Mange av oss ønsker å finne deg selv kjæledyr som kan bli sanne venner for livet. År av forskere viser at dyr positivt påvirke helse og humør. Til tross for at personen har nye bekymringer, er det mye mindre sliten. For de som bor ett kjæledyr kan perfekt lyse ensomhet, og en stor familie vil være den beste venn av barn. En av de beste kjæledyr er katter, som de er svært ren, og de er ikke overlatt en ubehagelig lukt i leiligheten. I tillegg trenger katten ikke ønsker å gå, som en hund.
Hvordan lære en katt til skuffen?

 Det er best å ta en liten kattunge, som det vil være lettere å venne seg til de nye eierne og boliger, og det kan læres opp til å gå på toalettet. Hvis du kjøper i dyre oppdrettere, i dette tilfellet, sannsynligvis allerede vet han alt og du trenger ikke å tenke hvordan du kan trene en katt til skuffen, og kan bare kjøpe ham skuffen og filler. Ellers må du kanskje ta utdanning og trene en kattunge til å gå på do på rett sted. Dersom dette ikke blir gjort i tide, kan det ødelegge tepper og gulv i hele leiligheten, i tillegg til lukt i rommet er ikke veldig hyggelig.
 Med den rette tilnærmingen kan trenes til å gå i skuffen er ikke bare en liten kattunge og voksen katt men. Dette er viktig i læringsprosessen kontinuerlig overvåke og kontrollere alle trinn katt. For å raskt og smertefritt passere dette stadiet i utdanning av dyr bør utføres følgende anbefalinger.
 •  Brettet må alltid være ren. Vi må endre filler eller rengjør den umiddelbart etter at han tok katten. Hvis ikke, kan katten slutte å gå der.

 •  Å fylle magasinet du ønsker å bruke spesielle blandinger. Du kan bruke sagflis, sand, småstein og makulert papir fra gamle aviser eller blader. Imidlertid kan slike selv fyllstoff ikke lenge beholde lukt, og trenger konstant utskifting. Samt noen pirkete katter ikke ønsker å gå i en skuff. Så mye bedre å kjøpe fra en dyrebutikk spesiell filler. Selvfølgelig vil dette kreve ekstra kostnader. Men vil katten alltid gå til skuffen, og det vil ikke gi en ubehagelig lukt. Du kan plukke opp en katt som type filler, som i likhet med de fleste om det. For eksempel er det en rekke dufter og luktfri, med forskjellig størrelse granulat.

 •  Først bør katten forstå nøyaktig hvor det er et toalett. Dette bør settes i papirskuffen, som promoknuvshy hennes urin.

 •  Katter begynne å utøve deres behov gang. De begynner å bekymre seg, ikke sitte i en tvetydig posisjon, prøver å grave opp gulvet. Det bør umiddelbart tilskrives planter og dyr forsiktig inn i magasinet. Hvis du kan gjøre dette, må du oppmuntre katten til å klappe henne og ros. I tilfelle som ikke klarte å unngå utseendet av flekker på feil sted, er det nødvendig å fjerne at katten ikke trodde det var hennes konstant toalett. Du kan ikke vaske skitne sted vaskemiddel med klor, som de forbedre kontrasten lukt. Det er bedre å bruke eddik eller sitronsaft. Også i dyrebutikker selger spesialløsninger for å frastøte dyr.

 • Hvordan lære en katt til skuffen?

   I noen tilfelle kan ikke straffe katten hvis hun ikke gitt skuffen. Du må lete etter årsaken, og mest sannsynlig er det. Dette kan skyldes en stressende situasjon, flytte eller bytte ut skuffen, endre typen filler.
   Fra utsiden ser det ut som et sirkus triks, men hjemme er fullt mulig å lære en katt å feire de naturlige behovene til toalettet. Mange vet ikke engang hvordan å lære en gris til skuffen, for ikke å nevne toalettet. Nøkkelen til dette dyret å ta hensyn og ikke la ting skli. For å gjøre dette må du først sette skuffen ved siden av toalettet. Deretter et par dager for å heve en liten skuff, for eksempel sette en bok. Etter hvert skal øke høyden til skuffen er lik på toalettet. Så du setter skuffen direkte på toalettet, og deretter senere fjerne skuffen til enhver tid. Det er viktig å alltid stått skuffen, ellers kan det skremme katten.
  Hvordan lære en katt til skuffen?
   Hvis du ønsker å diversifisere din hjemmeunderholdning, få en papegøye. Denne morsomme og smarte fuglen raskt vinne din kjærlighet og du lurer på hvorfor et så interessant venn ikke dukket opp på huset ditt før. Papegøye ganske lett håndterlig, vennlig og tillitsfull. Muligheten av papegøyer å snakke alle vet. Invitere venner på besøk, kan du stolt vise fremragende evne til kjæledyret ditt som vil underholde alle interessante triks og moro chatter oppfylle alle laget ditt. For å lykkes, må du gjøre maksimal tålmodighet og utholdenhet.
  Hvordan lære en papegøye for hånden?

