Hvordan selge en leilighet gjennom et boliglån?Ikke alltid samsvarer med ønske evner, så må selge leiligheten, som ligger i boliglån. I motsetning til det mange tror, ​​er det ekte.
Boliglån - er ikke bare en type lån, som mange tror. Dette er en av de eldste typer eiendomstransaksjoner. I tilfelle av et boliglån fast eiendom pantsatt til kreditor, men forblir eiendom skyldneren. Hvis sistnevnte ikke oppfyller sine forpliktelser, har långiver rett til å bruke sivile til å dekke tap.
En måte. MED BANK
Du finner en kjøper som er villig til å ta en leilighet, tynget med et boliglån. I dette tilfellet ser det ut til at en kjøper lukker du balansere på rektor og betaler et visst beløp direkte til leiligheten. For eksempel, den anslåtte verdien av eiendommen 2 millioner, en av dem avsluttes boliglån, den andre til selger. Bank i denne situasjonen gir sitt samtykke til salg avtalen og kontroller. Er beløpet som går til å nedbetale boliglån, og beløpet, som etterlater selgeren opprinnelig plassert i en celle bank. Etter fjerning av byrden fra leiligheten selger tar sin andel, og kjøperen trer inn i et nytt hjem. Bank i denne situasjonen - garantisten for renhet av transaksjonen.
2 WAY. Ingen bank
En lignende bakken. Med endringen at banken ikke deltar. Vilkårene og mengden av den ordre forhandlet mellom kjøper og selger. Den første delen introduserer pantegjeld, og den andre etter registrering av eierskap av seg selv til en del. En slik avtale kan være svært risikabelt, fordi integriteten til kjøper eller selger for øyenfarge ikke er definert.
3 WAY. KJØP Boliglån
Det er også mulig. Gjelden på lånet kan være ganske stor, eller situasjonen kan force majeure. I dette tilfellet kjøperen er bekreftet av banken på samme måte som når det gjelder boliglån, og etter å ha innhentet samtykke forplikter med utestående lån og eierskap av pant hjemme med dem. Under dette alternativet selger er gratis raskt.
4 WAY. Boliglån for et boliglån
Anta leilighet trenger sårt å selge og kjøpe et annet bare litt mer. I dette tilfelle er det mulig å starte en mer kompleks operasjon. Selgeren hevder banken der det er kreditert, den har til hensikt å utvide boareal med et nytt lån. Dersom banken kommer til å godkjenne (som ofte skjer), begynner jakten på en kjøper. Når det er, tar handlingen en lignende måte til første eller andre ordningen, med denne endringen, er forskjellen mellom boliggjeld og kostnaden av leiligheter ikke i lomma på selgeren, og telle ned betaling for en ny leilighet. Naturligvis, hele operasjonen "storozhuye" bank.
Salg av leiligheter i boliglån er ikke så forferdelig hendelse, som mange tror. Og selge leiligheten - ikke skamme. Praksisen hele er, har bankene ikke å like transaksjoner. Eksperter imidlertid den mest dumme ting du kan gjøre hvis har noen problemer med boliglån - er å stoppe betalinger og gjemme seg i en ukjent retning.  
Katten i huset
 Så du har besluttet å få en kattunge som dette er fulgt og hvor bedre å starte? Husk at katter - en dypt sensitive og svært organiserte vesener har sin personlige karakter og egenart. Elske og respektere kjæledyret ditt - det er viktig å opprettholde og omsorg for et kjæledyr katt.

 Du har besluttet å få en kattunge!


 De beste alder kattunge gjelder å skaffe nye eiere - det er 2-3 måneder, denne gangen er det en sterk pet hengivenhet og vennskap med mennesker. Den første kontakten med et dyr bør prøve å behage ham og plassere ham for å hjelpe ham å tilpasse seg det nye miljøet og leveområder, i tide til å mate og ta vare på katten din.
 Vær forsiktig og forsiktig med sin nye romkamerat, snakker ofte og stryker katten hans mens du svarer det samme - være vennlig og godmodig, omgjengelig og kjærlig.

 Velge en kattunge hjem, i tillegg til en grundig studie av sin rase og stamtavle, oppmerksom på følgende viktige punkter:
 •  Liker du din fremtidige katten i form av sitt utseende og skjønnhet;

 •  det er sunt fysisk og mentalt;

 •  det ser ut og oppfører seg - en morsom, leken, rampete;

 •  rengjøre hennes øyne, nese, ører og hår generelt;

 •  det har parasitter;

 •  god katt appetitt;

 •  hvor han levde som en kattunge fortsatt før var i hånden - på gaten, i en annen bygning, og så videre.

