Hom som stell og vedlikehold
 Mange barn spør sine foreldre for å gi dem at alle dyr. Omsorg for et kjæledyr utvikler et barns kjærlighet, ansvar og godhet. Men på samme tid, må vi forstå at å ta huset levende vesen, må du være sikker på at det ikke vil være overflødig, ubrukelig etter noen måneder. "Vi har ansvar for de som har temmet." Denne setningen Antoine de Saint-Эkzepyury relevant når som helst.
 I form av byleiligheter heller vanskelig å holde dyret, så valget som et kjæledyr hamster er ganske rimelig løsning. Men før vi tar ansvar for levende vesen skal forstås som hamster omsorg og vedlikehold, samt noen andre dyr, underlagt visse regler.
 Hamster Hus
 Ideelt - et metallbur passende størrelse. Tømmer er lite egnet, da det kan være prohrыzena hamster. Inne må være en tegning med ferskvann, vil det være mulig å tilsette vitaminer og mineraltilskudd for utvikling av en hamster. Hvis man setter inn i cellen en liten trekasse med sagflis eller spesielle fyllstoffer, og til slutt fra gnagere, forstå at det kan brukes som et toalett, og det er lettere å utføre rengjøring.
 Til var ikke lei hamstere, sette hjulet hans hus, disse dyrene er veldig glad i slike leker. I tillegg er det nyttig med tanke på helsen til ditt kjæledyr. Øvelsen vil tillate ham å være sterk og sprek. På bunnen av buret kan sette papirhåndklær, servietter eller sagflis er de samme som i toalettet boksen. Bruk aldri vatt. Homyachok det kan bli forvirret. Det var tider da dyrene på grunn av en brukket fot.
 I landsbyene gnagere ikke bruker avis. Trykksverte inneholder mange giftige stoffer. Buret bør plasseres på et tørt sted uten trekk. Den ideelle temperaturen for å holde hamster - 20-22 grader Celsius. I mangel av toalett boks, bør buret rengjøres 2-3 ganger i uken. Hvis du venne kjæledyret til toalettet så ofte at bare ren boks, kan samme celle fjernes en gang hver 2. uke.
 Spise hamster
 I gnager diett må være til stede viktige mineraler og vitaminer, så mat bør varieres. Kreves for hamster stoffer som finnes i korn avlinger: mais, havre, hirse, linfrø. I dyrebutikker kjøpe mange blandinger egnet for fôring ditt kjæledyr. Prisklasse er ganske bredt, slik at alle kan finne det de trenger.
 Nå kan du skjemme bort kjæledyret ditt og "delikatesser". Ulike crunchy pinner, cookies, kjeks - alt kan kjøpes i enhver butikk for dyr. Veldig nyttig for hamster mat av vegetabilsk opprinnelse som inneholder juice (kål, gulrøtter eller salat). I en celle i gnagere bør alltid være ferskvann.
 Vi må vite at hamstere er i stand til å reprodusere en halv måned. Disse dyrene bringe unge avkom 8-10 3-4 ganger i året. Og husk poselyvshy hamster i mitt hus, du får ikke et leketøy, men et levende vesen bør behandles med forsiktighet.  
Chinchilla: Stell og vedlikehold
 Homeland chinchillaer - Sør-Amerika. Dette dyret ligner en kanin og et ekorn en gang. Dyret tilhører et antall gnagere. Det finnes to typer chinchillaer, og lang-tailed kutsohvosta. Hjemme, vanligvis inneholde langhala dyr. En voksen veier 400-700 gram Chinchilla. Stell og vedlikehold chinchilla krever visse regler. Så før du kjøper denne gnager, er det nødvendig å vite litt om forholdene i sin forvaring.
 Velge et kjæledyr
 Dyret, som du kjøper bør ha et sunt utseende, lyse øyne, frisk pust, uten piping. I chinchilla Pelsen skal være glatt og passe perfekt til kroppen. Undersøke gnager, din hånd mot korn, bør det ikke være sår, skorper og andre hudforandringer. Prisene chinchilla svært forskjellige. De er avhengig av farge og alder. Standard versjon grå billigere enn andre farger.
 Når du kjøper et dyr ville være godt å bare bestemme hva du trenger Chinchilla. Hvis du kommer til å avle dem, er det bedre å kjøpe et par av motsatt kjønn dyr. Men i alle fall - dette dyret elsker selskap, ingen damp vil det være kjedelig. Trening Chinchilla lett i motsetning til andre pelsdyr.
 Fengselsforhold
 Chinchillaer trenger varme, tørre rom, som ofte er nødvendig å ventilere. Chinchilla er svært aktive, så de trenger et stort bur størrelse til ett dyr skal være en m ved 08 m etter ca 5 meter. Nederst kan du strø sagflis eller fin spon. I cellen må utstyre flere hyller, stiger og tunneler. Disse dyrene vil gjerne hoppe på dem og klatre. Satt inn i cellen huset for hvile og avl avkom.
 Chinchilla som et bad av sand, noe som er svært nyttig for sin ull. Bading kan kjøpe eller lage selv med tinn. Satt inn i cellen et spesielt mineral sten, er det nyttig for sliping tenner. Rengjør buret kan være en gang i måneden, da disse dyrene er veldig ryddig. Ikke glem lekene, gnagere passe en rekke pinner, kvister eller churochky. Bedre å la dem bite enn et metall bur.
 For matere er gode keramiske boller. De er ganske tung og ikke så lett å rikke eller tygge. Du kan bruke metallstativ som skal festes til gulvet eller veggene i cellen. Det er bedre å ikke bruke opphengs boller, var det anledninger når dyrene falt inn i dem fra hyllene og døde, ute av stand til å komme seg ut på egenhånd. Dyret bør alltid være ferskvann. I dyrebutikker selger svært behagelig å drikke. Du kan alltid velge hva du liker. Hoved velge slike drikker, som ikke vil få søppel, matrester eller sagflis.
 Å mate chinchillaer er best spesiell blanding selges i dyrebutikker. Du kan bruke en feed egnet for kaniner og marsvin. Det er viktig å vite at dette dyret er satt følsom for endringer i fôret, så kjøpere sjekke med selgeren hva han spiste før.
 Chinchilla elsker høy, men det må være av høy kvalitet, mørk grønn. For rask opplæring og bli vant til de nye eierne kan behandle gnager tørket frukt eller nøtter. Han elsker dem, spesielt peanøtter, hasselnøtter eller frø. Disse dyrene er glade for å mate søtt tørre teblader, som for eksempel "Hibiscus". Tørkede bær også nyte det, kan hagtorn, rogn, rips og dyret ditt vil takke deg.
 Husk at innholdet i chinchilla veldig sjenert, så ta deg tid til å vinne deres vennskap siden de tidlige dagene av dating. Ta kontakt med kjæledyr forsiktig, ikke snakke høyt, ikke hlopayte dør, og dette dyret raskt blir vant til deg og dine barn.  
 Mange familier eller personer som heller bor alene i lang tid, som dyr. Hvis du har besluttet å få en valp trenger å forstå at du vil uunngåelig møte noen vanskeligheter, som må ha tålmodighet og styrke til å takle. Etter valpen - ikke en dukke, gjøre en hund - ansvarlig skritt som må gjøres bevisst.
Hvordan lære en hund til gaten - effektive tips og teknikker