   Begynn med det faktum at fuglen brukes til hendene dine. Hvordan lære en papegøye for hånden - et spørsmål stilt av alle nykommere, så fanger fugler i hele leiligheten er ikke veldig spennende. Undervise hendene bør gradvis for ikke å skremme papegøyer, tregt å få hans tillit. Før du åpner buret, alltid ringe en papegøye på vegne av godbiter på tilbud hender, ingen brå bevegelser. Papegøye - en fugl sjenert og forsiktig, men etter et par dager hun blir vant til å behandle av hånden vil ikke fly eller slaktet i et bur. Nettopp fått en jevn resultat, kan du gå videre til neste fase av trening. Observere nøye oppførselen til kjæledyr i et bur, hva han gjorde da overlatt til seg selv, som utfører triks.
  Hvordan lære en papegøye for hånden?

   Ved å forstå hvordan å lære en papegøye i hånden, kan du gå videre. Den enkleste trikset - å lære en papegøye å danse. Komme til trening bare etter fuglen vil stole på deg helt, vil ikke fly med hånden blir vant til hans navn, og stemmen din. Klassene holdes hver dag ikke mer enn 15 minutter, restauranten serverer en lav stemme, støttet av passende bevegelser. Hver økt avsluttes med forfriskninger. Ved å innlemme musikk, riste hånden i takt, vippe hodet til høyre og venstre. Papegøye du vil nøye vurdere, og etter kort tid vil du begynne å følge, snu hodet til rytmen av musikken.
   Papegøyer kan lett lære å balansere på ballen. Rett tennisball er ganske egnet for dette formål. Hold en godbit høyt over ballen, du tvinge den fjærkledde venn opp på ballen for å få mat. Gjenta denne metoden flere ganger, kan du oppnå bærekraftige resultater.
  Hvordan lære en papegøye for hånden?

   Hver eier av en papegøye drømmer om å gjøre hans kjæledyr begynte å snakke. Å få til dette er vanskelig, men mulig. Ikke glem å si papegøye "hei" når kommer til buret for å mate "ennå" når du forlater rommet. Papegøyer svare bedre til kvinnelig stemme, så prøv å snakke stille og rolig. Ordet som du ønsker å lære en papegøye, snakke tydelig, før fôring, snart vil du høre svaret på din hilsen "Hei" til din student. Vanskeligere vil det være å huske en setning på denne posten den på noen carrier, dekket bur mørk klut inkluderer opptak i noen minutter. Ikke bli trette fugl, må det være for hennes spill som alltid ender med forfriskninger. Viser tålmodighet og visdom: vil du bli gledelig overrasket over resultatet.  
   En slik enkel, ved første øyekast, oppgaven var ikke så lett å gjøre når du sitter foran en hårete ball av lykke, og du, i det uansett kostnad, er det nødvendig for ham å komme opp med et navn som vil følge ham gjennom hele livet.
   Selvfølgelig, det er ikke egentlig hvordan å vokse en sunn katt og heve zverenka, men et kallenavn for ham - dette, bør du vurdere det samme, at personens navn: refleksjon av hans personlighet, og noen ganger til og med tegnet og skjebne. Elskede kjæledyr er viktig å finne en anstendig navn som vil fullt ut reflekterer de vaner og oppførsel, og som vil glede alle familiemedlemmer.
  Hvordan kan du kalle din katt eller katt?

   Faktisk, valg av kallenavn kattunge begrenset til områder av fantasien, er det ikke et barn, noe som er ønskelig gitt navn er til stede i minst en ordbok av navnene er alt i dine hender.
   Imidlertid er noen kjælenavn tvetydig eller ikke for anstendig navn fortsatt ikke ønskelig, det er situasjoner når en lignende avgjørelse du har å rødme. Vel, for eksempel din favoritt terrorist eller Halyunchyk lekket inn i det åpne vinduet og løp langs kjent County, og gikk for å lete etter deg.
   Gåtur på området og rope "Terrorist! "Generelt som noe ikke at det i forhold til sin egen trivsel i et relativt dårlige naboer.
   I valg av navnet på din favoritt dyr bør seriøst kurset, vil du ikke nekte å vise en følelse av humor og et dyr kalt på en spesiell måte, så å si, for å huske, men likevel alt skal være mål.
  Hvordan kan du kalle din katt eller katt?

   Den enkleste måten å hjelpe deg raskt forstå hvordan du kan kalle en katt eller en katt, denne katten gjennomgang listen over navn som ble spesielt utarbeidet av lingvister. Hvis du ikke vet, det er enda en vitenskap, heter zoonymykoy som har studert kallenavn av dyr, inkludert katter.
   Alle disse navnene er midlertidig screening, samt gjennom visse tester bevise sin klang. Alle kallenavn listet alfabetisk delt inn i gutter og jenter, slik at du enkelt kan finne akkurat det du har drømt om.

