Hvis du kom kjæledyr, har du sannsynligvis tenke på hvordan navnet hans. Det er mange navn for hunder, men hvordan man skal definere og bestemme? Noen nyttige tips finner du nedenfor.

 Hva du bør vurdere når du velger et kallenavn for en hund?


 Valget av kallenavn for hunder - er en viktig og ansvarlig virksomhet. Det var enda en bevinget sier: "Som skipsnavn, så det vil flyte." Og dette er sant. Mange mener at navnet på liv og påvirker en persons karakter, og noen ganger det ikke er bekreftet. Og hva er verre enn en hund?
Hvordan kan vi kalle en hund en gutt og en jente?

 Det har også visse egenskaper, som også kan påvirke kallenavn. Men det er andre viktige punkter, fokusere mer på hver av dem.

 Herkomst


 Hvis du kjøper et kjæledyr i en klubb eller barnehage eminente oppdretter, vil han ha en stamtavle. Denne hunden er solgt direkte fra dokumentene. Dette kan gi navnet på oppdretter selv, men det betyr ikke at kjæledyret vil ringe deg på denne måten.
 Du kan tenke på en enklere andre navn. Noen ganger ønsker du å gi et kallenavn som begynner med en bestemt bokstav, som vil avhenge av hunderase, samt sin stamme tilhørighet. Dette kravet muliggjør valget av navnet.

 Bokstaver, stavelser, uttale


 Dog - ganske smart dyr, men at menneskelig språk til å oppfatte og forstå det bokstavelig talt kan ikke. Kanskje du lagt merke til at alle kommandoer som brukes til opplæring og undervisning hunder hvordan korte og klangfulle, ellers våre små venner bare ville ikke ta dem.
Hvordan kan vi kalle en hund en gutt og en jente?

 Klitschko dyr må også oppfylle følgende krav. Så ikke velge for mange navn, bør navn ideelt sett bestå av ett eller maksimalt to stavelser, ord lenger kjæledyret bare ikke vil godta.
 Også ta hensyn til samtaler og klingende navn, de lærer raskt å svare kjæledyr. Og best av alle hunder akseptert navn, der stress faller på første stavelse.
 Om det vil falle til det andre, den første av kjæledyr kan bare gå glipp av, og den andre ikke betale oppmerksomhet. Få den hunden heter, kommer du til ønsket resultat og ikke tiltrekker henne.
 Vurdere det faktum at visse tegn kan påvirke dannelsen av karakter. Dermed høres fast, eller growling rokochuschi (som "R", "C", "D") vil vokse dyr med sterk karakter. Men hvis kallenavn er mykere bokstaver (for eksempel, "M", "L", "H"), vil det være mykere.

 Utvendig kjæledyr


Hvordan kan vi kalle en hund en gutt og en jente?

 Ta en titt på din firbente venn. Kanskje det minner deg om et eventyr eller tegneseriefigur eller helten film. Prøv å beskrive utseendet av hunden en rommelig ord. Dette kallenavnet kan være egnet kjæledyr og selv liker ham.

 Effekt av rase som heter


 Arter påvirker også valg av kallenavn for hundene. Det er visse etablerte skikker og tradisjoner.
 •  Ja, kallenavn å velge mellom hundene tatt hensyn til utholdenhet eller dypere stemme på dyret. Vanlige navn som triller, Bell, og andre.

 •  Hvis du jage, kan du velge et kallenavn for henne vurderer kvalitet kjæledyr. Du kan finne slike navn som februar Wind, Terrible og så videre.

 •  For å banne velge kallenavn, inkludert ikke bare kvaliteten, men også forholdene og praktisering av dyr. Det er navn som Alert, Nord, Taiga, tåke.

 •  Klitschko offisielle avler vanligvis kort og klangfulle: Alpha Rex, Fight, Gerd og andre.

 •  Du kan ta hensyn til artenes opprinnelse. For eksempel, de tyske arts særegne navn som Schwartz, Mina, Maya og andre. Hunder italienske raser kan kalles Baggio, Bonito.

