Hvordan lære hunden din til toalettet?
 Å avlaste seg ga hunden huset på et bestemt sted (for eksempel når du ikke er hjemme lenge), kjøpe engangs baby bleier.
 Når hunden har gjort på feil sted, promakyvaete bleie i urinen. Gi hunden snuse. Sette hunden på olje klut, gni det eller gi en godbit. Ved første øyekast, selvfølgelig, hun var ikke klar over at toalettet bør gå dit. Fremgangsmåten gjentas flere ganger (ikke i en sittende flere ganger, og til og med hunden bestemmer at det er en Circus skole, om nødvendig). Når hunden "er festet" på feil sted, raskt dra den til bleie. Det vil være en uke for å kjøre rundt, men for henne å være resultatet.
 Også dyrebutikken kjøpe spray "antyhadyn" for hunder og bearbeidede korn sted der du ikke vil at hunden hadyla.
 Ikke i noe tilfelle skal vaske sted hvor pohadyla hund klorerte produkter. Denne duften hunder oppfatter som lukten av urin og vil hadyty det igjen og igjen.


 Ikke i noe tilfelle ikke dytte nesen i hundeskitt ikke skjelle hunden mens hun gjør fattigdom på feil sted (helst forsiktig podstelit bleie, ikke zlyakavshy med en hund eller så snart du ser en hund som kjører for å holde behovet for, eller smelleth gikk til sin vanlige plass, "legg den i en bleie. Så snart det motgang på det, ros hunden, gni eller gi en godbit.
 Også første gang kan prise hunden når den produserer fattigdom på gatene.
 Å lære hunden til gaten, må du første dagene av utseendet på hunden i huset for å gå den minst 4 ganger om dagen. Første vыhulyvaete etter et måltid, sørg pobihayte det (dette vil stimulere hunden gå på do "The Great"), og det er tilrådelig å gå sin hund etter at hun hastverk (spesielt hvis det er en valp). Etter hvert vil hunden forstå hva du ønsker fra det, og du kan kutte razovost turer.
 Når hunden blir brukt, gå en tur etter fôring (det fungerer som en belønning for god oppførsel eller "god jakt").  
Hvordan du kan beskytte mot aggressive gatehunder?
 I dag gaten er ganske løshunder, og ærlig, ikke alle dyr er helt underordnet sine herrer. Her, du går nedover gaten, og som flaks ville ha på gaten prøver å angripe aggressiv hund, hva gjør du? Hvordan du kan beskytte mot dette onde hund? Les denne artikkelen.
 1. Hvis det er mulig å omgå konflikt med sint hund, er det best - slå den andre veien, for å gå på en annen gate.
 2. Hvis en hund har angrepet, anbefaler jeg deg så snart som mulig
 ta av klærne (f.eks olympyyku / genser / jakke / et.) og vikle hennes hånd. Og for å sette det frem som om å forsvare henne fra en aggressiv hund. Siden hunden angriper allerede neste lem, vil hennes første bit foregå der.

 I øyeblikket når hunden tok deg i hånden agn ", den andre satt den ledige hånden punsj nese hund med høyest mulig kraft. Marginale effekter for enhver hund - spoiling lukt, vel, derfor hun innser hvem det egentlig sterkere.
 3. Hvis hunden ikke er trent, at bisken, så ta materialet på hånden, la oss holde fast eller tøystykke, nei, kanskje hvis du er i hatten, og deretter bruke den. Under angrepet cap makt for å presse den inn i munnen (du kan også en annen ting). På tidspunktet for fallende gjenstand i munnen, lukker kjeve hund automatisk etter lift hund med dette temaet opp og raskt sette et spark i magen til hunden. Siden hunder ikke har trykk, kan resultatet bli annerledes, selv til døden av en hund. Det skal forstås at hunden ikke så mye ved tidspunktet for angrep, biter det spesielt at nærmest den.  
Opplæring hunder hjemmeKjøpe en rasekatt hund, må du tenke om hennes trening, fordi det avhenger av forholdet mellom hundeeier og dannelse av hans karakter. Dog Training og bli utsatt hjemme, undervise henne de mest enkle og kritisk atferd.
Hva er forbudt i trening hunder
- Knock hund hender eller materialer på hånden, ikke pynayte ikke heve stemmen hennes til hunden;
- Aldri natravlyvayte hund til andre dyr eller mennesker uten behov for selvforsvar;
- Hvis hunden du sint, ikke vær følelsen sinne strømme ut din frustrasjon på dyret;
- Ikke la hunden ta maten fra hendene til fremmede og er noe utenfor.

