Hva kløende palm venstre eller høyre?
 Tynn mystiske verden av ulike fordommer stadig sammenvevd med vår virkelighet. Avhengig av en bestemt handling eller tilstand av kroppen kan være, å ha en viss kunnskap for å vite at støt eller hyggelige øyeblikk av livet ditt forbereder.
 Palms mann har lenge hatt en spesiell hellig betydning. Med vår gamle stamfar hender vant sin mat, behandlet og uttrykt sine følelser og drepe fiender. I dag markeres i forbindelse med at en del av kroppen ta opp brorparten av all slags mystiske historier og overtro.
 Hva kløende venstre håndflate?
 Trekker kontinuerlig indre kløe i sin venstre hånd, i henhold til den gamle esoteriske kunnskap, forutsier hyggelig, men plagsom hendelser. De viktigste funksjonene som er knyttet til denne irritasjonen relatert, selvfølgelig, penger. Hvite magikere hevder at det er en direkte kobling mellom cheshuscheysya venstre håndflate og plutselig berikelse. Hvor kommer du finans, spiller ingen rolle. Det viktigste - å ha en kilde til rikdom er uventet, og dette er enda morsommere.
 Disse lenkene kløende følelse venstre hånd lønn eller andre regelmessige utbetalinger er fundamentalt galt. Bare penger, som du ikke hadde noe håp kan være en guide for varsler.
 For ikke å gå glipp av mer enn du lovet økonomisk gevinst, fast presse kløe flaten til en knyttneve og forsiktig lavere i lommen. Tenk deg hvordan håndflaten klemt stor sum penger, som du så trenger. Forsiktig slapp hånden din og føler de imaginære regninger passe perfekt i lommen. Bare da løfte armen.
 I tillegg til den økonomiske velvære, kunne flaten hans venstre hånd som klør, mener følgende hendelser:
 Skiftende værforhold. Eldre mennesker som betaler oppmerksomhet til folks tegn, hevder at den venstre håndflate klør ofte til regn, og jo sterkere ubehag, jo lengre og mer rikelig blir regn.
 Å omfavne. Har du i kveld planlagt en romantisk date? Itchy palm vil fortelle deg at du og din fan vil like hverandre, og kanskje møtet vil være begynnelsen på noe mer sensuell og spennende.
 Hva kløen høyre håndflate?
 Dette skiltet heller ikke føre til merkbare forskjeller og spredning av ideer - den høyre hånden, selvfølgelig, klør til et møte, si hei til en gammel venn eller en lenge glemt mann dukket opp igjen i livet ditt.
 Glade budskap - en annen hendelse, noe som indikerer kløende høyre håndflate. Hvis du forventer nyheter fra slektninger eller fjerne slektninger eller gå gjennom så spørsmålet ditt er løst i statlige organer, følelsen irriterende kløe kan slappe av og puste - vil føre en hyggelig ting og uten tvil vil bli løst i din favør.
 Det sies at før, når tegn gitt mye mer oppmerksomhet, spesielt prøver å gre høyre håndflate, håper på en god beslutning eller handling etterlengtede dato.
 Hva kløende palmer i begge samtidig?
 Hvis du klør vinner begge sider, ikke bekymre deg. Vær hyggelig begivenhet - det være seg økonomisk støtte, eller en etterlengtet møte har et enda større sannsynlighet for gjennomføring og ifølge synske, vil øke med halvparten.
 Holde i tankene folks fordommer, aldri ignorere skala alternativet når kløende palmer har ingen relasjon til skiltene og forårsaket allergiske hudreaksjoner eller patologisk. I dette tilfellet må du hjelpe ikke åndelighet og hudlege. Men det er, som de sier, er en annen historie, ingenting å gjøre med gode karakterer ikke.  
Verdien av farge psykologi
 Effekten av fargen på det menneskelige sinn har vært kjent i lang tid. Verdien av hver innarbeidet ulike symboler (emblemer, flagg, bannere, uniformer i ulike yrker, logoer anerkjente produsenter, etc.). Vi vet også at svært ofte folk gjøre viktige beslutninger under påvirkning av en viss farge. Med mye fargerelaterte ordtak og folk ordtak og aforismer. Tilfeldig er eller mønster?
