Hvordan velge et yrkeDu kan rett til å velge en profesjonell måte, når du 15 eller 16 år? Passende tid til å velge en høyskole, og du selv kan ikke engang forestille meg hva du vil gjøre i livet. Hva bedre å velge et yrke, en som kan bringe mest penger i fremtiden, en hvor foreldre kan bidra med arbeid eller det, som er sjelen?
Svaret er innlysende: den ovenfor liste over svar på spørsmålet "hvordan å velge en fremtidig yrke? "Bedre å velge sistnevnte. Poenget med livet skal primært være i sjelen. Det eneste problemet er at et stort antall unge mennesker har ingen anelse om hva de er fornøyd.
Vanligvis tviler om "hva som skal" besøkte to typer mennesker. Den første kategorien inkluderer de som gjør lite kunnskap om verden av yrker og har ikke funnet noe interessant bedrift som talenter for tiden blir begravd i bakken. Den andre typen er, tvert imot, mennesker aktive preparat, som er interessant. De kan delta både fire sirkel, tre valgfag, men bestemmer at de liker mer, og hva de ønsker å knytte sine liv før de kan.
På spørsmålet: "hvordan å velge et yrke for sjelen? "Du kan komme opp med ulike aktører, som tar hensyn til ulike faktorer valgt yrke.
Kudos spesialitet, dens relevans
Dette er en god grunn til å være en tenåring kan bli valgt yrke. Jurister, økonomer, revisorer i dag krevde, kanskje som aldri før. Men akkurat nå er det arbeidsmarkedet et betydelig overskudd av regnskapsførere, markedsførere, økonomer, og så videre D. Hva ville et par år -. Er noen gjette.
Det er ingen hemmelighet at hvert år i verden er det flere nye arbeidsplasser. I dag er trenden, sier ekspertene, er at i løpet av årene, er færre og færre mennesker sysselsatt i industrien, mer - i tjenestelevering. Og om gutten eller jenta overfor problemet med hva yrke å velge bedre reflektere den prestisjen til fremtidig yrke, så kanskje de bør velge en av disse yrkene. Ifølge eksperter magasinet «Forbes» i de kommende årene vil øke i verdens etterspørsel etter:
Journalister aggregatorer (folk som følger den fremdriften av diskusjonsfora på Internett, fjerne uriktige uttalelser og så videre. F.).
GR-ledere (spesialister PR + arrangører av aktiviteter rettet mot å fremme en merkevare).
Urbanist (spesialister i utviklingsområder).
Eksperter fra etniske og religiøse konflikter.
Oppdrettere (spesialister i genteknologi).
Eksperter innen alternativ energi.
Spesialister i å gjøre forretninger i Afrika.
Den naturlige tendensen
Den prestisjetunge yrke - er bra. Men hva hvis du ikke har noen tilbøyeligheter, som for eksempel matematikk? Kjøp av faglige ferdigheter i finans blir et helvete, og den ansatte vil resultere i enda veldig middelmådig. Så lurer på "Hvordan vet jeg hvilken du skal velge et yrke? "Tenk hva du gjør best løsning? Selv de mest tilsynelatende ubetydelige tendensen kan være nyttig i å velge en karriere.
Ikke noe problem vet hvordan de skal kommunisere med barn og eldre mennesker? I ethvert yrke knyttet til pedagogikk, reklame, journalistikk, TV, PR denne ferdigheten vil være uunnværlig.
Liker du å rote med datamaskinen, spille spill? Du kan vie seg til IT-spesialiteter.
Siden barndommen tegne maskiner og mekanismer - ditt valg kan være en ingeniør, en spesialist i servicesentre.
Hvordan velge et yrke for tenåringer
Lærdom, stipend, til dyp indre verden uttrykke seg godt i filologi og andre humaniora. Kanskje i fremtiden, vil du ønsker å vie seg til vitenskapen.
Analyse egne tilbøyeligheter - dette er sannsynligvis det beste alternativet, hvordan du velger en god og nødvendig jobb etter skolen, om ikke akkurat vet hvor du skal dra neste. Du kan analysere sammen med venner eller foreldre. I tillegg navigere hvordan best å velge et yrke, hjelp spesiell karriere test. De er basert på påvisning av ulike tilbøyeligheter av den enkelte, basert på at i fremtiden vil du være i stand til å bygge en karriere.  
