Når kan du gi kattunger?
 Noen ganger fluffy myaukayuschee rart med store øyne kan vises i huset ved et uhell - noen fra husholdningen kan ikke komme forbi det iskalde bortkommen kattunge. Men ofte går forut fremveksten av fremtidig familiehund råd om valg av hvilken rase, farge og sex kattunge. Alder katt vanligvis ikke diskutert, som de fleste fremtidige eiere tror at jo tidligere det skjer, jo raskere kattungen blir brukt og tilpasset den nye familien.
 Optimal timing
 Men katter oppdrettere hevder som tar kattunger fra katter kan bare etter at de slår 45 dager. Det var på denne alderen mor-katt nesten helt utelukker deres avkom fra brystet, og barna har muligheten til å ta fast føde. Pivtoramisyachnyy kattungen har fått grunnleggende sosial tilpasning, innså han sin hierarkiske posisjon i katten familien, lærte ikke å frykte mennesker.
 Samtidig avvenning kattunger mister delvis immunitet. Beskyttelse mot farlige sykdommer til dem som rhinotracheitis, kaltsyvyrus, panleykopeniya og andre kan gi vaksinasjon, som ble gjennomført i en alder av 16 uker.
 Hvis kattungen er tatt, ikke bare som et kjæledyr, men for aktiv deltakelse i utstillinger og konkurranser, oppdrettere anbefaler å være tålmodig og vente til kattungen blir 6-8 måneder. Å hele tiden med sin mor, fremtidig mester mens ledende mange mennesker til å lære nyttige ferdigheter: å bruke skuffen og skrape, forstå grunnleggende kommandoer.
 Minstealder
 Død av mor-katt eller avvisning av sykepleie avkom tvinge eierne til å ta over disse funksjonene. Tålmodig og omsorgsfull mann sikkert vil gå kattunger. Men erstatte dem helt har det ikke i krefter - kunstige blandinger ikke føre til varig immunitet, og mennesket kan ikke bli en baby eksempel. I slike tilfeller kan du gi kattungene før de slår seks uker. Alder i 28-30 dager, og evnen til å drikke melk alene er faktorer som gjør at kattungen å gi i omsorg hendene på nye eiere.
 I sykepleie måned kattunge spiller en viktig rolle å sikre sin balansert kosthold. På andreplass - venne til skuffen. Hjemmet, som var en kattunge på et så tidlig alder, må forstå at barnet, for utviklingen av ny vitenskap vil trenge mye mer tid enn eldre kattunger. Men kjærlige eiere vil gjøre sitt beste for å få katten sin forvandlet til en vakker, men intelligent katt.  
Psycho personlighet
 Alle ønsker å forstå bedre andre, godt vet hva du kan forvente av en venn, eller hvordan best å spørre en høyning i hard og kompromissløs sjef. Å vite hvilke tilhører psyko personlighet eller denne personen, kan du enkelt velge den mest hensiktsmessige atferd for å kommunisere med ham.
 Den gamle filosofen Aristoteles først klassifisere personlighetstyper, dele dem inn veschystov, guvernører personalystov og midlertidig. Dessverre, nå rekkefølgen av historien heller enn en komplett testverktøy psykologer.
 Klassifisering av Hippokrates
 Hvor mer populære og mer kjente psyko klassifisert enkelte forfatterskap tilhører Hippokrates. Den berømte far til medisin delt menneskeheten inn i fire typer, som nå er å regne som klassikere av sosiale og psykologiske teoretikere:
 1. sanguine. Væske, noe som gir vitalitet av denne type personlighet er ansett å være blod. Det gjør sanguine mengde energisk, godmodig og optimistisk person. I sanguine alltid mange venner og venner, fordi livet letthet og enkelhet kombinert det med visdom og indre styrke. Prøver å behage ham, ikke lyve og hykle - høy intelligens og naturlige vidd å hjelpe ham raskt løse utspekulert. Men oppriktighet og begrunnelsen for et langt skritt vil tillate deg å få sympati og respekt av denne typen.