 Hvis du tror, ​​kan hver person, objekt, fenomen eller hendelse være forbundet med en bestemt farge, vi har hver vår egen assosiativ system som vi kan huske eller huske hendelser fra hans liv. Menneskelig persepsjon og betydningen av farger i psykologi forklart på forskjellige måter. For eksempel, hvis du tar uke - tenk på hvordan hver farge du forbinder? Det samme kan sies om tall, spesielle datoer og helligdager (husk anledning 8. mars er assosiert med farger som rødt, oransje, grønn og gul). Fra et psykologisk synspunkt, hver farge i ulike mennesker har ulike effekter.
 Når du ser på noen av dem i ulike mennesker kan ha ulike foreninger, humør og følelser. Hvem av oss og hvor ofte tenker hvorfor i politikken ofte ser blå, i reklame - rød? Hvorfor er trafikklysene brukes kun grønn, rød og gul? Hvorfor kan gå til den grønne (fargen på tillit godkjenning) og den røde (fargen på angst og fare for å forby) - kan ikke? Hva betyr uttrykket "meg lilla" eller si "men ikke vokse gress?" Kilde svar på disse spørsmålene ligger i den psykologiske menneskelige oppfatning av farge.
 Hvordan mennesker oppfatter farger (fysiologi av persepsjon)?
 Oppfatningen av farger skaper en relasjon mellom mann og samfunn til mange fenomener og hendelser, imidlertid, og denne holdningen er ofte formet av en bestemt farge. Riktig å si at årsaken, tross alt, er en fysiologisk komponent av en person som deretter blir grunnlaget for oppfatningen av farger og deres dannelse av et visst forhold til hver av dem.
 Til hoved fysiologisk komponent inkluderer liket av mannen - øynene, spesielt deres struktur og funksjonalitet for å formidle nøyaktig informasjon som et bilde eller bilder. Funksjonen til øyet - fargeoppfatning og øyeblikkelig overføring av informasjon om det i hjernen, som begynner den komplekse prosessen med å behandle den informasjon som mottas, noe som resulterer i visse signaler mottatt av det perifere nervesystemet i det menneskelige legeme.
 Ethvert objekt som ser det menneskelige øyet har en viss grad av bølgelengder og brytning, refleksjon og absorpsjon - dette vet vi fra skolen fysikk kurset. Den lengste bølge karakteristisk for "hot" (rød, gul, oransje og fargenyanser, oppfatningen av dem krever mye energi fordi disse fargene er karakterisert som "aktiv-offensiv."
 Eksperimentelt bevist at deres innvirkning på folk han bidrar til å øke hjertefrekvens, pust og hjerteslag. Denne fargen, opphisse hans mentale og emosjonelle tilstand. Fargene spenner å inkludere "kule farger (blå, grønn og nyanser dem) er preget av korte bølgeenergi på deres oppfatning krever mye mindre på samme tid, redusert metabolisme. De er i stand til å berolige den menneskelige psyke, opererer på det avslappende, behagelig og beroligende.
 En viktig rolle i livet til hver enkelt av oss spiller fargekommunikasjon - evnen til å oppfatte farge i henhold til fysiologi, vurderer eksempler fra din egen erfaring. For eksempel går på en viktig sak, som konsulent (rådgiver, advokat, assistent) du ubevisst velge en mann kledd i en rosa dress og en svart dress (grå eller brun) farge.
 Color kommunikasjon er grunnlaget for ordningen av våre hjem, masse, interiør rom, valg av klær og gaver til sine kjære. Bruken i sin praksis alle områder av produksjonen, da selskapet nøye tenke gjennom utformingen av nye produkter og utvikle markedsføringsmateriell for å tiltrekke potensielle kjøpere til det.
 På spørsmål om hva farger og hvordan en person oppfatter, kan psykologer svare. Etter deres syn, fargeverdiene i psykologi og holdninger mannen åpner hemmeligheten bak dannelsen og utviklingen av hans personlighet.
