Hvorfor du tramper kattepoter?Hvorfor du tramper kattepoter? Dette spørsmålet er spurt mange eiere hengiven kjæledyr. Og favoritten gjør det rytmisk og ubevisst.
Altfor båret bort, kan det løsne klør. Når du utdrivelse henne, tar hun krenkelser. Hva er årsaken til denne oppførselen? Hvorfor du tramper kattepoter?
Tråkk av innfødte vill skog
I antikken, når kattene som bor i de ville skoger og mennesker unngås, arrangerte de en seng. Ingen pidkladav perynku eller teppe. En katt som komfort. Denne funksjonen av de nåværende moderne katter.
Hva gjør disse pelskledde skapninger for installasjon av senga? Klør raket løv og tørt gress høy umynaly. For å konvertere naturlig materiale i seng, hadde sin vtoptaty så tett som mulig. At katten og kvernet rytmisk min seng mest visping og til tetting.
Versjon ganske kontroversielt. Som for moderne gate katter Følgende er observert. Allerede oblyubuyut deg varm og koselig sted å sove og passform. Uten unødvendige bevegelser poter.
Blame følelse av eierskap
Denne versjonen er verdt en nærmere titt. Det viser seg at noen pads katt sitater er spesielle svettekjertler. Når katten kna, disse kjertlene skiller ut spesielle luktstoffer. Men bare føle lukten av katter og hunder. Så kjæledyret krav til deg. De dekker deres territorium.
Moment høyeste kjærlighet og takknemlighet
Katt får du komfortabel på brystet eller fanget og begynner å røre pads, forsiktig slippe klør. Forskere og fans av disse dyrene finner at så viser de sin kjærlighet og forestilling full overflod.
Vane peremynaty bein dukket opp som et barn. Kattunger, beleilig nær morens mage prymostyvshys, legger press på beina brystvorter når de drikker melk. Selvfølgelig, for å provosere sin herre molokootdelenye, katter søker ikke. Men fôring av alle slags dyr er forbundet med glede og nytelse. Siden barndommen kattepoter pereminaniya forbundet med glede. Og du må fanget dem godt. For deg, på en eller annen måte, erstattet hans elever mamma. Så de er merking. Manifesterte Barn refleks. Spesielt emosjonelle individer begynner igjen og male, sikle.
Men samspillet mellom katter og mennesker gjensidig nytte. Forskere har funnet ut at disse dyrene føre til positive følelser i folk. Katter bidra til å takle depresjon, stress. Som kom opp med at vordende mor er ikke anbefalt å kjærtegne dem? Hvorfor kan ikke gravid stryke kattene?
Videre følelsen av glede ved siden av kjæledyret ditt hjelper deg å takle sykdommer i hjertet, blodårer og nerver. Når katten din labber meg, i alle fall shonyayte det. Dyr forstår ikke, hva med at han kommer så. Det anerkjente katten du elsker. Hvis hun ble fascinert og sluppet klør, prøve å distrahere elskling leketøy eller teppe Put.
Verifisering av egnethet
Katten aldri ligge å hvile hvor som helst. Hun nøye undersøke stedet og promatsaye det. Og ettersom størstedelen av taktile reseptorer er konsentrert på beina, tramper dyret emnet, lese den med informasjon.
Denne versjonen har en rett til å eksistere. I rettferdighetens navn, ser vi at skamfert katter poter, ikke bare for sine eiere, men også tepper, puter, sofaer. De stedene hvor de kommer til å gå.
Selv
Våre dyr som vi kan gå vill, å oppleve, for å føle smerte eller alvorlig stress. Med disse følelsene trenger de å liksom kjempe. En tilstand av lykke, fred og eufori ønsker å holde i lang tid. Enveis - merking pads.
Under denne prosessen endorfiner utgitt i katter. Dette hormonet hjelper dem ikke bare å takle ekstrem stress, men spare til en lang tid lykke. I tillegg systematiske bevegelser selv stille.
Her, kanskje, og alle versjoner av forklare pereminaniya katter poter. Igjen, ikke kastet sine kjæledyr, og ikke skjelle dem for disse naturlige bevegelser. Hvis katten utilsiktet riper, trimme neglene. Ikke pokalechte. Veterinæren lært oss dette: se på dyr klo på innsiden; Du kan beskjære det eneste lyset kanten. Noen katter det er hvitt eller gjennomsiktig. Denne delen av klo er blottet for kapillærene, slik at risikoen for å skade ditt kjæledyr er minimal.  
Hvor ofte kan jeg vaske en hund?
