Hvordan ta vare på en kattungeSatt kattunge - er et alvorlig skritt som må informeres. Men du bør være sikker på at utseendet av bygningen i denne lille myke klumper i stor grad endre livet ditt, gjør det mer intense og lyse, og lære deg å være ansvarlig og omsorgsfull. Hvis du er ny liv brakte henne første hjem, er det mulig at du kan bli forvirret og ikke vet hva de skal gjøre med det neste. Selvfølgelig du har forberedt på forhånd lotochok, skål for mat, en seng matte og kjøpte en liten grå mus. Men dette er ikke nok, så du trenger for å utforske mulige problemer og løsningsteknikker i forhold til kattungen.
Alder kattunge
Det er viktig å huske på at når du velger en kattunge til å ta hensyn til hans alder. Du kan ikke ta min mor-katten hennes barn så lenge de ikke slår 1,5 måneder, og fortrinnsvis 2 Dette er den beste alder for avvenning babyen fra morsmelk og tilvenning til tørrfôr eller naturlig mat - det er ditt valg. Også i alderen 1,5 til 2 måneder kattunge begynner å selv tilpasse seg verden rundt oss: ikke dårlig å gå, selv kjører og spille sammen med sin bror og søstre, har mjaue, bow jakt etter andre kattunger eller til og med mor-katt.
Fôring kattunge
Hvis du kjøpte en tre-uke eller måned kattunge, og spesielt hvis barnet ble funnet på gata, forlatt av alle, sulten, og han visste ikke engang brøt øyne, ting er mye mer alvorlig sak. I det andre tilfellet, vil du ikke bare følge nøye med barnet og prøv å ikke avvike fra det i lang tid. Du bokstavelig talt ord må kjempe for livet. Nyfødte kattunger to ukene har hørsel og syn, men har en sterk nok luktesans, noe som gjør dem i stand til å finne og mor-katten drikker melk. Den ideelle situasjonen ville være å finne en annen sykepleier katt som vil mate dem som dessverre er ofte ikke mulig. Da bør du kjøpe en dyrebutikk mix sammensetning ligner kattens melk eller lage det selv på en spesiell oppskrift.
I en alder av tre uker med morsmelken kattunge bør begynne å ta andre matvarer. På denne tiden du har til å bestemme hva det skal mate babyen, tørr mat eller naturlig mat. Mange mennesker gjøre annerledes, men bør ta hensyn til det faktum at, hva ville du ha begynt å mate kattunge - mat eller "mat fra kjøleskapet," du trenger ikke å stadig flytte fra ett til et annet, enn si påmatningsblanding med andre matvarer .
Også, i alle fall ikke la kattunge mat fra bordet. Dette vil ikke bare oppnå det han vil begynne fordøyelsesproblemer, men også produkter i kjæledyret mat vane klyanchyty og verre, klatre på bordet mens du er borte og stjele mat. Ikke en veldig hyggelig prospektet, ikke sant?
Skolegang kattunge til skuffen
Vaner utviklet i barndommen med kattunge være med ham til sin død, så det første levemåned, når barnet begynner å leve et aktivt liv, slem og bæres rundt i rommet, nøye se hans oppførsel og umiddelbart stoppe dårlige vaner.
Ofte problemet er hjemmet å venne kattungen til skuffen. Hvis du oppdager at kjæledyret ikke nabezobraznychal i skuffen, og en veldig mørk og fjernt hjørne, ta forbannelsen, spark og nuzzle. Dette vil ikke nå en forståelse, og at barnet vil begynne å frykte. Nøye samle en sovochok innhold i nærvær av en kattunge ta skuffen. Hvis du oppdager at katten ønsker å gjøre sin sak i et mørkt hjørne, under et skrivebord eller i din favoritt teppe, ta kattungen til skuffen, og når han er ferdig, prise ham velkommen godbit noe deilig.  
Hvordan å oversette teksterKvaliteten på oversettelsen av maskinen oversettelsessystem avhenger av mange faktorer. Selvfølgelig, det viktigste en - er kvaliteten av algoritmen oversettelse. Endringen er ingenting vi kan, det er, er det. Men bortsett fra dette er det mange andre problemer som også påvirker oversettelse.