 Violet Psykologi
 Denne fargen er ansett som vanskelig fordi dannet ved en kombinasjon av de to andre - blått og rødt. I middelalderen lilla forbundet med anger senere - graviditet (husk verk av kjente kunstnere, skrev de med gravide kvinner). I dag lilla tilskrives usikre farger, og har en negativ innvirkning på mennesker, deres psykiske og følelsesmessige tilstand.
 Fordelen med denne fargen er vanligvis gitt til folk som er ganske kritisk til deg selv og er gjenstand for rasjonell kontroll over situasjonen. Slike folk vanligvis ikke kan oppfylle seg i livet, de er misfornøyd med forholdene i livet, samfunn, jus, ofte irritert, veldig hemmelighetsfull av natur. Men påvirker denne fargen dem positivt, og øker deres selvtillit.
 Red psykologi
Verdien av farge psykologi
 Det er en aktiv og ivrig, selv aggressive farge, kan føre til angst og rastløshet. Vanligvis forbundet med fare, forbud og aggresjon. Red tiltrekker lett oppmerksomhet, så ofte brukt i reklame-feltet og i utformingen av forskjellige tegn som varsler om fare. Fordi det fører til økt hjertefrekvens, respirasjonsfrekvens og hjertefrekvens, øker blodtrykket, det anbefales ikke lange blikk. Av denne grunn, designere anbefaler forsiktig bruk det i interiøret.
 Egenskaper som er påvirket av rød - en mot, aktivitet, utholdenhet, grusomhet, egoisme, intoleranse, authoritativeness, besluttsomhet, vise frem, begjær, grådighet utholdenhet seksualitet. Det er også søker å være den første transportør og dominere hele.
 Som det kan ses i listen ovenfor er det både positive og negative egenskaper. Kraften i menneskelig eksponering avhenger av formålet som han følger sin personlighet og egenskaper (positive eller negative tegn).
 Folk som foretrekker denne fargen, er klassifisert som viljesterk, modig, aktive og sosiale personligheter. Det er også foretrukket av de som ønsker å se sexy og tiltrekke seg oppmerksomheten til andre. Mest røde Velger eier - "rød" person av natur og karakter. Bare slike folk se perfekt i rødt og i stand til å spise sin energi, og ikke omvendt.
 I seksuelle relasjoner "røde" folk foretrekker å dominere, de elsker rollespill, slik aggresjon iboende elskere rødt.
 Lilla farge psykologi
 I form av psykologi, lilla farger vise engasjement i det hele tatt, uansett hva eller hvem som er gjenstand for denne følelsen - en annen person, et dyr, en artikkel av klær eller noen ting.
 Bærere og støtte lilla palett er subtile natur, de er følsomme, ikke tolerere separasjon og rozstavan av de kjære folk og favoritt ting. Disse menneskene er klassifisert som kreative, de skiller misunnelsesverdig tålmodighet og konstant vilje til å hjelpe dem som trenger det. Sammen med disse positive kvaliteter, de er mottakelige for stress og depresjon, men takle dem på egen hånd, uten hjelp.
 I mange kulturer lilla farge og nyanser forbundet med medytyrovanyem, fargen oppfatning av fremmedgjøring og utenomjordisk liv. Tradisjonelt er det ansett som urivnovazhenosti farge, harmoni, filosofisk holdning til livet, og noen betraktninger stil.
 Innehavere av farge er ikke som de andre, preget av oppfinnsomhet og bemerkelsesverdige mentale evner. Blant dem er ofte funnet den enkelte som streber etter perfeksjon, selv slik at noen finesse. De kan raskt drømme, deres fancy fargerik og uvirkelig, de har ingen plass i "mørke krefter, deres historier som barn.
 I håndteringen av andre folk betaler mye oppmerksomhet til sitt utseende. De fleste naturer være aristokratiske og sofistikerte, de er ute etter disse kvalitetene i andre. De er veldig sentimental og romantisk, utsatt for nostalgi. På grunn av det faktum at lilla og lilla farger er like, og nær, "lilla" folk er også mestere i kreativitet og tvister alltid overta plassen til folk som er talentfull og enestående.
 Grønn psykologi
Verdien av farge psykologi
 Nesten alle folkene i planeten vår grønne toner anses beroligende og avslappende. Grønn - fargen på natur og livsutsikter. Det påvirker positivt menneskekroppen, og gir avslapning og healing.
