Hvordan vet du at katten er gravid?
 Katter blir kjønnsmodne i en alder av 7-9 måneder. Dette punktet er vanskelig å gå glipp av, som dyret vil oppføre seg unormalt, gå på bøyde ben, lang og hard mjaue, krever at du hengivenhet og oppmerksomhet, og gni på ulike emner. Til tross for at katter kattunger klar for graviditet i den alderen, er det anbefalt å gjennomføre den første haug omtrent et år, fordi altfor tidlig i svangerskapet kan føre til nedbøyning ryggrad dyr og hardt arbeid. I gjennomsnitt katt kattunger bærer ni uker, men kan være avvik i begge retninger, pluss eller minus fire dager anses normalt avvik. Selv om katten skal føde en uke tidligere eller senere, ikke bekymre deg. Hvis det tok mer enn ti uker, og katten er fortsatt ikke født, må du huske å ta den med til veterinæren. Dessverre, kattunger som er født mye tidligere enn planlagt, sjelden overleve. I verden kan ha mellom ett og ti barn, så du bør være forberedt på overraskelser. 
 I løpet av de første ukene av svangerskapet katter kan du ikke merke mye endring i sin atferd og utseende. Interessant er det faktum at dyret løpetid under graviditet avkom ikke kan stoppes, vises for den tredje og sjette uke av svangerskapet. Det oppstår når kroppen produserer for lite antall katter progesteron. Hvis det i løpet av denne perioden å arrangere fremtidige mor-cat møte med katten, kan hun bli gravid igjen, vil ny egg zaplidnyuvatysya, og mot den "gamle" graviditet kommer "ny". I livmoren katt embryo vil være annerledes vozrasta.Tak ikke bli overrasket hvis din favoritt bringer frem to ganger i løpet av kort tid. Babyer kan bli født sammen eller hver for seg. I det første tilfellet premature kattunger har minimale sjanser til å overleve.
 Hvordan avgjør vi at katten din er gravid
 Det er nok å nøye observere dyrene i kjølvannet av siste parring, vil du sikkert legge merke til følgende endringer:
 1.  I de første ukene av svangerskapet hos katter redusert appetitt. Dyret er mindre aktiv enn vanlig. Katt mister interessen for katter. I tillegg kan det bli svært aggressive mot andre kjæledyr som bor i huset.
  Hvordan vet du at katten er gravid?

