Verdien av Tatiana (Tanya)Denne vakre kvinnelige Navnet stammer fra det latinske ordet "Tatyus" (såkalt gang sabynskoho konge). Men en annen versjon av opprinnelsen til navnet Tatiana sier at det er gamle greske røtter og betyr "grunnlegger, ustroitelnitsa."
Opprinnelsen til navnet Tatiana
Ifølge en annen versjon, navnet kom til oss fra det gamle Roma. Det betyr "myrotvorytsa." Tatiana var en edel person. Hennes far var flere ganger valgt romersk konsul, så Tatiana barndom brakt opp i troen. Men hun ønsket ikke å være gift i kirken var diakonysoyu og begynte å hjelpe de fattige. Men da det ble kjent at Tatiana og hennes far Consul bekjenne kristendommen. Begynte forfølgelsen av kristne. Tatiana først prøvde å brenne, og deretter kastet inn i et bur med en løve. Men glupske dyr rørte jenta. Hun tappert tålt all sendte henne måltid, men ikke forlatt kristendommen. Når Tanya og hennes far brutalt henrettet.
Virkningen på karakteren heter Tatiana
Tatiana vokser veldig emosjonell, praktisk og prinsipiell jente. Imidlertid kan hennes liv prinsipper variere avhengig av humøret. I form av klassekamerater pleier det å ta en ledende posisjon. Tatiana ikke som kjedelig, ensformig liv, så hun gjerne skrevet i ulike grupper av håndarbeid, dans, sportsdelen.
Blir eldre, blir eier av navnet på strømmen og veldig sta kvinne som tydelig forstår hva hun trenger fra livet, betyr det ikke tolerere innvendinger fra andre. På jobb, Tatiana lett klarer å gjøre alle bestillinger av overordnede, ros fra ham Tatiana stimulerer, gir det styrke. Hun føler seg trygg i enhver bedrift, det smigrer oppmerksomhet fra menn. Men på grunn av sin natur Tatiana ønsker å kontrollere alt, fordi det er i stand til å tvinge sin vilje partner for å arrangere en krangel scratch. Det er ikke så mange ekte venner, kommunisere med dem Tatyana kan virke egoistisk og pragmatisk.
Eieren av navnet har en tendens til å alltid være vakker og velstelt, hun har en tendens til å trekke alle sine penger på klær og sminke. Og fordi denne kvinnen ikke har den visjonære, hun må bruke mye penger på veien, ofte smakløst klær. Fordi det kan bli en god vertinne, Tania liker å bevare, lage mat, bake søtsaker. Og ja, hun liker ikke kjedsomhet og monotoni, det gjør regelmessig hjem reparasjon, møbler trekk, bryte den vanlige rekkefølgen av ting.
I voksen alder hennes karakter er behersket, er hennes familie topp prioritet. Et par venninner nesten aldri høre fra hennes klager om livet, om problemene i hennes familie. Denne kvinnen - en typisk eier, hun er veldig sjalu, men hun klarer å smart skjule. Tatiana elsker å reise og besøke andre land, er det vanskelig å holde seg på samme sted.
Tatiana - sterk, selvforsynt person, men noen ganger kan det være sensuell og romantisk. Det er lett å konvergere med andre, men på grunn av hans hardt arbeid lønner eieren av navnet for lite oppmerksomhet til å kommunisere med sine venner og slektninger. Tatiana mange venner, men det som skjer i hennes sinn, sier hun bare ett.
Vanligvis, eieren av navnet lett smidd vennlige kontakter med andre, kjærlig kommunikasjon, men ideen til hennes kjære ikke alltid saken. Det er sant, men det avhenger av kvaliteten på Tatiana sin verdighet. Denne kvinnen søker harmoni og orden, det tydelig forestille seg hva hun ønsket å få det trygt og ta det uten å lytte til eventuelle innsigelser fra andre.
Tatiana Seksualitet
Denne kvinnen ikke vet akkurat hva hun trenger, men også kan oppnå dette. Erobre menneskenes hjerter - hennes hobby. Deres sinn er enda vakrere Tatiana, viser hans koketteri og sjarm. Menn som henne ømhet og omsorg, er eieren av navnet i stand til å omgi dem med kjærlighet og oppmerksomhet. Spesielt det bør se til menn som søker kvinner, ikke bare for sex. I sin tur Tatiana foretrekker sterke menn, hun liker dem vinne, og som i hverdagen og i nære relasjoner.