 Grønn palett av nyanser av grønt kan bety sikkerhet, sjalusi, fruktbarhet, liv, renhet, økologi.
 "Grønne" folk er rasjonelle og harmonisk liv for å behandle svært alvorlig, og setter pris på hvert øyeblikk av det, de elsker alt levende og svært raske og godmodig. Siden de ikke får gode soldater fordi etter sin art, kan de ikke skade et annet levende vesen. Med et rikt indre verden og gode natur, de er på ingen hast med å åpne den til andre, de er forsiktige og har en tendens til å lytte. Men kaller dem hemmelighetsfull og mistenkelig er ikke riktig.
 I et forhold med en seksuell partner, øynene ser rent og naive, de er litt klønete og vanskelig, men med lidenskap, impulsive, mild og tålmodig. Dette er en trofast følgesvenn i ekteskapet.
 Gul farge psykologi
 Gule farger stimulerer til hjernens aktivitet og nervesystemet. Imidlertid er virkningen for lang gul kan gi et negativt resultat - overbelastning og stress, noe som negativt påvirke menneskers helse. Det er fargen for glede, tro, håp, og alt det beste at en mann kan ønske. Det er fargen på sola og det sier alt.
 Denne fargen, spesielt når kombinert med mørke (svarte og mørke nyanser av blått, grønt, rødbrun) ofte brukt i reklame, fordi stimulere den menneskelige hjerne til hva som er skrevet mørke bokstaver på gul bakgrunn.
 Gul er forbundet med intelligens, innsikt og fantasi. Han er personifiseringen av ærlighet, et symbol på ferie moro og glede, men samtidig og sorg, svik, sorg og separasjon. Psykologi undersøker fargen som et symbol på galskap, ikke uten grunn har lenge vært det noe slikt som en "gule huset", mer populært kjent som "mental sykehus".
 "Yellow" folk har en tendens til å avsløre sine talenter og fullt ut realisert i alle områder av aktivitet og liv. De kan sette inn foran mål og gå for det "lett" måte. De er preget av kreativ tenkning og handling ekstravaganse. Disse menneskene er i stand til å fokusere på hovedmålet, men det er iboende og noen distraksjon. Folk som elsker gule toner kan være kritisk til deg selv og andre, gitt at de har ingen tilbøyelighet til lav selvfølelse, kan deres syn på andre kan være svært grusom.
 I et forhold "gule" folk ubetinget justere til partneren din, noe som gjør det en betingelse for deres positive kommunikasjon.
 Svart Psykologi
Verdien av farge psykologi
 Blacks i de fleste land er forbundet med autoritativ, mainstream, autoritære sorg. Denne fargen vekt som er forbundet med krefter og rike mennesker respektabilitet. Det er også antatt farge rart, mystisk og mystisk heks.
 Karakteristikker av svarte toner helt motsatt av hvit, svart er i stand til å absorbere alle farger for alle. Det indikerer mystikk, ugyldig, framsyn og kreativitet, fred og ro. Stand til å inspirere frykt, for å gi styrke og holde intriger.
 "Black" mennesker finner mysterium, ikke innser at de i sin tur tiltrekke seg oppmerksomheten til andre på noen hemmelighet (ofte imaginære) som gir svart kjole. Man har alltid tiltrukket alt uvanlig, merkelig og skremmende skjult. Folk kledd helt i svarte klær, ikke fornøyd med livet (med mindre de er i sorg). Dette er et forsøk på å flykte fra alt og alle for å beskytte seg mot noen innflytelse. "Black" folk finne standard mørk, lukket og utsatt for depresjon.
 Verden av mote elsker denne fargen for sin allsidighet, funksjonalitet, komfort og brukervennlighet av seg. Folk som bærer svarte klær, er i konstant tvil, de er i en tilstand av kamp med verden og med seg selv, det er alltid kreativ, lyse og ekstraordinær personlighet.
 I forhold til seksualpartnere menn i svart "er tilbøyelig til å eksperimentere.
 Orange psykologi
 Den orange farge som gul er forbundet med solen og varme. Denne økningen farge humør, farge, vitalitet, aktivitet, mål for prestasjoner og viktige oppgaver. Derfor oransje toner ofte brukt i reklame-feltet, som gul.