   Hos katter kan oppstå på bakgrunn av toxemia endringer i hormonnivåer. Men oppkast ville bry henne lenge, om en uke.
   Oppmerksom nipples dyr de vil endre farge og bli lys korall farge. Disse endringene er spesielt merkbar i katten som ble gravid første gang.
   Buken begynner å øke på den femte uke av svangerskapet. Dessuten vil katten bli en god appetitt. I løpet av denne perioden, anbefaler veterinærer fôring pet mat for kattunger.
   En gravid katt trenger din omsorg og hengivenhet. Det vil kreve mer kjærlighet og varme. Prøv mer stryke min kjære, ta henne i armene sine.
   Veksten av kattunger i mors liv mor er svært rask, slik at ved den sjette til syvende uke i magen blir veldig stor.
   I den syvende uken, kan du føle røring av kattunger hvis en hånd til magen katter. Ikke prøv promatsuvaty magen for å bestemme antall barn. Ved å gjøre dette, kan du skade en gravid katt og hennes avkom.
   To uker før fødselen katten begynner å se et koselig sted for levering, noe som vil være sin rolige og koselige barn. Hvis du ikke vil at kattungene ble født på sengen eller i skapet, forberede kjæledyret i ulike deler av huset er laget av myk klut. La mamma hun velger en boks der vil hun føder. Husene plassere i hemmelige steder, så dyret vil se etter en rolig oase hvor ingen vil forstyrre nyfødte kattunger.
   Et par dager før fødselen katten vil alltid gå i hæler og du skrike høyt. Kroppstemperaturen til dyrene betydelig redusert, med nipler begynner å skille seg ut melk. Prøv å sette en katt i en boks, men hvis det er å motstå, gi henne et valg. La dyret selv vil finne et koselig sted.
   Vanligvis katter utmerket jobb selv, og ikke krever under fødsel assistanse. Hvis din favoritt var syk under svangerskapet, bedre vise det til veterinæren før levering.
   På forhånd sørge for at de er kattunger. Hvis du kan holde alle barna hjemme, er det helt greit. Men hvis du ikke har denne muligheten, bør du vurdere hvem du skal gi dyrene før de blir født.  
Hvordan ta vare på Peking?
 Kjøpe en valp av denne rasen, være oppmerksom på at du må betale mer oppmerksomhet til ham enn til noen av hans familiemedlemmer. Og ikke bare i nærvær av en utpreget følelse av sjalusi kjæledyr. Du har, i tillegg til grunnleggende omsorg av en hund, satt det en spesiell modus av dagen, vil du strengt følge. Men alle problemer verdt gleden du gir familiens hund av denne rasen.
 Ekstern omsorg Peking
Inkluderer følgende nødvendige elementer:
 1.  Ull. Regelmessig må ha følgende prosedyre:
  kam - hverdags prochesыvayte en myk børste grunnleggende hår og hår bak ørene og "skjørt" kammen med sløve tenner sjeldne;
  Grooming - hvis håret Peking vanlig omsorg, kan du ikke kutte, men anser det faktum at kjæledyr vil alltid lynyatymut, spesielt om sommeren, denne gangen kan være noe forkorte dekke;
  bading og tørking - bruke denne prosedyren en gang hver måned, må du være spesiell sjampo utformet for langt hår; Etter bading tørt hår tørketrommel bruker svak luftstrøm for å ikke overdry hår.
   Labber og private deler. Rengjør grundig disse områdene etter hver tur for å unngå opphopning av smuss og rusk i dem.
   Nese. Etter en tur fold løfte nesen og tørk av med en tørr bomullspinne under folden skal ikke være tørt og lukt, hvis du legger merke til deres tilstedeværelse, strø talkum dette stedet.
   Ører. Inspisere dem så ofte som mulig i form av betennelse, der pet vil bli observert i rødhet og utslipp av mørk farge; samt nesen, tørker dem tørr bomullspinne.
   Tenner. Venne Peking å pusse et barn, er det spesielle børster som slites på fingeren, vil det være mye lettere for deg og hunden; anbefales ikke for dette formålet bruk tannkrem beregnet for mennesker - hunden vil svelge det, og det kan føre til urolig mage, fôr hunden tryggere i denne forbindelse.
   Klør. Hvis du kommer til å gjøre denne prosedyren hjemme, får spesielle tang; gjennom dem nøye trimme bare tips av hvit ikke berører nerveender; er det viktig å først gang lykkes trimme klørne kjæledyr, så han var ikke redd og helt stolte på deg.
  De vanligste helseproblemene hos hunder avle Peking og forebygging:
  1.  Sykdommer i øyet. For å registrere kjæledyret øyeinfeksjon nøye øye med ham for en tur, er det ønskelig å unngå kontakt med andre dyr; Peking noen ganger som følge av mekaniske traumer kan falle øye når det skjedde vikle øyeeplet dynket i saltvann (09%) og ta serviett med hunden til veterinær.
    Neseblod, hjerte-og karsykdommer. Å unngå dem ikke lang tur i varmt vær, ikke overbelaste Peking trening.
    Intervertebral brokk. Det er preget av lammelser i bakbena, Peking utsatt for denne sykdommen genetisk, kan det manifestere seg selv med minimal fysisk anstrengelse; å oppdage sykdommen kan være følgende grunnlag: hunden begynner å unngå å berøre ryggen blir likegyldig og neyhryvoy.
    Kronisk lungesykdom. Sjekk nøye for å se om hyppig vannlating eller forsinkelser, fôr hunden små porsjoner, la oss drikke bare ferskvann.
    Perianal adenom kreft. Denne sykdommen påvirker bare hanner nekastrovani i hvilke androgen hormoner i overkant.
   Bryr Peking inkluderer den milde holdning og kjærlighet for hunden hvis hun ikke føler, det kan kategorisk nekter å lytte til deg som vil legge betydelige vanskeligheter i utdanning.  
Hvordan ta vare på en hundNyttige tips og råd.
En utbredt oppfatning at hunden være sikker på å gå mye. Faktisk, hunder, som mennesker, kan tilpasse seg til forskjellige fysiske aktiviteter. Og akkurat som mennesker, liker ikke å gå langs skitt.
Selvfølgelig er det vanskelig å benekte det faktum at både mennesker og hunder vil være mye sunnere hvis de utfører daglige turer. Men mange mennesker på grunn av mangel på tid eller ønske ikke er i stand til å ha råd til en slik tillatelse, men føler meg ganske bra. Mye av det samme kan sies om hunder.
Nå flere og flere mennesker begynner å forstå at tillate dyr til skitne pilarene ved porten til andre, eller holde sine naturlige behov på døren - en ekte uansvarlighet. I mange land er slike uforsiktig eiere kan bli bøtelagt.
Trenger du å gå sine hunder eller personlig område, eller på steder der det lett kan fjernes, og alltid munnkurv hvis den er stor. Selv lite område dyret vil gjerne vesen, hvor du kan gjøre hva han vil. Derfor, hvis foreldrene dine er det landet, jo mer sannsynlig er det å ta med kjæledyr.
Hunder kan lett tilpasse seg ulike situasjoner. De kan kjøre på en solrik dag mange miles, og deretter nesten en uke ikke gå. Men du bør ikke misbruke den.
Ikke overdriv valper eller voksne hunder bare på grunn av det, hvis du ønsker å spille. Hunder med bred skalle og konveks pannen, som boksere, bulldogger, terriere og andre raser bør ikke være i varmt og fuktig vær tvang mange til å gå eller løpe. Disse steinene kan enkelt få heteslag.
Turgåing med valper
Mest bånd trene en valp til en liten hage eller andre inngjerdet område. Ingen grunn til å la et kjæledyr på et sted hvor de kan gå andre hunder, så lenge kurset er fullført vaksinasjoner, holdt vanligvis i en alder av 3, 5 og 4 måneder. Men slike krav er fundamentalt i strid med behovet for å lære valpen til offentlig transport og et stort antall mennesker.
I slike tilfeller er det bedre at noen med voksne kom fra en valp i armene på støyende gater til etter kjæledyret ditt vokser opp og lærer å gå i bånd, ville han bli mindre redd av gaten støy og trafikk. Hvis hunden din er ganske store steiner, bør all trening og øvelser utsettes til til den når ca seks måneders alder.
➣ For å redde hundens helse, ikke la henne hoppe for mye, eller enda mer å gå i trapper og bakker. Dette kan føre til skjøre bein at det kan bli vridd.

