Hvordan å hevne en venn
 Ikke alltid folk som følger oss i livet, er en modell av menneskelig lojalitet og integritet. Hver har sine egne ulemper: noen dum noen er lat, noen elsker hard rock. Vi er alle forskjellige. Med andre ord - individualitet er ikke alltid tilstrekkelig vurdert andre. Likevel, folk - å være selskapelig. Bukke under for instinkter, folk bevisst gruppert i visse grupper av deres interesser. Vi finner alminnelighet av synspunkter og preferanser, deltar vi i livet til hverandre, innlevelse, gi støtte og gjøre opp et selskap for å hvile.
 Disse forholdene kalles vennskap. For noen er det mindre følelsesmessig viktig til noen andre eller venn - som et medlem av familien. Og dette i stor grad er avhengig av å bygge vennskapelige forbindelser. Vennskap emosjonell distanse (såkalt vennskap) skjer på grunnlag av felles interesser, jobb, hobbyer og andre nabolag. Relasjoner er bygget rundt forener øyeblikk. Og hvis han plutselig forsvinner (flytte, release), slik et vennskap over tid ofte kommer ned til "nei".
 Mye mer viktig del i livet til mannen er følelsesmessig, åndelig vennskap. Disse relasjonene dannet av felles ideologi, polert gjennom årene, opplevd noen problemer. Disse forholdene vanligvis høyt og snek gjennom sin levetid. Et slikt vennskap er en ekte bastion av menneskelig moral. Denne støtte, omsorg og pålitelighet. For hver enkelt av oss en slik vennskap - en spesiell verdi tap som banker langt fra den vanlige måten å leve på.
 Hvorfor forrådt venn
 Noen ganger årsakene er ikke klart svik. Etter å ha sett den ene siden av konflikten, kan vi neppe objektivt bedømme handlingene til en annen person. De virkelige årsakene ligge dypt, men bare på overflaten av konsekvensene umiddelbar impuls, eller lang sozrevavsheho konflikt.
 Venner forråde hverandre mer og at vi sammen ofte for store krav. Vi gi gave til venner kvaliteter som noen ganger ikke har noe med virkeligheten å gjøre. Så tenker på alternativer som hevn for svik av en venn, prøver å nøkternt vurdere situasjonen og forstå hennes motiver.
 Kvinnelig vennskap er forskjellig fra menn som kjærester snakker mye nærmere. De ikke bare dele nyheter og opplevelser. Kvinner har et behov for en slik dialog, fordi de forstår logikken og følelser et menneske kan gjøre. Hvis det er konflikter - de har en tendens til å forårsake nevneverdig psykologisk slag.
 Betrayal - som en handling verdig fordømmelse og kritikk. For å rettferdiggjøre denne handlingen, må du ha enorm makt overtalelse og evnen til å objektivt analysere situasjonen. Ingen av oss ønsker å håndtere det. Men hva om temaet svik berørt og dine vennlige forbindelser?
 Vi må ta hevn for forræderi
 Sannsynligvis bedre å ta hensyn til å finne årsakene til konflikten, refleksjon ødelegge din sjel - som hevn på en tidligere kjæreste.
 Etter å ha analysert situasjonen, eller du kan si farvel for alltid til dette vennskapet, eller forstå hverandre og finne veien til forsoning. Opplevd hevn vil gjøre mer skade enn godt. Denne negative energien. Og hvis du bukke under for sine effekter, må vi være forberedt på konsekvensene. Hvordan reagerer du hevn - er ukjent. Lite rart årsaken ugagn snarere enn forråde du virkelig angrer person. Noen alvorlige handlinger kan føre til ansvar - både sosial og kriminell.
 Så tenk tusen ganger før vedtatt å hevne. Kanskje bedre å tilgi gjerningsmannen på hjertet og ønsker ham vel. Gi slipp på situasjonen, åpner du din sjel til det nye området, hyggelig og positiv.  
Hvor raskt sovner
 Værer telles, komfortabel madrass, du er avslappet og rolig, men balltre time spinn i påvente av søt glemsel. Insomnia begynner å irritere viktige ting venter i morgen (eller i dag), et bilde av fremtiden hode å ha en nervøs dag. Hvis du ikke føler deg som en mann igjen - tanker om hvordan å sovne raskt, slår inn besettelser.
