Hvorfor kan jeg ikke gå til kirkegården gravid?Hvorfor kan jeg ikke gå til kirkegården gravid? Hvor farlig kan være en enkel besøk til de døde? Hva er nervøs med utenomjordisk stillhet? Noen svar moderne samfunn er ikke klar ennå.
Kvinner i stillingen må stole på magefølelsen og stole på velprøvde fakta i historien om sine forfedre. Når livet står på spill barnet vekst fordommer kjenner ingen grenser. Besøker kirkegårder - bare en brøkdel av hva det ikke skal være gravid.
Kan jeg gå til kirkegården gravid?
Graven er slutten av livet, og gravid - tidlig. To motsatte poler som sjelden møtes. Mens, som noen er født, andre dør ... Et spørsmål: "Hvorfor kan ikke jeg gå til kirkegården gravid? ".
Du kan omformulere annerledes: «Kan en kvinne som er forberedt på å gi nytt liv til mennesket, for å besøke steder hvor deres liv var andre mennesker? ". Svaret er svært tvetydig, fordi hver nasjon har sin egen mening om det. Men hvis du går tilbake til Russland, er det ikke veldig mye ønsker å se gravid på kirkegården ...
Grunner som taler mot tilstedeværelsen av kvinner i kirkegården "interessant stilling":
Alvorlig stressfaktor. Cemetery neppe tilskrives sted hvor bor positive følelser. Selv den mest positive holdningen blant gravsteiner gradvis endre alarm. Spesielt dystre tanker tiltrekke barnas gravsteiner ... gravid frivillig eller ufrivillig begynne å lure på: "Vil jeg være i stand til å føde et levende barn? Hva om han ville dø i tidlig alder? Hvordan overlever jeg sorgen? ".
Jo mer nervøs vordende mor, jo mer det påvirker utviklingen av babyen. Besøker kirkegårder bør tilskrives uønskede hendelser i livet til den gravide kvinnen. Spesielt tabu - begravelsen til en kjær. Hvis kjølvannet er fortsatt mulig å takle følelser, er det begravelse alltid ledsaget av tårer og andre former for alvorlig sorg.
Utsettelsen av utenfor informasjon om aura av et barn. Hvem vet hva som er nervøs med en masse begravelse av mennesker? I studiet av menneskelig energi til de endringer som følger av kirkegården hver inngang. Nær graver mye negativitet, sorg, fortvilelse og sterke bilder. Gravid tvunget til å jobbe for to. Noen innvirkning på kvinnen umiddelbart påvirker det ufødte barnet.
Ikke overraskende, kan endringen i energifeltet til en mor forårsake problemer i baby. Plutselig fra å besøke kirkegårder rastløs nyfødte vil oppføre seg? Foreløpig er dette forholdet verken bekrefte eller benekte ingen kan. Så bør poberehtysya og ikke inngå i ukjent territorium.
Økt risiko gravid. Folk dør med vilje. Og hvis noen debatt om gravid raise hendene opp, og deretter besøke kirkegården er klart relatert til risikostyring. Ja, snakker ingen om grave graver og sannsynligheten for å pådra den avdøde.
Men spiret gress, og den vanlige gjerdet, og en krans på korset kan skjule alvorlig fare. Det er tilrådelig å bruke en antiseptisk hånd før fra å komme inn på kirkegården. Deretter kan du bekymre deg mindre fordi Utilsiktet kontakt med forurenset overflate wickets gravid er i fare.
Avklaring av relasjoner med andre. Noen mennesker elsker å gi råd, å presse for sin sak, og ødelegge stemningen av andre. Gravid per definisjon må forbli positiv i enhver situasjon, så mange bruker dette faktum.
Skadelige rådgivere må forklare hvorfor plutselig følte behov for å komme til kirkegården i denne tilstanden. Selv tausheten ikke alltid stoppe grinebiter. Eventuelle utbygginger forbli dårlig følelse inni på grunn av falske indikasjoner på fremtidig atferd av moren.
Stasjonen for å gå til kirkegården gravid
Christian Church mener at alt i naturen er gitt ovenfor. Følelsen av frykt for de døde, er i live hvis de gjør sin virksomhet på bakken? Ærbødighet for forfedre (som inkluderer besøker gravene) har bare godkjent av samfunnet. Du kan ikke fordømme gravid fordi hun var omgitt av hans velsignelse lenge avdøde mennesker.