   Råd for de som velger navnet kattunge


   Selvfølgelig, hvis du har kjøpt din nyvunne kjæledyr i en kennel, veldig lenge med navnet trenger ikke å bry seg, fordi det det kalles.
   Hvis kattungen, tilhører alt annet til renrasede katter som Siamese eller britisk, som senere vil delta i ulike utstillinger og har en egen stamtavle frø, ville det definitivt trenger offisielle navnet som skal oppgis i hans fødselsattest, og i løpet av årene, og i fødselsattesten hans kattunger.
  Hvordan kan du kalle din katt eller katt?

   Til da hadde ingen problemer med frø og utstillinger bedre være klar over alle reglene for navngiving renrasede kattunger er lett å finne på de offisielle nettsider.
   For eksempel, blant reglene er det en kattunge skal tildeles en slik moniker som vil begynne med en bokstav som vil klassifisere kull nummer.
   For eksempel, hvis en katt er det andre kullet, bør alle kattungene i dette kullet har navn som begynner med bokstaven "B", fra det latinske "? ". Vanligvis blir disse navnene valgt fra en enorm database med navn kattunger som er og vil bli den offisielle kallenavn for dyret ditt.
  Hvordan kan du kalle din katt eller katt?

   Det kan bestå av to og noen ganger også tre eller fire ord, som, selvfølgelig, snakker hver gang hvis du ønsker å ringe eller å prise katt, veldig ubehagelig. Du bare forestille seg hvordan det vil se latterlig situasjon hvor du strengt forby Brussey Charisma kryper bære pølse fra bordet og holde motgang pålagt av plass.
   Vanligvis i slike situasjoner gjør det, er det offisielle navnet på fødselsattesten og brukes til behov og hjemme furry dyr kalt kjærlig-diminutiv, kan du komme opp med noe kult, som Bryussky.

   Hvordan andre å ringe kattunge?


   Men hvis kjæledyret fra et krisesenter er ikke, og du ikke planlegger for en svært aktiv bak veggene i hjemmet ditt, hvordan det kan kalles? Standard Barsik, Vaska og Ginger bestille sliten, så du vil ha ditt kjæledyr for å nevne noe spesielt smakfull.
  Hvordan kan du kalle din katt eller katt?

   Det er unikaly som kaller sine dyr til ære for en tidligere elsker eller sjef, og dermed avsløre sin noen interne systemer knyttet til disse menneskene. Ikke bare det, er det bedre ikke å gi dyr menneskelige navn, enn si folk du kjenner, fordi de kan lære om det og plutselig reagere på dette faktum.
   Men hva jeg skal kalle babyen? Prøv å presse sin karakter og vaner, og fantasi og tenke på noe interessant. For å gjøre dette, se kattungen et par uker, ikke nødvendigvis umiddelbart oppfinne et kallenavn, funnene gjør med tiden.
   For eksempel kan kjæledyret ditt være solen, hvis mye søvn, Pirate, om noensinne skade og riper lesket, Prohlotyk, BEHEMOTYK, Small koffert hvis ikke spise som en avrundet og øyne, og så videre.
  Hvordan kan du kalle din katt eller katt?

   Et annet alternativ - starte fra fargen og utseendet av dyret. For eksempel, hvis du fikk en kjekk rød-farget løver, vet du at din venn, på grunn av sin gylne shersttsi, er et symbol på velstand og rikdom, så vel som den beste healer.
   Og da er ideelle for ham tilnavn som Medoc, gresskar, Oscar, gulrot, fersken, Goldie, Lakker, Garfield og så videre. Forresten, tegneseriefigurer også godt være nyttig for en slik rolle, ikke nødvendigvis tegn, katter, for eksempel, vil høres bra: Simba, Felix, Thomas, Kitty, Pierre Masyanya, Shrek, Matroskin og så videre.
   Men svarte sel, som alltid uheldig, som sangen går, stadig blir gjenstand for noen merkelige forestillinger og overtro. Til tross for dette, er den svarte katten ikke verre enn andre, de er like gode, snille og attraktiv, og komme opp med et kallenavn for dem lett.
  Hvordan kan du kalle din katt eller katt?

   Dette kan være Chernish, Onyx, Light, Black Jack, Bart, Bruno, Twilight, Ugolek eller Bagheera, Panther, Mystic, fantasere! Hvit kattunge eller katt kan bli Kasper, Artika, kokos, Messi og Pinto, Hvit Bilyash eller, for de med sans for humor kommer til dette problemet.
   Velge et kjælenavn, må du huske at de enkleste katter huske kallenavn enkle, bestående av 1-2 stavelser også ønskelig at sammensetningen de inneholder en kombinasjon av susing og piping lyder.

   Før endelig klage kjæledyr, lage en liste over dine favoritt navn, prøv å forsegle dem, hender det at noen en, begynner han straks å svare eller reagere, noe som tyder på at du treffer målet.
   Også ikke glem at kallenavn må være en, du kan ikke endre, fordi dyret kan bli forvirret og generelt slutte å reagere, minst en av dem.  
  Яндекс.Метрика