Hvis huset var litt hårete ball av lykke, som refererer til den siameser rasen, da har du en lang og fascinerende liv hvor din nyvunne dyret tar en av hovedrollene. Du lurer på hvorfor?
 Ganske enkelt, fordi Siamese - en spesiell type katt, de imponerer med sin uvanlige natur, uforutsigbar atferd og økt nysgjerrighet for alt som skjer rundt dem.
Slik Care for siamesisk katt?

 Denne aktive, lekne, noen ganger slem, men med riktig pleie, snille og milde kjæledyr som er veldig mye knyttet til alle medlemmer av familien. Hvis du bestemmer deg for å utdanning av den hengte mannen, bør du lære å ta vare på din siameser riktig.

 Opprinnelse og historie


 Ikke alle vet, men moderlandet er chotyrylapyh Siamese territorium moderne Thailand (tidligere Siam), hvor de begynte å avle ca 600 år siden. Unn deg en katt kunne bare bemerkelsesverdige monarker som det holdning til disse dyrene var spesiell: de ble betraktet som hellig dyr som var voktere av templer og ledsaget de døde til underverdenen.
 Bare i det nittende århundre, en av herskerne i Siam sendte en gave til de britiske monark dusin Siamese katter, der eksistensen av slike fantastiske skapninger er funnet over hele verden.
Slik Care for siamesisk katt?

 I begynnelsen av XX århundre i England var enda "Siamese katter Club", som inkluderte fans og eiere av katter av denne rasen, og et år senere ble etablert en rasestandard. Omsider Siamese popularitet har vokst over hele verden, og i 50-årene av forrige århundre ble etablert rase Siamese endelige standarden, som for øvrig ikke gjenkjenne en brukket hale i knop.
 Med dette har thailandske katter, forresten, selv relatert en interessant historie, som sier at kurven hale i Siamese kom etter den thailandske prinsessen når man bader montert på dem arvestykker.
 Hvem vet, sant eller ikke, men faktum er fortsatt et faktum. Europeerne imidlertid ikke anerkjenne en funksjon, vurderer det en ulempe, og kjempet aktivt mot sin eksistens, som et resultat, i dag kan vi observere kjekk Siamese direkte og lik hale.

 Utseende og fargefunksjoner


 Siamese - merkelig trekk som svært vakker og grasiøs av slekten katt, er deres nesten perfekt utseende, som ikke har forandret seg i århundrer helt siden da de ble brakt inn i territoriet til det moderne Europa.
Slik Care for siamesisk katt?

 Fleksibel, grasiøs og muskuløs kropp som tiltrekker Siamese konstant aktivitet og mobilitet, lang og tynn hale, og en uvanlig hodeform - kile med en ganske stor, pekte på spissen, ørene.
 I dag er det to hovedtyper av katter: moderne, hvor Siamese er mer langstrakt kropp og spiss snute og tradisjonelle, der katter har en slank og avrundede former.
 Siamese også varierer i farge: de vanlige stedene kan være ganske mørk, nesten svart, og sjokolade, røykfylt og lilla.
 Interessant, vises den endelige fargen på Siamese katter til bare 7-10 måneder av livet og kattunger blir født helt hvit med rosa nese og pads på beina.

 Siamese katter er glatt-belagt, fluffy ikke funnet her, noe som er svært praktisk for de eiere som ikke kan vie mye tid direkte omsorg: vыchesыvanyyu, svømming og så videre. Den beste kam for katter av denne rasen - omsorg arbeidsgivers hender!
Slik Care for siamesisk katt?

 Bare suge dem i dyr vann og sveip shersttsi i retning av hårvekst: alle falne hår forbli på hendene.

 Naturen og kjennetegn ved god oppførsel


 Siameser - stolt, sterk og selvstendig dyr, som imidlertid raskt og permanent festet til sin herre. Derfor starte syamtsa de menneskene som er sjelden hjemme, anbefales ikke slike elever krever spesiell oppmerksomhet, de liker å være i sentrum av hjemmelaget.
 Den spesielle naturen av Siamese stadig manifest ikke la deg gå lei, disse firbente venner selv som voksen dyr, som en lek, rulle en ball av ull med eller drevet av baugen.
Slik Care for siamesisk katt?

 Også huske på at det er svært sjalu katter som er dårlig anerkjenner tilstedeværelsen av et annet dyr hjemme, men hvis de vokser opp med barndommen, da ingen problemer, viktigst, ikke glem å betale spesiell oppmerksomhet syamtsu.
 Noen eiere innrømme at katter Siamese rasen oppførsel noen ganger ligne flere hunder, så hvis du ønsker en rolig og fredelig sovende katt, siameseren tydeligvis ikke for deg. Noen ganger er det aggressive og skadelig, men det er ganske sjelden, med riktig pleie, omsorg og oppmerksomhet, disse søte puhnastyky gjengjelde deg nåde og stor kjærlighet.
Slik Care for siamesisk katt?