Også, hvis du ønsker å gjøre på sine egne trenings hunder, så gjør det uten hjelp og innblanding i andre familiemedlemmer. Andre mennesker kan bare mate hunden å gå den.
Tips for trening hunder hjemme
Trene hunden din to ganger om dagen. Lære henne bedre før fôring og etter fôring prosedyre bør begynne klasser ikke tidligere enn to timer. Siden heve en valp, velge et sted hvor det ikke er noen utenforliggende stimuli, som for eksempel støy fra veien lunger eller tunge trafikkmaskiner.
Lag en tidsplan for klasser med hunden, hvor antall klasser og deres varighet vil avhenge av kompleksiteten av lagene, samt alder og fysiske indikatorer hund.
Likevel, før du begynner å trene hundene selv, helst observere handlingene til en profesjonell trener, se til å gi kommandoer hans måte, tone og måter å oppmuntre hunden.
Det faktum at en erfaren instruktør kjenner psykologi av hunder og i utgangspunktet uten hjelp av en mentor gjøre hardt feilen kan krasje i utdanning og gjøre slem hund.
Les faglitteratur for å vite riktig teknikk og prosedyre trene hunder anbefalinger gjelder i praksis konsekvent gjenta noen elementer i sakte tempo, akselerer det over tid og tilpasser seg kravene i standardene.
Hundelufting og trening før du starter en ny klasse, gjenta det elementer lært av den forrige. Dette vil hjelpe hunden til å tilegne seg de nødvendige reflekser og husk algoritmen gjennomføring av kommandoer.
En viktig forutsetning for vellykket opplæring hunder er å opprettholde en tilstand av aktivitet, ikke la den kjøre.
For hundetrening vil du også trenger spesialutstyr.
Hvordan oppmuntre når treningen hunder
Som en belønning for hunden for feilfri kjøring av kommandoer kan brukes tørr hundemat. Det anløper ikke hender og ikke forringes i vått vær.
Hvis hunden ikke synes interessert i trening, så kanskje hun ikke liker en godbit. Deretter kan du prøve å gi henne kyllingen, skiver liverwurst eller biter av oksekjøtt, rå eller kokt. Det hele avhenger av smakspreferanser hunder.
Fanger opp med dyr, prøver å snakke bestemt, men forsiktig og ikke høyt. Laget for lovsangsteam, og svikt ikke skrike og slå den.
Kommandoer for trening hunder
meg! Dette er det første laget som har til å forstå og utføre hund. Det må gjøre det godt. Pet vinket til ham, kaller ham ved navn og mana godbit. Prise kommandoen mat, men aldri straffe dyr kalte henne til ham;
neste. En annen viktig kommando, som du kan lære å bruke strenge krage;
sitte.Dette laget er bedre å lære dyret i tandem med kommandoen "neste";
løgn. Hvis hunden har lært kommandoen "sitte", løgnen hun lærer veldig fort;
stå. Denne kommandoen kan bli undervist i forbindelse med de to foregående;
Aport. Dette vil gi grunnlag for fremtidige mer komplekse kommandoer, for eksempel kommandoen "vakt! ";
Gi og fu. Disse lagene bidra til å få hunden til å betale hva det tok ut av bakken og nekte det å velge det heller.
Brukes for trening hunder
Du kan ikke gjøre uten spesialutstyr og klær for trening av dyr i ulike årstider.Så ta vare på tilstedeværelsen av slike objekter:
- Kort og lang bånd, snute, metall krage (alvorlig), vanlig krage, bag og verktøy for en godbit;
- Klær som passer for sesongen, noe som er lett å rengjøre. I varmt vær, bære en track og vinter slitasje klær;
- Idrett og lekeplass dresyruvalnyy hindringer og ammunisjon for opplæring ferdigheter.

Å utdanne hund, vær tålmodig og styrer sine følelser. Dyr alltid føle harme, sinne og frustrasjon, så ta vare på hunden psyke, og hun vil takke deg lydighet og hengivenhet.  
 ydy fisk som lever i akvarier er kalt henholdsvis akvariet. Deres avl kan bli en glede, hvis du følger reglene, rettet mot ansvarlig omsorg for akvariefisk. Som du vet, disse personene lever i ferskvann i tropene og subtropene, så er det viktig å gi dem med akseptable betingelser.
Akvarium fisker Care