La oss først se på hvordan maskinoversettelse system oversetter teksten.
Teksten er en samling av ord som er relatert til hverandre i en bestemt rekkefølge. Det ville synes at å oversette teksten er enkel nok til å oversette alle ordene. Men så får vi ingen sammenheng mellom et sett av ord.
Oversettingssystemet bør måle ordstilling. I alle språk er det også sine egne særtrekk: hastighet, forsterker design, ord en figurativ betydning, etc. Derfor bør maskinoversettelsessystemer ta hensyn til alle funksjonene i språk fra hvilke og hvor oversettelsen.
Dette er en svært vanskelig oppgave, og oppdaterte maskinoversettelsessystemer som tar hensyn til alle disse faktorene eksisterer. Derfor, mens det ideelle resultat av automatisk oversettelse er umulig å oppnå. Noen oversettere fungerer bedre, noen verre.
Resultatene av praktiske prøver
Bruken av maskinoversettelsessystemer viste at tekster som består av komplekse setninger, og involvert med deeprychastnыh momentum, slang ord oversatt svært dårlig.
Den viktigste måten å oppnå høyest kvalitet oversettelse - en forenkling av tekst (hvis mulig).
Det er best å bruke enkel setning med et minimum sett av tegnsetting. Rekkefølgen av setningen - Standard: emne, predikat, anneks.
Lange tekster i de fleste tilfeller overføres verre enn kort. Det bør være mulig å bryte opp store tekst (avsnitt). Spesielt fordi de fleste online oversettere begrense tekst som kan overføres på en gang.
Ikke glem å sjekke inn før overføring til grammatikk og tegnsetting feil. Dette er et viktig krav, som imidlertid sjelden håndhevet. Teksten i feilen kan ikke overføres riktig.
For å forbedre kvaliteten på oversettelsen bør bruke flere overføringssystemer. Resultatet av deres arbeid vil være annerledes - du trenger å forene sammen.
Beste tips for å forbedre oversettelseskvaliteten:
Bruke enkle setninger som mulig.
Sjekk før overføring til feil.
Sjekk nøyaktigheten av justeringsmerkene perpynanyya.
Se etter tegn til slutt tilførsel (punkt, utropstegn eller tegn).
Korrekt velge tema oversettelse (hvis tilgjengelig).
Satt inn i avsnitt heller enn korte setninger.
Sette inn flere systemer online oversettelses resultat integrere.
Hvis du har behov for kontinuerlig tekst oversettelse, installere programmet oversetter. Oversetter, realyzovannnыy som programmet gir mulighet for en bedre oversettelse enn å bruke online oversettere.
Han gir en rekke fordeler:
Det er ingen grense for størrelsen på teksten.
Støtte for et stort antall emner oversettelse.
Støtte for flere retninger av oversettelse.
Evne til å koble flere ordbøker.
Dialog med brukeren i prosessen med oversettelse, stavekontroll.
Enkelt og intuitivt grensesnitt, en tekst editor.
Integrasjon med andre applikasjoner tolk, kontorapplikasjoner, nettleser, ICQ, Skype.
Tilleggsverktøy: virtuelt tastatur, ordbok, transkripsjon, perekodirovschik, uttale og så videre.
Og ikke glem at maskinoversettelsessystemer i alle fall ikke kan gi 100% resultat. Kontroller alltid og nødvendige omregningsdifferanser resultere mann.  
Hvordan velge hodetelefonerHvordan velge hodetelefoner. For å forstå hodetelefonene til å velge, må du svare på spørsmålet hvorfor vi trenger hodetelefoner? Of course, for å lytte til musikken. Det er veldig bra at denne prosessen vil bli ledsaget av hotellet. Kanskje den viktigste kriterium som påvirker lyttekomfort blir ingen støy fra utsiden. Ingen måte du ikke trenger å høre buboninnya bass, fløyte, og andre lyder som ikke er relatert til deg proslushyvaemomu fil. Men ikke alle hodetelefoner oppfyller disse kravene. De fleste som eier mobile enheter, må kjøpe dem separate hodetelefoner. Dette skjer fordi du lytter til musikk i hodetelefoner er inkludert i salgspakken, ikke en glede. Hva trenger du for å velge en god "øret"? Hvordan velge hodetelefoner?
