygge sammensetningen slik at scenen kunne se din refleksjon i speilet. Det spiller ingen rolle hvor sjanger eller stil er skutt.
Ja, har du rett til å skyte med levende lys, noe som er veldig hyggelig kombinert med refleksjon, med god dagslys eller zakatnom solen for å fange glimt av sol og mykhet, eller selv, gjennomsiktige luft cut bjelker.
Det er også en variant av positurer i denne tanken. Under fotoshoot kan du være i forhold til speilet slik du ønsker å bestille. Men mest fordelaktige utseende rammer når modellen er tilbake til fotografen, henholdsvis - ansikt speilet.
En god idé for en fotoseanse av sjangeren vil huse ideen bak speilet tematisk natur. For eksempel kan du ta av måten du spå for Mr Høyre-masker. Dette bildet må matche din nåværende ideer. Prøv å sette den under den gamle russiske stil - finne et skjerf med ornamenter i KOLS, lang skjorte, fortrinnsvis med broderi, Fletten fletter, dekorere dem med blomster, klynger av Viburnum, Flip skjerf på hans skuldre, naturlig lys sminke.
Ideer for en fotoseanse hjemme

Ideen til en fotoseanse hjemme i stil med mote
Hvis din hjemme er innredet i en moderne stil på interiøret - high-tech, minimalistisk, moderne, vintage, kitsch og så videre, i det indre av denne perfekte ideen om "fashion". Forresten, er det hensiktsmessig og i interiøret som er laget i etnisk stil, for eksempel den engelske (for bilde dame) eller øst (bildet av østlige mote skjønnhet).
For å gjennomføre denne ideen du bare trenger å lære noen blader og prøver å kopiere modellene posere med sine sider. I dette tilfellet klærne dine, bør sminke passe inn i omkringliggende interiør. Men det er ingen rigid rammeverk, viktigst fortsatt - det utgjør. Hvis du lære hvordan du gjør dem riktig, noen ramme i bildet forsvinne av seg selv.
Ideen om lys erotikk for en fotoseanse hjemme
I en fotoseanse hjemme ser fantastiske egenskaper og lette erotiske positurer. Ja, du kan slå følgende eksempel - Kast på en naken kropp skjorte og oppløse håret - det er hele bildet. Alternativt kan det være skjevhet i strikkede ting, for eksempel, undertøy, sokker og strikk strikket cardigan. Ikke glem om vakre klær - slåbrok, sett, korsetter, garters, strømper, silke kappe og så videre. Alt dette i tandem med tilbehør bringe å ramme det lett erotikk. Hvis du holder deg til mold posering, så vil det bli gitt billig vulgaritet. Så ikke overdriv. Bare la din holdning vil være hjemme, oppføre seg som vanlig, lå som vanlig, sitter som vanlig og så videre.
For dette bildet skyte ideer hjemme og sjanger kan legge til attributter, for eksempel teatermaske, en sigar, et glass vin, en tom flaske vin på gulvet, blomster, roseblader, stearinlys, frukt bolle, sjokolade, myke leker.
I lys erotikk for hjemmeopptak anta et scenario med gradvis eksponering, men ikke til stilen på "Ny". Ja, du kan starte opptak fra rammen hvor du fullt påkledd, og bilde for bilde stripe ned til undertøy eller helt kneppet skjorte, men ikke mer. Kjæledyr fotografere naken rygg og bryst, dekke deg opp eller hender, eller hun er dekket ansiktet.  
Hva er kapersKapers - en ufortynnet knopper bush kapersnyka, som vokser hovedsakelig i Sentral-Asia og Middelhavet. Spesielt mange kapersnykiv vokser på Kypros, det er enda en teori om at navnet på planten er borte fra denne øya. De kan finnes også i Kaukasus, Krim, i Midtøsten. Disse busker er hardfør og dyktige nok til å tåle varmen og mangel på fuktighet. De er så upretensiøs at selv vokse på svaberga.
Kapers i medisin
Kapers kjent for menneskeheten i århundrer. For første gang ble de nevnt i "Gilgamesj" og i 2700, BC. Siden de gamle tider folk brukte kapers som et krydder og medisinsk behandling for mange sykdommer. Buljong med blomster kapersnyka har eksepsjonelle helbredende egenskaper: Stopper blødende sår så raskt strammet, har en gunstig effekt på hjertet. Bær av denne planten helt eliminere ulike smerter, inkludert dental. Avkok av barken kan brukes ved nevroser og mentale forstyrrelser. Oljevekster kapersnyka perfekt for en avslappende massasje.
Moderne medisin anerkjenner vel som antiseptisk og helbredende egenskaper av kapers, fordi de er rike på fiber, organiske syrer, jod og vitaminer er nødvendig for menneskers helse. Til kapers bevart deres anvendelighet best bruke dem friske uten bruk av varmebehandling.
Kapers i matlaging
Kapers er mye brukt i matlaging. Omtale av dem kan bli funnet i den overlevende kokebok skrevet i det 1. århundre. Caper knopper har en bitter smak, og bruke dem til mat er bare mulig etter en lang prosess. Varietal kapers dyrket i Europa, Asia og Afrika. For salg av disse fantastiske frukt kan konkurrere med druer. Spesielt verdifulle knopper liten størrelse på mindre enn 1 cm i lengde.
Blader og stilker av busker som brukes i salater og som et krydder for ulike retter. De kan marinere med knopper. Bær kapersnykiv søt og vassen. De spises fersk eller kokt, for eksempel syltetøy. Noen steder der de vokser kapersnyk kan selv møte kapersnыy honning.
Den vanligste blant gourmet syltet og saltet kapers. De er en av de viktigste ingrediensene i den populære salat "Olivier". Men i Sovjet-tiden - den æra av underskudd - elskerinne erstatte konvensjonelle salte kapers agurker.
Hva er kapers