 Verdier oransje er forbundet med glede, varme, tilgivelse, frihet, toleranse, energi. Og også - med spontanitet, overraskelse, talent og glede.
 "Orange" folk liker å jobbe, de er veldig sterk og kjærlig, er i stand til å tilgi. De produserer "solenergi og er i stand til å lade det hele rundt i sitt arsenal er nesten uuttømmelig. Disse menneskene alltid har for høy på seg selv tror kan være arrogant og kle sin energi annet enn sin vilje, fordi ofte føler behov for å dumpe sitt overskudd.
 Personer med natur oransje - det er alltid gode idrettsutøvere. De har en tendens til å lett bli involvert i nyhet og nye utbygginger, men som de raskt "brenne ut" og mister interessen for dem.
 Intimt område - et område der de kan åpne opp til 100%. De pleier ikke puritanisme, de elsker å drømme, raste emosjonelle og anser seg selv overlegne seksualpartnere.
 Den blå fargen i psykologi
 Hvis du ønsker å gjøre noen et godt inntrykk, kjole slitasje blå toner og nyanser, som denne fargen bedre enn andre troverdig og inngir respekt til deg av andre. Bruk den til å understreke egen status i samfunnet, gjør det klart at du er en fan av renhet, retthet og stabilitet.
 Fargen blå beroliger, er det forbundet med kjøling, ro, stillhet. Det er ofte brukt i den hensikt å motivere ansatte til å arbeide og å fokusere på deres harde arbeid. I kontorene, er veggene malt i blå toner, nesten ingen krangel og strid ansatte mer vennlig og fokusert.
 Den blå fargen er i stand til å gi strøm til alvorlig syke mennesker i kampen mot sykdommen, så sykehusene ofte malt veggene er det i blått. Idrettsutøvere som trener i treningsstudio, dekorert i blått, også vise til gode resultater i konkurranser og mesterskap.
 Blå farge psykologi
 Med nyanser av blått er ofte forbundet begreper som åpenhet, ydmykhet, uendelighet, renhet og fred. Det er forbundet med avtalen, enkelhet, komfort, drømmende, fred og ro.
 "Blå" mennesker som er bærere av denne fargen av naturen av deres interne natur, vet ikke hva en "grense" eller "ramme". Som havet, de er vant til å operere fritt og uten grense regelen i sin besittelse eller i sitt felt.
 I relasjoner med andre mennesker, kan de være uendelig raus og dypt likegyldig. Disse menneskene vann og luft elementer - to polare fly av de to ytterpunktene.
 Transportører og blå supportere ser i det hele tatt i forskjellige vinkler, dømme de noe i form av "min bjelle." I denne forbindelse, er de i stand til å finne tilpassede løsninger til noen, selv de mest kompliserte, oppgave. De er harmonisk og sterk tiltrekke seg andre mennesker som er skeptiske og ofte svinger.
 "Blå" folk ikke pleier å drømme, de kan heve noen realitet i flere vinkler - det er deres gave. De kan være utmerket diplomat og politiker. Vennlighet, åpenhet, enkel kommunikasjon, tålmodighet og utholdenhet, medfødt takt og sinnsro - dette er deres hobby.
 Noen ganger er de selv er å kjøre i kjedsomhet, lang sorgfull og svært tung lediggang, men også finne sin egen vei ut av denne situasjonen, finne ny idé og mening til livet.
 Rosa i psykologi
Verdien av farge psykologi
 Fargen på blunting av følelser, aggresjon og sinne er ansett som en rosa farge som er knyttet til barndom, noe mykt, varmt og komfortabelt. Han kan ofte sees i interiøret barnehage, barne klær. Uttrykket "pink dream" assosiert med disse vilkårene, betyr det noe helt positivt og ønskelig ikke å forårsake skade.
 Pink - et symbol på ømhet, mildhet, romantikk, tankeløshet, passivitet, noe avslappende og underholdning.
 Rosa er assosiert med godhet, lykke, kjærlighet og lidenskap. Hans foretrukket av de som ønsker å vite livets fylde, få nye erfaringer og opplevelser.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
Яндекс.Метрика