Hvordan ta vare på en hund frakk

Omsorg for en hund strøk er svært viktig. Denne saken erfarne hundeoppdretter betaler en daglig basis. Det bør ikke bare kraftig gre ull dyr. Du må lære å utøve en børste og kam.
Hvis du skal gre håret dyr så ofte som mulig, vil det ikke zvalyuvatysya. Kam vil også massere huden, stimulere blodtilførsel, og dermed gjør håret mer tykt og skinnende.
Det antas at hyppig kjemming ull kan forbedre muskel tone og kropps ekstremiteter dyr.
Brukes til å ta vare på hunden hår
Kjøp en dyrebutikk spesielle elementer for omsorg for hunden hår er mye enklere enn å bruke kammer, børster og kammer beregnet for menneskehår.
Hvis du fikk en glatt-belagt hund gre det hver dag hard børste. Rent hår er vanligvis lange og raske bevegelser for vekst. Det er best å følge følgende rekkefølge: først gre håret på ryggen, deretter mage, bryst, bein og hale.
Alt skal være forsiktig med å gre håret rundt svært sensitive områder av dyr, for eksempel i nærheten av ørene. For en langhåret hunder børsting er ikke nok, siden det bare raspushyt slutten av en lang hår og underull eller lo, som vanligvis faller og glir inn matter forbli intakt. Derfor, for dyr med langt hår må du ikke bare schetynna pensel, men elastisk stålbørste kombinert med en metall kam med lang og sparsom, rund i tverrsnitt utstikkerne som vil få kjæledyret huden.
Hvordan å bade en hund
Ikke alle oppdrettere vet at bade hunden ofte, og med en spesiell shampoo eller et pulver, som ikke kan. Dette gjør ikke håret mer ren, men skade dyret, som med naturlig hår kommer av fett smøring. Resultatet vil være at hunden vil miste en så viktig kvaliteten på ull som vann motstand, på grunn av hva som vil ofte være syk.
Hvis hunden din har en glatt pels, kan du bade ofte. Noen raser, som for eksempel pudler, derimot, krever hyppig bading. Hvis kjæledyret langt hår, så bading er det avgjørende, men altfor ofte er det ikke nødvendig å vaske også - bare være en gang i måneden. Før og etter bading hunden nøye kjemmet.
Før du bade hunden din, tenk på hva sjampo er egnet for de fleste av sine ull. Hvis dyrene var lopper, må du kjøpe en spesiell sjampo med insektmiddel. Tilsvar god sjampo for å bruke i sommer.
For å velge riktig sjampo for dyr, bør du kontakte veterinær. Hunder kan også vaske sjampo beregnet for mennesker, slik som mild sjampo som passer for barn.
➣ i noe tilfelle ikke gjøre bruk av vaske dyr forbi sine midler, da dette kan føre til uopprettelig skade på helsen til hunden.

Regelmessig gjennomgang av hunder

Oppdrettere alltid finne tid til å overvåke helsen til hunden din og gi den riktig pleie.
Hver uke må du inspisere dyr klør, se til at de har vokst så mye som kan perepadet. Klør bør ikke vri som værhorn og fråtse i bløtvevet. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot klørne Femte, prybыlыh, fingre, som er både foran og bak ben. De er i en høyde på ca 3-4 cm fra bakken. På bakken de aldri har møtt så ikke stochuyutsya.
Hos hunder som kjører mange klør har kuttet relativt sjeldne.
Fra tid til annen må du inspisere og dyr tenner. Den lille og har ikke hatt tid til å herde raid forsiktig fjerne bomullspinne fuktet med vann og drysset med tann pulver. Hvis dyr dannes tannsten som kan fjerne bare en veterinær. Han gjør dette vanligvis under narkose.
Omtrent en gang i uken undersøker øret på dyret. Håndterer bare de delene av ørene, som er i sikte. Ikke bruk øredråper hvis de ikke blir beordret hunden til en veterinær.
Det er viktig å ha en buet saks med avrundede ender. De trenger du for dyr pels trimming og vыstryhanyya hår mellom pads poter.  
Яндекс.Метрика