Bare den vordende mor har rett til å bestemme om de vil følge henne til kirkegården. Hovedkriteriet skal være den faktiske trivsel og helse. Sladder av andre bør overlates til sin samvittighet. Østlige land hederlig eskortert til sine hjem i den "andre verden" stille opplever døden av en person. Det bør gå glipp av døde? De ikke hjelpe. Og de som holdt seg, må livet gå videre.  
Hvorfor kan jeg ikke gå i kirken under menstruasjon?Spørsmålet om hvorfor ikke gå i kirken under menstruasjon, selv i vår tid skaper mye uenighet. Hvis den katolske kirken besluttet å utstede klart, bortsett prikk "i" i denne saken, den ortodokse kirke er ennå ikke kommet til enighet.
Du kan ikke si at i forhold til denne saken oppsto mange teologiske tvister. Dette emnet er en av de få i den ortodokse religion, som ikke er pålagt noen conciliar dekreter. Temaet rett og slett ikke sett og ikke gi henne nok oppmerksomhet.
Hyllest til tradisjon eller nødvendighet?
Det bør være umiddelbart bemerket at til dags dato er det ingen restriksjoner på hva en kvinne besøkte tempelet i løpet av de kritiske dagene. Imidlertid har ortodokse teologer ikke endret sin mening om saken. Kanoner, forskrifter og doktriner forbli uendret og ferie soblyudaemыmy hele perioden av eksistensen av religiøse trender.
Det er en hundre år gammel tradisjon i kirken når brødet og vinen brukt som et ublodig offer. Bør det legges vekt på ordet "ublodig" fordi Kristi blod er representert som en feil. Blodsutgytelse betyr bare én ting - skjending av et hellig sted, som da må være innvie. Fordi kvinner er forbudt å komme til kirken på grunn av risiko for mulig eksponering for blod i templet. Dette faktum er vel kjent. Selv når folk vondt i kirken og begynte å blø, er det nødvendig å gå utover kirken og å helbrede såret.
For tiden er det mange kvinner i personlig pleie produkter som tillater deg å eliminere flyten av blod. Det er derfor hver kvinne har rett til å besøke kirken til enhver passende tidspunkt.
Den moderne synspunkt
Det er en divisjon stilling til hvorfor du ikke kan gå i kirken under menstruasjon:
Noen geistlige deler den oppfatning at kvinner har rett til å fortsette å leve livet til Kirken, til tross for de kritiske dagene (bekjennelse, nattverd, etc.).
Andre representanter for den ortodokse religion respektert posisjon at bare kvinner får lov til å be, men alle de ovennevnte handlinger er forbudt.
Det bør bemerkes at både tilhengere og motstandere av kvinner som besøker tempelet kan ikke overbevis argumentere deres synspunkt. Argumentene er, men i de fleste tilfeller er de kontroversielle og motstridende.
Hvorfor kan jeg ikke gå i kirken med månen, motstandere av forbudet
Prester som har tillatelse besøker kirker understreke at naturlige fysiologiske prosesser ikke kan anses som ulovlig per definisjon. Spørsmålet er: hvordan da besøkte tempelet av kvinner i antikken, da det var ingen personlig pleie? Men representanter for denne teorien sitere noen fakta i bevis:
I Det nye testamente er historien ifølge som en kvinne som lider blødninger i 12 år, ble helbredet ved å berøre Kristi kappe. Det bør bemerkes at Kristus ikke kastet ut eller straffet henne og sa at hennes tro hjalp helbrede.
Det er to områder av ortodoksien, gresk og slavisk. Hellas tilhører bare å hellig Antimins, hvor tjenesten utføres og liturgi. Det er grunnen til at selv i Hellas noensinne hadde et spørsmål om skjending av tempelet.
Kan jeg gå i kirken under menstruasjon, tilhengere av forbud
Representanter for den andre parten som forbyr kvinner å lede menigheten livet under utbruddet av menstruasjon, basert på det faktum at under menstruasjon hos kvinner går døde egg som aldri har blitt befruktet. Men det er uklart at holdninger kan ha fysiologiske karakteristikker av menighetslivet.
I motsetning til historien om ystselyvshuyusya kvinne talsmenn radikale synspunkter indikerer at en kvinne fra sin månedlige rørte plagget av Kristus, men ikke kroppen hans. Men hvis du studerer i detalj historien, blir det klart at hun rett og slett ikke har tid til å ta på kroppen, bare ga for slitasje.
