Hvordan du rengjør hunden ører?
 Små innendørs hunder holdt noen hjemme, holde dem på gaten. Men selv i slike tilfeller får ørene kjæledyr skitt, muligens utseendet på flått kom inn fra gaten, slik som skosåler. Selvfølgelig, når hunden er jevnlig på gaten, er risikoen for å komme inn i øremidd, stiger ulike infeksjoner kraftig. Videre, selv i helt friske dyr i ørene i alle fall akkumulert skitt, fett, ekkel dannet gråaktig patcher. Det er nødvendig å inspisere og rense ørene å være klar over den generelle tilstanden til et kjæledyr. Det er fargen på ørene, kan deres utseende si mye om helsen til hundene. For eksempel, røde ører, utseendet på mørke flekker indikerer betennelse, forkjølelse, allergisk reaksjon på mat. Det er viktig å regelmessig kontrollere hundens ører, lage ca 2 ganger i uken grundig gjennomgang. Selvfølgelig, må du rengjøre og pene ører, ikke bare fjerne urenheter fra utsiden av øret, men får opphopning av plakk inne trenge direkte inn i ørekanalen. Selvfølgelig, du må handle svært nøye, ved hjelp av egnede verktøy og granske hygiene. Husk anbefalinger for å vite nøyaktig hvordan du rengjør hunden ører riktig. 
 Hvordan oppføre seg på at hunden er bekymret når du rengjør ørene?
 Prøv å lage for din firbente venn gunstige forhold, ellers vil du være svært vanskelig å undersøke øret, og når du rengjør du gjør en feil, føre til at hunden smerte. Selvfølgelig, mange vet at hunden tålmodig nok vant til å adlyde og utføre hjemmelaget. De oppfører seg under ubehagelige prosedyrer mye bedre enn katter. Men hun tok hunden kan trekke hodet kraftig, plutselig avvike side, hvis det er å føle ubehag. Dette utgjør en trussel for helsen til kjæledyr ører som lett skadet. Husk noen hemmeligheter til prosessen med å rense ørene holdt perfekt.
 Disiplin. Hunden trolig brukt til å gå i gaten. Hvis du vanligvis viser det på promenaden i bånd, snipp, har hun etablert visse assosiasjoner med disse tilbehør. Forklar kjæledyr som du må gå for å se det i ørene. Sett kragen, feste kobbelet, deretter dra på hånd hansker og håndtere saken. Håndvask bedre ikke, fordi i løpet av denne tiden hunden har vendt seg bort. Hunden må forstå at i halsbånd og line kreves det en spesiell disiplin. Han sannsynligvis vil oppføre seg bra under inspeksjonen, renhold ører.
 Positive assosiasjoner. Det er viktig å gjøre hunden din forstå: etter ikke veldig behagelig prosedyre kommer gledelig begivenhet. La kjæledyret ditt venter på ritt, forfriskninger etter rengjøring ørene. Ikke glem å ta hver gang hunden. For eksempel, la oss favoritt liten godbit, eller dyret viser verftet.
 Uten sterkt press. Noen ganger dyreeiere foretrekker å fullstendig løse hunden i en helt stillestående posisjon. Slik at de ønsker å gi maksimal sikkerhet for å hindre mulige skader under inngrepet. Faktisk er det ikke nødvendig å tilveiebringe dyret overtrykk helt ute av bevegelsesfrihet. Så du bare skremme hunden. Rally rundt tre hund og holde ham fra alle kanter er ikke nødvendig. Heller du forsiktig holde med én hånd på hundens hode eller krage, eller spørre om denne mannen.
 Alle deres. Inviter til å rense ørene til folk som ikke er medlemmer av din familie er sjelden i hjemmet ditt, ikke gjør det. La den nåværende prosedyre bare folk kjenner til kjæledyret ditt.
 Forsiktig. Vær veldig forsiktig når du ser hunden ører, rense dem. Du må handle nøye, men forsiktig. Ikke forsøk å fjerne øregangen, ikke inn for dypt bomullspinner. Bevegelse skal være glatt, veldig sakte. Unngå brå bevegelser, fordi øret er lett skadet.