Hvorfor ikke inkludere en laptop?Laptop - en personlig datamaskin, en sak som inneholder skjermen, tastaturet, de typiske komponentene i en PC touchpad og batteri. Utmerker seg med sin lille størrelse og muligheten for batterilevetid opptil flere timer.
Ideen om å lage denne type enhet ble foreslått av Alan Keyem i 1968, leder av forskningslaboratoriet av selskapet Xerox. Den aller første laptop i verden kalt Grid Compass ble etablert 11 år spesielt oppdrag av NASA. Selvfølgelig, i forhold til dagens modell, det var utrolig svak, men likevel kan det å jobbe på en Space Shuttle («romfergen"). To år senere, i verden så en "sivil" modell Osborne 1 veide 11 kg - det solgt for $ 1795. Men selskapet snart gikk konkurs.
I dag, en alvorlig konkurranse bærbare stasjonær PC og har mange fordeler fremfor den sistnevnte. For eksempel, de er små i størrelse og veier lite, ikke krever tilkobling av mange tredjepartsenheter (f.eks monitor) kan operere selvstendig. Samtidig har de også ulemper som en lav maksimal ytelse, begrenset modernisering og relativt høye kostnader. Dette, derimot, hadde nesten ingen innvirkning på salget av disse enhetene.
Årsakene er ikke inkludert i bærbare
Tenk deg at du har besluttet å starte sin favoritt bærbar PC, men som svar på denne handlingen, gjorde han ikke sende noen signaler. Feil kan være annerledes, den mest populære i dag vil vi snakke mer.
First. Hvis vi sier at den bærbare datamaskinen ikke slår seg på, så han er ingen tegn til liv, presentere seg selv med et stort stykke plast. Først av alt er det nødvendig å ta hensyn til pakke i all sannsynlighet hun bare satte seg ned. Hvis du slår skjer selv når strømforsyningen er koblet til et nettverk, må du ta ut batteriet og prøv å slå på enheten igjen. Om det fungerte, deretter til høyre ved batteri - sannsynligvis nødt til å lete etter en erstatning. Det er imidlertid nødvendig bare hvis du foretrekker å arbeide selvstendig. På samme tid, den andre kan arbeide på nettverket.
Mye verre, hvis brent strømledningen eller et sted peretersya, fordi denne testen er ikke alltid lett. Bare én vei ut - gå å handle for nye komponenter, men hvis problemet er noe annet, så du bare forlater butikken 1500-2000 rubler.
For eksempel fant vi at dette ikke er batteri og strømforsyning - hva da? Variasjonene er mange: et problem i hovedkortet brent chip makt kortslutning i strømkretser eller broer og så videre. Uavhengig finne det kan bare brukes hvis du er en ekspert høy profil, anbefaler vi at du søker hjelp fra et servicesenter. Imidlertid kan reparasjonskostnadene bli svært høy, som du sannsynligvis nødt til å varsle på forhånd.
Den bærbare slår seg på, men ...
Laster helt. I dette tilfellet klikker du på knappen "Power" knappene lyser opp indikatorer som Num Lock og Caps Lock, kjøligere spins uten å stoppe ved høye hastigheter, og skjermen lyser ikke opp, og følg nedlastings stopper. Dette kan oppstå på grunn av problemer med BIOS, minne, CPU, North Bridge virkningsløs.
Starter på scenen for initialisering BIOS. Det er vanskelig å si noe som er grunnen forårsaket problemet, men dette kan skyldes feilernæring, overoppheting CPU heatsink gapping, på grunn av den store mengden av støv inne, overoppheting Southbridge, feil i BIOS.
Starter ved lasting av operativsystemet. Kanskje dette skyldes en feil i operativsystemet, som kan være forårsaket, for eksempel påvirkning av virus. Hva gjør jeg? Eksperter anbefaler å bruke en boot disk, og bruker den til å prøve å gjenopprette systemet. Hvis du ikke vet hvordan du gjør det, kan du bare installere systemet, jo mer at dette er ikke så vanskelig, men kan mistet en del av dere filer.
