Hva du skal ta med til sykehusetHvis du går for en rutinemessig undersøkelse, eller en operasjon med barnet til sykehuset bør være forberedt på forhånd og samle de riktige tingene på sykehuset. Det er vanligvis bedre å ikke komme til klinikken, men hvis det er nødvendig, vil en liste over nyttige ting på sykehuset hjelpe deg til å føle mer komfortabel.
Alle de mer så som det viste seg, er det noen sykehus ikke har et tilsynelatende åpenbare ting, og ikke alle kommer til tankene ta dem med deg hjemmefra.
Så hva bør du ta med deg til sykehuset:
Hans retter. Mange klinikker for barn og voksne middag strømmet inn dine retter. Du trenger mer enn bare en kopp, gaffel og skje, men en tallerken suppe på begge. I traumatologi, generell mat brakt i potter i huset, lagt ut - strømmet inn i tanken og deretter tatt bort.
Toalettpapir. Noen ganger sykehus hvor det er.
Sanitære rekvisita - såpe, tannbørste, sjampo om nødvendig.
Det trenger våtservietter. Spesielt sant hvis du eller barnet ditt ikke kan vaskes. Og iblant fullstendig vaske og vil ikke fungere på grunn av det faktum at dusjen på gulvet lukket. Våtservietter nødvendig i alle fall, og hvis du er et barn og uten, og hvis du går til sykehuset.
Hvis du går til et barnesykehus for å følge barnet, så du slipper uavhengig av barnets alder, men uten jobb. Dette betyr at du er nødt til å sove sammen eller med barnet på en seng (hvis mulig som et barn), eller på en Gurney i gangen eller i en ledig seng i rommet hvis du er heldig hvis du kan ta en oppblåsbar madrass - seng. Og holde madrassen i ettermiddag under sengen. Spesielt gjelder hvis barnet er med en ødelagt og du ikke sove med ham på barneseng, og komme fram til en medisinsk anlegget bør lang.
Penger og dokumenter som er nødvendige for rutinemessig eller akuttsykehusinnleggelse (medisinsk politikk og andre dokumenter).
Fra min egen erfaring, kan være svært nyttige ørepropper. Noen ganger på grunn av snorking naboer i menigheten kan ikke sove uten gags ører.
I listen over ting for sykehuset for å bli lagt variabel komfortable klær (f.eks treningsdrakt og T), sko, håndklær, undertøy og sokker variable, om nødvendig kappe. Hva du skal ta til driften? Komfortable klær som vil bringe deg til operasjonsstuen. Ideelt sett denne lang skjorte for kvinner kan det være nattkjole.
Hvis du kommer til et sykehus eller sykehus ikke glem å ikke bare telefonen, men batteriladeren til det. For morsomme barn kan ta mp3-spiller med hodetelefoner, tablet eller laptop (netbook), og fortrinnsvis med hodetelefoner. Bøker og magasiner vil være nyttig for både barn og voksne.
Av og til, noen pasienter er på en vannkoker eller tekanne. Men vanligvis brann sikkerhetsforskrifter er forbudt. Ikke vondt å hente hjem noen godbiter og te, som lenge har holdt, for eksempel informasjonskapsler.  
Hvordan å drikke tequilaNår vi hører ordet "tequila" i mitt hode ufrivillig tilknytning til Mexico. Og dette er forståelig, da dette landet er hjem til varm tequila. I tillegg kan bare meksikanere dele med oss ​​den sanne hemmeligheten om hvordan å drikke dette brennevin, som det er ulike måter å tilberede den, hva du kan drikke i hva doser.
Carmelita Roman, kona til en kjent produsent av tequila, som er anbefalt å drikke denne drinken hver dag, men i de riktige doser, sa en gang at tequila er hele Mexico. Hva er denne drinken som ingen andre produkt definerer deres kultur, tequila og mezcal er hennes følgesvenn, omgitt av mange legender, myter og forskjellige historier som noen ganger amaze oss med sine fakta.