 Søvn - en tredjedel av livet. Tilbringe en time eller mer for å få ham til å dykke - bare utilgivelig i moderne livsbetingelser. Stress og usunn livsstil fått mange til å ty til narkotika. Det blir verre etter hvert som antallet og kvaliteten natts søvn ikke bare påvirker helsen i en bestemt periode, men også på generell helse.
 Årsaker til søvnløshet
 Søvnløshet - et alvorlig problem. Med ansiktet nesten alt: mangel på søvn, manglende evne til å sove godt, problemer med å sovne. Hvorfor er det?
 - Dårlige forhold som i løpet av dagen, og like før sengetid.
 - Livsstilsendringer: en tur eller trekk.
 - stressende situasjoner.
 - Sykdommer i enhver person å ha problemer med å puste eller torturert konstant trang toalettet.
 - Angst, depresjon.
 Hvis det oppstår søvnige problemer i stressende situasjoner og flere ganger i året, problemet ofte løses av seg selv. Gjentakelser indikere behov for faglige råd. Prøv å etablere en søvnig modus i følgende hendelser.
 Først unngå alkohol. Ja, det hjelper å sovne, men påvirker den fasen av dyp søvn, slik at folk plutselig våkner opp om natten. Sekund, røyke, spesielt i sengen strengt forbudt. For det tredje, koffein kan ta minst 12 timer før resten.
 Det bør bemerkes at noen konvensjonelle legemidler også påvirke søvnen. Selv noen antivirale legemidler som inngår i denne kategorien. Nyanser bør sjekke med apoteket på apoteket før du kjøper.
 13 + 1 raskeste måten å sovne:
 1. Forbered sengen. Sunn søvn kan gjøre uten komfortable senger og rent sengetøy. Interiør farger og er også berørt. For eksempel, varme farger er mer komfortabel. På den annen side, vi sover med lukkede øyne i mørket.
 2. Ventilasjon. Innestengt rom kompliserer oppgaven raskt sovner. Etter en pause øker sannsynligheten for hodepine om morgenen. Så før du går til sengs anbefales å fylle rommet med frisk luft. Den optimale temperaturen til 18 ° C soverom.
 3. Walk. Å fremskynde ankomsten av hjelpe drømmer kveld øvelse i parken eller på gaten, men ikke langs veien.
Hvor raskt sovner
 4. Ikke spis etter 6 nyttig ikke bare for figuren, men også legge til rette for søvn. Middag bør være 2-3 timer før sengetid, og hvis du fortsatt plaget av uutholdelig sult - drikk et glass melk, yoghurt eller spise en banan.
 5. Sport - tabu. Fitness strammer opp kroppen og etter neppe vil slappe av. Det er feil å tro at tretthet bidrar til å sovne. Noen ganger ja, men tvilsom nytte i fremtiden.
 6. Vann behandlinger. Varm avslappende bad er perfekt som et beroligende middel. Ikke varmt. I vannet helst dryppe litt olje, lavendel, kamille eller barnåler. Et hav salt er bra ikke bare for å sove, men for generelle helse.
 7. Herbal te, melk. Om en time å sende til sengs, drikke en kopp varm urtete med kamille, anis og mynte. Kom og varm melk. Sukker eller honning uønsket.
 8. Down meninger. Ofte går ikke å sove gjennom dagens hendelser eller blar grubler fremtidige planer. Det er nødvendig å fjerne hodet fra alle tanker helt. Det er ikke lett å bli distrahert, prøve å komme opp med sine "mantra". For eksempel: "Jeg går i dvale", "Jeg tenker ikke på det". Det er enda en spesiell besvergelse:
 [Quote] «Jeg lukker øynene, ser jeg helt klart kysten, stopper jeg å høre."  
Pilates hjemme
 Joseph Pilates var forfatter av ideen om sport for folk som er fysisk skrøpelig. Det er flere skoler i Pilates. Fra begynnelsen av arsenal hans inkluderte 38 typer oppgaver, så denne listen økt til 500 popovnyuyuchys elementer av yoga, dans, strømbelastning.
 Denne sporten kalles "Wise kropp" og dens funksjon er ikke uendelig repetisjon av de samme øvelsene og utføre ulike bevegelser, men med maksimal effektivitet og full oppmerksomhet stund.