 2. flegmatisk. Overvekt av langsom kaldt lymfe i kroppen fullt definerer arten av phlegmatic. En slik person er rolig, rolig og følelsesmessig stabil. Rolig og selvkontroll i ekstreme situasjoner de fikk berømmelse modig og kaldblodig person. Med fatning all right, men skjebnen til motet award flegmatisk glemt. Men dette betyr ikke hindre ham dermed bli en øy av stabilitet, noe som er nødvendig for oss alle i det stormfulle hav av livets katastrofer.
Psycho personlighet
 3. kolerisk. Hot gul galle koleriske koke i kroppen, noe som gjør det en impulsiv, eksplosiv og rask til massakren, både i ord og gjerning. Kanskje det mangler holdenhet og forsiktighet, men det er den mest effektive og aktiv personlig psyko. For å behage den koleriske, snakke med ham språk avgjørende handlinger og dumdristige avgjørelser, som er godt forstått og er ved siden av ham.
 4. melankolsk. Hippokrates mente at et overskudd av svart galle gir karakter av denne type personlighet tristhet og en tendens til tårer. Konstant ønske om å klage om å være vanskelig og intrigene av fiender, gjør det ikke det mest behagelig person. Hvis du liker melankolsk, være forberedt på en lang tid og lytte nøye til alle hans setovanya liv og løse alle sine presserende problemer. Så du blir for ham en nær venn og kanskje være i stand til å se gjennom sine tårer og ekstremt tynn natur sårene.
 Moderne klassifisering
 Moderne forskere har ikke gått bort fra å prøve å sortere gjennom ulike psyko personlighet.
 Den berømte tyske psykoterapeuten E. Kretschmer delte menneskeheten, avhengig av tetthet av fysikk. Slank nervøs astenik, morsom utflukt stramt og balansert med harmonisk Athletic figuren noe gjentatt klassifisering av Hippokrates, og legger til sine spissfindigheter og avgrensninger.
 Enda kortere var Carl Jung - den legendariske grunnleggeren av dybdepsykologi. Ifølge hans forskning, er alle de som bor på jorden delt inn i to grupper: extroverts og introverts.
 Utadvendt, ifølge en psykiater, alle rettet mot omverdenen. Levende menneske kommunikasjon som han verdsetter flere interne refleksjoner og drømmer. Ladet med energi fra store folkemengder, extroverts finne sitt kall i offentlig yrke - journalistikk, teater, politikk.
 Introvert, tvert imot, alle nedsenket i seg selv, lukket, kontemplativ, ensom. Menneskelig synagogen det ganske anstrengende og irriterende, og det beste av tid, ifølge den klassiske introvert - en god bok og gyngestol med et varmt teppe. Det er for folk med psykiske make ideelle filosofer, forskere, analytikere og skrivebord.
 Raffinert socionics
 På 80-tallet av forrige århundre sovjetiske psykiater Ausra Augustinavichiute basert på typologi av Jung opprettet en ny klassifisering av personlighet psycho, kaller det socionics.
 Ifølge hans forskning, er hele menneskeheten delt inn i 16 typer, oppkalt etter den berømte historiske personligheter eller kulturpersonligheter. Detaljert beskrivelse av hver psykologisk element tillater en person å ikke bare avsløre sin kapasitet, men også for å bygge relasjoner med andre personlighetstyper.
 Det var en psyko sak definisjon uten humor. Den nåværende inndelingen av mennesker psykolog Kozlov ligner på ulike fugler hjelper nybegynnere analytikere til å praktisere i analysen og finne ut hvem som er representanter fugler, due, struts eller hauk maskuline passer deg mest.
 Lære å skille mellom menneskelig psycho, du ikke bare forstå bedre menneskene rundt deg, men også få spennende og lærerik hobby hvor du kan øve på ubestemt tid.  
 I dag er en svært fasjonable Fenomenet vurderes å starte små søte hunden, for eksempel en av disse søte skapningene er Yorkshire Terrier. Yorkshire Terrier, stell og vedlikehold som er beskrevet i denne artikkelen - et lite rom dekorative hunderase som kjennetegnes av sin kraft, mot og uuttømmelig nysgjerrighet.
Yorkshire ter Pierre - Stell og vedlikehold

