Generelt dyrene som fikk det nødvendige nivået av omsorg fra sine eiere får sjelden syke, spesielt katter, er det ikke rart et ordtak "healing, som katten."
 Men det er en ganske ekkel sykdom, som dessverre har en tendens til å like katter og hunder, og hvis dette skjedde med kjæledyret ditt, uten din hjelp det bare ikke kan håndtere.
 Vi snakker om ringorm, er en alvorlig sykdom må nødvendigvis bli behandlet, jo før, jo bedre er sjansene for en rask utvinning av kjæledyret ditt. All fare er at det raskt overført til andre dyr som bor i nabolaget, og til og med mannen selv.
Hvordan kan jeg behandle min katt fra lichen?

 Noen 10-15 år siden veterinærer vet ikke hvordan du kan kurere herpes, dyr som ble han diagnostisert hovedsakelig eller kastes, eller prysyplyaly (basert på gjeldende lovgivning!).
 Det ble antatt at den infiserte dyr redning nesten umulig, men i dag, mye å legge til rette for kjæledyr eiere, finnes det effektive medisiner er i stand til å redde fra denne sykdommen. Hva er Ringorm i katter og hunder? Alle sannsynligvis har hørt om dette, men ikke alle vet hva det ser ut og hva som utgjør.
 Det er en smittsom sykdom som kan være forårsaket av to forskjellige typer sopp, microspores og trichophytosis. Til tross for det faktum at måten de påvirker forskjellige, er resultatet at vi ser på pasientens hud dyr, omtrent den samme, hvorfor alle sammen og forenes under ett navn - ringorm.

 Hvordan du søker og hvor får du?


 Sykdommen er spesielt farlig fordi den sprer seg raskt og er ekstremt farlig for andre. Den vanligste skorpe plukke opp dyrene i "ung alder", nemlig kattunger eller valper under 12 måneder på grunn av mangelfull immunitet, eldre dyr og personer med dårlig helse (etter noen skader).
Hvordan kan jeg behandle min katt fra lichen?

 Mikroskopiske sopp spres av sporer som er lett transporteres i miljøet, akkumulerer bokstavelig talt over rad, og, mest bekymringsfullt, er de svært motstandsdyktig mot miljøet og kan være levedyktig selv for et par år!
 Din favoritt katt kan lett fange sykdommen etter direkte kontakt med en søt katt som var kramkar permisjon. Dyr kan bli infiserte og rørende gjenstander som syke dyr gang kontaktet, for eksempel ligge på gresset, hvor ferierer denne katt eller hund med denne sykdommen.
 Den sporer av sopp selv holde seg til sålene på skoene til gaten, slik at de kan enkelt få til kjæledyr, og at gate det aldri jobbet. Generelt, sunne voksne katter og hunder er mindre utsatt fratar, de har en spesiell immunitet.
 Interessant, kan eliminere tvister lang eksistere på kjæledyr dander og oppstår ikke selv under lange måneder, hvis dyret er sterkt immunforsvar er i stand til å hemme deres spredning.

 Symptomer


 Dessverre er ringorm ikke alltid mulig å fastslå umiddelbart, først, betyr det ikke at en lang inkubasjonstid (3 måneder), og for det andre, de første symptomene vises ikke eksplisitt katt eller hund kan oppføre seg ganske normalt, uten noen spesifikke misdannelser.
 De viktigste symptomene er små sirkulære flekker på huden av et dyr, vanligvis vises på ører, ben, snute og hale.

 Uten rettidig behandling, vil disse plassene øke, vises på sidene og drepe dyret Klochkov ull. På skallet områder berørte huden dekket av et tynt lag flak, litt fettete å ta på.
Hvordan kan jeg behandle min katt fra lichen?

 Avhengig av hvordan bildet ser ut sykdom, kan det forekomme i ulike former: den enkleste - overfladisk, vanskelig og farlig - dyp skjema. Det er også atypisk form, hvor stedene er sjeldne hår fortsette å vokse, noe som gjør det vanskelig å beregne nærværet av sykdommen.
 Generelt kan et dyr oppfører seg som vanlige stedene kan noen ganger føre til kløe, noe som gjør at pasienten begynner å gre ditt kjæledyr. I de langhårede dyr vanskelig å fastslå symptomene, så hvis det var noen mistanker bør oppsøke lege umiddelbart.

 Hvordan identifisere og hva du skal gjøre?


 Som vi har sagt, de minst synlige symptomer trenger å se en spesialist, fordi lav - selv behandlet, er diagnosen nødvendig å foreta en nøyaktig og rettidig. De fleste medikamenter er valgt avhengig av hvilken type av sopp som bare kan bestemmes ved laboratoriestudier. For dette formål, lær og pelsdyr er spesielle avskraping, og er bare da foreskrive behandling.
Hvordan kan jeg behandle min katt fra lichen?