 •  Ernæring og omsorg for katten


 • Katten i huset
   Ernæring.
   I kattunge bør ha sin egen spesielle retter for mat og drikke som skal holdes på samme sted, fortrinnsvis en koselig og rolig, hvor katten kan trygt spise og drikke eller spise sprer seg over hele huset.

 •  Toalett. Først, kan du bruke en Fyllestoffer til katte-toaletter, som brukte en oppdretter, så bør flytte til et annet tog eller voksen katt gå utenfor. Skuff tømming bedre å sette på et mørkt sted uten kjas og mas. Kattunge har å vite hans brettet, så endrer ikke altfor ofte kapasitet, eller dyret kan være forvirring og problemer. Rent toalett brett må hver dag, og hvis dyret er svært chystoplotnoe, deretter etter hver avføring.

 •  Hygiene. Det er nødvendig å undersøke systematisk dyret munnen og tennene. Munnhulen er ren, jevn rosa farge uten sprekker, sår og avskallinger. Tennene hos friske dyr og hvite nivåer uten tartar og plakett fra munnen bør ikke gå dårlig lukt. Hvis kjæledyret ditt er å spise regelmessige måltider hjemme, så er det nødvendig å jevnlig børste tennene med spesiell zoologisk lim og pensel. Hårpleie for hver enkelt art, bør noen kattunger alltid bade, kam andre tredje kutt og så videre.

 •  Øvelser og spill. Vandre i gaten katter er nødvendig fysisk aktivitet, men med katter, må homebody engasjere dem til å være sunn og fysisk utviklet.

 •  Spill og restriksjoner kjæledyr


   Huskatt - det er den beste anti-beroligende, og spille med en mann - en flott måte å etablere vennlig og tillitsfullt forhold.

 • Katten i huset
   Leker
  . Kattunger elsker å jage den lille lyse og støyende gjenstander - lette baller, leketøy mus, raslende kuler og så videre. Hvis du har mulighet, kan du gjøre bare to kattunger, leker da de ikke trenger - de vil være glad for å spille med hverandre.

 •  Kolonnen for å skrape. Katter elsker å kvesse klør, så de trenger en spesiell element for sliping klørne. Kolonnen for å skrape en favoritt gjenstand for underholdning og implementering for jakt instinkter kattunge.

 •  Kattens sted. Kurv eller postylku for katter kan plasseres i en varm og koselig sted, for eksempel en oppvarming radiator, mens kattungen vil ligge her og resten krøllet opp.

 •  Katter - er ekstremt nysgjerrige og nysgjerrige skapninger, de er interessert i alt som skjer rundt dem - på gaten og i hjemmet.

