Bringe hjem en kattunge bør forstår godt at i oppveksten kan ha noen problemer. Selvfølgelig kan disse vanskelighetene overvinnes, og kattungen til din godhet og omsorg, vil du svare med samme mynt. I denne artikkelen vil vi snakke om "hvordan å trene en kattunge skrape." Til å begynne med skal vi forstå: hva er det vanskelig justering.
Hvordan lære en katt å Claw slipesteiner for katter?

 Skrape er en trekloss, som sår tykk blonder eller som er pakket full av tett stoff eller teppe. Tynne kjæledyret klør klamrer seg til sine hår. Det kan bli satt på gulvet mot en vegg eller henges på ingen stor høyde til kattungen kunne lett få potene. Prosessen med tilvenning til kattungen skrape komplekse og krever tålmodighet, men du kan gjøre det. Følg noen av våre råd.

 Vant til å skrape


 Du har sannsynligvis allerede realisert på steder hvor ditt kjæledyr foretrekker å kvesse klørne. Denne sofaen, lenestoler, ny tapet og dør foringsrør. Ikke den mest passende sted, er det ikke? Spesielt hvis huset eller leiligheten nylig vedtatt reparasjon. Men dette betyr ikke at du bør kaste kattungen hjem. Trenger bare å lære ham å skjerpe klørne i en spesiell plass.
Hvordan lære en katt å Claw slipesteiner for katter?

 Regel # 1


 Sett skrape nærheten av stedet der katten som brukes til å gjøre. For eksempel, om en sofa eller stol. Du kan også tilpasse kohtedranku veggen. Bringe de nye katt tilbehør og sette labbene på den. Snarere klør zacheplyatsya for vev og kattunge prøver å trekke dem. Læringsprosessen er startet.

 Regel # 2


 Hvis du legger merke til om sofaen eller pus tapet for hans kjærlighet, ta kattungen opp og otruhayte, men ikke veldig alvorlig. Så pet skrape hans forbena og sette på henne. Hvis kattungen begynner å kvesse klørne på den, prise ham og behandle noe deilig. Vegger på tid kan dekke paneler til kattungen ikke har tilgang til dem.

 Regel # 3


 Metoden for "gulrot og stokk". Skjerpe klør på skrape - ros og stryke, gnager på sine vanlige stedene - skjenne og straffe. Kattunge forstå denne kontrasten og godta regler. Det er bedre hvis du lære kattungen ordre fra barndommen. Voksen katt vant til å gjøre hva den vil, er det vanskelig å avvenne fra det. Men også.

 Regel # 4


 Våt dusj - den mest alvorlige straff! Vedta spesiell spray og sprute vann pet når du ser det for en morsom opplevelse - stripping din sofa eller stol. Dette hard straff for en kattunge å bli involvert er ikke nødvendig, fordi vannet - er det verste som kan tenke seg en katt. Metoden for sjelen noen ganger trenger å søke.

 Regel # 5


 Hvis dine forsøk var mislykket, og kattungen fortsatt fortsetter å skjerpe klørne, behandle områder hvor du ikke trenger å skjerpe klørne, eteriske oljer av sitron eller appelsin duft. De lukter katter ikke liker. Du kan også bruke eddik. Sin lukt er også skremmer bort katter. Dette vil raskt avvenne katten fra dette stedet. Kihtetochyla prosessen bør vendelrot. Sin lukt heller liker katter. Hun raskt blitt en favoritt tidsfordriv for ditt kjæledyr.
Hvordan lære en katt å Claw slipesteiner for katter?

 Kjøpe skrape kjæledyret ditt kan være i en hvilken som helst dyrebutikk eller hypermarkeder, avdeling av dyr. Du kan kjøpe mer kohtetochek og sette dem på forskjellige steder i huset eller leiligheten. Du kan i tillegg ta kontakt med en dyrebutikk om "hvordan å trene en kattunge skrape" selger. Du kan bli tilbudt en spesiell løsning som tiltrekker katter som trenger en enhet for smørepunkter klør. Ikke frata kjæledyret muligheter til å skjerpe klørne. Det er ikke bare et innfall kattunger, det er mulig razvevat musklene i dyret. Lykke til og tålmodighet deg!  
 Persisk katt - unike dyr at du vil være en sann venn og ledsager, skånsom og domosedlyvыe, de med stor kjærlighet og hengivenhet er til sine eiere.
 Til tross for alle fordommer som hjemme for å holde den persiske katten er ekstremt frustrerende fordi stadig må løpe med en støvsuger og en fille plukke kjedelig lo, de er en av de mest populære katteraser.
 Perserne, en av de få helt bundet til sine hjem, er de ikke tilpasset seg livet på gata, som på grunn av sin historiske opprinnelse som har helt mistet evnen til å jakte og forsvare sitt territorium fra andre katter.
Hvordan å behandle persisk katt eller en katt?

 Hva å skjule, persere - er denne rasen av katt som trenger konstant omsorg og menneskelig oppmerksomhet. Dette er hjemmet og man kan også si flegmatisk rase, snarere enn overdreven gå utendørs eller leker med en bue, persisk katt bedre få litt søvn fredelig på sofaen eller på din favoritt sted.
 Men likevel, disse kattene trenger konstant omsorg og tilstedeværelse av vertene, hvis du er en travel person og du nesten aldri er ledig tid, denne rasen er definitivt ikke noe for deg. Disse skjønnhetene kan leve opp til 20 år med riktig stell og er virkelige familiemedlemmer.
 På hvordan å ta vare på disse kattene, vi beskrive senere, men for tidlig kjent med historien om sin opprinnelse, som fullt ut forklarer deres uvanlig art.

