Hvorfor kan jeg ikke fotografert kirkegården?Intuitivt mange vet hvorfor du ikke kan ta bilder i kirkegården. Men i praksis kan få forklare i detalj årsaken til forbudet. Bør jeg søke en forklaring, og hvis så er det klart at kirkegården er et sted av negativ energi? Blind tro overtro knapt noen fungerer bra, men beklager - helt. Så litt mer informasjon vil bidra til å besvare de interne spørsmål som tjener som grunnlag for menneskelig atferd i en gitt situasjon.
Hvorfor kan jeg ikke fotografert kirkegården
Mange fotografer vil før eller senere møte ulike tabuer i sitt yrke. Noen mener at det er umulig på grunn av skade på sin energi til å fotografere sove, mens andre mener bare materielle forbud på video - og stillbilde på fengsel territorium. Pasienter som tok bilder av folk på kirkegården blir diskutert i mange år siden det første kameraet ble oppfunnet, men det er fortsatt ingen enighet om dette spørsmålet.
De viktigste faktorene forbud mot å fotografere kirkegården:
"Så sa forfedrene." Denne grunn ikke forklare forbudet, men kommandoer respekt bare fordi "eldste vet best." Du kan blindt stole så populær ryktene - er ukjent. Men hvis du trenger litt mer informasjon, bør du være forberedt på ulike historier om den ukjente fotografen som prøvde å gjøre natten et par skudd på kirkegården.
For injeksjon forholdene kan legges til at alt var en fullmåne. Så kom en ukjent gammel mann som truet med alvorlige konsekvenser etter en slik kortsiktig handling. En av dem kan være sjelevandring av sjelen til den avdøde, vist på bildet, leiligheten til fotografen (som vil lagre bildet).
Ved lov, sjangeren gamle forsvant like plutselig som det dukket opp, men ombestemte seg en fotograf forstyrre kirkegården. I slike historier alltid et spørsmål om den valgte tid for fotografering og fravær av noen avklaring (navnet på fotografen, den spesifikke datoen for hendelsen som på kirkegården, etc.). Fiksjon eller faktum? Ingen vet med sikkerhet.
Skadet strøm av mannen. Cemetery samler en gråtende hardt og sorg av mennesker i forskjellige klasser, så selv bare når du besøker dette stedet er det harde følelser. Bilde av mennesket som det løser hans aura på tidspunktet for press fra makten av kirkegården, som ikke er den beste måten påvirker skjebnen. For den samme grunnen til at du ikke kan ta bilder i speilet, fordi verden vet hva polaritet Gjennom Looking Glass. Du kan dra over noen dårlige aura, sårer henne.
Du kan bli syk. Spørsmålet er ikke bare i energifeltet noen innvirkning, men fordampningen av døde menn graver gravlagt nær giftstoff. Før eller senere været gjør sitt arbeid, ødelegge gravene tetthet over tid. Ingen kan nøyaktig vet hvordan han levde og hva døde hver avdøde til kirkegården. Noen representanter bakterier ulik overlevelsesevne og med hundrevis av år. Det er på grunn av dette kan tilskrives forgiftning tilfeller, tap av bevissthet og midlertidig clouding sinnet på kirkegården.
Forstyrrelse døde. Det er klart, hvorfor igjen streife kirkegården fra sovende formål? Hvis bildet er laget for moro, er denne loven regnes som en manifestasjon av mangel på respekt ikke bare død, men levende slektninger. Hvis fotografiet reflektert slektninger til stede i sjeldne tilfeller, er det usannsynlig at sjelen til den avdøde ville være så irritert av dette faktum ...
Den dårlige minne om de døde. Når det er begravelser, kjøpte noen mennesker fotografere hele prosesjonen. Noen mener at det å se bildet i kista mor og elsket - er å støtte gode i stedet for dårlige minner, og andre på denne tiden inkluderer ikke døden til noe utenom det vanlige som kommer ut, ser på alt i form av den naturlige flyten av livet. De for mye oppmerksomhet til disse bildene bør holde dem hjemme party "av seg selv." Så den dårlige energien vil ikke trenge inn i huset og ødelegge skjebnen til de levende.
Plassere økt risiko for gravide og barn opp til 3 år. Det er kjent at under graviditet en kvinne er more emosjonelle. Den nervøse shake kontra alle uten unntak damene i "familien måte." Og gitt at kirkegården komme opp med en masse negative tanker om sin egen død (eller veldig nære venner), er det naturlige begrensninger på besøk kirkegårder gravid.
Små barn er ikke alltid klar til å motta informasjon om mulig død av kjære, så de går til kirkegården ønskelig med sine slektninger. I tillegg er høye konsentrasjoner av mennesker fører til risiko for ulike sykdommer. Men selv om kirkegården for å besøke i løpet av uken når det er svært lite levende, det er alltid risikofordelingen mortem gifter og skadelige gasser. Så gravide og barn opp til 3 år er egentlig bedre å overgi seg ikke bare fotografert kirkegården, men med å besøke det.
4 grunner til å ta bilder på kirkegården:
Minnet om sine røtter. Det moderne mennesket ofte flyttet fra sted til sted på jakt etter bedre jobber, god habitat og for mange andre grunner. Bilde på kirkegården nær gravene favoritt slektninger bidrar til å holde minnet om hvordan å finne sin plassering på den tiden et sjeldent besøk. For barn er dette et godt eksempel på at selv i døden er det ingenting galt, og minnet om mannen gjør sin levende.