Et annet argument stammer fra skikken med Det gamle testamente. I løpet av de kritiske dagene ble forbudt å besøke teltet og være i nærheten av de fleste mennesker. Men grunnen for disse restriksjonene er enkel: dette er ikke gjort av hensyn til bevaring kanoner og tradisjoner, men på grunn av de banale helse standarder.
I konklusjonen, vi oppmerksom på at vi ikke kan trygt hevde at retten bare den ene eller den andre siden. Men nå er det trygt å si at en kvinne har rett til å besøke templet når som helst, og ingen kan forby henne til.
Det er mange problemer som oppsto for lenge siden, men er fortsatt kontroversielt i dag. Kan jeg komme til templet av månen, kan gi kniver og kan sove føtter til døren? Svarene på disse spørsmålene kan bare person som er gitt dem og på jakt etter svar.  
Hvorfor kan jeg ikke sove foran speilet?Intuitivt mange folk forstår hvorfor du ikke kan sove foran speilet. Denne gåtefulle og mystiske element i interiøret legger til livet ikke bare praktisk, men også et snev av mystikk. Østlige læren Feng Shui går tilbake til ideen om slaviske forfedre av kraften bak speilet, som må vurderes når du oppretter en situasjon i landsbyer. Så det er bedre poberehtysya og sette et speil i et mer passende sted der vises ikke seng med sovende mann på den.
Hvorfor kan jeg ikke sove foran speilet
Enkle bønder kunne ikke alltid råd til å ha et stort speil, som koster mye penger på den tiden. Men det var i huset, som ligger i en spesiell hjørne vekk fra ovnen-benken. Adelsmenn som eier store herskapshus kunne henge speil rundt huset. Men i stedet nøye vokter kongens kammer eller kamre av boyars dekorere speil, vurderer dem overflødig møbel på steder.
Så fordommer ble utsatt for alt fra fremstående personer og slutter "vanlige dødelige". Og hvis vi forby at kan ikke bli kuttet mann, kan noen bryte og deretter tenkt på speilene pleide å være den eneste. Spåmenn og healere enstemmig insisterte på betydningen av folks tegn, ser i drømmer bare delvis.
De fleste av anbefalingene var å skape et komfortabelt og avslappende miljø for å slappe av, for å være sikker på at folk kunne våkne opp full av energi. Selv reflekterende overflate vann kan skade sover, for ikke å si en alvorlig emne som et speil! Ute av stand til å avdekke innholdet i søvn, mange mennesker forsøkte å beskytte seg alle mulige måter, selv om det er behov for å følge overtro.
Tabu speil på myriade av grunner og forutsetninger:
Flytte sjel. Synske si at under søvn sjelen kan forlate ytre og reise ikke bare i verdensrommet, men også i tid. Når den plasseres foran en sovende mann speil øker risikoen for "stramme" av sjelen Gjennom Looking Glass. Endre tidligere planlagte valutakurser. Derav hyppige tilfeller av sinnssykdom, rastløs stat, uforklarlige følelser av angst, mangel på konsentrasjon om det vesentlige.
Eksistensen av parallelle verdener. Forutsatt at parallelle verdener eksisterer, ville det mest logiske måten å reise mellom dem være et speil. Og la porten ikke så lett å åpne, men tross alt, hvis du ønsker å lukke dem vil også være vanskelig.
Og hvis en person under søvn ubevisst åpne døren til en annen verden og glemme "låsekode", kan hans forhold til den andre verden vare nesten en levetid. Vel, hvis ufarlig etablert kontakt med den vennlige skapninger ... Men kan skje slik at "i enden av korridoren" vil være representanter for fiendtlig fremmed verden.
Observasjoner av speilet. Selv med lukket gate mellom verdener ikke kan utelukkes konvensjonell overvåking. Liksom ikke veldig hyggelig å føle seg stadig under "panseret". Det er vanskelig å slappe helt av når boret fra utsiden utsikt og vurdere hver dash kroppen. Ubevisst person føler observasjon og begynner å stamme av dette faktum, blir irritabel og litt aggressiv uten åpenbar grunn.
Samle ulike grenstaver. I henhold til en teori, er hvert speil i stand til å samle alle de følelsene som reflekteres på overflaten. Under søvn, er det utgang akkumulert i løpet av dagen bekymringer. Opplevelsen i drømmer bidra til å finne de nødvendige løsninger for å kvitte seg med situasjonen og problemer.