No boot fra harddisken (må ikke forveksles med den forrige avsnitt!). Feilen er uttrykt som følger: systemet vil vise en feilmelding som alltid kan starte på nytt, henge i BIOS lessing skjermen, vise mørk skjerm med markøren. Følgelig kan årsaken være overoppheting Southbridge eller en harddisk problem. Men, kan problemet være i BIOS.
Ikke noe bilde. Hvis den bærbare datamaskinen er involvert, hører du lyder laste ned, og bildet er så svak at det knapt er synlige, er svikt relatert til lampen matrise, eller chip, som er ansvarlig for strømforsyningen til denne lampen. Men hvis skjermen er helt svart, er det virkelig ingenting dukker da poenget matrise video chip eller sløyfe matrise.
Hva gjør jeg?
Først må vi finne ut årsaken til problemet, selvfølgelig, hvis det kan gjøres uavhengig av hverandre. Så du trenger å vite kostnadene for reparasjoner og dermed bestemme om du vil bruke penger - kanskje enklere å kjøpe en ny laptop? Men panikk forhånd vi ikke vil råde, fordi det i mange tilfeller kan du eier hendene for å bli kvitt problemet (for eksempel installere operativsystemet)  
Hvorfor det er en effekt av déjà vu?Effekten av déjà vu er fortsatt ikke fullt ut forstått. Dette forsøket på å forklare fenomenet leger, psykologer, esoteriske magikere og trollmenn, religiøse lærde. Den økte interessen for mennesker i ulike yrker førte til fødselen av flere hypoteser. Hvorfor det er en effekt av déjà vu? Du kan bruke dem til sin fordel? Kan jeg kontrollere det?
Hva er deja vu?
Med denne følelsen hadde mye folk. Noen kilder sette tall på 97%. Ikke overraskende, fenomenet masse rundt myter og forutsetninger.
Ordet "deja vu" har kommet til oss fra den franske. Men det er det skrevet separat. I ordbøker og leksika forklare begrepet slik:
"Deja Vu (. Fra den franske" Er sett ") - en psykologisk tilstand, der føler han at han allerede var i en lignende situasjon var på dette sted, så visse ting."
Tenk deg: Du komme og få et helt ukjent sted. Men! Du Haunting følelsen av at når du har bodd her. Du har sett disse tingene, følte disse lukt, snakker med disse menneskene. Noen kan også si sikkert at de er bak. Eller stående utenfor døren til venstre.
All denne kunnskapen er der på følelser. Memories forteller når situasjonen var allerede. Når du har kommet til dette stedet. Videre kan denne situasjonen har aldri eksistert. Men følelsen av "znakomosty" ikke forlate. Når det er, kan vi bare lure på.
Deja Vu, gave av foresight og hukommelsesforstyrrelser
Hvorfor det er en effekt av déjà vu?
Må ikke forveksles med enkel glemsel deja vu eller smertefulle lidelser i minne. Med virkning av déjà vu mann ansikter uansett omstendigheter av tid og sted. Innstilte periodene, legge merke til noen regularitet umulig.
Glemsomhet forfølger en person for en viss periode. Det manifesterer seg ikke bare i de opplevelser av noe kjent, men i andre innenlandske detaljer. Husker ikke hvor du skal plassere nøkler, briller, slått av ovnen og så videre. Alvorlige forstyrrelser i minne - er dette et område terapeuter og nevrologer. Noen ganger sinnet er fortid og nåtid. Noen ganger er alt faller en periode av livet. Dette er hukommelsestap.
Forventning, forventning - en anerkjennelse av fremtidige hendelser på forhånd. På nivået av intuisjon, bevissthet. Noen ser klare visuelle bilder av fremtidige hendelser. En annen rask og fjern fremtid kommer i drømmer. I den tredje kunnskap vises i form av en enkel instinktiv reaksjon. Arrangementet fant ikke sted, og mannen han så eller følte. På den annen deja vu: hendelsen skjedde, og mannen følte noe kjent. Han "lært" til sin nye plass minne, et fenomen samtale etc.
