Hva drømmer avdød (avdøde)
 Hver person i livet er det tap. Vår familie og venner bort til en bedre verden, forlater oss bitre tap og ønsker minst en gang å se en annen manns måter. Dette er grunnen til at drømmer der det døde, forårsake en slik angst og uro. Av det gode eller mager for å komme til oss nyheter fra den andre verden?
 Tlumach Dreams ulike land og epoker prøvde å forklare hva de døde drømmen i live? Hva han ønsker å si og hva du skal advare oss?
 Ukrainske Folke drøm
 Ifølge den slaviske tradisjon, de døde som er i drømmene, føler seg bekymret og bare fordi søvn lover ikke godt. Å drømme om den avdøde eller levende igjen gjenoppleve hans begravelse er et hemmelig tegn på skyld sent eller ønsker å si unnskyld til ham.
 Til disse drømmene ikke har torturert, er russiske kommentatorer anbefales å bestille i kirkebønnen for hvile av sjelen til den avdøde.
 Tolkning Duke Zhou Gong
 En av de mest kjente heltene fra antikken i Kina, i tillegg til offentlige anliggender, hell holdt meg tolkning av drømmer. Drømmetydning, gjort av ham mens han levde og etter hans død vesentlig endret, sier at den avdøde ble sett i drømmen truer framtidige katastrofer og tap av tilstanden.
 Hvis den avdøde som støtter drømmeren eller hans levende slektning, er det imidlertid spår velferd og rask rikdom.
 Eldgammel drøm russiske folk
 En annen samling av tolkninger av drømmer tilskrives Folk visdom sier at avdøde, sett under søvn, markerer en rask endring av vær, regn og sterk kjøling.
 Tolkning terapeut D.Loffa
 Vår moderne med deg, drømmetyder fra en liten amerikansk by, prøver å vurdere drømmer i form av psykologi. Ifølge ham, døde kort tid er i drømmer, ingen trussel mot liv. Det er bare vår hukommelse hjelper nyttig bla trøbbel igjen, veving hennes folk og arrangementer av svunne dager.
 En annen situasjon oppstår dersom avdøde har en sentral plass i drømmen. Denne drømmen kan ikke kalles bra - situasjonen, ifølge tolken, vil snart komme ut av kontroll. Kanskje er du redd for konflikt, eller spørre deg selv - er det verdt å investere i en ny bedrift økonomi? Hvis den avdøde personen hadde en levende, noe snakket eller lo - sette alle avtaler og ta tid ut sent fordi i dette tilfellet lover å svikt i næringslivet eller personlige liv.
 Tolkning reisende
 Terenty Smirnov, som opptrer under pseudonym Traveler for tolkningen av drømmer klarer å hjelpe meditasjon og yoga. De fleste av hans drømmer er ulike forklaringer på uvanlig og original tilnærming.
 Prøver å forklare betydningen av disse drømmene reisende enig med tolkningen av værforandringer som kommer søvn med de døde. Men straks varslet at ekstremt dårlig hvis du har en drøm eller noe å gi de døde. Slike handlinger spår katastrofe, sykdom, og i særdeleshet de negative effektene av dødsfallet til en kjær. Ikke rart de sier at avdøde kan plukke opp eller snakke levende.
 Drømmetydning Vanga
 Kjente bulgarske provydytsya heller ikke betalt oppmerksomhet denne mystiske tema. Ifølge hennes avdøde venn eller slektning som kommer til deg mens du sover, varsler deg om forestående problemer eller katastrofe. Alt som er sagt døde i drømmen din, er hellig mening. Faktisk, i henhold til de fleste esoteriske, døde oppdaget alle universets hemmeligheter. Prøv å huske ordene til den avdøde, og etter å ha våknet opp, prøve å analysere hva som ble sagt. Hvem vet, kanskje i ord utenomjordiske besøkende du finne svaret på et vanskelig spørsmål som plager deg i det siste.
 En annen vanlig grunn til at våre avdøde slektninger besøke oss i drømmer - prøver å minne meg selv, oppdatere minne kjære til hjertet av mennesker. Å se en drøm avdøde slektning prøve fondly huske alt det gode og godt at det var i deg, for å takke ham for alt og mentalt be om tilgivelse for bilder. I de fleste tilfeller vil dette være nok til urovekkende drømmer ikke lenger obskure natts søvn.  
Hva øyenbryn klør
 Du øyenbryn klør? Dette betyr ikke nødvendigvis at du ikke har vasket nesten for pent siste vyschypuvaly øyenbrynene! Det viser seg at det er mange nasjonale tegn som lar det faktum at du har kløende øyenbryn, for å dømme nåtid og fremtid.
 Hva kløende venstre øyenbryn?
