Hvorfor kan jeg ikke opprette en mappe Con?Mange fans av Windows er interessert i den mystiske spørsmålet om hvorfor du ikke kan opprette en mappe Con, som ligger i hjertet av den beryktede forbudet. Når det enkle svaret er nei, og deretter begynne å gjette, uttrykte ulike forutsetninger og selv arrangert versjon. Dette er forståelig, fordi Windows-fans rundt om i verden mye mer enn tilhengere av andre operativsystemer.
Så, har dette mysteriet den unike evnen til å tiltrekke seg mer og mer opptatt polzovateley.Nykto kan ikke pålitelig fortelle hvordan en versjon av involvering av forbudet grunnleggeren av Microsoft Bill Gates, som sies å elsket på skolen lidenskap for vitenskap og selv stakk kallenavnet "zauchka" på engelsk «con». Klassekamerater, i henhold til denne versjonen, hånet og ertet Bill støtende ord.
Her vokste han opp, ble rik og berømt, og som svar på lang teaser utestengt skape i barnet ditt mappe kalt Con. Svaret vil bli gitt hvis det var en realitet. Definitivt ikke tatt ett krav. En ting - babyen heter, ganske annerledes - et seriøst arbeid som påvirker til en viss grad interessene til alle brukere.
Myte eller sannhet?
I denne historien mange fans, men det fortsatt ser ut som på en vanlig legende. Det er sannsynlig at Bill Gates kunne ta anstøt til klassekamerater, men han liker ikke hevngjerrig mann. Hold på hjertet noen skolebilder - så ikke liker så populær over hele verden geni nedfelt hans drømmer. Snarere tvert imot, er det mer som en vitenskapsmann og en rik, klar til å tilgi dem som såret før.
Han hadde ikke tid i livet sitt til å vise ekte gavmildhet. Selvfølgelig kunne bildet rot uansett grunn, for å forbli en torn i hans sjel. Av denne grunn har forutsetning av skolens område rett til å eksistere, men definitivt ta for gitt er ikke nødvendig, som i den foreliggende sak er lett å gjøre en feil.
Selv om liv og praksis, hvis filen ikke kan opprettes, kan ikke snakke for å forklare fakta, så hva er? Etter noen spennende spørsmål, interessant faktisk, krever snarest et svar. I denne forbindelse foreslår noen avklaring. I Bill Gates 'foreldre var, ville de ikke liker deres holdning klassekamerater til sønnen.
I disse forholdene trolig skape panikk familieatmosfære, og hun var i et miljø som ble opprettet for å styrke student erfaringer som kunne godt ende opp med å forlate et uutslettelig preg på hans sinn videre. Det er helt klart at den første versjonen avvise bare ikke kan. Vi må finne henne en verdig erstatning.
Teknisk grunn
Et annet alternativ har en sterk sak. De kan også tilbakevise vanskelig, om ikke umulig. Det er ikke mer av psykologi og direkte relatert til et spørsmål om liv av Bill Gates. I denne forbindelse seg overfor teknologiske nyanser, som oppstod i begynnelsen av selskapet Microsoft. Systemet MS-DOS var over tretti år siden.
Siden den kom ut åtte alternativer. Windows-operativsystemet var bare en overbygning til systemet, og ordet «con» var i butikken for inngang og utgang. Foreløpig er ordet allerede kjent navn systemmappe som en ny mappe med samme navn kan ikke opprette.
Forresten, noen av disse restriksjonene, de er alle på omtrent samme tid, var i reserve system MS-DOS for å fremme de nevnte oppgaver. Hvis plassen er allerede full, da det ikke vil være i stand til å fylles på nytt. Denne typen generelle regelen for den enorme verden av digital teknologi.
Hvorfor kan jeg ikke opprette en mappe Con?
I ethvert operativsystem hvis innsikt i dets egenskaper, kan du finne mange interessante hemmeligheter. Rozhaduyuchy dem, lærer du mye om digital teknologi og sine unike egenskaper. Ta for gitt ingenting. Du kan ikke klippe en mann, men hvis du tviler på dette postulatet, kan vi bump og andre steder. Dataverdenen i denne forstand er ikke et unntak.
Hvilken versjon til å tro, bestemmer hver bruker, basert på deres erfaring og lidenskap. Utvide den erfaringen, bringer han direkte fordeler primært selv. Tvil noe er også stadium kunnskap om i verden, og på samme tid - den virtuelle verden. Forbudet er ikke mulig å begrense søket. PC eiere vil vanligvis vite alt om ham. Det er kunnskap, av og store, er grunnlaget for gjensidig forståelse.
Det er greit ikke at navnet Con gjør at skjermen konsollen. Det er velkjent at MS-DOS var ikke vanlig for en moderne brukergrensesnitt: ingen bordet eller diamant "Start". På siden var enkel grå skrift - det er alt. Datamaskinen kan utføre oppgaven med sin herre, men for dette formålet han måtte gi forhåndsinnstilte kommandoer forstått av enheten.
I praksis var dette et skritt fremover, som i form av moderne teknologi er mikroskopisk. Men forbudet og ufullkommenhet har muligheten, etter en viss tid, øker i størrelse før du kjøper uvanlig betydning.
Utseendet av forbudene i den første fasen av operativsystemet regelmessig. Hun kunne ikke umiddelbart vises i all sin prakt. For å gjøre dette har blitt gjort, for å få relevant erfaring drift. Begrensninger - et signal om at datamaskinen ikke er uendelige muligheter. Å stille enheten jobbet med størst innflytelse, må eieren også være på toppen og minst ikke vær redd søk uten frykt forbud.
Hvordan slå av systemet og opprette en mappe Con?