Marinert kapers med salte besk smak og kan brukes til å tilberede fisk eller kjøtt, og ulike sauser og marinader. Til fruktene ikke mister sine smaksegenskaper, og legger til at de skal ha i den ferdige retten, skåret i små eller rubbing. Flavored smør kapers kan være en stor salat grønnsakssalat.
Kapers kan kjøpe nesten hvilken som helst butikk eller supermarked. De er solgt i marinaden i glass eller bokser. Kjøleskapet kapers kan lagres opptil 9 måneder, hvis du fjerner dem fra marinaden bare rett før steking. Tørkede frukter saltet lagret ved værelsestemperatur i ca. 6 måneder.
Kapers vil være avgjørende for husmødre, fordi de kombinerer perfekt med alle typer kjøtt og fjærfe, friske grønnsaker, pasta, sjømat, egg, smør og olivenolje, ulike urter.
I kapers oppskrifter kan erstattes umodne pods syltede nasturtium, som i middelalderen kalt kapers for de fattige.

Oppskrifter med kapers

Vietnamesisk salat
Hva er kapers

Du trenger 100 gram ris og pistasjenøtter, 50g kapers, appelsin, basilikum og olivenolje.
De knuste pistasjnøtter blandet med kokt ris skarp, legge appelsinskall, finhakket kapers og basilikum. Tanking lage en juice av appelsin og olivenolje.
Canape
Hva er kapers

200g saltet laks eller laks skive. I hver av skivene, legg et stykke skiver paprika. Fullføre en sang ved hjelp av Caper knopper. Teip spyd mottatt kanapeer.
Tartar saus
Hva er kapers

Forbered 500 g majones og rømme, kapers 100 g, 200 g sylteagurk, 4 kokte eggeplommer og en haug med frisk dill.
Finhakk sylteagurk, kapers og dill. I en blender, visp sammen rømme og majones, gradvis legge halvparten av de hakkede kapers og sylteagurk og dill. Etter churn, tilsett en halv og bland.
Tomatsaus
Hva er kapers

For tomatsaus ta 5 modne tomater 3 fedd hvitløk og en spiseskje kapers.
Kapers, finhakk, bland med tomat papirmasse og knust hvitløk. Tilsett olivenolje og koriander etter smak.  
Яндекс.Метрика