Den viktigste regelen som vil hjelpe deg å spare nervene - ikke foretrekker billige hodetelefoner. Lagre i stor grad påvirke lydkvaliteten. Sparer penger på hodetelefonene, du mister så mye. Det er lite sannsynlig at du ikke vil ønske å høre en fin, klar lyd og susing eller fløyte. I så fall, hvis du kjøper hodetelefoner høye kostnader, kostnaden vil ikke være forgjeves. Ved avkjøringen får du god lyd og mangel på fremmede lyder.
Konstruksjon
Avhengig av typen av bygge øretelefoner er delt inn i flere typer. De er elektrostatisk, dynamisk og forsterkende.
I dynamiske hodetelefoner bruker elektro prinsippet om signaloverføring. Spolen av tråd som er i feltet av en permanent magnet festet til membranen. Under påvirkning av vekselstrømspole bærer bevegelse som nøyaktig etterligne form av et elektrisk signal. Selv vurderer alle svakhetene ved denne metoden for signalkonvertering, bruk av nye materialer og nye oppfinnelser jevner dem, forbedre kvaliteten på reprodusert lyd.
Armatur hodetelefoner på grunnlag av ganske lik dynamisk. Den viktigste komponenten i armatur hodetelefoner er den såkalte U-formet plate som er laget av et ferromagnetisk legering. Virkningen av magnetfeltet på armaturen er festet til membranen, forårsaker dets svingninger som fullt ut tilfredsstiller det mottatte signal. Svingninger membran og oppfattes som lyd. Dette designet unngår forvrengning når du spiller, så denne typen hodetelefoner er svært populære blant musikere. Lyden av disse hodetelefonene er svært avhengig av den direkte bestemmelse øretelefon i øret og den anatomiske strukturen av øret. Også ulempe er den høye kostnaden av denne variasjon.
Elektrostatiske hodetelefoner for å lage en lyd ved hjelp av en membran som ligger mellom to elektroner. På membranen er laget konstant forsyningsspenningen til elektrodene og signalet fra audiosystemet, under hvilke, utrolig svingninger membran nøyaktig de form av et elektrisk signal. Disse hodetelefonene er ofte brukt sammen med lydutstyr Hi-Fi og Hi-End klassen. Dette skyldes det faktum at deres pris er svært høy.
Hodetelefonkabelen bør være ensidig eller bilateral tilkobling. I det tilfelle at to-veis forbindelse, passer ledningen separat til hver øreplugg hvis vi har ensidig koblingsledning er egnet bare en øretelefon. Den andre høringen enhet som er koblet via ledning håndtaket er skjult. Som er bra for den personen som bruker dem.

Hovedkomponenten av forbindelseskabelen er kobber, som virker som en leder. Tilkoblingskabel består av en seriekobling av individuelle granulat. Hver perle har i seg riktig krystallgitterstrukturen. Imidlertid overganger mellom granuler oksydert og forstyrre strukturen. Disse overganger og en barriere som degraderer signal, hindrer elektrisk strøm. Hodetelefoner bruker av høy klasse OFC dirigent. Og fordi det ikke er brudd på strukturen mellom kornene, som virker positivt for kvalitet.
Lengde hodetelefoner kabel er 1-3 meter, men noen arter kan nå 7 meter. Øretelefoner for iPod-er med kabellengde på 50 inches, men ofte sammen med hodetelefoner som følger med forlengelseskabel, som kabellengden kan være utilstrekkelig til praktisk plassere spilleren i en lomme. Kabel hodetelefoner for bærbart utstyr skal være den gjennomsnittlige lengden på 1-1,2 meter, men for hjemmebruk denne lengden kan ikke være nok.