 Delikatesse. Heve stemmen til hunden, klandre henne hvis hun viser bekymring hindrer deg inspisere og rense ørene, ikke. Spenning dyr av kurset. Du trenger for å overbevise hunden at ingenting ille skjer.
 Merk: Du må være forsiktig, men sikkert. Hvis du er bekymret, usikre, vil frykten bli sendt til dyret. Når eierne er redde for sine egne for å rense hunden ører, de hadde bedre gjelde til veterinæren. Spesialisten vil gjøre alt selv.
 Verktøy. Bla hunden ører
Hvordan du rengjør hunden ører?
 Først må du forberede alle nødvendige inspeksjon og rengjøring av ører stedene. Ting må være på hånden som de går av så ubehagelig. Hunden blir distrahert, mister den rette stemningen.
 1.  Du trenger en krage, leiekontrakten og kan sy. Dette vil gi kjæledyret forstår at vi må oppføre seg bra.
   Sterke pinner, bomull pads. Bruk bare holdbare, lange nok pinner. Sjekk dem før bruk, slik at de ikke blir brutt på verst tenkelige tidspunkt.
   En liten, men lyse lommelykt. Det er bedre å velge en lampe med en liten diameter, som ligner en pinne. Det er mest praktisk å inspisere denne lampen ører. De kan lett dekke øret, beveger den langs den ytre overflate av skallet.
   Et lite speil. Og kan trenge et speil for å se bedre øregangen. Hos hunder har en veldig kompleks form, så kronglete passasje dårlig synlig.
   Salve for rengjøring ører, en spesiell gel, grønn te eller urte infusjon, "sjøvann" eller salt vann med anstrøk av calendula. Du kan rense ørene og rent vann, men må det først koke og deretter kjølig. Grønn te er gode ører mykgjør, lindrer irritasjon. Infusjon marshmallow, kamille, ringblomst også myke opp huden, mens den har anti-inflammatorisk effekt som "sjøvann". For sin forberedelse bør oppløse en skje med bakepulver, salt i et glass vann. Hold ingen flere klumper.
   Verktøy for å forenkle saksbehandlingen. Når hunden er ganske lunefull, er å bruke en spesiell salve å rense ørene. Siden det er mye enklere å betjene. Du investerer i øret salve, og deretter tar det når hun får gå på ørene. Denne metoden er spesielt viktig for små innendørs hunder som normalt ikke liker slike prosedyrer begynner å handle opp.
   Godbiter, gave. Oppmuntre kjæledyr trenger hver gang du inspisere, rense ørene. Deretter prosedyren vil føre positive følelser hunder, hunde han begynner å vente på de neste rengjørings ører.
   Når alt du trenger er allerede forberedt, kan du takle jobben. Oppmerksom på ørene grundig rengjort når de er ganske skitne. Hvis det er bare en liten plakett på utsiden av øret, kan du bare fjerne det, passerer ikke rent.
   Ren øre hund
   Først kontrollere at alt som kreves for inspeksjon og rengjøring av ører gjenstander på plass. Følg denne sekvensen.
  1.  Forberede hunden din for inspeksjon. Leke med kjæledyret ditt. Du kan "presentere" det med en bomullspinne, kjøre. La hunden berører ukjente objekter, undersøke dem og sørge for at de er harmløse. Selvfølgelig vil disse pinnene ikke trenger å bruke.
    Sette en hund krage, leiekontrakten. Det er følelsesmessig justere å disiplinere dyret.
    Vask hendene eller bruke medisinske hansker. Hold hunden din er ikke redd deg hansker. Hvis ukjente ting bry henne, bare vaske hendene bedre.
    Ta en lommelykt, ren tørr bomull pads og kjepper. Komme gjennomgang ører.
    Først, ta hensyn til øret. Deretter forsiktig utforske øregangen. Han kroket, så du kan trenge et speil.
    Hvis skitt er ikke for mye, nok til å tørke øret forberedt løsning. Følg hygiene.
    Når øret er veldig skitten, må du rengjøre øret. Deretter forsiktig rense øregangen. Bedre bruk salve eller suge bomullspinner i grønn te, urtete. Bevegelse skal være glatt, forsiktig. Send dem ut fra innsiden passasje å bare fjerne skitt, ikke kondensere svovelsyre kork.
