Hvorfor drøm om å ha en gutt
 Drømmer, som er å ha en baby, mange kvinner drømmer om - og de som har barn, og bare gjør seg klar til å oppleve gleden av morskap. Avhengig av barnets kjønn prysnyvshehosya spesialister annerledes tolke drømmer.
 Hvis du drømmer om å ha en gutt - et godt tegn. Det antas at denne metoden lover rikdom og velstand lang familieliv. Alle disse fordelene spår en drøm der fødselen ta på deg selv. Hvis du drømmer du se hvordan en annen kvinne føder en gutt - du forvente det uventede, men hyggelige gjøremål og gaver.
 Av stor betydning er også situasjonen der fødsler finner sted. Hvis du har slektninger rundt veggen - så snart velferd og velstand vil komme til huset ditt. Exchequer eller uvant situasjon, men påpeker at for å lykkes må du ha en forandring i livet mitt.
 Prøver å forstå hva en drøm om å ha en gutt, prøver å huske hvordan artet baby. Ungen skriker og gråter? Omsorg og flid vil ikke snart lykkes, og hva du drømmer, kan neppe komme snart. Funny smilende babyen spår en snarlig løsning av dagens problemer, uansett hva de kan virke problematiske. Det er mulig at det vil hjelpe deg for en tredje kraft, som du ikke forvente.
 Visjonen om å ha et barn av et bestemt kjønn ofte drømme om gravide kvinner. Du kan ta disse drømmene som profetisk? Neppe. Ganske en liten prosentandel av mennesker kan bevisstløs forutsi fremtiden. Hvis en fødende kvinne ikke tilhører sine tall, betyr det ikke at drømmen om å ha en gutt våkner. Snarere snakker han om hennes indre vilje til å bli mor og spår lys og vellykket levering.
 Singel jente som ser drømmen om å ha en gutt, er tolker rådes til å fokusere mer på sitt eget rykte, og advarte om muligheten for ubehagelig sladder mot henne. På den annen side, er drømmen ikke dårlig, sett i en drøm fødsel - et sikkert tegn på en rask ekteskap, og hva som har blitt født guttebarn, sier at ekteskap vil være lykkelig.
 Noen ganger bursdag gutts drøm og menn. Hvis du drømmer om gutter vitner fødselen, det lover ham hell og utrolig flaks i næringslivet.
 Som det er overraskende, men menn også noen ganger se drømmer, som må bære seg selv. I overraskelse og bekymring, er disse drømmene forutsi usikkerhet og rask, ikke alltid hyggelig forandring i livet. For å overvinne vanskelighetene, tolker drømmer råder menn til å prøve å finne en ikke-standard vei ut. Det faktum at en slik løsning finnes, og peker på den drømmen.
 Til tross for forskjellene i tolkninger, bursdag gutts drøm - en gunstig og fulle av optimisme søvn. Selv om det bebuder midlertidige problemer, til slutt ender det godt, fordi barn - små engler som bringer oss gode nyheter.  
Hvordan sjarm en fyr med bilde
 Kjærlighet - den vakreste følelsen en person kan oppleve. Men det som ofte skjer i livet, slik at kjærlighet er gjengjeldt, og bringer smerte og lidelse. Mange jenter går langt for å gjenvinne sin elskede, skrive brev, polstre terskler vie dikt, gi gaver og så videre. Men denne tilnærmingen ikke alltid føre til følelser av en ung mann, i mange tilfeller kan du bare nadoedyte hennes elsker.
 Mer vellykket muligheten til å prøve å slå en kjær i lang tid betraktet spell. Denne sterke innflytelsen går mange rykter, er det ikke rart. Overalt hvor du kan se annonsene arvelige hekser som tilbyr disse tjenestene på en svært anstendig beløp. Effektiviteten av hekser stave vil ikke alltid være garantert. Men det viser seg å sjarmere henne lover kan ikke henvise til hekser og troll.
 Det er mange måter å stave, men de sikkert har samme effekt - snu ung mann.
 De mest populære konspirasjoner vurderes på bildet, vann, melk, vin, kam og håndkle.
 I denne artikkelen beskriver vi hvordan å sjarmere fyren hjemme bilde.