Imidlertid er ordet "tequila" fortsatt et mysterium for alle. Det finnes mange forskjellige versjoner av når ordet kom til å betegne drikke, hvordan å drikke er kjent i oldtiden. Ifølge en av de mest vanlige versjonen, er ordet "tequila" en langsiktig nasjon nahuatl, urbefolkningen i Mexico. Ifølge denne forklaringen, betyr det "et sted å høste." Selvfølgelig betyr ikke dette forklare hvorfor denne drinken begynte å drikke i disse delene, og hvordan bestemmes den riktige måten å gjøre det. Derfor en mer egnet vil fortsatt oversettelse av ordet, som er navnet på en ånd av moro i den meksikanske daler.
Så nå noen bevis på hvordan det var tequila og hvordan å drikke ordentlig.
En bit av historien om utseendet på drikke
Først av alt tequila destillert alkoholholdig drikk som er laget av agave juice zabrodzhenoho, lokale planter i Mexico, som representerer familien til liljer. Det er for dette anlegget er koblet nesten hele historien til Mexico i de siste ni tusen år. I tillegg er noen legender som forteller om dette anlegget, tar oss med til de dager da meksikanerne lært at det er en drink som tequila, noe som er veldig behagelig å drikke, vel vitende om den riktige måten å koke den.
Naturen av tequila absorbert karakter og smak av Mexico. Ifølge en lokal legende i løpet av natten tordenvær lynet slo en agave frukt, der hun tok fyr. Dermed åpnet tequila at drikking er ikke bare i Mexico, men i andre land. Denne drinken gamle stammene kalt gave av gudene, men eneste gangen de har lært å forberede den riktig, ved hjelp av gjæret juice av agave.
I århundrer, tequila var den eneste alkoholholdige drikker i Mexico, som så nesten alt. Senere, de spanske erobrerne brakte til landet av produksjon av nye teknologier og andre alkoholholdige drinker. Det er imidlertid ikke redusert populariteten til tequila, selv den dag i dag er det drukket på stranden og natt parter, riktig valg av slike integrerte deler til denne prosedyren som sitron (lime) salt.
Tips hvordan å drikke tequila
Gitt det faktum at meksikanere ganske alvorlig om bruk av Tequila, bør alle vite hvordan du skal drikke. Dermed urfolk bevare kultur behandler nasjonaldrikk. Nå gir vi noen tips om hvordan å drikke tequila først smakt denne forfriskende drink og betennelse, du ønsket å prøve det igjen.
Først av alt, ikke gjenta rvitsya sprø påfunn av hans venner, litt salt, tequila og slutt lime (eller sitron). Hva er den riktige måten å drikke drikke, ikke engang nøle. Imidlertid er det anbefalt å først prøve litt å føle seg verdsatt det, og for å forstå om det er falske. Dessverre skjer det sistnevnte ganske ofte. Og hvis du likte den lett smak av tequila, så ingenting kan ta motet du ønsker igjen å drikke drikken.
Når du kjøper, ta hensyn til etiketten på flasken: det bør være en inskripsjon som indikerer 100 prosent agave. Bare en slik tequila tilfredsstille selv den mest gourmet, sier den riktige metoden for sine forberedelser. I tillegg kan virke tequila kun komme fra Mexico. Derfor, hvis etiketten spesifisert noe annet land, kan det være en drink som var i delstaten Jalisco proyzvoden.
Vel, det gjelder nå den rette måten å drikke tequila. Først må du slikke salt på baksiden av hånden, deretter kaste et lite glass tequila og spise hele greia kalk, ikke sitron.  
 Brukte biler for hendelser i maynkraft The Car Mod v2.2. I spillet Minecraft maskinen som transportmiddel ikke er gitt, skaperne kom opp med bare traller, ri på rails, men denne type transport er neppe praktisk. Mange spillere som spiller dette spillet er ofte interessert i spørsmålet om hvordan å gjøre maynkrafte maskin. Mange steder på dette spillet detaljert redegjørelse for denne prosessen, og tilbyr video. For å skape et mer realistisk maskin må bruke en spesiell modus som vil hjelpe spillerne til å legge til en bil. En av de mest populære mods - 2,2. Sørg for å installere. Hvis denne spilleren ikke har erfaring, bør først se artikkelen "Hvordan sette mote for Minecraft? ".
Hvordan maynkrafte bil + ingredienser:
Dessverre, i et testdokument ikke kan utnytte kraften av videofil som alle viser og forteller. Dette dokumentet beskriver bare hvordan å skape den nødvendige maskin i Minecraft. Å lage maskiner krever følgende:
· - Saddle;
· - 6 steiner;
· - En ramme;
· - 2 lommelykt.