 •  Kallenavn for jakthunder må samtidig gjenspeile innholdet i dyret og bli rik, for å klappe reagerte umiddelbart på hans navn.

 •  Hvis vennen din - enkel og trofast kjøter, velger hennes kallenavn enklere: Friend, Sann, Mukhtar.

 •  Størrelsen på hunden


   Hvis store hunder kan kalles av noen formidable og klangfulle navn, hvis såkalt liten hund, kan det høres og ser latterlig og dumt. Så ikke prøv å "gjøre fjell ut av molehills."

   Karakter


  Hvordan kan vi kalle en hund en gutt og en jente?

   Ikke bare påvirker karakter navnet. Din karakter kan bidra til å velge et kallenavn for dyr. Dermed, hvis valpen har en tendens til å slikke alt, gi det litt mild og kjærlig navn. Hvis kjæledyret flørter med andre, selv leken kallenavn vil. Hvis et dyr fra en tidlig alder er forskjellig rolig og seriøsitet, bør du vurdere dette når du velger et navn.

   Hva er et kallenavn?


   Sørg for å finne ut verdien av kallenavn, spesielt hvis du tror på navnet innflytelse på skjebnen til dyr og natur. Forresten, hvis du finner ut hva det betyr for et bestemt navn, kan det hjelpe deg å bestemme seg raskt.

   Hva er navn og navnene kan brukes?


  Hvordan kan vi kalle en hund en gutt og en jente?

   Fantasy eiere av hunder noen ganger grenseløs. Men hvis fantasien ikke er så utviklet, bruker du én av følgende alternativer.

   Ordinære menneskelige navn


   Hvis du er redd for at når jeg prøver å ringe en hund du kan slå noen mennesker, vurdere menneskelige navn. Forresten, veldig originalt.

   Utenlandske navn


   Hvis enkle vanlige navn du synes for banalt, bruker utenlandske navn. Husk kjendiser fra andre land vil trolig nevne en av dem er egnet for ditt kjæledyr.

   Kallenavn på kjente hunder


   Det er mange filmer og tegneserier, der hovedpersonene er hunder. Så, huske navnene på karakterene, sannsynligvis en av dem vil like deg og ditt kjæledyr.

   Vanlige kallenavn


   Hvordan kan vi kalle en hund? Så hvor mange elever ringe. Utforske hyppig brukt og vanlige kallenavn, kan en av dem kommer opp.
   Gutten kan kalles en av følgende navn: Rex, Archie, Tyson, Baron, Herre, Ralph, Rich, Zeus, Oscar, Cupid, grev, Marseille, hus, Simon, Ray Arnold, Roy Gray, Årsmodell Karat.
   En jente kan kalles slik: Gerd, Lada, Alma, Bagheera, Bonya, Lyme, Alpha, Jesse, Adele, Burt, Dean, Eva, Dan Bell, Greta, Agatha, Linda, Betty, Sherry, Vesta, Nora, Lexi, Utah , Isa.

   Nyttige tips


   Til slutt noen tips om hjemmeutvalgs kallenavn:
 •  Ikke velg en veldig vanlig kallenavn, eller du risikerer å bringe sine hunder i tillegg til noen flere av de samme eller lignende navn.

 •  Ikke velg navn som ligner på lyden til enkle og vanlige kommandoer. Dermed kan navnet Funtyk for kjæledyr høres ut som "Fu! ".

 •  Plukk et kallenavn slik at pet var lett å huske det. Du kan prøve noen og foretrekker den ene som hunden reagerer raskere og bedre.

 •  Selv om du velger navnet på din firbente venn Observer ham noen dager og se hvordan "stuck" moniker. Hvis hunden ikke reagerer på det valgte navnet, er det fornuftig å endre det.

 •  Klitschko å være lett pronounceable for eieren.

 •  Hvis du velger et langt navn, bare tenk på det forkortet versjon. Husk at hunder er flinkere til å huske ord kort.

 •  Nå, gitt alle rådene gitt ovenfor, kan du bare bestemme seg for et navn for sine kjæledyr.  
   Hvis du kom papegøye, ikke vente med å begynne å undervise sin tale. For å starte, velge dette navnet kjæledyr. Men hvordan? Vi gir noen råd og nyttige tips.

