Hvordan lage en dynamitt MaynkraftHei fans av den populære Maynkrafta. Dette Heide ønsker jeg å lære deg laging blokk oppløftende. Dette er en dynamitt eller som det heter TNT. Som i det virkelige liv og i spillet etter detonasjon av dynamitt er ganske kraftig eksplosjon som kan lett ødelegge alle de omkringliggende blokker. På styrken av disse enhetene avhenger radius opprettet pogrom. Det er nødvendig å innse at trynytrotaulol (TNT) ikke er et verktøy som kan brukes til utvinning av ressurser, da eksplosjonen av en vesentlig del av mineraler ganske enkelt ødelegges. Så spørsmålet er, hvorfor gjorde han trenger, og hvor du skal søke? Dens viktigste programmet - er etableringen av spesielle feller beregnet på å hryfferov, og bare for moro skyld.
Det bør også bemerkes at når det gjelder laging dynamitt er ganske tung blokk. Alt du trenger for å lage det - er 4 blokker og fem blokker av sand støv.
På sand jeg tror du vil ha noen problemer, med mindre selvfølgelig, er du ikke i den nedre verden. Men å finne støvet kan ha noen problemer, fordi i naturen kan det bare ikke bli funnet. Det noen ganger kan bli funnet i skattene, men den mest populære måten å oppnå det er et mord eller kryperov hastov. Etter å ha beseiret mobamy av dem faller støv. Det er bare under slaget er det et annet lite problem - Gastaut kan bare fly og kripery ødelagt i eksplosjonen vi trenger støv. Derfor bør kryperov drepe deg selv for å forhindre eksplosjon, og det er ganske vanskelig oppgave.
Hvis du klarte å få alle de nødvendige ingrediensene, er etableringen av dynamitt ordningen ganske enkel:
- I sentrum og fire verdenshjørner bør plasseres
- Fire spor å fylle med sand

Du har nå i hånden klar dynamitt. Du kan installere det på et sted og slag. Det er bare viktig å huske at fra det øyeblikk av detonasjon eksplosjon vil ta fire sekunder, og i løpet av den tiden må bevege seg bort til en trygg avstand.
Video hvordan å lage dynamitt i Maynkraft:
Hvordan å trekke lukt katteurinFør du begynner å snakke om hvordan du kan ta med lukten av katt urin ut av leiligheten, så vi må først bestemme strukturen av overflaten på hvor spot og hvor lang tid det forble ubemerket av eieren av huset. For å bekjempe dette problemet, først av alt, må du vite dens sammensetning, og hva som skal bekjempes. I utgangspunktet er det tre hoveddelene i katteurin:
- Urohrom (farget urin, galle pigmenter avledet)
- Urea (klebrig del som er innebygget i vann)
- urinsyre (fargeløse krystaller som ikke oppløses i vann, men bare i spesielle stoffer).