 De fleste av innbyggerne i akvariet skiller bisarre, kan skilte med lyse farger, og er liten. De mest populære variantene er vurdert ulike arter av fisk enhet, kalt den "gyldne". Ofte oppdrettet i akvarier okuneobraznыe, karpoobraznыe og karpozubnovydnыe beboere. Eierne foretrekker også akvarier starte årsaks skalar, nannostomusov, steinbit og alle slags morsomme mothaker.
 Se akvariets beboere veldig interessant. Denne prosessen er fullstendig undergravd av nykommerne som dette lille dumme. Først blir de fleste av "fans" akvariefisk, med fokus kun på deres skjønnhet og vurderer noen dekor elementer. Dette resulterer i å ta vare på akvariefisk er ikke riktig. Dette, tilsynelatende, fremmer behandling som til interiøret. Fisken trenger også en kampanje som må følge de standarder som gjelder for levende vesener.

 Korrekt vedlikehold av temperaturen i tanken


 Hver slags dekorativ fisk har sin egen rekke krav omsorg. Når det gjelder temperaturen, bør det legges merke til at dens rekkevidde er ganske bred. Det bør velges avhengig av predpochtennoy varianter av fisk. Hvis akvariet er hjem til en rekke livsformer vil bli ansett som den mest hensiktsmessige pluss temperaturområde på 20 til 26 grader. Men sørg for å unngå plutselige endringer i temperatur.
 Atmosfæren i tanken er avhengig av ytre faktorer. Ja, kjølig vær krever temperaturkontroll bytte til en varmere og vice versa. Også i varmt vær kan stagnere vann, så det bør endres ofte og nøye overvåke termometeret så det ikke blir for varmt. Hvis utetemperaturen er for høy, kan det være nødvendig å erstatte vannet i en kjøler hver 4. time.
Akvarium fisker Care

 Riktig oppgjør innbyggerne i akvariet


 Ved å plassere fisken til en ny bolig, bør du følge disse anbefalingene:
 •  Før, bosette fisken i akvariet, må du "lære" dem til vannet. Dette bør sette innbyggerne i noen beholder med vann tatt fra akvariet.

 •  Kapasitet ikke være komplett. Pass på at vannet tok ikke mer enn 50% av plassen.

 •  Vent omtrent en time og bosette nykommere til akvariet.

 •  Legg fisken i akvariet nøye, unngå skade.

 •  Disse tiltakene skal dempe de adaptive egenskaper på grunn av den dramatiske endringen i temperatur lille skapningen kan oppleve sjokk og dø.

   Endre vann i et akvarium


   Anbefales å endre vann minst en gang i uken. Men dette handler ikke om å erstatte alt vannet. Derfor, i henhold til de krav som må oppdateres bare 1/3 av tankens innhold. Når det gjelder varianter av tropiske akvarium innbyggere, er det best å endre 1/5 av den totale mengden av vann.
  Akvarium fisker Care

   Generelle regler for omsorg av akvariefisk


 •  Daglig sjekk temperatur.

 •  Overvåket kompressor.

 •  Betimelig filterrengjøring.

 •  Slå på / av lysene i samsvar med skiftende tid på dagen.

 •  Avholdenhet fra røyking på rommet hvor akvariet.

 •  Legge bare samlet vann.

 •  Sjekk akvarium fagene for tilstedeværelsen av skadelige stoffer.

 •  Fôring akvariefisk


   Prosedyren skal utføres måltider 1-2 ganger daglig. Hvis tanken refill, da yngel skal fôres. For å gjøre dette, bør antall feedings økes til 4 ganger. Mengden for bør være slik at fisken kan spise opp i 10 minutter. Ikke anbefalt i nærvær akvarium matrester. De trenger for å rydde opp umiddelbart etter et måltid, eller en tank forurensning kan forekomme. Feed fisken i alle tilfelle umulig.

   Typer fôr for akvariefisk


   Fôr konsistens utført med Daphnia og urenheter. Til "live" feed trubochnykov inkluderer samling, bloodworms og andemat. Jo mer variert diett, vil det sunnere akvariet være studenter.
   I en rekke strømmer, er det viktig å sikre at alt hadde å spise fisk. Hvis zamorozhuvavsya mat, må den utsettes for pre-tining.

   Sykdommer akvarium innbyggere


   Hvis en av innbyggerne i byen akvariet ser syk, må det settes i karantene. Det er, i en annen kapasitet. Det samme gjelder sykdommer i akvariet planter. Den eneste forskjellen er at anlegget vil bli forkastet. Ikke gjenopplive selv sykt dyr. Bedre, selvfølgelig, for å se en spesialist.
   Husk! Akvariefisk - er levende og svært interessante skapninger krever oppmerksomhet og riktig holdning!  
  Яндекс.Метрика