Hvorfor det er en effekt av déjà vu?
Fra antikken til i dag
Begrepet "deja vu" er funnet i arbeidet med den franske psykolog Emile Buaraka. Han jobbet på randen av nittende og tjuende århundre. Emil Buarak dette ordet betydde en følelse av uvirkelighet av hva som skjer. En merkelig følelse ledsaget av angst, oppfatning av seg selv som fra utsiden.
Nesten samtidig åpnet og andre fenomener:
déjà vécu (hvis deja vu - en visuell oppfatning av informasjon, déjà vécu - oppfatning av informasjon på nivå med følelser og følelser, "har opplevd");
déjà entendu (auditiv persepsjon av informasjon "har hørt");
déjà baisée (motor, sensorisk oppfattelse av informasjon "er poprobovannoe");
déjà lu (overleggsbilder sett gjennom lesing, "det avlesninger");
déjà eprouvé (følelsesmessig oppfatning av informasjon "har testet").
Motsatte "deja vu" term - "Jamais vu". Sin bokstavelig oversettelse - "aldri sett". Å være i et kjent, godt kjent på detaljer sitter ved siden av bekjente, folk opplever nyhet. Som om han ikke var der, gjorde disse menneskene ikke vet.
Alle disse fenomenene har blitt oppdaget i slutten av forrige århundre. Og de møttes i enkeltsaker. Fenomenet var utbredt. Men studere dem i detalj, for å bruke vitenskapelige metoder svært vanskelig. Den viktigste grunnen - uforutsigbare manifestasjoner fenomener. Det er umulig å vite nøyaktig når kvinner begynte å barbere beina, og når det vil være en følelse av "popularitet" i et ukjent sted. Siden du bruker vitenskapen til å forklare opprinnelsen av déjà vu var umulig å legge frem ulike hypoteser og forutsetninger. Noen av dem er svært tvilsom. Selv om ... Hvem vet hvor begravd frø av sannhet.
Hypoteser om opprinnelsen til effekten av déjà vu:
1) Multiple reinkarnasjon.
I begynnelsen (dvs. fra oldtiden, folk trodde på Hver nasjon har sine egne tradisjoner var enda begravelse av de døde Alle ritualer og handlinger for å oppnå ett mål "tidligere liv.":. Å gi sjel til å forlate kroppen til den avdøde, og deretter tilbake til jorden i den nye ansikt, en ny fysisk kropp.
Ifølge denne teorien, effekten av déjà vu - det er ikke noe annet enn et fragment av referanser fra tidligere liv. Ekko hypotese kan finnes i skriftene til Pythagoras. Platon gikk enda lenger. Tro på sjelens udødelighet, hevdet han at universet som en kropp betrakter åndelige verdens hendelser, personer, steder. Sjelen ikke bare ser alt og hører det fortsatt analyserer, vurderer, trekker konklusjoner. Selv mens i den fysiske kroppen, sjelen "husker hans siste tanker." Slik at prosessen med å forstå virkeligheten. Ikke overraskende, føler personen "znakomost" på enkelte punkter i sitt liv.
Teori om reinkarnasjon fulgt i hans skrifter og Carl Gustav Jung. Den berømte sveitsiske psykologen som jobber i begynnelsen av det tjuende århundre, mente at han jobbet i det attende århundre lege.
Hypotesen er absolutt interessant og veldig enkelt. Det er ikke en følelse av undring om populariteten til den nye plasseringen. Men ... hvis det var en deja vu på det tidspunktet du besøkte trendy klubb. Eller når du arbeider ved datamaskinen. Eller under en samtale med en venn på seg solbriller og dratt jeans. Er det hundre år siden var det samme sted og samme ting? Gjorde ting rundt oss ikke endrer fra århundre til århundre?
2) profetiske drømmer.
For første gang forholdet deja vu fenomenet profetiske drømmer snakke Arthur Allin, en amerikansk psykolog slutten av forrige århundre. Siden denne teorien synes bare støttespillere. Motstandere stopper nedokazovist tilbakemeldinger. Faktisk, tilbakevise lenke deja vu og profetisk sove svært vanskelig. Men ikke alle kan se kommende arrangementer og møter i drømmene.