I tillegg kan operativsystemet være lett lurt. Dette er en uskyldig bedrag, han liker ikke den straffbare handlingen. Det er nok å få russiske bokstaven "c", og filen vil bli opprettet. Jeg vil være på linje med alle, litt forskjellig fra de andre ved sine egenskaper og evner, men holde det i enkelte programmer bør likevel ikke være for å unngå feil.
Men kanskje radikalt annerledes situasjon. Tross alt, kan moderne datamaskin være installert Vista eller Windows 7, så vanligvis ingen slike problemer med å opprette mapper Con forekommer ikke, og det kan spare noe. Så spørsmålet synes allerede til en viss grad retorisk uansett, gradvis inn i bakgrunnen, og kanskje til og med en tredje. Digital teknologi forbedrer og går fra gårsdagens hemmeligheter.
Hvorfor muslimer ikke spiser svinekjøtt?Jeg lurer på hvorfor muslimer ikke spiser svinekjøtt? Men sjelden muslimske tenkt på dette problemet. Studiet av den hellige Koranen i Islam begynner tidlig mann. Og en gang i flere suras sa forbud mot bruk av og handel i griser, så denne regelen er urokkelig sannhet. Det livet som Allah skjenket må leves i henhold til kanonene av Skriften.
Hvorfor muslimer ikke spiser svinekjøtt
Tilhengere av andre trosretninger vil sikkert prøve å finne svakheter i islam å svaie hans muslimske tro. Mange har en tendens til å feste til deres religion så mange mennesker, er det å spørre en masse spørsmål med håp om opprinnelsen skygge av tvil. Men med "myk leire" kompatibel proxy, er det lett å forme sin egen frier ny tro.
Legg merke til at du ikke kan gi en klokke, blir sett på som en tradisjonell overtro. Men forbudet mot bruk av svinekjøtt slips i forskjellige religioner, fordi islam er neppe spesielt i denne forbindelse. Muslimer kan ikke spise svinekjøtt av følgende grunner:
Direkte forbud i Koranen. Flere suras av Skriften lyd ideen om at svinekjøtt kan ikke spises. Vers 173 av Sura №2 foreslår et forbud mot å motta mat åtsel, blod og svinekjøtt.
Sura №5 sammen spise svinekjøtt "Nechystyem." Vers 145 av Sura №6 minner om at svinekjøtt er "dårlig eller ondt." Og fjerde gang i vers 115 av Surah №16 etablerer regelen om at "... Han har forbudt dere bare åtsel, blod, svinekjøtt ..." I islam, nummer 4 er de guddommelige verdier, som nok en gang bekrefter sannheten til muslimer. Få av de sanne troende vil gå til en sterk synd ved å bryte sannhetens ord.
Covert forhold med folk. Muslimer allment antatt at griser er de samme menneskene fanget forbanne den Allmektige Skaperen. Kara kan være forårsaket av Guds vrede tilbedelse død tyrann eller vilkårlig kursendring i den direkte troens vei. Moderne forskere har gjentatte ganger snakket om lignende struktur av menneskelig vev og griser på molekylært og cellulært nivå. Disse studiene bare styrke muslimene i deres tro, og tvinger nekte å spise svinekjøtt.
Den innvirkning på menneskers helse. Spørsmålet om helse tilhengere av islam på en spesiell måte. Kvinner kan selv følge anbefalingene i moderne medisin, hvis de ikke motsi sannheten av Koranen. Når du ikke kan sove i en BH, da de ikke vil gjøre. Etter å støtte sin mann i religionen islam, kvinner prøver å følge Allahs vilje, bevare deres helse for fremtidige generasjoner av muslimer.
Alle deres atferd er basert på et ønske om å komme nærmere Gud, og det er nødvendig å følge instrukser fra hellige bøker. Hvis du tenker på at i tropiske land svinekjøtt er svært lett bedervelige og angrepne parasitter, i fornektelse av det er skjult rasjonell link. La deg muslimer vurdere et forbud mot bruk av svinekjøtt religiøs, spiller medisinske aspektet en viktig i deres liv.
Overtredelse av forbudet mot bruk av svinekjøtt
Til tross for alvorlighetsgraden av de ulike forbud i Islam bli spist svinekjøtt ikke alltid innebære Guds vrede. Skaperen Gud kan vise barmhjertighet og tilgivelse, av to grunner:
Når muslimer tvinges til å spise svinekjøtt. Noen ganger hedningene serverer spesielt dens gjester svinekjøtt, maskering det i andre produkter. Det er rimelig at denne saken ikke frata muslimske barmhjertighet av Allah. På grunn av denne mannens tro skal ikke rokkes, og gjør videre være forsiktige.
Tilsvarende er det situasjoner med vold eller plassere i en tilstand som en muslim vil bli tvunget til å spise svinekjøtt på grunn av mangel på alternativer. Dette tvang er nært ekko det andre elementet som gjør unntak fra dette forbudet.
I nødstilfeller. I de ayatah Koranen forklaring gitt at enhver person har verdi og redde livet ditt i enhver situasjon. Hvis de forholdene som bruk av svinekjøtt - den eneste mulige måten å overleve, kan du ikke forlate ham for undervisning av sin tro.
Det er en teori at fordelingen av svinekjøtt i Kievriket nært knyttet til forbud mot bruk av kjøtt i andre religioner. Permanent Polovtsian invasjon betydelig undergravd oppdrett bøndene.
Avl griser tillatt mange russiske familier overleve i en periodisk raid og ran inntrengerne. Og på slutten av krigen forble en vane sykepleier griser for mat sammen med andre kjæledyr.  
Яндекс.Метрика