Men det reflekterte speilflaten kan absorbere denne frykten, noe som gir topp mer spenning akkumulert før. Eller vurdere behovet for å henge et speil svart klut (40 dager) hvis huset mann døde. Ellers kan sjelen få i speilet og deretter forstyrre hans nærvær som bor i huset.
Like det eller ikke - sjekk vanskelig. Men vi vet mange tilfeller hvor antikke speil sorg brakt inn i huset, trekke ulykke, en etter en. Dette kan tilskrives det faktum at før eller senere eventuell lagret energi som kreves exit og gjøre det lettere hele tiden til å slappe av mannen. Det er når han sover.
Skjerm og vekst. Enhver hendelse eller gjenstand i et hus som ligger foran speilet, vil bli vist. Som et resultat, hvis et speil er plassert foran sengen, paret vil alltid føle fremmede i sin egen seng. Ja, formelt de er reflektert i speilet. Men ubevisst begynner å være sikret ved at utenforstående i seng - er dette normalt.
Dette avslappede holdning til sin egen svik og fremveksten av "rart". Men utover det reflekterte et mørkt hjørne pålagt søvn kan bringe indre uro og angst, og følelsen avgrunnen for å mislykkes. Kaster en drøm ut av sengen bare gi negative i livet, innføre rettigheter i en ond sirkel av problemer.
Den plutselige skrekk. Den vanligste og modig mann før eller senere kan komme i en situasjon der hjertet er fem. " Etter en marerittaktig drøm bort mange ord av bønn, selv forsikring om at "det er bare en drøm." Men når du er på toppen av følelser øyne blitt åpnet, og overgangen til virkelighet ledsaget av vage skygger og silhuetter kontrast, er svært vanskelig å holde rolig kaldblodig. Forstå at dette er bare hans egen refleksjon i speilet, er det fortsatt vanskelig å roe rask hjerterytme og frykt inne.
Hopping i tid. Noen ganger momentan dårlig humør er transformert inn i fremtiden. Mange kjenner følelsen av "hvor Ms vu" når en hendelse inntreffer synes smertelig kjent scenario i sin utvikling. Kanskje det bare speil vennligst gi litt innsikt i det siste, i fremtiden.
Man holder mens du sover sekunder eller minutter og hele timer. Skulle så risikere sin helse og trivsel i en tid når kroppen er i en hjelpeløs og bevisstløs?
Varsel speil
Å sove, få styrke, bør du lytte til anbefalingene om bruk av speil forfedre:
Melde deg ut av speilet på soverommet. Tillot lukket eller dressing speil inne i skapet. Seng på ingen måte skal vises i en flat blanke overflaten. Dette gjelder særlig ønske om å plassere et speil i taket.
Alltid holde glasset rent. Skitne flekker, flekker og diverse skilsmisse i stand til å forvrenge refleksjon som kan påvirke en persons liv langvarig eksponering.
Kaster sprukket eller knust speil. Vanligvis delt oppstår ved tidspunktet for alvorlig emosjonelt stress. Hvis speilet er inspirert av det negative, ute av stand til å tåle hans makt, er det best å nyte dette faktum og kaste den i søpla uten anger. Ellers akkumulert kan returnere til menneskelige øyeblikk av svakhet.
Du kan ikke sette et speil foran hverandre. Mirror korridor gjentatte ganger forsterker alle evner på refleksjon og absorpsjon av energi. En walking onde ånder i en eller annen måte speil i speilet kan skade noen som våger å gå inn korridoren opprettet.
Du kan ikke henge et speil på motsatt side av inngangsdøren. Når det flaks at hun ser? Reflektert? Bestemme at dette huset er bra, kan det snu og se etter en annen tilflukt. Enda verre, hvis det vil stramme Through the Looking Glass. Så det er bedre å finne denne møbel bort i korridoren.
Når moderne mann snakker om fordommer, kan han avvise og forsikre ignorerer "tom spekulasjon." Ja, det er lett å sjekke status på forsknings Bryst faktum at du ikke kan sove i en BH med skuminnlegg eller stive rør.
Men ikke ignorere det faktum at speilet på motsatt side av sengen - ikke den beste løsningen i utformingen av soverommet, selv de offisielle visningene av forskere i dag ingen uttrykte. Kanskje vi bør stole på tanken på hennes forfedre å sove fredelig og trygt.  
Яндекс.Метрика