3) ubevisste fantasier.
Når det kommer til det bevisste og ubevisste (underbevisst) ikke kan hjelpe minnes Sigmund Freud. Og hans filosofiske tanker oppsto ideen om det ubevisste. Men eksperimentelt disse begrepene ble utviklet av østerrikske psykolog.
Han og hans støtte forklarte fenomenet déjà vu som følger: i underbevisstheten er visse fantasier, bilder, ideer; når de sammenfaller med hendelsene, en følelse av gjenkjennelse.
Hvorfor det er en effekt av déjà vu?

Hvorfor er det et deja vu: moderne teorier
I dagens verden også observert spekter av meninger og hypoteser av deja vu.
1) Brudd på prosesser av persepsjon, hukommelse og husker hvordan.
Normalt må disse to prosessene fungere sammen. Men noen ganger en av dem "frakoblet". En annen i hans fravær aktiveres uavhengig.
Hvordan folk oppfatter ny informasjon? Hjernen forsøker å relatere erfaringene oppnådd med de samme vennene. Det vil si, de som er for tiden i manns minne. Det er å huske. Samtidig lagrer hjernen informasjonen.
Hvis ikke huske det som skjer? Hjernen kan ikke finne lignende informasjon. Det er en falsk følelse av erindring. Hjernen ved å utstede nye kjente.
En ting til. Huske alltid følger oppfatningen. Sett, rørt, snuste, smakte hørt - huske. Hvis det er en midlertidig svikt, disse prosessene overlapper hverandre. Det er en ny illusjon referanser, deja vu.
2) "feil" informasjon rate.
Forskerne, nevrologer mener at deja vu oppstår når oppfatte kroppen formidler ny informasjon raskere og raskere hjernen behandler det. Som et resultat av den nye oppfattes som kjent. Dette kan skje etter en god hvile.
3) Unnlatelse av visuelle data.
Vi har to øyne. Følgelig er to måter å levere visuell informasjon til hjernen. Leverte den nesten samtidig. Hvis et signal blir forsinket av millisekunder, hjernen vil det ikke ha en ny.
4) Kilde glemt.
Hver dag, hver time og hvert minutt av vår hjerne oppfatter mye informasjon. Ikke alltid det må være koblet bevissthet. Vi bare "maznuly" eye om emnet, utilsiktet hørt fraser passasje, og hjernen har mottatt informasjon, bearbeidet og konservert. Vi vet ikke engang merke til hvordan det skjer. Disse "ignorert" bevissthet erfaringer og underliggende deja vu.
Typiske eksempler.
Var på en fest, så bilder av eierne. Familievennlig. Et eller annet sted i bakgrunnen blinket person. Og deretter casually kjent med disse personene som vises. Jeg kan ikke huske noe, hvor jeg har sett det?
I en bok, lese en beskrivelse av en middelalderborg. Handlingene til en film som foregår i en bestemt gate i en by. Du bare se de enkelte delene, det spiller ingen rolle for å forstå plottet elementer. Falle på plass i det virkelige liv - det er deja vu.
5) Anerkjennelse kjent gjenstand.
I det nye miljøet, kan vi se et kjent objekt, for å føle den kjente lukt, høre en kjent lyd. Bevissthet kan ikke legge merke til dette. Men hjernen akselererer behandle ny informasjon. En bevissthet isolere insentiv til å ikke være i stand til. Det er deja vu.
6) De skift ganger.
Denne esoteriske hypotese. Nå er det ikke. Dette konseptet er vag og relativ. Hvis vi lett kan minnes fortiden. Hvorfor bare ikke kan huske fremtiden?! Hva vil skje i løpet av få sekunder. Strømmen av bare tid. Kan ha tilgang til det i begge ender?!

Det er en veldig god forklaring på fenomenet déjà vu. Alle har naturligvis sin egen skjebne, dets livline. For hver person visse ideelle forhold med folk som jobber møtested. Denne ideelle livslinje kjent for vår underbevissthet. Når en deja vu, krysser våre liv med noen foreskrevet bane ideelt for oss. Så skal vi på riktig måte.  
Яндекс.Метрика