Frekvens
Når du velger hodetelefoner nøye inspisere boksen. Det bør spesifiseres frekvens, noe som påvirker kvaliteten på lyden som kommer ut av hodetelefonene. I det tilfelle at frekvensområdet er smal, vil utgangen vi får metallisk skygge lyd ved svært høye eller svært lave frekvenser, og karakteristisk susing. Men produsenter, for å lokke kunden, ofte indikerer et bredere spekter enn det faktisk er. Dette er fordi de kriterier for å måle frekvensområdet hver produsent er forskjellige. Utenfor bånd lyder vil være noe annerledes, bortsett fra det faktum at det vil være litt roligere. Fordi folk er så ofte overrasket ved å sammenligne billige og dyre hodetelefoner med de samme frekvensbånd. I denne forbindelse, er det nødvendig å huske at du ikke bør ta hensyn til denne parameteren.
Det er slikt som en tidsplan eller frekvensrespons frekvensrespons, som alltid må være lineær, uten lyd forvrengning. Derfor, uten linearitet respons, er karakteristiske frekvensområder unødvendig informasjon. Frekvens amplitude gjennom emballasjen er ikke definert. Du må lytte gjennom hodetelefoner uttrykks sammensetning, så ved å teste enheten.
Membran hodetelefoner er også en av faktorene som påvirker lydkvaliteten. De større diameter membran hodetelefoner, jo bedre disse hodetelefonene vil spille de "lavere klasser". Derfor, hvis du verdsetter kvaliteten på lyden, husk at membranen ikke bør være mindre enn 30 mm.
Motstand
Emballasjen indikerer andre viktige parametere. Impedansen er et mål for minimumsmotstand i forhold til AC. Dette valget er tatt hensyn til i forhold til enheten, som vil være tilkoblede hodetelefoner. Bærbare spillere passer hodetelefoner som motstand er 16-40 ohm. Men vær oppmerksom på at hvis motstanden er under minimumsnivået, hører brukeren ikke bare musikk, men også hviske som oppstår når du bytter faner spiller, og andre lyder.
Hvis store monitor hodetelefon med en impedans på 250 ohm, kobler spilleren, vil vi ikke høre lyden, og hvisking. Du trenger også å vite at for hodetelefoner, som motstanden er 150 ohm, må du bruke forsterkeren. Hodetelefoner er konstruert for lydkort og benyttet uten forsterkeren må ha motstands varyruyuscheesya i området fra 120 til 150 ohm. Hodetelefoner som tilhører den høyeste klassen, med 300 ohm motstand. Dette reduserer den totale forvrengning, men krever at det signal som kommer fra forsterkeren, spenningen var høy.
Følsomhet
Denne innstillingen påvirker volumet i hodetelefonene, for visse verdier fører til signalisere dem. Hodetelefoner med høyere følsomhet vil jobbe disse hodetelefonene høyere, noe som er på samme nivå av motstand. Hodetelefon sensitivitet, bestemmes av trykket som produseres av dem ved å mate dem med et elektrisk signal 1 MW effekt.
Lydtrykk måles i dB (desibel). Respons terskel for menneskelig hørsel - null desibel. Smerteterskelen er 140 dB. I denne forbindelse bør følsomheten for hode- være minst 100 dB. Individuell oppmerksomhet magnetiske kjerner hodetelefoner. Om lavt strømforbruk magnet kan si liten diameter kjerne. I tilfelle at du ikke passer hodetelefoner med store membraner, så bør du melde deg på hodetelefoner med nyodymovыmy kjerne, som har høye nivåer av magnetisk energi.
Hodetelefonene er designet for elektrisk effekt, som spenner 1-3500 MW. Det viser volumet som headphones gjengir lyden. Det viktigste å innse at volumet avhenger ikke bare av kraften, men motstanden og følsomhet.
Tilkoblingstype
NaushnykySposobы Trådløse hodetelefoner er også forskjellig. For den forbindelse er trådløse og med ledning hodesett. Hva bedre å velge? Selvfølgelig, hodetelefoner trådløst ganske attraktiv løsning som er egnet for folk som beveger seg eller dans mens du lytter til musikk. Imidlertid er det antatt at kvaliteten på lydoverføring i disse hodetelefonene er svært forskjellig til det verre, fra kablede hodetelefoner fra samme klasse. Men ikke avfeie disse hodetelefonene. Moderne teknologi gjør for å unngå alvorlige skjevheter i de trådløse hodetelefoner.
