Hvordan få et banklån?Hei venner! Du bestiller bare en bank lån, men vet ikke hvordan du gjør det du liker det godkjent? Nyttige tips for å gjøre et lån i kontanter for å hjelpe deg med det!
Før du går til banken oppfordrer deg til å lese kreditt tilbud ledende banker og kreditt organisasjoner i byen din til å velge den mest attraktive ett. Anbefaler også å skrive (skrive) dem i rekkefølge fra best til rette for byggesaker i bankene.
Kreditten kan utstedes i enhver stor eller liten bank i landet, Savings Bank, Tinkoff Credit Systems, Alfa Bank, VTB 24, Rayfayzenbanke, åpne bank, den østlige Express Bank og mange andre banker og kredittinstitusjoner.
Og hvorfor du trenger et lån?
Hvorfor folk tar opp lån på? Ordet kreditt kommer inn i språket vårt på latin. Hva betyr "tillit". For mer informasjon om hva kreditten historien om utviklingen av dette området av PR og annen interessant informasjon finner du på Wikipedia på denne adressen.
Kreditt er nødvendig, og selv et must i situasjoner der du trenger penger raskt, for eksempel for å kjøpe fast eiendom (boliglån), biler (billån), trening (opplæring kreditt) mosjon behandling, reparasjon leiligheter, kjøpe hvitevarer og så videre. D. Mens i en situasjon der noen ikke ta, og midlene er nødvendig, folk vende seg til banker og låneinstitusjoner.
Fordeler og ulemper med registreringsavgift på kreditt
Fordeler med Lending

På den positive siden æren inkluderer følgende:
Speed ​​innløse (hvis vi gjør alt riktig);
Pålitelighet og sikkerhet (hvis vi tar kreditt i en stor krukke og lese nøye vilkårene);
Muligheten for senere ta æren, men i mindre prosenter (noen banker stoler på sine "gode" låntakere og gjøre avtaler i fremtiden);
Muligheten til å kjøpe varer i dag, mens i morgen vil det koste mye høyere (inflasjon, valutakurs og øke t F..);
Muligheten til å kjøpe varene, om ønskelig mengde kontanter er ikke tilgjengelig for øyeblikket;
Kjøpe dyre varer ikke så smertefulle streiker på lommeboken samt betalingen er gjort i små avdrag over en periode av tid;
Andre plusser ...
Nå ulemper med kreditt:
Betale for mye for varene, og viktig i noen tilfeller;
Noen banker i låneavtalen kan maskere avgifter for lånet, for eksempel å innføre et gebyr for behandling av kredittkonto, osv osv.;
Etter en stund, kjøpte en ting å miste relevans (bil datamaskin) og betale det resterende beløpet, du har fortsatt;
Muligheten for straffer for sen betaling, så vel som risikoen for tap av eiendom dersom låntakeren blir insolvent.
Nødvendige betingelser for å få kreditt
For å få et banklån, utføre noen nødvendige betingelser:
tilgjengeligheten statsborgerskap (i de fleste tilfeller er det en forutsetning);
låntakers alder bør ikke være mindre enn 18 år (typisk lån utstedt til personer fra 21 år). Personer alder nær pensjonsalder og allerede pensjonert (menn over 60 og kvinner over 55), bankene er tilbakeholdne med å låne, så hold det i tankene;
personen som forbereder lånet bør ha en fast jobb, og verdien av perioden for permanent opphold der, skal ikke være mindre enn 3 (noen ganger seks måneder;
god kreditt historie påvirker også kredittgivning, som bankene er svært alvorlig om sin solvens og integritet av låner;
å ha en familie (ja, er noen banker betaler oppmerksomhet til dette kriteriet). Vanligvis, en familie mann mer ansvarlig tilnærming til hver sak.
Trinnene som trengs for lån
Lånet kan gjøres på to forskjellige måter. Den første av dem - å gå til banken, den andre - å fylle den elektroniske lånesøknad.