I dag kan mange produkter positivt påvirke de to første faktorene, som kan fjerne farge og lukt. Så langt som krystaller, som oftest de tørker ut og blir rett og slett usynlig. Men når de igjen faller under påvirkning av svette, fuktighet eller urin, lukt avkastning. Bare på grunn av dette, vasket i sko, lukten kommer likevel tilbake etter at han først sin skam. Men stedet indikerte gjentatte ganger elever, luktende kraftig som de stor konsentrasjon av urinsyre. Det skjer ofte at hjem rettsmidler er ikke helt effektiv mot katt urin, og krever fysisk kostnader, men de tiltrekker seg folk for sin rimelige pris.
Og nå vil jeg gjerne overføre alle midler med å kvitte seg med lukten. For å starte, ta kaliumpermanganat. Du må fortynne svak løsning av kaliumpermanganat i vann, deretter med en klut dynket i det det, tørk bestemt sted hvor kjæledyret gikk på toalettet. Men husk, mangan forlater sporet, så det er bedre å ikke vaske tepper og møbler i leiligheten.
Ikke dårlig med dette arbeidet kan håndtere eddik. I sin natur er det et unikt verktøy som fjerner lukter godt. I tillegg, etter en kort periode av tid han selv vyvitrytsya. Hvis du ønsker å bringe lukten av katteurin, og deretter bruke en svak løsning av eddik og vann, eller bare ren eddik. Etter bruk det til et bestemt sted, beste og skyll med rent vann. Også eddik kan erstatte sitronsaft, er det en god idé å takle oppgaven.
Med denne oppgaven lett kan håndtere hydrogen peroxide fordi det perfekt desinfisere objektet og blir kvitt lukten. Men ikke glem at dette er en sterk løsning, og det er bedre ikke å håndtere flater som er dekket med lakk.
Midlene for fjerning av urin kan være vodka eller alkohol. I tillegg trenger katter ikke liker lukten, og på grunn av dette ikke lenger gå på do i verdensrommet blir behandlet med vodka. Som alkohol kan jod hjelp, den samme effekt, men ved anvendelse av jod-løsning, ca 5-10 dråper per liter vann.
Et godt verktøy er såpe, som sannsynligvis fjerne all lukt av katteurin for en kort tid. I tillegg, kan den brukes på en hvilken som helst overflate.  
Hvordan du fjerner hjemmebrentRengjøring hjemmebrent - en av de viktigste stadiene før konsum. Den rå hjemmebrent forgiftning kan føre til skade på kroppen eller bare en skarp og ubehagelig lukt noe ønske om å fraråde bruken.Hvordan du rengjør en brygge av fusel oljer og lukt
Under gjæring hjemmebrent dannet de såkalte fusel oljer, som er sikker på å bringe. Det bør umiddelbart bemerket at brygge for sterk (over 40 grader) svært dårlig "deler" av fusel flekker. De har en negativ innvirkning på menneskekroppen. Den beste måten å kvitte seg med hjemmebrent fusel oljer er hans "rase". Vanligvis disse oljene fremme dannelsen av lukt hjemmebrent. For å bli kvitt det, kan du bruke kjemisk rensing metode: hjelp soda (7 gram per 1 liter) eller alkali (1, 5 gram per 1 liter).

Hvordan du fjerner hjemmebrent melk

Rengjøring hjemmebrent melk, slik som melkeprotein "kasein" - en flott måte å kvitte seg med skadelige mikroorganismer, men hjemme virker ikke. Kasein er en pulverisert form. Brukes på mange alkoholholdige drikkevarer virksomhet for grundig rengjøring alkohol. Hjemme, kan du erstatte protein i vanlig melk, men effekten kan være litt svakere. Du må fortynnes med melk 1/5 brygg. Det vil si 10 liter hjemmebrent trenger 2 liter melk. Når melken i hjemmebrent innskrenkes må drenere dannet "blanding". Ved mottak gjørmete "væsker" prosedyren bør gjentas. Ved ferdigstillelse av rengjøring anbefales hjemmebrent melk legge litt sukker etter smak "brennevin" var hyggelig.
Hvordan du fjerner hjemmebrent kaliumpermanganat
Å fjerne hjemmebrent bruker kaliumpermanganat må ta en tre-liters flaske vodka og legge til det ca 3 gram mangan krystaller, og bland grundig. Deretter må du vente til den "flytende" er helt gjennomsiktig. Deretter kan du ta en liten slange og hell renset brygge til en annen beholder. Dette bør være like drivere helles bensintanken til maskinen i normal beholderen. Det er veldig viktig å ikke røre sedimentet som det akkumulerer og alle skadelige stoffer.
Hvordan du fjerner hjemmebrent aktivert karbon
Mange kaller denne metoden for rengjøring hjemmebrent mer estetisk enn praktisk, for den eneste grunnen til at i løpet av denne prosedyren hjemmebrent unnta bare mot gasser og oppløst i de flytende stoffer, uten å miste fusel oljer og urenheter. Det er beste måten å rengjøre brygge direkte under sin destillasjon. Det er nødvendig å ta egnet beholder, legg den i en grop fylt med vatt og dekket med cheesecloth og hell tilbake raskroshennoho aktivert karbon. Du kan kjøpe en vanlig apotek. Etter at beholderen er satt under drypping av hjemmebrent apparat, som vil passere gjennom filteret, og samtidig renset. Du kan fjerne hjemmebrent og blir utvist. Du må fylle ut en tre-liters krukke av hjemmebrent 150 gram aktivt kull og la den stå i 14 dager, etter nøye peremishavshy det. På slutten av semesteret, vil bare brygge filter gjennom vatt.  
Interessant fotoseanseMed ankomsten av vinteren begynner pobutuvaty ideen om at verden i seg selv nestudyynoho bildet fryses i påvente av våren. Dette er delvis sant. De fleste skuddene fra tøffe værforhold utføres i studio. Men det betyr ikke at vinteren tema gate bilder kan være interessant bare noen få er lei sjangere. Tvert imot, alle bildene elsker, fryktløs, bestemt, ikke redd for kulden, ingen snø, og er dedikert til artikkelen. Her vil vi snakke om hvordan å lage en vinter fotoseanse på gata ikke bare interessant og spennende, men unike.
Tekniske aspekter
For å starte, gå gjennom de tekniske aspektene. Her skal vi nevne bare råd for modeller, i håp om at profesjonelle fotografer og allerede vet alle nyansene av utendørs vinter photo shoot. All rettferdig halvdel av verden til å huske noen regler for denne typen skyting. Selvfølgelig kan det være interessant, men bare hvis du tar vare på kroppsvarme. Of course, i tid for fotoshoot kan du gjennom historien være minst én klær, men i mellom positurer Testing (som, forresten, kan kulden tar mindre enn et minutt) du trenger raskt kutatysya i noe varmt og på grunn av den "ikke ønsker" varm drikke væske (som tar en termos). Uten slike pauser i løpet av fotoseanse du risikere å få stygge flushing og åpen hud i løpet av fem minutter av å være i friluft. Derfor, vanligvis den første - varm på noen måte. Du kan også oppløse en brann - og varme, og å effektivt ramme.
Interessant fotoseanse i å forstå fotograf - en forutsigelse av de små tingene og detaljer. Ellers entusiasmen på tidspunktet for skytingen han ikke vise. Derfor, når du velger en vinter street skyting, må du ta hensyn til om ikke alle, i hvert fall til det punktet. I tillegg til grunnleggende oppvarming, og ta vare på din makeup. Vel, hvis du gjør en makeup artist, men når dette ikke er mulig, prøv å bruke midlene til vedvarende effekt, spesielt mascara og foundation. Ta en fotoseanse på Tint (kompakt pulver), bomullspinner som mulig og ta tak i kosmetikk som du kan berøre opp makeup under opptak.
Og til slutt, en fotoseanse på tekniske aspekter: For det første, tenke over alle positurer. Utenfor, vinter, kulde, vil du ikke har tid til å slappe av foran kameraet og bestemme hvilken ramme du vil. Den gjennomsnittlige varigheten av innholdet vinter fotoseanse på gata - bare en halv time. I denne korte tiden profesjonell fotograf vil ha tid til å ta en masse interessante bilder, men bare hvis du setter ham klar målsetting - "Jeg vil-så" og så videre.
Vi nå vende seg til gjenstand for interessante bilder for foto økter.
En interessant og mystisk figur jente i rødt

