Morsom og søt katt med stubby ben alltid føre til allmenn interesse og nysgjerrighet, som for å kjenne dem bedre, disse dyrene også raskt mestret din smak. Smart og smidig, alltid aktiv og munter, kan de være en god følgesvenn og venn for din familie.
Hvordan ta vare på en uvanlig rase Munchkin?

 Denne fantastiske rasen av katter som kan virke spennende etablering av genteknologi, har blitt en egendefinert utseende takket flammer av Mother Nature-naturvitenskapelige mutasjoner.
 De viktigste kjennetegn ved disse barna - det er overraskende korte ben, som Munchkin, derimot, styres ikke verre enn normal katt med en standard lengde på lemmer.

 Det antas at dette er en relativt ung type katter, som stammer fra USA, Louisiana. Det var der, i 1983, en kvinne som heter Sandra funnet tilsynelatende vanlig svart og hvit katt, men likevel var det ikke vanlig: det kjennetegnet korte ben.
 Sandra skrev av denne funksjonen på en vanskelig barnesykdommer, og katter, men hva var hennes overraskelse når avkommet av ikke-standard pet også arvet denne fantastiske funksjonen.
Hvordan ta vare på en uvanlig rase Munchkin?

 Det antas at dette historiske faktum var grunnlaget for dannelsen av en ny type katter, som senere fikk navnet Munchkin. Etter oppdagelsen av denne arten har vært mange studier, men noen sykdommer eller misdannelser som kan påvirke en slik uvanlig utseende katter ble funnet.
 Dette tyder på at Munchkin - helt friske og sterke hunder som er aktivt avlet og overgrodd med ny og uvanlig farge og underarter.
 Til tross for at de er noen ganger sammenlignet med en taxi, de har ikke noen problemer med ryggraden, Munchkin har nøyaktig samme skjelett, som andre katter, de noen ganger enda mer fleksibelt og raskere enn du kan forestille deg.
 Av og eksperter diskuterte mulig problem lordose, en tilstand der svekket tilbake muskler og ryggrad til skulderbladene, begynner å falle, noe som resulterer i alvorlige skader på indre organer. Imidlertid har tallrike studier på dette området ikke vist tilkoblings arter av sykdom, som lordose kan oppstå i manchkynov nøyaktig den samme som i normale katter.

 Karakter


 Ifølge historien til denne rasen, den første Munchkin katt rasen var ganske vilt og forsiktig mot mennesker sannsynligvis det ble knyttet til miljøet. I dag er snill, morsom og svært unike kjæledyr som kan skryte en overflod av funksjoner karakteristisk for denne rasen eksklusivt.
Hvordan ta vare på en uvanlig rase Munchkin?

 For eksempel, katt og skatt - et flott alternativ for de som liker å reise mye, fordi Munchkin katt er mye lettere å tolerere andre kryssinger og lett å venne seg til den nye plasseringen. Som de lykkelige eiere av slike dyr, Munchkin veldig trofaste og lojale kjæledyr som er sterkt knyttet til alle medlemmer av familien.
 På grunn av den ettergivende natur, katter får sammen perfekt taxi med barn tåle å spille med dem, med den, kan du ikke være redd for at noen ripe eller bite. Disse kattene kommer godt overens med andre kjæledyr, men tror ikke at de ikke er i stand til å klare seg selv når behovet oppstår.
 Munchkin godt vant til leiekontrakten, som en tur i frisk luft, så flott for single mennesker, der det er en ekstra mulighet til å gå og få en sann venn.
Hvordan ta vare på en uvanlig rase Munchkin?

 Et annet karakteristisk for denne rasen av katter - de elsker å ta denne posisjonen "Kangaroo" - roll i en vertikal posisjon, holde på bakbeina og halen og foran pidtyskaty seg selv, akkurat som surikaty eller kenguru.
 Mange eiere av katter taxi oppmerksom på at dette er en veldig smart og smidig dyr, til tross for sine korte ben, kjører de fort og hoppe høyt uten at det går katter med standard lemmer.
 Som bare går til dem er veldig morsomt å se på følgende tailed spill eller hyperaktivitet - en nytelse. Noen medlemmer av denne arten er veldig nysgjerrige, de liker å samle små, som dem, pyntegjenstander eller annet sted i et bortgjemt sted, og hadde en god nahratysya dem.
 Hvis du ikke ønsker å avsløre tap under en sofa eller stol, er det best å dekke dem i skap eller hyller hvor Munchkin ikke kan nå dem.