Trådløs hodetelefon kan være 1-27 kanaler. Flere kanaler skaper forutsetninger for enkelt valg av driftsfrekvensen. Dette skyldes det faktum at hvis en kanal oppstår forstyrrelser, kan du gå til neste. Den høyere driftsfrekvens for senderen, vil den bedre signalet går gjennom vegger og andre hindringer. Hvis dine planer er å bruke hodetelefoner utenfor rommet eller utenfor boligen, er å velge hodetelefoner med en driftsfrekvens på senderen på minst 800 MHz.
Utvalget av disse hodetelefonene varierer og kan være opp til 100 m. I tilfelle du trenger hodetelefoner som fungerer i rommet, du har nok rekkevidde på flere meter. For å flytte rundt i leiligheten nok til området 10-30 m var. Hodetelefoner med en rekkevidde på opp til 100m er egnet for bruk utenfor boligen.
I det infrarøde signalet og radyoystochnyka er modeller som bruker trådløs teknologi Bluetooth, slik at de kan koble til flere enheter med innebygd adapter Bluetooth, støtter profil A2TP.
Det er ingen hemmelighet at trådløse "ører" litt tyngre tråd sine "venner". Dette skyldes det faktum at deres arbeid som trengs batterier eller batterier som er utladet og ofte. Derfor, for ikke å kjøpe noen hodetelefoner for Hi-Fi og Hi-End systemene bør umiddelbart velge den kablede hodetelefoner.
Uten unntak, trådløs, og noen modeller har kablet hodetelefoner lyd kontroll. Dette er nyttig når personen er borte fra kilden.
Akustisk design
Åpen naushnykyV avhengig av akustisk design hodetelefonene kommer i flere former: lukket, åpen og semi-åpent. Hodetelefoner av lukket type tillater ikke inntrengning av eksterne høres bra ut når du lytter til musikk i offentlig transport. I lukket enhet, baug, hvis noen, trykket på øret mer enn andre typer av hodetelefonene. Dette skyldes det faktum at dersom koppen passer dårlig, fors lavfrekvente lyder verre. Når du velger hodetelefoner med braketter, sette dem i 5-10 minutter. Du vil føle når du er under press.
Lukkede hodetelefoner naushnykyOtkrыtыe innrømme muligheten for inntrengning av eksterne lyder. I denne forbindelse, er auditiv person ikke er atskilt fra omverdenen, noe som gjør lyden mer naturlig. Men offentlig transport er vanskelig å lytte til musikk, bruker hodetelefoner. Semi-åpne hodetelefoner la lyder utenfor, men gir anstendig lydisolasjon.
Comfort
Det finnes flere design typer hodetelefoner:
- Falsk
- Overhead
- Setter
- Monitor
Hodetelefoner som er plassert direkte inn i ørene, er delt inn i to typer: in-ear og øre. Innstikk er små i størrelse, er det lett å bruke med bærbare enheter. Inkluderer et komplett sett av de fleste spillere. Ulempen er at de er veldig dårlig holdt i ørene. Dette skyldes det faktum at folk har svært ulike former ører. Også disse hodetelefonene har lav lydisolasjon, dårlig gjengi lavfrekvente lyder.
Øretelefonene holder mye bedre. Dette oppnås gjennom en liten diameter. De er også dypt inn i øregangen. Vanligvis blir disse hodetelefonene såkalt øreputer i silikon som er godt fast ørepluggen i øret, og bidrar til å forbedre lydisolasjon som forbedrer kvaliteten på musikken.
Hodetelefoner med hode bruker parentes occipital presset til ørene og har en mye større diameter membran gunstig effekt på lydkvaliteten. Noen ganger er vertikal monteringsbrakett, som kombinerer to kopper data "ører". På grunn av denne vekten hodetelefoner jevnt fordelt over overflaten av hodet.