    Etter å ha ryddet øregangen fra tung forurensning må igjen fjerne plakk fra øret. Så lenge du tok ut svovel belegg av passasjen, vask, også, var litt skitten.
    Etter endt rengjøring hunden ører, til øre ønskelig behandle spesiell beroligende komposisjon, urte infusjon.
    Må behandle hunden etter inngrepet. Mest pet behandle sin favoritt godbit. Du kan gå en tur, og når helt tørke ut øret.  
Hvordan du rengjør en mynt hjemme
 Folk som er glad i å samle sjeldne og gamle mynter nesten alltid møtt med behovet for rensing av oksider, rust og skitt. Jo lenger en person er glad i numismatikk, spesielt siden han har erfaring i metoder for rengjøring og kosmetisk restaurering. I løpet av årene de velger for seg selv den mest behagelige og effektive i sine visningsalternativer.
 Men hva med de som nylig har sluttet seg til denne klassen som har svært liten erfaring og de som aldri har prøvd å gjøre det selv? Alt er flott, som de sier, begynner liten. Gjennom prøving og feiling kommer kunnskap og ferdigheter.
 Rengjøring mynter hjemme
 La oss starte med den dyreste - gull. Rengjøre dem med spor av oksydasjon eller rust ikke må, fordi dette metall er motstandsdyktig mot dem. Det eneste er viljen til å kjempe - gammel skitt. Slik sletter du trenger ikke super kompliserte oppskrifter og alt du trenger - en såpe løsning (vann fra springen og noen vaskemiddel). De fleste vil bruke en såpe som må gni en tynn sjetonger i en bolle med vann (for raskere oppløsning). Da denne løsningen ble plassert mynter. Legg merke til at de mindre myntene vidmokaye i en slik "bad", jo bedre. Etter en viss periode bør få mynter og prøve å tørke med en myk klut. Hvis spor av smuss svært lite, fjernes de alle er av samme materiale. Og hvis ikke - du skal suge mynten igjen, og deretter prøve å tørke forsiktig. Utøve makt når ottyranyy ikke være for å unngå riper på overflaten.
 Forresten, kan du rengjøre kobber mynt på samme måte. For å gjøre dette, tar alle det samme volumet av vann i en liter og såpe (omtrent en åttendedel av baren). Bare rydde det tar litt mer tid kan bli forsinket selv for ti dager, men effekten er verdt det. Den eneste forskjellen er at av og til en beholder med mynter du ønsker å sette på bålet og varme opp dette såpevann (ikke koke). Så alt av samme ulla av polsk. Dersom forurensning ved slutten av uttrykket ikke er fjernet, vil det være mulig å ta i bruk natron. Men merk at, mest sannsynlig, patina etter en slik rengjøring tungt berørt, og det er nødt til å trekke seg helt.
 Mynter med spor av mugg renset i en oppløsning av sitronsyre. Hold mynt det er mulig for en kort periode, mindre enn et minutt, ellers vil det være mørkt og poburiye. Ønsker ikke å ta risiko med sitronsyre? Og for å hjelpe deg vaselin olje. Plasser smør med mynter på brann og kok opp. "Cook" dem et par minutter og skyll under rennende vann, tørk og suge i ammoniakk til selv de minste partikler av olje har blitt fjernet, og deretter tørke mynten nesten skinne.
 Hvordan du rengjør en mynt rust? Du må ta Trilon B (reagens treg handling). Time "soaking" avhenger av graden av oksidering og rust lag, enn det er, jo lengre tid vil det trenger å ligge i reagensen. Med moderne rensemetoder kan deles som følger: rengjøring med Coca-Cola. Det høres litt rart ut, men likevel, det effektivt.
 Sølvmynter rengjøres pasta, tilberedt med soda, salmiakk og vanlig tannkrem. Viskositet det skal være gjennomsnittet, så ikke overdriv med ammoniakk. Det er vanskelig vymishayte, bryte alle klumper og sette på en mynt, deretter gni forsiktig med en myk klut. Bruk en tannbørste bedre å ikke riper vises ikke. Deretter vaskes mynt og tørket.  
Яндекс.Метрика