 History of opprinnelse


 Det antas at dette er en av de eldste langhårede raser, som ble stamfar til en stor villkatt, Manuli. Ekstern likheten mellom disse to vesener nesten helt borte, persiske kattene var mindre elegant og grasiøs, ble den eneste for dem arvet fra hans store forfedre, er det en lang frakk.
Hvordan å behandle persisk katt eller en katt?

 Denne visningen, som vi pleide å kalle i dag som persisk katt ble oppdrettet av amerikanske oppdrettere selv i XX århundre, forresten, det er da perserne kjøpte sin viktigste funksjon - den hvelvet oppstoppernese.
 Det antas at i Europa perserkatter først kom gjennom alene Peter Della Valle, som brakte dem til paven i XVII århundre. Århundre senere perserne var i Frankrike, og senere - i England, der de har stor glede ble fortynnet dronning Victoria.
 I England, mottok disse dyrene mest utbredt, spesielt deres forgudet person av edle blod, er disse skjønnhetene ofte presentert som en gave, og bringer perserne har alltid økt oppmerksomhet og omsorg fra sine eiere.

 Naturen og vaner


 Ikke rart Perser hemmelighet kalt kongelige dyr, dette faktum svært tydelig gjenspeiles i deres standard oppførsel og karakter, diskret, intelligente og ganske intelligente dyr.
 Lydig, men bare hvis de avtale med siden barndommen, som søvn og nok en gang ikke å flytte, til tross for sin ganske muskuløs og sterk kropp. De faktisk lære de grunnleggende reglene for oppførsel i hjemmet, perserne er stor for leiligheten livsvilkår, men ligge på plenen med friskt gress, og heller ikke nekte.
Hvordan å behandle persisk katt eller en katt?

 Til tross for sin luksuriøse utseende, persere heller beskjedne og rolige, spør om de vil ha noe, de vil ikke avgi stemme (som er sjelden) og bare sitte ved siden av deg å trekke oppmerksomhet til seg selv.
 Det er festet til huset og dets eiere, kommer godt overens med hunder og andre dyr, hvis du har en papegøye, ikke bekymre deg, vil persisk katt ikke jakte på ham, selv om han er flyr fritt utenfor cellen. Noen ganger er disse rolig og boltre seg som kongelige, så ikke frata deg gleden av å spille med kjæledyret ditt.

 Mat og pleie


 En av de karakteristiske trekk ved denne rasen er deres lang og luksuriøse ull, som er en rekke nyanser og farger: hvit, krem, rød, svart, røykfylt og blandede varianter.
 Hvis du ser på foto bryster, er det nesten alltid avbildet med vakre luksuriøse silkeaktig, skimrende og stelt pels, som det sømmer seg en ekte representant for rasen.
Hvordan å behandle persisk katt eller en katt?

 For å holde tritt med kjæledyret ditt, alltid ha kam og bade, og å gjøre det med overraskende regularitet med spesialverktøy. Perserne forholder seg forskjellig til denne prosedyren: noen som liker å gre, og noen motstår og biter ved synet av en børste. For å minimere dyrene spennings venne ham til denne prosedyren siden barndommen.
 For en anstendig utseende av kjæledyret ditt, er det nødvendig å gre ut hver dag i 15 minutter, bruk en spesiell børste med stål, men ikke skarpe tenner.

 Hvis du ikke gjør denne prosedyren regelmessig, zib'yetsya ull katt raskt og begynne å koagulere i matter som ikke lenger er kam, og vil bare kutte det er veldig frustrerende.
 Hvordan bade Persia: bare en gang per måned, mens du bruker sjampo som er laget spesielt for katter. Fremgangsmåten er enkel: i en liten kum bære flere namыlyvanyy etter hver av dem må skylle pels. Hoved sikker på at det ikke kommer vann i ørene og øynene til dyret.
Hvordan å behandle persisk katt eller en katt?

 Makt persiske tetrapods er ikke mye forskjellig fra annen makt, det eneste verdt å merke seg: tilstedeværelsen av mottakelighet for overspising fordi dyrene er ofte opp i vekt. Voksen katt nok til å mate 3 ganger om dagen, hvor hoveddelen av kostholdet bør være protein (ca 40%).
 De kan få det med magert kjøtt, egg, ost, fisk (helst marine). Dessuten må kostholdet være tilstede grønnsaker og kornprodukter inneholder karbohydrater.

 Etter


 Hvis du planlegger for din favoritt avkom, er det best å utsette henne kastrering prosedyre (for katter) eller sterilisering (for katter). Disse enkle operasjoner vil avlaste disse hodepine deg og ditt kjæledyr fysiologiske og psykologiske problemer.
Hvordan å behandle persisk katt eller en katt?

 Perser bedre utsette denne prosedyren, i alderen 7 til 10 måneder, i løpet av denne perioden hele prosessen vil være den mest smertefritt.
 Kastrerte og steriliserte dyr er mindre aggressive, liker ikke "konserter" om natten på jakt etter en make, de markere territorium, og dessuten har de redusert risikoen for kjønnsorganer.

 Utdanning


 Perserne er utsatt for utdanning og god opplæring enkel: siden barndommen kattunge skal vise hvem som er sjefen og lære ordet forbudet. Hvis kjæledyret gjør noe galt, må du osech bestemt ord, for eksempel "Du kan ikke! "" Bricy! "Og følge prosessen lett slår hendene eller på noen overflate.
 I Persia er et vanlig problem med fedme, de vet ikke hvilke tiltak så ofte klag kanyuchat mat fra sine eiere når de sitter ved bordet. For å unngå slike situasjoner og beseire denne vanen, er det nødvendig å lære en katt å spise en halv time før du skal spise lunsj eller middag.  
Яндекс.Метрика