De beste anerkjente monitor hodetelefoner, som brukes for å overvåke lydopptak studioer. Imidlertid bør det bemerkes at det er monitor hodetelefoner for hjemmebrukere. Dette mangfoldet er en stor hodebånd, som dekker de fleste øre øreputer og store membran jevnt gjengi hele frekvensområdet.
I monitor hodetelefoner av ulike modeller er forskjellig. Noen har en kabel som er veldig lik til telefonrøret, eller avtagbar kabel. Vridd kabel brukes til å koble ikke dingler føtter. Avtagbar kabel gir erstatning ved skade. Dette er viktig, gitt pris monitor hodetelefoner. Det er mye enklere å kjøpe en ny kabel enn high-end hodetelefoner kaste fra den minste skade.
Vekt hodetelefonene er svært viktig, fordi de alltid hadde på seg på hodet. Setter inn veie fra 5 til 30 oz., The overhead 40-100, og overvåke 150-300 gram.
Bytte
Brukt to typer overføring av lydsignaler - analog og digital. Digital overføring gir at det kodede signal blir overført i form av enere og nuller. Denne typen overføring brukes i trådløse hodetelefoner, men de fleste hodetelefoner bruker analog overføring type. Det innebærer at verdien av signalet er direkte proporsjonal med signalstyrken. Digitale hodetelefoner gir en høy kvalitet, uten forstyrrelse, effekten av forsvinningen av lyd i bevegelse og støy, men denne type hode har en meget høy pris.
Utganger
I trådløse hodetelefoner er baseenheten, som huser sender elektronikk for signalbehandling og line-out, som er signalet overlapping. Dette gjør, uten å fjerne hodetelefonene, koble dem til forsterker med høyttalere.
Innganger
Baseenheten er installert i et trådløst headset har også en digital koaksial inngang, noe som utelukker tilstedeværelse av forstyrrelser og støy. Med den kan du overføre stereolyd samt i flerkanals modus. Også fordi den kan overføre flerkanals lyd ved hjelp av en enkel kabel RCA - kontakt.
I dette innlegget kan Matis og digital optisk inngang. Det gjør det mulig å overføre digitale signaler i flere modi. Den viktigste forskjell fra den koaksiale inngangs - bruk lys for å sende signalet og bruke fibre i stedet for elektrisk kabel. Dette sikrer beskyttelse signal selv i sterk elektromagnetiske forstyrrelser.
Kontakter
Det finnes flere typer kontakter for hodetelefoner til enheten. Dette er minijack 3,5, minijack 2,5, 5-pin, jack 6.3. Reiret er av to typer - for 6,3 og 3,5 lydsystemer for iPods.
Størrelsen på høyttaleren skal samsvare med diameter på inngangen til lydsystemet. Ofte hodetelefonene jekke minijack 3,5 er en komponent adapter jack 6.3. I sin tur, er hodetelefonkontakt 6.3 medfølgende adapter for 3,5. Nesten alle elektro hodetelefoner bruker kontakt 5-pin.
Det finnes flere versjoner av kontakten minijack. Dette er en direkte plug and L-formet. I dette tilfelle, ved bruk av bærbart utstyr passende L-formet kontakt. Dette skyldes det faktum at det tett til kroppen og påvirker ikke dens størrelse. For stasjonært utstyr er egnet og riktig hodetelefonutgangen.
Konklusjon
Artsmangfold hodetelefoner gjør valget ganske komplisert oppgave. Når du velger hodetelefoner, må du bestemme hvilke formål, og under hvilke forhold du skal bruke dem. Det er også viktig å vurdere alle alternativene som har blitt nevnt i denne artikkelen. En rekke hodetelefoner tillater alle å plukke den riktige "ører". Denne artikkelen er rettet mot å hjelpe for den gjennomsnittlige brukeren i valg av hodetelefoner. Vi håper at den informasjonen vi har gitt var nyttig for deg, og du kan velge hodetelefoner som fullt ut tilfredsstiller dine krav og forventninger.  
Яндекс.Метрика