 Karakter


 Denne type hund kan ikke leve uten konstant oppmerksomhet, er det veldig mye knyttet til eieren og veldig trist. Yorkshire Terrier kan glede ham å spille utendørs spill med ball, dra hendene. Spesielt interessant er det å bytte til annen odezhki denne hunden leverer stor glede.
 Hvis en tidlig alder å lære York for å reise, er det lett å bære flytrafikken alltid.
 Til tross for at ullen i Yorkshire Terrier er ganske lang vinter uten varme klær det vil fryse, siden disse hundene er absolutt ingen pidsherstka. Dermed Yorkie ikke svekkes, ikke forårsaker allergi, har en god, myk og silkeaktig hår. Ull terrier alltid vokser og faller sjelden, vanligvis i løpet gre.
Yorkshire ter Pierre - Stell og vedlikehold

 For å beskytte kjæledyret høst og vinter med snø, gjørme og kulde, må du gå sine spesielle arbeidsklær. Dermed utfører klær ikke bare estetisk så beskyttende.
 En stor fordel med denne rasen er raske til å pryuchaemost magasinet, og valgfri tur tidlig på morgenen.
 Selvfølgelig, bør du følge noen forholdsregler når du arbeider med York fordi hennes lille vekst er ledsaget av skjørhet, delikatesse og en stor tilbøyelighet for skade.
 Det bør bemerkes at det ikke er anbefalt å kjøpe en Yorkshire Terrier familie med små barn som fortsatt er ute av stand til å beregne kraften kan presse mye hund dråpe eller skade. Yorkshire Terrier, stell og vedlikehold enn de krever mye ansvar, som i ingen små barn.

 Ernæring


 Når innholdet av Yorkshire terrier, sørg for å følge en komplett diett, som bør inkludere proteiner, fett, karbohydrater, vitaminer og mineraler. Her er en grov meny for York, en liten mengde av bokhvete eller ris med kjøtt, grønnsaker og noen få dråper av vegetabilsk olje. Kjøttet er bedre å foretrekker biff, et par ganger i uken bør mate kjæledyret lever, fisk, vilt, solid rå eggeplomme eller. Favoritt behandler Yorkshire Terrier er frukt og grønnsaker de spiser rett ut av hendene på små biter. Det optimale forhold er 25% av produkt - korn, 25% - grønnsaker, 50% - proteiner.
 Ikke i noe tilfelle ikke mate svinekjøtt York, bein, pasta, ferskt brød, pølse, skinke, elv fisk, neper, bønner, kål, sjokolade, kaker, iskrem, juice og buljonger.
Yorkshire ter Pierre - Stell og vedlikehold

 Omsorg for seks


 Ull Yorkshire terrier trenger konstant og nøye vedlikehold, spesielt hvis det er lang, og hunden er en hyppig foredragsholder på messer. Å belegge hunden var frisk, vakker, myk og silkeaktig, det skal vaskes ved bruk av sjampo balsam, og en spesiell olje smøres.
 En hund som ikke delta i utstillinger, ofte forkortet. Vanligvis tre forskjellige typer frisyrer York, hygienisk, som er nødvendig for alle hunder av rasen standard, gjort 12 ganger på tre måneder og modellering, som bare kan utføres spesialistbehandling for hunder.
 Du må også 1-2 ganger i uken gjør kutt negler hund. Shearing er gjort ved hjelp av spesialverktøy, nemlig kohterez-hylyotynы, barnas saks neglefiler.
 Levealder York er 12-15 år  
Яндекс.Метрика