 De fleste av oss er så knyttet til sine kjæledyr som de anser sine rettmessige familiemedlemmer. Og hvis så - så vi tilskriver sine firbente folk ikke bare rett, men også behovene som føler seg. Jeg tror at det er for mye. Men faktisk er det tvilsomt at en katt eller liten hund få glede av buer, ornamenter og kjoler umylnыh som eierne har spart ingen innsats eller penger. Fornuftige mennesker og eiere av store raser av dyr ikke utsettes for slike designfeil, men mye oppmerksomhet til renslighet og helsen til sine kjæledyr. Og hygiene er ofte en snublestein mellom hundetrenere og hundeeiere seg imellom. Egentlig - hvor ofte du kan vaske hunden din? Og som trenger det mer - hunden, du selv eller for andre, setter hodet vinkel sterilitet i huset? La oss fornuftig svar på disse spørsmålene. Hygiene og bade hunder
 Bading - den mest tilgjengelige og vanlig måte å opprettholde renheten. Og ikke bare hunden, men den levende plass der du og andre husholdnings leve med det. Spesielt der små barn bor og / eller personer med svekket immunforsvar. Regn og slushy høst, da etter å ha gått hunden bringer hjem gjørma på føtter og hår. Men selv så du bør ikke glemme at selv de gode impulser, inkludert jakten på renslighet må være rimelig. Dreven iver i denne saken og kan skade hunden, og de du prøver å beskytte mot smuss og bakterier. Faktum er at når du sletter en vask naturlig fett fett fra huden på dyret, og det krever en viss restitusjonstid. Som for folk, deres immun eiendommer krever også en viss belastning, uten noe som til slutt svekke. Derfor kan absolutt renslighet i huset hundeeiere ikke være, og det er ikke nødvendig. I gjennomsnitt, behovet for å vaske hunden din er avhengig av følgende forhold:
 1.  Bosted hunder. Hunden som vokter utenfor huset og bor i en boks i gården, er det noen eiere ikke vaske en gang. Og med rette, fordi de ville dyrene aldri bade som mennesker gjør. Men spesielt i vintre verftet dyr ta å sove i huset - som før kan du enkelt kjøpe din vakt. Slik sporadisk bading er ikke akkurat bringe ham skade. Men før du slipper dyret tilbake til døren, pass på at håret er helt prosohla og kulden er dekket med frost. Hunden har bodd i et hus eller leilighet, la vaske ofte, men fokusere på det reelle behovet for bading, ikke å mistro eiere. For eksempel, etter en kort gang i tørt vær er det ikke nødvendig å vaske hunden helt - nok til å skylle potene under rennende vann.
   Hyppigheten av å gå på gaten. De fleste hunder minst en gang om dagen gå utenfor for å gå på do og varm. Vanligvis etter en slik spasertur ganske standard vaske poter og / eller kroppsdeler av hunder som blir skitne. Noen prydhunderaser trenger ikke å gå hjem og roaming i skuffen. Følgelig, de trenger også vask bare i visse sjeldne tilfeller. Ironisk nok, eierne av slike representanter miniatyr raser er mer sannsynlig å slå til sine kjæledyr som bor sammen med leker og mange av dem er ikke av nødvendighet, men med sitt eget humør. Ikke la en slik behandling er umulig, men du kan i det minste gi råd flere dekorative hunder med underarmer og tillate dem å gå ned gaten i hans fire og minst litt "skitne" til ytterligere svømming ble frikjent.
  Hvor ofte kan jeg vaske en hund?

   Den tiden av året. Regnfull høst og slushy våren bading frekvens styres utelukkende nødvendighet. Om sommeren kan du prøve å vaske hunden din ikke mer enn uten den kan ikke gjøre. Men la det vanskelig å prøve seg i åpent vann, dyrene selv er regulert svømming. I vinter, vaske hunden bør være svært forsiktig og også ikke mer enn det som kreves presserende behov. Vått hår kan føre til nedkjøling og kaldt rennende vann og avfettet hud beskytter mot forkjølelse. Men du kan rense hund ren svezhevыpavshym snø, inviterer henne til å ligge i den, og deretter enkelt ved å gni overflaten av ull og snø vtershy en gang før du går tilbake til rommet. Et viktig punkt: i vinter bør skylles grundig eneste hund etter retur fra en tur, der gatene i byer ofte drysset kjemikalier for å øke hastigheten på smeltende is.
   Hunderaser. Det store flertallet av arter, uavhengig av type (patrulje, jakt, ledsager, livvakter, etc.), som elegant og mer raggete anbefales vask en gang eller to ganger i året. Unntak er dekorative steiner, hovedsakelig kunstig oppdrettet av utvalget og har en spesiell struktur av ull. Ull eller, for å si håret av hunder krever spesiell omsorg. Du kan vaske hver uke, og det er nødvendig å bruke spesielle vaskemidler omsorg for sensitiv hud og nøye påvirke hårets struktur. Bading av hunder generelt konsistente med klipping og andre hygiene (vask etter klipping, men ikke vice versa). Ofte falmer rase pudler synes heller sjeldnere enn andre vaskes.