 Vanligvis behandling av pasienten pet utnevnt antiseptiske og soppdrepende midler, som behandlet de berørte områdene. Noen ganger antibiotika brukes, og gjelder spesiell vaksine.
 Husk at ringorm - en alvorlig sykdom som er resistente mot behandling, og således før de første positive resultater kan ta en eller til og med flere uker stabil og systematisk behandling.

 Syke dyr er vanligvis kort ostryhayut, forsiktig for ikke å forårsake unødvendig lidelse og ikke styrke sykdom. All behandling du beskrive i detalj legen med salver kan være tiabendazol eller mikonazol, hvis sykdommen er i alvorlig form, kan det være mer muntlig medisiner, dosering som også bør oppnevne sakkyndig.
 Hvis du ikke har tilgang til veterinær, kan du prøve å takle og folk rettsmidler. Det skorpe mykgjør og vaskes med såpevann, og de smører grønn maling beis eller jod, kan også komme svovelsyre salve. Det er en annen metode, vil du trenger det for avisen, jod og vegetabilsk olje.
 På papiret du trenger for å få asken: det brenne den og bland med olje. Først behandle det berørte området med jod, og deretter forberedt kashopodibnoyi masse av aske og olje. Denne fremgangsmåte må gjentas flere ganger daglig i 2-3 uker.
 Behandle kjæledyret nødvendig isolasjon, helst i et eget rom. Under behandlingen, morgen slitasje hansker og kappe og prosedyrer tørke hendene etter desinfisering løsninger. Flats bør regelmessig med desinfeksjonsmidler, og etter full gjenoppretting dyr tilbringe våren rengjøring.  
 Hvis du bestemmer deg for å ha et kjæledyr, og du trenger en lojal venn, så ta hensyn til hunden avle Husky. De er ikke bare vakker, men også intelligent og trofast. Men først finne ut alle funksjonene til omsorg, utdanning og næring.

 Hva er denne rasen?


 Husky - en spesialisert hunderase som ble avlet Chukchi og brukes som en slede. Siberian Husky som tåler ekstremt lave temperaturer, og dermed oppfylle sine direkte plikter - å bære sleden. Generelt er artsnavnet stammer fra den modifiserte ordet "Eski", som lenge har kalt eskimoer.
Hvordan ta vare på Husky rase hunder?

 Siden størrelsen på små prøvestykker, i en sele utnyttes 15-17 hunder. Når er den første Husky er ukjent, men denne rasen av hundeførere er registrert for første gang i begynnelsen av XX århundre.
 Det er bemerkelsesverdig at register bergarter USSR Huskies ikke ble inkludert, som er grunnen til at disse hundene er "flyttet" i USA. Men i Amerika oppdrettere skjevhet gjorde ikke så mye på ytelse som eksterne kvalitets. Og en hel rase levde bare i Chukotka. Chukotskaya banning gjelder ikke for deler av verden, og ikke spesielt på grunn av hundens utseende er ikke så attraktiv.

 Eksteriør


 Huskies - stein skjønnhet som rett og slett fascinerende. Denne hunden er ikke veldig stor. Dermed er størrelsen på hannhunden manke vanligvis mindre enn 60 inches, størrelsen på hunnene er vanligvis 50-55 inches. Vekten av en person er 22-30 pounds.
 Ull Huskies tykke og har en gjennomsnittlig lengde. Beard stritter og er ikke virkelig betyr noe som godt støttet av myk underull. Fargen på rasen kan være nesten hva som helst: svart og hvit, grå og hvit, brun og hvit.
Hvordan ta vare på Husky rase hunder?

 Det er også funnet helt hvit, brun eller grå hår, men dette alternativet kan kalles sjelden. Karakteristisk (men valgfritt) har farge - en dobbel stripe på pannen, ligner øyenbryn og øyenmaske.
 Body hunder sterk, muskuløs og godt komponert. Føttene er veldig sterk, halsen er ikke lang, langstrakt snute. Ører er oppreist og buskete hale og veldig lang.

 Karakter


 Husky myk natur. I forhold til folk slike hunder ikke viser aggresjon, men likevel fremmede er ganske skeptisk. På de andre dyrene, får denne rasen sammen godt med barn hunder behandlet forsiktig og nøyaktig. Huskyer mobil og elsker å leke.
 Dreven aktivitet forebygger eiere, men hvis du spiller og la dyr vypleskuvaty energi hjemme da det vil oppføre seg rolig. Gjør denne hundegitter, sikkerhetsvakt eller jegeren vilje, som patrulje, jakt og beskytte kvaliteten er ikke utviklet.
Hvordan ta vare på Husky rase hunder?

 Men forsøker å utvikle aggresjon mot fremmede kan føre til psykiske lidelser. Huskyer ofte flyktet, har de ikke liker, og kan ikke være alene. Denne arten skiller engasjement og lojalitet til eieren.
 Trening en pet vil bli utsatt, men gjør alle kommandoene uten spørsmål han kan ikke på grunn av sin overdreven uavhengighet. I tillegg Huskies er veldig sta og selv har sin egen mening, så prøv å bøye denne pet av seg selv er ikke nødvendig.
 Forresten, vil Husky hunderase aldri zalyvysto bark, som det rett og slett ikke vet hvordan du gjør det.