 Foreløpig er den vanligste metoden for retur ansett som en favoritt spell bilde. Faktisk er lett å få takket være internett og sosiale nettverk favorittbilde. Men det skal sies at ikke alle bildene kan være egnet for en så viktig hendelse, som bildet ikke skal være fremmede. Du kan bruke et bilde som viser din favoritt og du elsker hverandre med glade smilende ansikter, som du godt sammen. Mannen på bildet må tydelig ser rett inn i øynene.
 Den beste spell å holde på kvelden når du ingen vil forstyrre og distrahere. Sørg for å konspirasjon må kjøpes i to helliget kirke stearinlys, må du plassere på bordet på begge sider av bildet. Under konspirasjon prøve å se nøye på hennes elsker, og dermed må du fange en bølge av energi, det vil si dets aura.
 Når du føler aura av ønsket menneskelig tale selv påstand som bærer positive følelser. For eksempel er vi lykkelige sammen, (navn) elsker meg, og jeg gjorde det, og så videre. Orate behov på det nåværende tidspunkt, uten å bruke partikkel "nei". Samtidig, må du tvinge deg selv til å tenke som om ditt ønske gå i oppfyllelse, og du er fornøyd. Da lysene og bilder gjemme bort at ingen kunne se.
 Spesialister i pryvorotnom saken hevder at tomten vil være i drift i ti dager, og du bør definitivt føle det. Vær imidlertid oppmerksom på at du bør være kjent med sin elsker, eller spell ikke fungere. Så, hvis du er kjent med personen, som føler sympati, være sikker på å bli kjent med ham.
 Nå, kjære jente, vet du hvordan du sjarm fyren på bildet, så gå for det og være fornøyd. Men å skape lykke selv, prøver ikke å forårsake lidelse for andre.  
Spells sigarett
 Hvor mange av menneskeheten, det er så mye magi. Magiske ritualer, ledsaget av rock og slitesterk design, staver, charms, sang, dans, ritualer, der på sivilisasjonens morgen, og for enhver og alle kontinenter og alle folkeslag. Til alle tider var det sjamaner, trollmenn, trollmenn, naturmedisinere, prester.
 De er i dag, i hvert avsidesliggende landsby og noen moderne metropol. Dette er mennesker som er opplært i magiske håndverk som har denne evnen, ofte arvelig mester sin unike håndverket.
 Hvis du ser nøye, mange magiske og religiøse ritualer i forbindelse med brannen. Brann har lenge vært betraktet slaverne element av rensing, healing, noe som gir styrke. Sin handling er nesten alltid øker bruken av ulike planter som har absorbert kraft av Moder Jord: einer, lyng, burot, osv Seeing vinteren, brenne vi et strå dukke av Carnival, pinse hente hjem en bunt av urter, Midsummer, iført seremoniell krans hopp over ilden.
 Magi Brann og planter hjelpe oss til å motstå de skadelige effektene beskytter mot astrale angrep: lys i kirker, foran lampene, tenne sine hjem.
 Forskere forklare hans synspunkt er: flamme oscillasjonsfrekvens, 8-11 Hz komponent, forbedrer energi av menneskekroppen. Bioenergi hevder at flammen hjelper dem justere menneskelige biofield.
 Men ikke bare sterk helbredende magi. Elsker - drivkraften for alt liv på jorden. Alt i livet hans en mann - "liten" eller "stor" en eller annen måte forbundet med menneskelige relasjoner. Babylons hengende hager og Taj Mahal, den trojanske krigen, ridderturneringer og dueller, Rembrandt og Saskia Gala Salvador Dali Folk elsket, led, sang om kjærlighet og kjempet for det som de kunne. Alltid. Er det noe rart at stave favoritt var, er og vil forbli, som om dette ikke var representanter for ulike religioner, den mest populære staginess magi?!
 Kjærlighet, oppriktig hengivenhet, fysisk tiltrekning - alle disse tingene er viktig for oss og veldig vanskelig, "saken" tynn og skjør. Alvorlig magiker hvis den er behandlet med slike forespørsler, alltid veldig nøye Spør hørselen nøye, og bemerker alt viktig i hans utsiktspunktene, prøve, og det vil ikke nødvendigvis stave.