   Alder hund. Barn, menneske og hund, få skitne oftere enn voksne. Men ikke bade en valp yngre enn seks måneder, mer enn en gang i måneden. Ved denne alderen hunden tid til å venne seg til prosedyre for rengjøring og deretter kan du flytte til generisk, som bade kjæledyret et par ganger i året og / eller i akutt nød. Så lenge valpen ikke har lært å kontrollere vannlating prosessen, kan du vaske bort det er ikke helt bading. Sommer hunder veterinærer anbefaler å vaske sjeldnere enn vanlig, fordi deres hud og hår med alderen er land og naturlig fet tape forsinket lengre enn de unge og aktive dyr.
   Og selvfølgelig, bør det være holdningen til hunden å svømme. De fleste av dem elsker å vannbehandling, men rimelige oppgave eiere - for ikke å bli ledet av en hund og vaske når det er nødvendig, men ikke for å trøste henne. Egen diskusjon fortjener raser av hunder som har en spesiell lukt. Huset med de hundeeiere til slutt "prynyuhuyutsya" og mister synet av hunden ånd, og utenlandske gjester umiddelbart reagerer på det. Det er forutsatt at selv daglig vask vil ikke endre de fysiologiske egenskapene til dyret og ikke gjøre det arbeidet i kreft aromatisk unaturlig modus, men kan skade. Det er derfor viktig å finne en balanse mellom helse og komfort hunden folk, for eksempel, å vaske hunden luktet avle en gang i måneden, ved hjelp av spesiell myk sjampo.
   Vilkår bading voksne hunder og valper
   Frekvens av hjørnetann hygieneprosedyrer er også avhengig av hvor godt de utførte. Hvis du skal ta vare på en hund og ikke bryter veterinærreglene ovenfor anbefalinger om hyppigheten av renhold er helt tilstrekkelig til å opprettholde renheten av kjæledyret ditt riktig og ikke å skade sin naturlige helse. Kjent med standardene for en bestemt rase hund vasker deg i oppdrettere når du kjøper en valp, en lege og / eller fra litteraturen. Vi anbefaler først ta hensyn til følgende detaljer:
  1.  Under badevann og vaskemidler ikke bør få en hund i øyne, nese, munn og / eller ører. For å unngå dette direkte strøm av dusjen eller springen forsiktig og ikke satt for høyt. Hold hundens hode. Clueless valper før vask kan settes i øret passasjer bomullsdotter dynket i olje.
    Hvis det kommer vann hund på hodet, kan det være redd og slips vask med negative følelser. Denne andre regelen: bading bør ikke være forbundet med frykt for hunder og / eller tvang. Venne valpen til å svømme fra en tidlig alder at denne prosedyren ikke føre ham ingen overraskelse, heller ikke overdreven beundring som en sjelden ferie.
   Hvor ofte kan jeg vaske en hund?

    Du kan ikke vaske hunden din såpe, dusjsåpe og sjampo utformet for den menneskelige kropp og hår. Dog hud er mye tørrere enn menneske, dyr produsert som en spesiell vaskemiddel, forsiktig rense, men peresushyvayuschye epidermis. Det er også sjampo og balsam for hunder utsatt for allergier, flass og hår floker - ta hensyn til dem når du besøker en dyrebutikk. Kun når det er absolutt nødvendig å vaske hunden kan være vert sjampo for tørt og skadet hår.
    Før ull såpe hund sjampo oppløses i et glass med varmt vann og deretter overføre den resulterende skum til pels.
    Skyll vaskemiddel grundig med vann ved romtemperatur, men ikke knirker. Ikke la hunden slikke restene av ull såpe.
    Alle disse anbefalinger og reservasjoner er ikke tilfeldig, avvik kan føre til personskade eller skremt hund, deretter overtale henne til å svømme neste gang vil være svært vanskelig, noe som betyr at du ikke kan vaske hunden din så ofte som nødvendig. Selv om hunden din er badet med stor glede, vask det med sjampo mer enn en gang i måneden. For hyppig vask først desiccate huden på dyret, og deretter gjør talgkjertlene jobbe aktivt for å gjenopprette balansen av fuktighet. Som et resultat, blir håret fet, knust naturlig lipid balanse og trenger vask ofte unaturlig. Noen oppdrettere rådes til å bruke alternative normal og tørr sjampo - kanskje denne måten vil du finne praktisk. Men i alle tilfelle, husk at oppgaven med å svømme - for ikke å bryte den beskyttende barrieren av dyret og hjelpe den til å opprettholde renhet og helse.  
Яндекс.Метрика