 Dessverre, hva du har igjen øyenbryn klør - ikke det beste tegnet. Folk varsler si at i dette øyeblikk noen skriker til deg, snakker om deg dårlig. Men ikke rush å bekymre deg: folk ryktene spesifiserer ikke nøyaktig hvem det kunne være! Kanskje barna dine bare klage bestemor at du forlot dem igjen uten søt
 Det er imidlertid en annen tolkning: Hvis du har kløende venstre øyenbryn, så snart vil du bli møte med løgner, en hykler. Ikke rush å ty til paranoia - det trenger ikke å være en mann av dine omgivelser! Svindler eller en sigøyner også kan vel dermed hykler. Men vi må være på vakt!
 Hva klør høyre øyenbryn?
 Og her prognosene er mye mer optimistisk. Ifølge mange tror, ​​klør seg retten øyenbryn til det faktum at noen rosende deg. Eller vil du snart møte med en venn, hyggelig og en kjær. Romantisk date ingen løfter (men ikke utelukke en slik mulighet), men den ene oftest nødvendig selv mer enn favoritten!
 Hva annet kan klø øyenbrynene?
 Det er også en populær oppfatning at øyenbrynene kløe til profitt. Dette kan være alt: en økning i lønn, å vinne i lotto, får arv kontrakt eller selv god skatten funnet
 Men hvis du ikke er veldig kløende øyenbryn og under det, vil været være litt annerledes. Men ikke engang ærlig fattige mennesker ikke å bekymre deg for det, kan vi bare glede oss. Fordi folks tro love dem en merkbar forbedring i trivsel i nær fremtid! Men de som er rike og så bør være skeptisk. Folk varsler tror at under pannen av en velstående mann kløe til betydelige økonomiske tap. Tenk på hvor de kan komme til deg? Og ta affære!
 Hvordan det troverdig tegn?
 Det er fornuftig å tro nasjonale tegn og tro? Alle bestemmer for seg selv at spørsmålet selv. Vi ønsker å advare deg om en ting bare. Hvis du ofte svært kløende på et bestemt sted, er det et tegn på at skiltet vil markere flere ganger, og at du bør definitivt se en lege! Det er slik en moderne tegn: hvis en mann plaget av konstant kløe på et bestemt sted er det faktum at det er nødvendig å begynne behandling, eller senere kan være for sent  
Hva kløende bryster
 Det er mange meninger om hva som forårsaker en kvinnes bryster kan klø, både vitenskapelig og ikke-vitenskapelig, samt uvitenskapelig. Med uvitenskapelige meninger, det vil si med folks tegn, vil vi begynne.
 Folk tegn: hva klør brystet
 Som alltid er det konsensus blant nasjonale tegn ikke, og kløe i brystet tolke en rekke måter. Noen sa at brystet (høyre, venstre, begge samtidig) kløe av dårlig vær. Vel trolig være den "walking barometer" - og se på værmeldingen er ikke riktig!
 Men det er en annen idé: hvis kløende bryster, så noen du sterkt trist. I slike tegn berører spesielt folks spesifikasjon. Hva kløende venstre bryst? For deg trist brunette hot (sannsynligvis varmt blod, som i romanene). Sami gjett hva klør høyre bryst? Det er riktig - for deg trist søt blond. Synd at bare i henhold til disse skiltene, kan du aldri forstå hva du trist sjarmerende rødhåret fyr eller en kjekk brun
 En mer vitenskapelig forklaring kløe i brystet
 Hvis du er lang for den kjekke prinsen av syne ble funnet, og fortsatt vanskelig brystene klør, er det på tide å tenke på hva annet kan være forårsaket av denne ubehagelige fenomenet.
 For eksempel kan kløe være et symptom på allergi begynner. Se nøye på huden som klør hvis du oppdager tegn målrette arr der, kan du være sikker på - det er en allergi! Men selv om det er ingenting du kan se, er dette ikke negere muligheten for allergi. Husk, ikke du nylig anskaffet nye verktøy for kroppen BH eller bluser og dekorasjoner er i direkte kontakt med nakken. Særlig fare er billige klær lav kvalitet og smykker laget av billige annenrangs materialer.
 Også kløe i brystet kan være ganske enkel og banal forklaring: kanskje det er på tide å ta en dusj, særlig hvis det skjer om sommeren? For forurenset hud svært raskt, særlig i varmen, og kløe av dårlig ingen deodoranter vil ikke spare deg.
 Også kløe kan være et symptom på en ved å ta noen medikamenter eller biologiske midler. Husk: Ikke du nylig begynt å få nye midler for seg selv? I så fall bør du ta kontakt med legen din at du har sendt til ham, kan kløe være en ufarlig bivirkning som snart vil passere, og et tegn på at dette verktøyet ikke passer deg. Men skjer det så som klør seg selv bærer ingen fare, men blir så smertefullt at medisinen har til å kansellere
 Og til slutt, ikke veldig bra, men det er sannsynlig alternativ: kløe kan være et symptom på alvorlige sykdommer! Og gitt at vi snakker om en så viktig sted for kvinner som bryst, kan sykdommen være både dermatologiske og gynekologiske.