   Hvis du lar katten din i et boligområde en, bør du begrense det til en plass i et rom hvor alt du trenger - mat, drikke og toalett. Med jevne mellomrom ta ut pet til hytta, der han fullt ut nyte friheten og finne medisinske urter, som er nødvendig for helsen til hver katt.  
  Hvordan ta vare på en britisk katt?
   Britiske katter har lenge vært en favoritt i mange hjem. Dyr av denne rasen avvike rolig gemytt, renslighet, de er veldig omgjengelig, hengiven og meget fornem aristokratiske manerer, fullt rettferdiggjøre navnet på rasen. British katt har en vakker plysj pels, ull tett, kort. Til katten din britiske rocke alltid føles bra og glad om du med sin skjønnhet i mange år å riktig omsorg for henne basert på fysiologiske egenskaper særegne for denne rasen.
   Vi skaper en god psykologisk atmosfære
  Først av alt, ta hensyn til å opprettholde en positiv emosjonell bakgrunn til din britiske katt. Husker noen nyanser og karakteristikker av denne rasen.
  1.  British katt knapt tolerere endring av natur. Hvis du har brakt en kattunge eller en voksen katt hjemme, prøver å hjelpe henne så godt tilpasse seg nye forhold. Dyresår redd for eventuelle endringer. Gi press på katten bør ikke, selv om hun sammenkrøpet i sengen, ikke tving trekke den ut. Bare ordne nærliggende hjørne for henne. Plasser en myk sengetøy, leker, sette en skål med vann.
   Katter av denne rasen er ganske vennlig. De ikke bare kjærlighet og pestytysya muhykaty men setter pris på manifestasjon av oppmerksomhet. Husk å klappe din kytsyu velkommen kalle henne ved navn. Jevnlig spille med din favoritt, snakke, sette henne emosjonell kontakt. Uten kommunikasjon med katten din fort kjedelig.
   Britiske katter trenger ikke å kjede deres oppmerksomhet. Disse dyrene er veldig vennlige, som små barn og moro å spille med dem. Men det er viktig å sørge for at katten din ikke perevtomlyuvalasya. Overflødige kontakter det bringer dårlig: Britisk katter foretrekker å kommunisere med vertene bare når de selv vil.
   Din katt - en ekte konservativ. Hun liker rolig, kjent miljø. Hun vil gjerne være i samsvar med strenge regler, gå i dvale, spise, gjøre skjønnhetsbehandlinger og bading på en gang. Definere hjørnet for henne, ting, prøve å holde seg til en streng tidsplan. Din favoritt sikkert sette pris på det.
    Overvåke kosthold og helse av britiske katter
   British katt elsker god mat, men du må nøye overvåke deres menyen godt og klokt gjøre det.
   1.  Britisk kattunge kan prykormlyuvaty spesiell feed. Da han var fire uker er viktig å gradvis flytte til et sunt kosthold. Selvfølgelig kan du alltids lage en meny med preparerte feeds, men det er ikke ønskelig. Det beste alternativet - å kombinere dem med vanlig mat. Foods - Hermetisk produkt i sine bestanddeler er utsatt for en sterk overflate, ofte i flere trinn. Følg en sunn meny, supplere fôret med kjøtt, ost og andre produkter.
    Britisk korthår raser har en tendens til å være overvektig. Vekt er blitt stadig mer et dyr, men igjen kjøpe en god form er vanskelig. "Britisk" ikke er preget av høy fysisk aktivitet, er du neppe å overbevise mange av dem hoppe og leke. Det beste alternativet - ta kontakt med veterinær for å gjøre et godt kosthold for ditt kjæledyr.
    Følg alltid de foreskrevne deler, ikke perehodovuyte britisk katt og ikke la henne kosttilskudd, selv om det er svært vennlig ber om å gjøre det. Katt dårlig spising og mat som følge av dårlige starter assimilert.
    Katten din vil sette pris på noen produkter som kombinerer de nyttige egenskaper og smaker godt. Komplett diett pet kjøtt. Egnet kokt hvitt kyllingkjøtt, myk biff. Fra svinekjøtt bør bli forlatt - det er for fet. Inkludere i Meny myk ost. Kokt eggeplomme blandet med fløte 10%, og i stedet la katten melk fermentert bakt melk eller fløte. Note krem ​​skal være magert.
    Eliminere utkast i ditt hjem. Hvis du vil ha luft - Åpner igjen, bærer en katt i et varmt rom. Britiske katter kan lett bli forkjølet og syk, selv om de pels og tett.
     Hygiene og skjønnhet
    Britiske katter trenger ikke å bade så ofte som persisk, klippe, eller kontinuerlig overvåke renheten av deres mordochok og ull. Disse ryddig dyr, kjærlighet og omsorg for dem med mange gode jobboppgaver uavhengig. Selvfølgelig må du også utføre hygieniske og skjønnhetsbehandlinger, men ikke ofte.
    1.  Å begynne å gradvis lære en katt å svømme. Det er veldig nyttig, kan ta med kjæledyret mye glede. Hvis katten er redd for vann, litt våt på hennes pels. Etter hvert vil hun bli vant til fuktighet og vil ikke være redd for vann behandlinger. Merk at du trenger å kjøpe en spesiell sjampo for katter - vanlig det vil ikke fungere.
     Hold øynene som britisk katt. Hvis delene er akkumulert fordeling, må de være omhyggelig rengjort. Du må ta bomullspinner, og det satt vaselin eller spesiell løsning kjøpt fra en dyrebutikk. Du kan også bruke vanlig kokt vann, fuktet den med en vattpinne av bomull ull.
     Pass på å børste håret kishechtsi. "Britiske" kan utføre denne prosedyren to ganger i måneden. Kjøpe den vanlige metall eller tre børste for korthårede katter.
     British katt bør også forsiktig gre underull. Du må plukke opp spesielle enheter - furmynatorы. Du kan bo i billigere modeller, men hvem som helst kan kjøpe moderne furmynatorы som gjør deg i stand til å gre håret og fjerne underull. Gre ønskelig å engasjere seg i en gang i uken for å belegge katten din alltid så stor. Denne prosedyren er obligatorisk for katter, delta i utstillinger. En ytterligere fordel ved å kombinere Furminator - grundig fjerning av død Ullen som forhindrer tap av fine hår. Katten din vil føle deg bra, ser bra ut, og vil ikke vises på tepper tynn hår.
     Regelmessig trim katten din klør. Fortsett kohterezom forsiktig for ikke å skade stue kohotka: fjerne bare de nødvendige tips, klare og tørre.
     Se for skjønnhet, helse og følelsesmessige tilstand av kjæledyret ditt. Kommunisere med britiske katter alltid hyggelige, og deres søte natur og renslighet, grimaser erobre noen.  
  Яндекс.Метрика