   Hvordan velge et navn for en papegøye?


   Mange mener at valg av navn for en papegøye - det er enkelt og lett. Men dette er ikke det. Først må han venne seg til å klappe hans navn og lære det. For det andre, sier de rase papegøyer ofte snakke om seg selv i tredje person og alltid huske navnet, så er det viktig at kjæledyr kan si kallenavn.
  Hvordan kan vi kalle en papegøye jente og en gutt?

   For det tredje vil alle familiemedlemmer kaller papegøyer ved navn, og hvis kallenavn er kuttet øret eller avsky, ingenting godt vil komme ut av det. Så behandle valg ansvarlig.
   Som kan kalles en papegøye? Men hva bør jeg se etter når du velger et navn for en papegøye? Det er flere viktige punkter å fokusere mer på hver av dem.

   Gulvet


   Dette kan virke innlysende, men noen ganger bestemme kjønn på papegøyer er veldig vanskelig, spesielt hvis det er svært liten. Hvis du er usikker, kan du vente litt lenger.
   Men tvil kan forbli i et par uker, og kjæledyret kan ikke bo uten et navn. Så det er best å søke hjelp fra en profesjonell, det er nøyaktig bestemme kjønn. Ellers er det en risiko gutten kalt kvinnens navn, og en jente - hann.

   Størrelser


   Størrelse fugler bør også tas i betraktning. Enig, dum og latterlig, hvis små papegøyer vil kalle Sylvester eller El Salvador. Så hvis fuglen har en stor størrelse, kan du velge å la det være noe høyt og langt navn (men ikke for lang). En liten papegøye er mer passende moniker kort eller noen diminutiv-Pet navn.
  Hvordan kan vi kalle en papegøye jente og en gutt?

   Uttale


   Navn uttale er også svært viktig, ikke så mye for hjemmelaget, men for de fleste fugler. Hørsel og stemmebåndene papegøyer er veldig forskjellig fra menn. Og det faktum at folk synes enkel og lett pronounceable, kan fuglene virke veldig komplisert. Noen lyder av papegøyer huske raskt, mens andre er nesten ikke godta. Her er noen tips:
 •  Nesten alle snakker papegøye arter som susing høres ut som "sh", "u", "h", "g".

 •  Det er nødvendig å velge kallenavn brutto stemte konsonanter som "d" eller "m". Bokstaven "B" i navnet kan også være til stede, men det er litt vanskeligere davatymetsya kjæledyr.

 •  Noen ustemte konsonanter mange fugler også ganske lett å mestre. Dette høres kanskje "til", "F", "P".

 •  Nesten alle papegøyer som knurring, slik at navnet absolutt bør være et bokstaven "P".

 •  Best åpen og utvidet vokalen "a", "i", "e", "y", "e".

 •  Men dybden høres ut som "om", "S", "e", "i" absorbert mye vanskeligere.

 •  Unngå klangfulle konsonanter, som inkluderer lyder "l", "m", "n".

 •  Plystrende lyden av papegøyer også gitt ganske lett, så unngå bokstaven "C" C "," C ".

 •  Viktig og kombinasjoner av lyder. De bør ikke være for vanskelig. Så ikke velge et kallenavn verdig nære komplekse konsonanter, vil fuglene være vanskelig å uttale navnet hans.

 •  Husk at kjæledyr kan ofte høylytt uttale navnet hans, så velg kallenavn som høres behagelig for øret og ikke skarp, ellers vil du stadig irritert og nervøs.

 •  Avle


   Bergarter kjæledyr bør også tas i betraktning. Ja, bølgete papegøye kalt et bedre navn. Først denne fuglearter er små. For det andre, denne rasen selv trent, men ikke lett.
   Mange av disse fuglene er gitt høres vanskelig. Men Corell stand, intelligent og talentfull som Lovebird eller Jaco. I tillegg er denne type kjennetegnes ved fremragende eksterne data. Så for denne kjæledyr kan plukke opp vakker, klangfull og et langt navn.