Historisk ramme. Det er mange steder hvor gravene til kjente personligheter vakkert dekorert stelae og monumenter. Deres fotografering er noe normalt og naturlig, til tross for strømmen av kirkegården og andre fordommer.
Motta en uvanlig bilde. Mens noen fotografer som redd for å gå på gjerdet av kirkegården, andre lage fantastiske mesterverk av kunst og få anerkjennelse for det. Rolig atmosfære, supplert av frodig vegetasjon, og skaper en veldig god atmosfære for sjeldne skudd.
Valget av fremtiden monument. Noen ganger lever ønsker å uttrykke sin vilje forhånd til utseendet på et design graver. Bilder hjelpe klart det riktige valget.
Eller fotografert kirkegården? La alle bestemme selv. Livet er så uforutsigbar at vi ikke kan forutse alle konsekvenser "ikke kan" og "kan". Men det er kraften i mennesket til å leve livet med takknemlighet rundt, nyter sin hver dag.  
Hvorfor kan jeg ikke sove føtter til døren?En hel natts søvn er viktig for helse og normal daglig aktivitet. Så vi ser på sittegruppe, møbler, sengetøy og selv holdning. Kom opp med en rekke regler: hvordan å sove, men kunne ikke være?
Hvordan å ordne møbler i alle farger til å trekke på soverommet? Hva slags materiale bør sengetøy? I hvilken posisjon er det tilrådelig å hvile? Hvorfor kan jeg ikke sove føtter til døren? Om holdning under søvn, vil vi snakke.
Kan sove føtter til døren?
Mange vil svare på dette spørsmålet i den negative. Den vanligste forklaringen: dead gjengi føttene først. Men hvorfor kan ikke sove føttene til døren? La oss undersøke.
Den tradisjonelle ideen
Våre forfedre trodde på noen dør portal til en verden av de døde. De visste at under søvn den menneskelige sjel forlater kroppen. Det kan være i rommet, og kan gå. På dette punktet, kan sjelen gå seg vill. Så går den tilbake til legemet. Man dør i søvne uten noen åpenbar grunn. I dag i medisin er noe slikt som en "sudden death syndrome".
Når en person sover føtter til døren, kan åndene mørkets dra ham til å trekke sitt rike til føttene. Tross alt, mannen selv viser hans ønske om å forlate, regi foten i døren. Forresten, er hodet til døren heller ikke anbefalt å sove. Når døren "ser" på hodet, tar devil en posisjon av det menneskelige legeme som et signal for handling. Det åpner menneskets sjel hvile gate til en annen verden. Og det er ingen vei ut.
At våre forfedre begynte å gjøre de døde ut av huset med føttene først. Og vi gjentar dem. Døden har drevet sjelen av menneskekroppen. Gjør henne hjem mer enn noe annet. Hele veien til kirkegården til den avdøde er sparker fremover. Den symbolske betydning, "han går der." Og vi, de levende, bare følge med.
Ekko av tanken på døren og fant et sted i andre tro, overtro. Ja, det ble antatt at åndene av forfedre lever terskelen av huset. De er sympatisk til deres avkom, men andre mennesker ikke liker. Så den unge mannen bærer alltid bruden over terskelen (i dag denne tradisjonen kan sees). Så han viste sin unge kone tilhører hans folk. Han brakte henne her, hun kom ikke.
Du kan ikke riste gjennom døren, pass, gå hjem, hvis noe er glemt. Når du ønsker å gjøre onde ting zahovoreni begrave det på døren. Hvis huset bør beskyttes mot onde innflytelse, nålestikk i sjarm terskel.
En Feng Shui?
Dører - åpne for å kanalisere energi. Regissere ryggen foten, mann over natten mister sin energi. Når den er lang og stadig brukt fysisk styrke, mentale evner avta. Begynn sykdom, redusert arbeidskapasitet. Generelt verst.
Østlige lære også rådet til å sove hodet til døren.
Fra et psykologisk synspunkt
Tror du eller tror ikke på varsler, overtro, orientalsk undervisnings ditt tilfelle. Men livet vil omgi oss fragmenter av ulike tradisjoner. Dead, vi fortsatt ta ut føttene først, ikke er fullt klar over viktigheten av dette ritualet. Prøver terskelen er ikke velkommen. Og gå i dvale sparker inn døren. Vår underbevissthet sinn vil ikke slappe av. Frykt og tro gjemt i mitt hjerte, vil trekke en skygge i døråpningen. Som et resultat, våkner vi opp sliten og ødelagt.
Men det er mennesker med sterke nerver, nei de ikke tror, ​​vet nøyaktig hvordan du fjerner pæren fra munningen av flasken og finger. De bare ler ubegrunnet frykt for andre. Slike personer vil sove i alle posisjoner.
Hvordan å sove, føtter eller hode til døren?
Det viser seg at verken føtter eller hode. Alle de ovennevnte advarsler aktuelle for en av disse to stillinger. Hvis foten i døren for å lede, vil underbevisst frykt ikke sove. Hvis hodet - en følelse av utrygghet. Så, også vil komme til å hvile.
Det er ønskelig at sengen var inne på rommet vekk fra døren. Hvis soverommet er svært liten og møbler plassering muligheter er begrenset, velger en seng med høy rygg. De skaper en illusjon av beskyttelse. Men du tilbake, ben eller hode til døren, en følelse av sikkerhet du vil ikke mislykkes.  
Яндекс.Метрика