 Hvis du skal starte et hjem syamtsa, da alle familiemedlemmer, spesielt barn, er det viktig å forklare hvordan man skal håndtere en ny venn, har de ikke anerkjenner og høy tyskanyy tyahanyy hale, kan for en slik respons oppnås med skarpe klør pote! Ikke glem om den frihetselskende natur Siamese katter!

 Riktig ernæring og mulig sykdom


 Samlet, Siamese - veldig sterke og friske dyr som med riktig stell og god ernæring kan leve 14-20 år, og selv det er ikke grensen! Denne rasen katter veldig pratsom og bråkete de alltid varsle deg om sine ønsker, spesielt når det gjelder ønsket om å spise.
 Den beste måten å diett bestående av naturlige produkter, bør 50-60% være kjøtt, fisk 30-40%, som for øvrig er nødvendig for Siamese. Kjøtt- og fiskeprodukter kan blande med frokostblandinger, husk å av og til unne min kjære vitamin kompleks utformet spesielt for katter.
Slik Care for siamesisk katt?

 Med hensyn til helse, som alle levende skapninger Siamese har sine svakheter, spesielt tannproblemer. Dette er grunnen, fra tid til annen, ikke glem å pusse tennene kjæledyr, beste starten siden barndommen, hun måtte bli vant til dette rart, for prosedyren henne.
 Sørg for å rense øret med en myk kompress dyppet i varmt vann, og se opp for øynene, kan dyp blå og vanligvis være en utmerket indikator for å bestemme sin helse.

 Hvor kan jeg kjøpe?


 Søker kan bli spesialiserte barnehager, hvor de driver avl eller kjøre annonser på internett, avis.
 Siamese rasen skjer ikke altfor ofte, spesielt hvis du ønsker å kjøpe en katt med en god lang stamtavle for å fortsette å delta i utstillinger.
 Prisen på denne skjønnheten spenner 100-2000 dollar, avhengig av plasseringen av kjøp og herkomst.
 Elske din pus og riktig ta vare på den.  
 Hva du forbinder Japan? Med Sakura og samurai? Eller kanskje med fargerike innbyggere mystisk kultur? Så, hunderase Akita Inu - en av de eldste og mest elskede figurer i denne gamle, kloke og veldig mystisk land.
 Husk den berømte filmen om en hund som heter Hachiko, som ikke kunne tro på at hans herre hver dag i 10 år kom ingen perrong å møte ham som det var før?
 Så denne rørende historien akkurat den samme hunderase Akita Inu, snill, kjærlig og utrolig lojal til sin herre. I dag er det et monument til hunden, og Akita Inu ble et symbol på de mest verdifulle og viktige kvaliteter i alles liv.
Akita Inu hunderase og omsorg for dem

 Overraskende, er dette ikke bare en tilfeldighet, hunder av denne rasen virkelig unike dyr, hvorav landet av Rising Sun. skrive bøker og skrive sanger, de er virkelige mennesker og deres kjæledyr har lenge fått status som nasjonal kulturarv i Japan.
 I dag er denne hunden rasen populær langt utover sitt eget land, skyldes ikke bare til sitt opprinnelige utseende, men også en unik karakter som skiller disse firbente dyr blant andre.
 Hunderase Akita Inu - en meget spesiell dyr, de er kloke, vedvarende og lykke, modig og smart, de er alltid klar til å forhaste seg i kampen for å beskytte sin familie fra eieren eller overgriper.
 Men sammen med dette, de alltid forbli disiplinert, tålmodig og balansert, i stand til å ta en avgjørelse og begrunnes i en vanskelig situasjon.

 History of opprinnelse


 Det er ikke vanskelig å gjette hvilket dyr med en virkelig kosmiske kvaliteter, har en rik historie og en uvanlig opprinnelse. Akita Inu er direkte etterkommere av den gamle typen matahy Inu, modig og lojal hund jegere som hjalp primitive folk å jakte store dyr.
Akita Inu hunderase og omsorg for dem

 Den umiddelbare periode på bare avle Akita Inu var i begynnelsen av XVIII århundre, da disse dyrene får en ny spesiell status i retten av den japanske keiseren.
 Unn deg denne pet kunne bare høyesterett familie innhold Akita Inu faktisk likestilles med prosessen med tilbedelse av gudene: de skal være hans personlige tjener, som ikke bare tok seg av henne, men gjorde alle slags æresbevisninger.
 Mannen som forsøkte å skade eller verre, drepe Akita Inu, straffes med en forferdelig måte, mest sannsynlig det ville være venter på dødsstraff. Rike familier slike hunder behandlet med stor respekt og ærefrykt og med snakke med Akita Inu hadde en rolig og myk stemme, ikke tillater deg selv å ikke banne og oppvokst intonasjon.
Akita Inu hunderase og omsorg for dem