   Vaner og natur


   Hvis du har nok voksne, deretter se på kjæledyr. Kanskje noen vaner, vaner og egenskaper av fugler vil du bli bedt om det. Dermed, hvis papegøyen er viktig, moderat og forsiktig, så la det være noe alvorlig navn. Og hvis kjæledyret er slem, morsom og aktiv, velger morsomme kallenavn.
  Hvordan kan vi kalle en papegøye jente og en gutt?

   Det er verdt å merke seg at identifisere kvalitet chick vanskelig, ettersom de er morsomme, fordømte og klønete. Og gi en ung alder kallenavn som beskriver karakteren, risikerer du til slutt avsløre for en elev med svært forskjellige vaner. Så enten vente på eller gi nøytralt navn påvirker ikke vane.

   Eksteriør


   Ta en titt på kjæledyret ditt. Kanskje du bare komme opp med en slags kallenavn. For eksempel kan grønne papegøyer bli kalt Gene (etter den berømte krokodille). Grønn kvinnelige navnetreet. Fargerike fuglearter Rosella, Lori og macaws kan bære uvanlige navn, markere den uvanlige og merkbar utseende.

   Anbefalinger


   Noen tips for hjemmet over valg av navn for en papegøye:
 •  Ikke kall et kjælenavn lignende eller identisk med navnet på et familiemedlem, slektning eller venn. I dette tilfellet er den uunngåelige forvirring og morsomme situasjoner. Også kallenavnet må ikke være som kallenavn på dyr som lever i huset.

 •  Hvis du har kjøpt et par, kan du velge dem selv kjente navn som Bonnie og Clyde.

 •  Husk navn på kjente personer, kan du velge noe interessant.

 •  Hvis du ikke kan bestemme kjønn på enkeltpersoner velger nøytrale navn Rica, Mickey, Hypo, Willie og andre.

 •  Hvis papegøyen ikke kan snakke, kan du velge nesten hvilket som helst navn, men ikke for lang tid å huske hans kjæledyr og begynte å svare. Egnede enkle menneskelige navn som Peter, Steve, Kesha, Hera og andre.

 •  "Prøv på" kallenavn. Navnet på navnet på kjæledyret ditt, og se til hans reaksjon. Hvis papegøyen ikke svare på navn, prøv å si det med en tone eller høyere. Hvis dette ikke fungerer, endre kallenavnet ved å velge noe annet

 •  Papegøye snart brukt til oppkalt automatisk og begynte å svare på det mer enn kommunisere med elever, og kalte ham ved navn. Kallenavn uttale høyt og tydelig, men forsiktig og ømt.

 •  Ikke velge dobbeltnavn. Parrot vil svare på et navn, men bare hvis du bruker den fullstendige versjonen.

 •  Hvis du ønsker å lære eleven til en forkortet versjon av kallenavn, gjøre det umiddelbart. Men mange fugler vanskelig å huske to navn, så det er bedre å velge en enkel og hengiven kallenavn.

 •  Opsjoner


  Hvordan kan vi kalle en papegøye jente og en gutt?

   Her er ideer av navnene:
 •  Navnene for kvinner intelligente og gode studenter arter (Jaco Karel etc.): skal, Beatrice Bertha, Golden, Dinara, Eric, Jasper, Jennifer, Mirabella, Tifany, Penelope, Elvira, Rosetta.

 •  Navnene på "smarte" hanner: Sylvester, Frederick, Maximus, Artut, Isak, Louis Philippe, Jupiter, Nelson, Neuron, Einstein, Tristan, Perseus, Heracles, Zeus.

 •  Enkle navn for gutter: Hesha, Arkasha, Dyusha, Grisha, gosh, Tosha, vær så snill, Yasha, Petrusha.

 •  Enkle navn for jenter: Arish, Dasha, Chica, Sjusja, Chi-Chi, Arisha, Chica, Ahasha, Rita, Alex, Kiwi.

 •  Unn ansvarlig for å velge et navn for din papegøye, så han raskt ble vant til kallenavnet og appellerer til det.  
  Яндекс.Метрика