 Den opprinnelige ideen om mental trening - rehabilitering, men pilates kan være terapeutisk, og makt.
 Pilates - en måte å tilbringe kalorier i hvile, men dens primære formål - for ikke å gå ned i vekt og styrke kroppen. Hver bevegelse er bevissthet, muskler arbeider sammen, husker riktig posisjon blir lagret i løpet av dagen, trykker du smart, rett rygg, løs bevegelser.
 Pilates hjemme kan være det beste valget hvis du er kontraindisert forming eller rytmisk sportsgymnastikk. Du kan øke fleksibiliteten i kroppen, styrke alle muskelgrupper, utvikle utholdenhet og fleksibilitet kommunikasjon, forbedre den generelle helsen ved å velge et treningsprogram basert på individuelle behov. Pilates justerer også holdning, forebygge sykdommer i ryggraden.
 Dette er nyttig Pilates
 1. Enhver som ønsker å forbedre sitt utseende, holdning, og:
 - Idrettsutøvere som ble skadet til å spille golf, tennis;
 - Folk Art, lagertilstand som er avgjørende;
 - Lider av sykdommer i ryggraden på grunn av feil holdning;
 - Ha en back spenning konsistens karakter;
 - Eldre og led alvorlig sykdom, de som foretrekker å holde seg i form;
 - Kvinner før og etter fødselen;
 - Er overvektig, åreknuter, ustabilt blodtrykk;
 - Lider av sykdommer i nervesystemet;
 - Ønsker å forebygge komplikasjoner av noen sykdommer, inkludert osteoporose.
 Vilkår for pilates klasser
 1. Øve pilates hjemme, er det lurt å begynne å tilbringe noen klasser under tilsyn av en instruktør i gymsalen, samt engasjere seg i boken kan være feilaktig tolket teori.
 2. Pust og Pilates konsentrasjoner spille en avgjørende rolle, og om det kan virke som en øvelse viser ikke store problemer, faktisk, med alle trafikkforhold, langt i fra. Du må lære å puste magen, kontrollere kroppsstilling, utføre ekstra stretching, balanse av ustabil fotfeste. Dette er kanskje den minst involverte den største muskelgruppe. Feature øvelser - minimum antall repetisjoner og høy konsentrasjon av reseptorer for trent sone.
 3. Nok 03:57 timers økter per uke som kan kuttes, inkludert helse. 380 kalorier for hver økt - dette er et betydelig strømforbruk for resten.
 4. Også maten er av særlig betydning: det er best å gjøre det til en brøk.
 5. For klasser trenger å hamstre en spesiell sklisikker matte eller matte, og noen inventar og skjell - gymnastikk ball, bøyle, manualer, vanlig stol og gummi støtdempere. Klær for sysselsetting bør velge sittende men ikke stramt. I stedet for sko - noen sokker eller - på bare føtter.
 Øvelser
 Komplekset starter med grunnleggende øvelser rettet mot dannelsen av holdning og muskel trykk, og deretter supplert med mer komplekse, designet for å forbedre fleksibiliteten og stretching, og styrke, lindre overvektig. Her er noen for startere.
 1. I liggende stilling, armene langs kroppen, bena bøyd i knærne. På utpust, bøye midjen mot gulvet, inhalerer tilbake til utgangsposisjonen.
 2. I nøytral posisjon av kroppen: inspirasjons trykk haken til brystet, mens exhaling retur til startposisjon; når exhaling - bøye hodet tilbake som du puster tilbake til utgangsposisjonen.
 3. I nøytral posisjon, du puster - å heve kneet under utløpet utelatt. Det samme for de andre ben.
 Unngå Pilates dersom:
 - Du har nylig spist tett;
 - Du dårlig helse;
 - Du drikker alkohol;
 - Føler smerte på grunn av skade;
 - Etter å ha tatt smertestillende medisiner, fordi de kan skjule smerte alarm;
 - Ikke begynn klasser sykdom uten å konsultere lege.
 Pilates lærer bevisst på kroppen din, støtte harmoni i sinnet og kroppen koordinering, noe som åpner muligheten for å kontrollere sin egen kropp. Bærekraft studier - en garanti for gode resultater og suksess.  
Яндекс.Метрика