 Over tid disse hundene har blitt rimeligere under første verdenskrig ødela mye av strikk og begynte med tyske gjetere til å forbedre sine kamp kvaliteter, noe som resulterer dukket opp flere varianter av denne arten.
 Men den japanske er skeptisk til "Blood" med store vanskeligheter og et stort antall fagfolk, ble befolkningen i rasekatt Akita Inu restaurert, når man sammenligner bilder hundre år siden, og moderne bilder, så vil du finne nesten ingen forskjeller.

 Funksjoner av karakter og intelligens


 Som vi har sagt, disse dyrene er ganske selvstendig, stolt, men samtidig så mild og snill natur, som ble dannet i disse dyrene i mange år. De kan ikke kalles typisk, disse firbente kjæledyr veldig leken som et barn, men med alderen, er de utrolig dyp lager av visdom, som tillater dem å slå inn en pasient, intelligente og høyt utviklede dyr.
Akita Inu hunderase og omsorg for dem

 På grunn av sin uavhengighet, Akita Inu elsker å gå uten bånd, og utviklet sterke hunder alltid krever plass til å frigjøre overflødig energi. Japansk trygt stole på disse elevene sine barn, fordi de kan være en god sykepleier, og deretter vurdere det, og absolutt ikke vil gi krenkelser.
 Til tross for all sin uavhengighet og stolthet, de er veldig knyttet til deres hjem og familie, vil de alltid komme tilbake til den opprinnelige døren. De er i stand til å engasjere seg i den nødvendige kampen, men også det faktum - en nydelig, snill og kjærlig følgesvenn, som er aldri kjedelig.
 Husk at relasjoner med japansk hund basert på prinsippet om likestilling, krever det ikke for mye ømhet, men hun setter pris på din gavmildhet, godhet og omsorg. Hennes følelse du ikke vыhulyvaete Akita, og du går sammen som "gode venner", for all din omsorg hun gir all sin hengivenhet og beskyttelse, som er i stand til å gi sin beste venn, som sin herre.

 Hvordan du velger en valp?


 Hvis du ønsker å få en rasekatt stamtavle akytoy, bør du ikke kjøpe det på det lokale loppemarkedet, det er best å ta kontakt med en barnehage, hvor du vil være i stand til å dokumentere sin opprinnelse og full stamtavle.
Akita Inu hunderase og omsorg for dem

 Ikke ta den største valp søppel rundt, er dens størrelse ikke er relatert til fremtidig utvikling. Det beste alternativet - det er en liten valp kull der alle brødre og søstre rundt samme størrelse.
 Ta hensyn til hans oppførsel: babyen skal være nysgjerrige og smidig, stå på beina og har en fin, blank pels.

 Hvis du kjøper et kjæledyr hjemme for ren glede, ville dette være nok, men hvis du har planer om å delta og vinne i ulike utstillinger, er det bedre for dette formålet å tiltrekke spesialist hundeførere til å hjelpe deg å gjøre det riktige valget. Prisene skjønn kan variere sterkt, men kan man si: dette billig hunden bare ikke vil nevne.

 Funksjoner stell og vedlikehold


 Akita Inu - ganske lettstelt elever, de er perfekt tilpasset livet hjemme og for å leve i leiligheten. Hovedregelen, som må nødvendigvis følger: Gi kjæledyret ditt en spesiell plass faktisk så tøff og komfortabel der han kan slappe av fra alle medlemmer av husstanden og være alene med ham.
Akita Inu hunderase og omsorg for dem

 Walking with akytoy trenger minst to ganger om dagen, med dyret oppførte seg balansert og behersket hjemme, på gata, er det tilrådelig å gjøre sitt trekk, perfekt kjøre sammen eller spille pinne. Til tross for at den Akita ganske rolig og avbalansert hund som skal gikk rolig med deg i bånd, kan de pozadyratsya med slektninger vplutavshys en kamp.
Akita Inu hunderase og omsorg for dem

 Til dette skjedde sjelden, valp nødvendig fra barndommen vant til å kommunisere med andre dyr, så å si, show "verden". Når det gjelder mat, det er like sanne barn av sitt hjemland, Akita Inu som sjømat, grønnsaker og ris, kylling, svinekjøtt og fet meieriprodukter de kan manifestere allergi.
 Du kan plukke opp tørr mat, men husk at strømmen av hunden bør være så balansert og rik på vitaminer.
 Som disse herlige hundene og de vil fortelle deg det samme.  
Яндекс.Метрика