Aspect Tatiana viser sin aggressive, lidenskapelig temperament, det er lett opphisset, ofte tar initiativ i sine hender. Hun trenger underdanig partner som alltid vil beundre hennes skjønnhet og seksualitet. Tatiana under intimitet i stand til å såre partneren din. Hvis hun er skuffet i sex, vil det kaste ut sin urealisert energi i sosiale og faglige aktiviteter.
For denne kvinnens typisk offentlig å uttrykke sine følelser og følelser. For henne, denne oppførselen - en slags manifestasjon av frihet. Tatiana er utstyrt med en mild, følsom kjøtt. I det intime forholdet ønsker hun å oppnå tilfredsstillelse, ofte uviktige følelser for partneren sin. Mange av deres elskere anser det bare som et verktøy for å få ønsket tilfredshet.
Tatiana, født i vinter kan være forgjeves. For å bli et lykkelig familieliv, hun trenger å forstå at vi må være i stand til å gi, ikke få. Denne kvinnen er veldig sjalu, men aldri gi arter. Det er ikke underlagt annonsere hans personlige liv. Noen ganger Tatiana er også ukomplisert å menn, og, dessverre, mange av dem bruker det.
Valg av yrke for Tatiana
Eierne av denne kvinnens navn må engasjere seg i aktiviteter der det ville være i stand til å uttrykke seg i en høy røst. Det kan være vellykket i arbeidet med å bli en sanger, skuespiller, journalist eller lærer, advokat, lege.
Med bemerkelsesverdig utholdenhet og hardt arbeid, alltid insistere på egen hånd, kan Tatiana være vellykket kar'yerystkoyu. Hun var i stand til å takle enhver jobb, spesielt hvis det vil fungere positivt bemerket en høyere kommando. Hvis hun omfavne en lederposisjon hele tiden vil korrigere sine underordnede, peke dem i deres sted.
Hvis Tatiana utstyrt med talent og artisteri, er i stand til å vise sine følelser, det kunne "finne" seg på teaterscene. Denne kvinnen kan godt si at hun er i stand til å tiltrekke seg oppmerksomhet og interesse til din venn. Listen over hennes interesser - medisin, paramedytsyna. Også det kan være en kvalifisert ingeniør.
Hovedprinsippet i livet Tatiana - lykke til mann - i hendene. Hun sitter aldri på tomgang, sin stolthet, begjær og craving for anerkjennelse av alltid å hjelpe henne med å oppnå sine mål. Besluttsomhet, grus, fantastiske forretningssans tillate denne kvinnen til å gjøre en god karriere. Det bør være strengt en planlagt planer og ambisjoner. Snakk det gir håp inspirerer.
Tatiana i kjærlighet og ekteskap
For henne er sex viktig bare når hun føler hengivenhet til partneren din. Hvis ikke, Intimacy ikke bringe ham stor glede. Denne kvinnen elsker å kontrollere og, som i hverdagen og i seng. Noen ganger kan det oppdage aggresjon, lett opphisset. For å vinne hennes hjerte, bør en mann elsker å reise, fordi det er den viktigste lidenskap Tatiana.
Noen ganger eieren av dette navnet har en tendens til å forveksles med et ønske om å gripe følelsen av kjærlighet. Derfor er det sterkt tendens til å gjøre sin sak å komme hjem å adlyde det. Hvis hennes mann vil også være en sterk personlighet, kan familien Tatiana hyppige skandaler på tittelen sjef. Med det kommer en ryddig, flittig husmor, men en av hennes roller er usannsynlig å være nok. Men i stedet for å hele tiden finne grunner til å krangle, ville kvinnen gjør klokt i å betale mer oppmerksomhet til sine kjære. Det utdanner barn alvorlig, hennes barn litt frykt, men respekt.
For det er av stor betydning rikdom, et paradis i et telt med en hyggelig - det er absolutt ikke for denne kvinnen. Det har en tendens til å få et godt liv, og allerede, være kort av midler, vil Tatiana prøve å holde denne levemåten, for det er viktig at hadde tillit og stabilitet. Når økonomiske muligheter tillater det, kan hun leve på en ny måte, tilbringer mye.