Som en maynkrafti gjør maskinen?
Som en maynkrafti gjør maskinen?
Som en maynkrafti gjør maskinen?

Først av alt er det nødvendig å bygge en vegg fra loggene, i to rader - bilen bør ikke gå noe sted. Rails bør plasseres slik som hvilte mot veggen, og plassere to på hver side av fakkelen. Å sette jernbanevogner, finne gris sidlayemo henne salen og vind i lastebil. Maskinen er klar, trenger du bare å huske å mate grisen. I stedet griser, kan du bruke noe annet dyr unntatt dragen.
Siden hendelsene - server i single player det gjelder ikke. Denne mod lar deg lage en spillmaskin, laget av traller, stativ for det ikke er nødvendig. Bilen går ikke i vannet, men det er fullt mulig, hvis det er å foreskrive rettighetene. Transport er absolutt ikke den raskeste, men veldig morsomt. I tillegg, med denne mod, kan du bygge garasjer, tunneler, etc.
Ledelse:
Z - inventar.
W, A, S, D - flytte karakter
Shift - bremsing.
Sørg for å se videoen som gjør bilen i maynrkafte:
Hvordan kjøpe en leilighetFør eller senere må vi tenke på spørsmålet: hvordan å kjøpe en leilighet? Uansett hva presser oss til disse tankene. Resultatet av én - en dag vi ønsker å være mester i sitt eget hjørne. Men for å kjøpe fant sted uten noen problemer, må du finne ut hvordan du kan gjennomføre det ordentlig.
Først av alt, må vi huske at å kjøpe en leilighet, krever en seriøs tilnærming på den delen av selgeren og kjøperen først. Det er viktig at denne prosessen involvert en profesjonell eiendomsmegler som kan gi faglig støtte for å sikre rettighetene til begge parter og alle saksbehandlingen. Uavhengig sortere ut hvordan du kjøper en leilighet og sette ut i praksis alle de juridiske aspektene av saken er vanskelig.
Så, fokusere på de rettigheter og plikter selger og kjøper:
Selgeren av fast eiendom bør ha en komplett pakke med juridiske dokumenter og innhente samtykke fra de andre eierne (hvis noen) at salget transaksjonen vil bli gjennomført. Bare "ønsker" å selge - ikke nok: selger skal ha full myndighet til å begå en slik avtale.
Kjøperen, i sin tur, må fullt ut sikre "ren" bolig lovlig.
Når du bestemmer deg for å gjøre en avtale kjøp / salg og kommer en etterlengtet øyeblikk, som innebærer ikke bare dokumentar tape, men krever at alle parter i en bestemt pasient.
Det viktige poenget er ansett utkast "salgskontrakt", som skriftlig begge parter erklære sin intensjon om å eiendom og kjøperen registrerer mengden av forskudd, som han sender til selger. I dag er slike avtaler hadde hva som kan oppnås i tilfelle av dårlig tro på en fest, men for å være trygg i alle fall det er nødvendig. Det antas at ved å gi forskudd, du offisielt anerkjenne den ekte ønske om å kjøpe det på denne overnatting.
Husker at begge parter må overvåke prosessen og formalitet avtale om senere møte utfordringer prøvelser.
Når passert under "tidligere kjøp" alle dokumenter innsamlet og parter er fornøyd - det kommer en tid "overgang leiligheten til den nye eieren." Det bør forhåndsbestemme form av kontrakten, vil det være attestert eller skriftlig (forresten, denne formen for kontrakten er ofte brukt blant folk som kjenner hverandre eller trygg lovlig "renhet av hverandre"). Det viktige poenget er definisjonen av hvem de to partene vil være ansvarlig for materialkostnader.
Når dokumentene er signert, blir de sendt til registrering. Dersom kontrakten ble skrevet, og alle andre dokumenter som allerede er på hånden - du kan enkelt gå til "statlig registrering".
Oppsigelse av avtalen anses å overføre midler for eiendommen, som nødvendigvis må være lovlig registrert.
Og nå oppsummere hvordan å kjøpe en leilighet:
få en god verden som vil avgjøre alle detaljer;
sikre integriteten til selgeren;
konsultere en kvalifisert notarius.
Suksess i det nye kjøpet!  
Яндекс.Метрика