 En annen mulig årsak kløe i brystet - ikke en sykdom, men også, ingen tvil, veldig uvanlig for kroppens tilstand. Dette svangerskapet. Selvfølgelig, kløe i brystet, er det ikke et tegn på graviditet, og kan også ha mange ulike årsaker, men hvis han startet, kombinert med forsinket menstruasjon, er det på tide å gjøre en graviditetstest, men bedre - noen å utelukke sannsynligheten for feil.  
Verdien av ChristineChristina - et navn som kommer fra det greske Christina, og verdien av den tilhørende oversettelse fra spansk - ". Christian, viet til Kristus"
Dyre diminutiv form av navnet, Christine, Hrystyna, Chrissy, Kristen, Christine, Tina.
Nøkkelfunksjoner heter Christina:
zodiac sign - Jomfruen;
skyts planet - Saturn;
stein totem - rav, jaspis;
farge - blå, oransje, brun;
plante-totem - pepper (hot), Heather;
dyr totem - hane, hund;
dag - tirsdag.

Barndom Christina
Eieren av dette navnet voksende nøyaktige og økonomisk jente. Alltid prøver å hjelpe min mor med husarbeidet, liker å opprettholde renslighet og orden på rommet sitt. Far hører ikke sjelen i hans datter forsøker å skjemme bort oppmerksomhet og gaver. I fremtiden kan det føre ehoyistychnosti jenter i voksenlivet.
Utdanning Christine gitt med stor letthet. I skoletimer, er eieren av navnet klar til å gå for ytterligere opplæring til veiledere. Hun prøver å utføre og gjøre alt fordi hun så liker ros og beundring for hennes flid.
Fra en tidlig alder jente med det navnet for stolt, ikke alltid godt påvirke sine relasjoner med andre barn. Hun også utviklet følelse av sårbarhet, på grunn av dette er det konflikter med jevnaldrende. Selv om det er mulig og tilfeller hvor Christina vokser svært lukket, engstelig, med en haug av ulike systemer. Dette er hva som skjer når foreldre betaler lite oppmerksomhet til sin datter.
Som en ung jente som heter Christina, er hun klar til å stå i timevis foran et speil, bare for å ta over gården alle gutter og overgå sin skjønnhet alle jentene. Det liker modnychat og tilegne seg nye antrekk og tilbehør.
Christine Helse
I Christina har ofte problemer med luftveiene. Det blir ofte forfulgt SARS, influensa og lungebetennelse. Veldig forsiktig du må være en jente med samme navn til ryggen hennes, som hennes alder kan utvikle osteoporose. Derfor klasser aktiv idrett, utendørs trening og fritid Christine aldri bli overflødig.
Familie Christine
Christina er veldig praktisk fordi dens viktigste mål - et vellykket ekteskap, der du kan føle deg "som en stein veggen" til å bli en husmor og vie all sin tid til å skape komfort. Jenta med det navnet mener at å tjene penger - skjebnen til menn. Det er i dette scenariet Affairs Christine finner lykke og vil fullt gi deg selv og elsket barn.
Hvis man ikke klarer å komme seg ut, er navnet på representanten klar til å gjøre en stor innsats i høye posisjoner i samfunnet. Av spesiell interesse for ham føre mote yrke for å hjelpe deg til å gå inn i verden av høy samfunnet, bohem, for eksempel en plastisk kirurg eller art director. Hun er sulten på suksess og vil forsvare sine interesser, hvorfor skulle det ikke stå. Men i teamet kvinne som heter Christine prøver å etablere gode relasjoner til alle, uten unntak. Men hvis det blir kritisk, aldri gå glipp av det ved øret. Denne oppførselen består av det faktum at en kvinne med samme navn er alltid veldig tøff, lys, flammende temperament.
Ekteskap til Christine kan være tidlig, men det betyr ikke at det vil bli lykkelig. Lidelsen er mest vanlig i familien på grunn av ønske om en kvinne ved det navnet for å få alt på en gang.
Med menn i Christine må alltid være lyse. Det kan også føre til sjalusi spesielt en mann til å føle at hun virkelig trengte å føle seg elsket og ikke ønsker å miste. Men til tross for dette, til en kvinne med samme navn alle klare jevne ut ujevnheter i familien og selv gjøre innrømmelser til sin mann hvis hun feil. Hva kan sies om svigermor, med hvem relasjoner i Christina består stort sett ikke veldig glatt.
Christina aldri ingen vil diskutere intime detaljer. Alt dette hun holder i seg selv og aldri slipper ut. Allerede før avsløre, må hun være trygg på at han kan stole umåtelig.
Et godt ekteskap er en kvinne som heter Christine er Sergei, Elias, Arseny, Arthur, Peter, Vladimir, Boris, Leo, Michael.  
Яндекс.Метрика