Besøk Bank
For å lære hvordan du kan få kreditt fra banken, de vet mye. Men det er noen nyanser som kan påvirke responsen fra banken.
Hva du ikke bør gjøre når du fyller ut lånesøknad:
Glem hjemmedokumenter (pass, TIN, snils, inntekt sertifikat, førerkort, etc.) når de er bindende for lånet. Bankansatte tror kanskje at du - en mann med flere og ustabil som like gjerne kan hoppe over utbetalingstidspunktet.
Til å innrømme feil når du fyller ut dokumenter.
Spør dumme konsulent / smålig problemer (ikke bare at de napudryat hjernen din til å bedre forstå seg selv). Den mest leste kontrakten, hvis du er redd for at glipp av viktige detaljer - bringe banken mer intelligent person -. Venn (kjæresten), sønn (datter), bror (søster), og så videre D.
Banken vil du bli bedt om å fylle ut en kreditt søknad. Det er nødvendig å spesifisere eneste reelle data og informasjon. Eventuelle feil eller fiksjon lett åpnet under sikkerhetskontrollen bank som vurderer din evne til å betale, og sammenligner data levert reell. Juks bank vil trolig resultere i fornektelse av lån.
Fylle ut det elektroniske lånesøknad
Hvorfor gå til hver bank i Internett-alderen? Det er riktig, fordi hver selvrespekt kredittinstitusjonen har en side på internett der du enkelt kan fylle et elektronisk søknadsskjema for en cash lån.
Å gjøre lånesøknad på nettet - Fremgangsmåten er enkel og tydelig for alle. Det må angi dine personlige data og annen informasjon, inntastingsfeltet er merket med en stjerne (eller spec. Skilt). Passer alle data nøye for å eliminere feil. Etter å ha sendt spørreskjemaer vil ringe bankens ansatte for noen dager (1 til 5-7 dager) og bli informert om avgjørelsen av banken eller bli bedt om å gi ytterligere informasjon.
Når banken har gitt grønt lys til lånet, må du komme til kontoret og fylle ut alle nødvendige dokumenter.
I stedet for en epilog ...
Å kjøpe lån virkelig brakt glede, er det nødvendig å finne ut nøyaktig hvor mye du er villig til å "lett" å gi banken i dag, samt oppdatere sine prospekter som betaler fordeler for hele perioden. Hvis horisonten ruver spekteret av oppsigelse, flytte til en annen by, begynne å undervise barn i skole / høyskole eller andre spørsmål knyttet til kostnadene, er det best å ta opp et lån eller ikke i det hele tatt, eller ta et lite beløp for en kort periode.
I dag, mange russere scoret flere studiepoeng per familie (noen av mine venner er i samme bank lån for delvis tilbakebetaling i den andre) og har opplevd det hele "sjarmen" av utlån. For å unngå dette, nøye planlegging av fremtidige kostnader.
Nettstedet nyttige tips ønsker deg god stemning og gode shoppingmuligheter. Og kreditt eller ikke er opp til deg! ..  
Hvorfor ikke suge Mantoux?Ikke alle leger umiddelbart forklare hvorfor ikke suge test. Men i de fleste tilfeller, har de en tendens til å utestenge vannbehandling. Knyttet til behovet for videre undersøkelser av TB klinikker gjennomvåt huden umiddelbart etter Mantoux? Eller gjør legene opererte på andre begreper? - Dette bekymrer mange foreldre, så det lønner seg å forstå den dypere.
Kan Mantoux våt?
Striden i detalj om hvorfor du kan ikke våt pels, du kan holde i lang tid. For det første er det nødvendig å huske om det til å bli kalt poding. Det bør sies med sikkerhet at Mantu gjelder ikke for vaksiner, som når det ikke er betalt relativt lite antall levende (å være undertrykt og svært svekket) eller døde celler patogener av ulike sykdommer med et viktig mål - å kjøre immunitet antistoff . Så Mantoux bør kalles bare diagnostisk injeksjon.