 Det nye forholdet må kunne bygge og holde kjærligheten. Før du ty til såkalt "sterk" love spell "prysushyt god" person, må du først gjøre rede er og hva er konsekvensene? I dag pыlaem vi lidenskap, og i morgen vil det kjøle seg ned, og smertefull hengivenhet gang elskede, nå kjedelig, men pryvorozhenu person kan bli en byrde for oss, dessuten få tragiske konsekvenser. Udugelig spell dyktige skade og som sjarmerer og pryvorozhennomu.
 Fra dette perspektivet staver sigaretter er ansett som en av de mest skadelige og enkel. Det opptrer nesten umiddelbart, men ikke for lang - fra en til flere dager. Det vil si, det kan bidra til å flørte, for å trekke oppmerksomhet til oss interessant mann, forårsake sympati innlede relasjoner. Og så er alt i våre hender!
 Hvordan fungerer det og er det mulig å gjøre et slikt spell selv? Ja, det kan du. Vi har snakket mye om brannen på gresset. Røyk er også en mystisk begynnelsen: mystikk, drømmer usikkerhet. Derfor oppsto typen spell som kombinerer alle disse mystiske komponenter, og legger til at også er typisk for noen ritual, stor nøkkelordet. Den er basert på et gammelt ritual røyke spesielt forberedt tube. Tobakk har alltid vært magisk gress og røyk - preodolevayuschym (etter en spesiell ritual) alle hindringer som kan trenge en persons tanker.
 Classic ritual var som
 Kvinnen tok en del av tobakk som kreves for å fylle en opp, er det helt gjennomvåt med sitt blod fra fingeren, lese konspirasjon. Deretter vыsushyvalsya tobakk. Kvinnen var sikker på at hun fylle pipetobakk (alternativet - å begrense sigarett) røyk og gi mannen.
 I dag har dette ritualet endret flere heller, i dag er han forvandlet noen alternativer.
 Ta en sigarett som ingen hadde ikke rørt, skrive på den med sitt blod pryvorazhyvaemoho navn. Når blod tørker, mest vыkuryvaem sigarett, tenker på ham. Ikke dårlig på samme tid å ha et bilde pryvorazhyvaemoho. Aske rystet i sin venstre hånd, hot - stå! På denne tiden, må du være logget inn ensomhet og stillhet, ikke spytte. Dokuryvshy, sduvaem aske tre ganger under tre sier: "Pryvorozhys for meg ut som aske på armen hans."
 Flere alternativer staver sigaretter
 {Reclama}
 Vymochuyetsya sigarett i blodet, tørket og deretter har det å røyke din favoritt. Vanskelig å gjennomføre, er det ikke?
 Ta en pakke sigaretter, hvit uten bilder og mønstre flat tallerken, vypatrayte på ham fra alle tobakk sigaretter i de voksende måneder, det jevnt over overflaten av tallerkenen. Nå tenker om hennes elsker, hennes finger bringe hans navn på en skål. Konsentrere seg og tenke at du har dukket opp mellom sterke følelser. Nå samle all tobakken i en haug, og sett. Aske bør gradvis legge til favoritt drikke eller mat, kan du spise svært lite. Det er ikke alltid mulig, hvis gjenstand for tilbedelse - utenfor rekkevidde.
 La oss finne nå hemmeligheten av disse metodene. Den første er det magiske ordet å stave. Lese den, har vi fokus på objektet av vårt ønske, vidstoronyuyemosya fra virkeligheten støpte problemer, konsentrasjon og oppmerksomhet av våre styrker på dette punktet - på høyeste nivå.
 Den andre hemmelige er forbundet med blod. Det er alltid effektiv. Det ville være hyggelig, selvfølgelig, at kjæresten din hadde røykt en sigarett eller rør.
 Resultatet i dette tilfelle kan ses umiddelbart. Informasjonen lagret krystallgitteret av nikotin sammen med røken kommer inn i kroppen, og festet der på riktig nivå. Dette ritualet virker på hjertet chakra som røyk inn i lungene, kroppen implementere overlegg informasjon. Objektet starter ved første følelse interesse for deg, hun har et ønske om å behage deg, og senere - og sexlysten. Og så, igjen - det vil avhenge av din feminine visdom. Forresten, på samme måte sigaretten kan sjarmere en jente og en gutt.  
Яндекс.Метрика