 Først og fremst problemet er undervisning en valp å gå på deres behov ikke i huset eller leiligheten, og på gaten. Mens valpen er fortsatt liten, må denne prosessen vie mye tid. Vi vil gi deg noen regler, etter som vet hvordan man skal lære hunden til gaten. Så, la oss starte.

 Regel 1


 Utgang hund på gaten etter å ha våknet og hvert måltid. Det var etter å ha spist og sovet valp går til badet. Hvis du kan få oppgaven og gjort fattigdom valp utendørs, sørg for å prise ham, forsiktig klapp eller leke seg i gata.

 Regel 2


 Gulrot og stokk. Det er enkelt: hvis hunden dro hjem otruhayte, rope; hvis fattigdom hadde på gaten - ros. Denne teknikken vil sikkert hjelpe lære eleven heller oppfatte humøret og koble den med sine handlinger.

 Regel 3


 Ikke la valpen til å fullføre jobben sin hvis han la merke til det. Når de så at valpen raseri i huset, stoppe det grov stemme, ikke gir fullstendig det gjennom. Du må umiddelbart ta valpen i kraven og trekk den ut. Nå som han var "kommer ned" på gaten, prise ham og leke med ham.

 Regel 4


 Viser hunden en tur på samme sted. Føler lukten, vil hunden bli enklere å forstå hva du ønsker fra det. Gradvis hunden blir vant til "gå" på samme tid. Det vil automatisk beholde sin fattigdom morgen og kveld, mens resten vil vente på din ankomst. Det tar tid og tålmodighet, så lenge hunden er liten, vil hun gjøre hva hun vil.
Hvordan lære en hund til gaten - effektive tips og teknikker

 Det er bedre hvis du behandler områder hvor hund forurenser vanligvis i huset, desinfeksjonsmiddel, bare nehlorovыmy løsninger som kjedelig luktesansen. Over tid hunden din ikke ønsker å "paskudyty i huset.
 Ta hensyn til hundens oppførsel. Noen studenter åpent og eksplisitt ber toalett døren shkrebutlapamy eller bark. Andre - bare gå frem og tilbake, og deretter gjøre hva de vil. Vi må ta hensyn til de ulike fыrchanyya, bjeffer, gå der - her. Kanskje vil du være i stand til å føle hundens ønske. Nå som du vet hvordan du skal trene en hund til gaten.
Hvordan lære en hund til gaten - effektive tips og teknikker

 Hunden må føle din kjærlighet. Da hun ikke ønsker å uroe deg. Tilby å dele det med alle slags godbiter når hun gjorde det rette. Ikke gråt om hunden ikke fortjener og ikke la hunden også ofte en bygning. Når valpen er fortsatt liten, må det nashkodnychaet, igjen alene hjemme. For hunder som barn, vil du få opp, sette dem i hans kjærlighet og makt.
 Du vil lykkes! Lykke til!  
Яндекс.Метрика