Tatiana definitivt trenger de samme sterke, litt egoistisk og dominerende mennesker som henne selv. For hennes ekteskap passer Sergei, John, Anatoly, Valery og Oleg. Det er usannsynlig at det vil skape sterke familiebånd med Philip, Vyacheslav, Stanislav, Cyril, Gennady.  
Verdien av TarasDet er to versjoner for å forklare opprinnelsen til navnet. Den første er at navnet kommer fra det greske navnet Tarasyos, som betyr "rastløs". En annen versjon sier at det er av latinsk opprinnelse, og det bør korrelere med ordet "Taurus", som betyr "bull".
Virkningen på karakteren heter Taras
Sin hersker forskjellig utrolig stahet og selvstendighet, han elsker frihet. Noe som gjør det å underkaste seg viljen til en annen er nesten umulig, det er og det vil fortsette å insistere på sin egen måte. Han vil ikke være stille, ser at den fremmede har vært begå urettferdig. Taras absolutt lovbryteren uttrykker sannheten i ansiktet.
I Taras noen venner fordi han var ikke veldig snakkesalig og foretrekker ensomhet. Det er bedre å sitte hjemme med en bok i hånden, enn å gå til en fest. Taras liker å tenke og drømme. Han var mye mer interessant å tilbringe tid med deg selv, Taras indre verden viktigere enn menneskene rundt ham. Men disse vennene at han er verdsatt for sin Taras åndelig skjønnhet og rikdom.
Flertallet av Taras - smarte og talentfulle mennesker. Men ofte på grunn av mangel på aktivitet, kan de ikke selge seg selv. De er redd for alle slags vanskeligheter fordi å ta på seg nye ting innehavere av navnet på ingen hast. Taras foretrekker å dele sine ideer med folk rundt ham, som han de innser det ikke er løst. I tillegg mangler det ambisjoner og er også en vellykket selvskading.
Foreldre fyren bør strebe etter å utvikle seg i ham en følelse av humor. Ellers kan Taras vokse altfor følelsesmessig og fornærmet, så vil det bli enda vanskeligere å bygge relasjoner med andre. Når Taras lære å overvinne livets vanskeligheter med humor og selvironi gjennom, vil han innse og bevise sin unikhet.
Fra yrker bør det være foretrukket yrke fotograf, designer, dekoratør, ansatt fjernsyn. Også fra Taras kan legge igjen en sjømann, soldat, driver.
Kjærlighet og familieforhold T.
Taras - en svært sensitiv karakter, lengter han for kjærlighetsforhold. Det er attraktivt og vet hvordan man skal oppnå sympatisk kvinne. Han sikkert velge en anstendig, sterk kvinne, og vil gjøre alt for å undertrykke henne. The Lord of the navn mangler ofte sterke følelser forårsaket seksuell nytelse.
Taras vil gjøre lykkelig vilje, aktiv kvinne med en klar livsstil. Han liker ikke å forholde seg til husarbeid, så han prøver å sette dette ansvaret på skuldrene hans kone, og han vil forsterke familiens budsjett. Likevel vil det være en god ektemann, vil ikke forstyrre, vil vise kjærlighet og omsorg til barn av sin kone. Det er imidlertid mulig at det er på grunn av sin smålighet vil tett kontroll kostnader ektefeller.
Han elsker barn, og til og med fremmede. Derfor Taras trygt kan gifte seg med en kvinne med en baby. På grunn av betydningen av navnet det vanskelig å skape en sterk familie med Julia, Helen, Daria, Nelly og Martha.
Maskoter Taras
Denne personen trenger energi sikkerhet, som han i stand til å gi frukt kastanje. Dersom innehaveren av navnet vil alltid bære denne amulett, vil det lette fremveksten av nye venner, etablere relasjoner med andre - spesielt kvinner. Kastanjetre er i stand til å lade denne mannen med vital energi, gi den ny styrke.
Med steiner Talisman at navn er topas. Selv om det kan brukes ikke alt, for ham at det passer perfekt. Topaz beskytte ham fra motgang og vil bidra til å bevise seg selv. Totem dyr av mennesket anses proteinet. Så Taras ikke er anbefalt å bære pels av dette dyret. Men det skal alltid være figurine skildrer proteiner. Det vil gjøre innehaveren av det navnet mer rolig og tålmodig. Taras utsatt for nervøse sykdommer, så det skader ikke å lære selvkontroll.  
Яндекс.Метрика