 Klangen av stemmen til denne rasen er så unik som ser ut som en menneskelig stemme. Disse hundene kan endre tone og intonasjon. Slippes høres så melodiøse at du bare ikke kan bli irriterende, men heller vil rozchulyuvaty og rolig.
 Det antas at Huskies hater katter, men det hele avhenger av utdanning. Således, hvis katten vokste foran hund, mellom dem kan være reelle venn.

 Utdanning


 Huskies er intelligent, selvforsynt, så prøv å undertrykke dette pet er ikke nødvendig. Men det er mulig for ham å bli en klok leder. I dette tilfellet, vil hunden adlyde og gjøre alt for å behage master. Men for å være en leder, må du være tålmodig og jobbe metodisk.
Hvordan ta vare på Husky rase hunder?

 Mer samhandle med kjæledyr, snakke med ham, trygg stemme, husky dressyruyte lære nye kjæledyr kommandoer. Forresten, den beste øvelse i gaming og dynamisk form, slik som å sitte stille denne hunden er utrolig vanskelig.
 Å straffe denne pet absolutt ikke kan! Dyr kan få psykiske traumer og miste tillit i folket, eller begynne å tenke på at du kan oppnå din styrke. Som et resultat, får du eller aggressiv, eller slaktet og nelyudymuyu hund.

 Fysisk aktivitet


 Diet Huskies bør være mettet. Vanlig gange var nødvendig full last. Med denne pet vil måtte bruke ute minst to til tre timer daglig.
 Hunden må løpe, overvinne hindringer og selv flytte last. For eksempel, om sommeren kan du ordne sykling og vinter - en husky slede sele. Uansett må energien strømme ut. Ellers pet rett og slett ødelegge ditt hjem.

 Funksjoner omsorg


 Hvordan ta vare på en hund? Spesiell forsiktighet er påkrevet. Husky hunderase er forskjellig tykt hår, som må periodisk gre ut. Ja, valper med mykt hår bør gre hver dag. Dette vil snart lære kjæledyr med denne prosedyren og unngå sammenfiltring av hår og steiling.
 Det er best å bruke en børste med hyppige tenner og metall med avrundede og buede ender. Når hunden blir 4-6 måneder, ull erverve ostovyy ramme og blir mer rigid. I denne alderen vanligvis nok gre utøvd en gang eller to ganger i uken.
Hvordan ta vare på Husky rase hunder?

 Men under molting prosessen skal utføres daglig. Hale beste pet kam når hunden er, vil det hindre symptomer. Skjær ull er nødvendig.
 Huskyer har nesten ingen lukt, kan den vises bare hvis håret mye eller ofte blir våte. Så bade kjæledyret jevnlig er nødvendig, bør dette gjøres 1-3 ganger per år. Hvis skitne hund på tur, er det best å tørke håret fuktig svamp.
 Husky Tennene bør børstes hver dag eller to. Sjekk ørene av hunder og omfanget av forurensning rengjøre den med en bomullsdott dyppet i varmt vann (eller hydrogen peroxide). Hvis klør hindre pet tur, trimme dem med spesielle saks og nøye.

 Hvordan og hva du skal mate?


 Husky Strømmen må være komplett og balansert. Spise disse små hundene, overfôring dem skadelig. Det beste alternativet - tre fôring små porsjoner. I maten absolutt bør være protein og vitaminer. Du kan bruke spesialfôr, men du kan gi en hund og naturlige produkter. Dette er hva som skal inkluderes i menyen:
 •  Sørg for å inkludere i kosten av kjøtt, men utelukker svinekjøtt og fårekjøtt. Det er bedre å steke kjøtt, men hvis du kjøper den i en betrodd selger og trygge på kvaliteten, deretter to eller tre ganger i uken kan tilby hunden rå og frisk (gassform ikke!) Kjøtt.

 •  Fjærfe (f.eks, kalkun eller kylling) er også akseptabelt og hensiktsmessig, men helst uten bein.

 •  Huskyer elsker å spise og fisk, er det bedre å koke og unntatt fra bein.

 •  Menyen må være til stede og kokte eller dampede grønnsaker: squash, kål, tomater, gulrøtter.

 •  La oss pet grøt: bygg, bokhvete, ris, hirse.

 •  Overdrevet slipeprodukter ikke er nødvendig, kan det føre til fordøyelsessykdommer. Det beste alternativet - stykker av middels størrelse.

   Kjøpe en valp


   Hvor mye husky valp? Prisen kan variere mellom 200-250 dollar til 500. Det hele avhenger av egenskapene til hunder og stamtavle. Forresten, for å bedre kjøpe en valp på 5-8 ukers alder. I dette tilfellet kan du se noen av funksjonene i karakter og forstå hva kjæledyret. Foretrekker påvist oppdrettere. Det er best å kjøpe en valpeshow veterinær.
   Nå som du vet alt om hunderase Husky. Kjøp en rampete og trofast venn!  
  Яндекс.Метрика