Under hans passer mange sjangre som spenner fra romantisk og slutter horror. Det viktigste - er å bruke rød aksent farge som ser veldig gunstig i motsetning til hovedskjermbildet i vinter - hvite og grå toner. Det er også aktuelt i dette fotoseanse fortynnet røde nyanser av grått, hvitt, mindre svart. Ikke bruk varme nyanser kombinert med rød, vil de gjøre bilder belastet. Unngå klær og make-up av gult, oransje, grønn, blå og lys brune toner.
Et interessant alternativ for vinter fotoseanse kan bli den neste bilde - Little Red Riding Hood. For gjennomføringen vil du trenge en stor utskåret rød klut og flettet kurv med mørke vinstokker. Med cutting kan improvisere provisorisk cape, det er der best å ha solid mørke klær.
Interessant fotoseanse

Et annet interessant alternativ er bildet under idé - en klassiker. For fotoseanse vil passe streng klassisk rød kjole, over hvor du kan kaste en pels hvit eller svart nyanser. Makeup farge kjole bør overlappe med et snev av leppestift.

Bilder for vinteren fotoseanse - fokusere på hvitt

En annen fordel i rødt vinter bakgrunnen palett vil se hvit og alle dens muligheter - sølv, beige, hvitt og turkis, og så videre. Nesten alle jenter perfekt bilde av Snow Queen. Det kan være så enkelt i utførelse, og kompleks, med tillegg av spesielle tilbehør tematisk sminke, kostymer, spesial dekorasjoner for en fotoseanse.
Interessant fotoseanse

I den enkleste formen trenger du en liten bit - lyse farger i klær, lys sminke i naturlige toner, pluss - helst pels altfor lyse pastellnyanser.
I en kompleks - blir frastøtt av klær og sminke er supplert med tematiske tilbehør. Dette bildet kan være kostbart i økonomiske termer, men hvis du ønsker en uvanlig og interessant fotoseanse, zmyritsya lange og tidkrevende forberedelser. Resultatet er verdt det!  
Яндекс.Метрика