Nå kan du gå til hoved. Du suge vaksine? I de fleste medisinske skolene som absolutt forbudt.
Hvis du husker DTP-vaksine (vaksine som inneholder komponenter kikhoste, difteri og stivkrampe), jeg tenker alltid på den stor stress ikke bare for pasienten, men også for en sunn kropp. Barna går gjennom liknende vaksine vanskeligere enn voksne. Forsøk på å kombinere svømming og vaksinering kan endre aktiviteten oppført ("podet") patogene virus.
Også åpen morgen infiltrasjon av miljøgifter fra forurenset vann. Responsen på slike forsøk kan være uforutsigbar. Av denne grunn, anbefaler vi sterkt at minst den første dagen til å gi opp svømming og ikke våte vaksinasjoner.
Og hva Mantoux? Som nevnt ovenfor, kan det ikke være knyttet til vaksinasjon. Charles Mantoux tuberkulinprøve utviklet, kalt av folket "Knapper" for diagnose. Av seg selv Mantoux ingenting helbreder og kan ikke engang forsikre fra en alvorlig sykdom. Dens viktigste mål - å hjelpe legene gjøre en nøyaktig diagnose og for å påvise tilstedeværelse eller fullstendig fravær av alvorlig allergisk reaksjon klart i nær kontakt med stoffet "tuberkulin".
Så hvorfor er forbudt våt Mantoux? Hvis svaret på spørsmålet om det er mulig å dele med null, alt er klart, er situasjonen tvetydig. Dette tabu er helt ubegrunnet. Siden intradermal tuberkulinprøve er, for at vannet skal gå inn prøven må oppgi sin trykksprøyte. Selvfølgelig, ingen foreldre i sitt rette sinn ville ikke drive slik. I alle andre tilfeller, kan en allergisk reaksjon på vann forekomme.
For noen grunn, nesten alle praktiserende barneleger og sykepleiere nå forby våt Mantoux test? Svaret er skjult i historien. Nær slutten av sekstitallet, og i noen tilfeller, tidlig på syttitallet i stedet intradermal Mantoux test Skin tester som brukes (for eksempel prøve eller prøve Pirke Koch).
Huden forberedelse løsning dryppet fra oven, og fordi det gjorde fint snitt (riper). Selvfølgelig at denne testen kunne virkelig reagerer veldig sterkt på svømming. I de første 24 timer etter kontakt med vann kunne vaske allergen fra bunnen av, noe som gjør absurde forventninger sannferdig respons.
I medisin er vanskelig er i endring. Bare fortsette å forby all svømme enn å få inn en konservativ måte noen endringer. I flere tiår, ble stereotypier ikke tapt.
Faktisk er det ønskelig å forlate den mekaniske belastning på prøven. Du kan ikke gni det, at glans over noe, stick gips, prosess peroxide løsning eller skisse grønn maling. Bare vaske kan være, men likevel bør forlate fottur i badekaret eller svamp innvirkning på denne huden.
Hvordan kan suge Mantoux?
Du kan forkaste alle disse hensynene til side og bare være tålmodig en stund uten bading. Hvem vet, plutselig vannet kan faktisk trenge subkutis. Hva begrepet er mest "farlig" for Mantoux? Det er nok å tenke på hvor lenge målt gjennom Papuler (Knapper). Vanligvis de sier kommer 48-72 timer for å kontrollere situasjonen. Så tre dager - den beste tiden, når hånden av Mantoux bedre igjen ikke å røre og ikke våt.
Det er forutsatt at selv positiv tuberkulintest gir bare en liten bit av informasjon om sykdommen. For å finne ut hvor utbredt tuberkulose eller når den er lokalisert trenger videre undersøkelse. I noen tilfeller viser det seg en feil den første testen. Så det anbefales å gi opp panikk i å gjøre "skuffende dom" umiddelbart etter å ha studert bare én test.
Яндекс.Метрика