 Hvordan ta vare?


 Faktisk er deres omsorg forskjellig fra andre katter bryr seg: pelskledde representanter konsekvent kam, fortrinnsvis minst to ganger i uken til håret så skinnende og ikke rullet inn matter.
 Korthåret katt nok å gre en ganger i uken for å fjerne klatret ned. Som med alle representanter for katten, de trenger riktig og balansert kosthold, helst naturlig.
Hvordan ta vare på en uvanlig rase Munchkin?

 Munchkin katter er veldig rent, de elsker øses forsiktig opp all sin "business", så de trenger å gi et toalett med høye støtfangere fylt med spesialsand. Egnede også stengt typer kattesand.
 Pass på å ta vare på å kjøpe Claw slipesteiner for katter, gjerne, både horisontalt og vertikalt, slik at de vil strekke godt og møblene vil forbli intakt.

 Kattunger og voksne katter av denne rasen elsker å spille, bør de være minst noen små leker, mus eller baller, helst myk slik at de kan bruke dem i tennene.

 Fortynning


 Ikke alle vet at rasen manchkynov kan bare være spesiell ordning, er det nødvendig å krysse et par der en av foreldrene rasestandarden representant, og den andre - har lange lemmer.
 Hvis begge foreldrene er kortbeint, mesteparten av kullet går svake og syke, og en fjerdedel av kattunger og helt savner muligheten til å overleve.

 I dag fjerner aktivt en rekke hybrid katter, kan de fleste medlemmer av som sees på bildet på internett: cat-cab krysset perserne, Siamese, sfinkser og andre medlemmer av katten, noe som resulterer i formasjon og flere nye underarter manchkynov.
 Før du kjøper et kjæledyr bør finne sin stamtavle fordi, i utgangspunktet, fra hennes vil avhenge av prisen på en kattunge. I planteskoler de ofte delt inn i tre hovedgrupper: for hjem, utstilling og enkeltpersoner for avl.
 Som de som har temmet.  
 Ilder - veldig morsomme dyr. Hvis du har besluttet å ta dette dyret, så å begynne å lære særegenheter vare på ham.

 Ilder: funksjoner, karakter og livsstil


 Generelt, alle ildere er små rovdyr, som i sitt naturlige habitat bor i huler. Og det er grunnen til at et slikt dyr i alle forhold vil vise interesse for ulike hullene.
 Alle ildere er veldig interessant, så kjæledyret ditt vil inspisere alle nye og ukjente, og noen ganger ikke bare å undersøke, men prøv å snakke og prøve å se hva som er inni. Disse dyrene er svært mobile og aktive, de kan bare ikke sitte på ett sted. Liv fritte et gjennomsnitt på 7 til 9 år.
Hvordan bør jeg ta vare på min ferreting?

 Angående livsstil, kan ilderen sove ca 12-14 timer i døgnet, men under våkenhet er utrolig aktiv. Dette dyret motsette foretrekker ensomhet og aktivt samhandler med sine brødre eller mennesker.
 Derfor tamme dyr vennlig nok, ikke redd for mennesker og morsomt å snakke med ham. Men dyr oppvokst på gårder kan være aggressiv. Du må være villig til å vie sin venn noen timer en dag, ellers kjæledyret vil finne noe å gjøre, men det er lite sannsynlig at du vil like den. Nødvendig mobile spill og hengivenhet.
 Barna er også dyr komme sammen, som med andre dyr. Men noen vaner kan være ubehagelig og med farlig. Først, ildere elsker å hoppe og snike og hund eller katt kan tolke dette som en trussel og angrep. For det andre kan ildere ofte i spillet biter av hverandre, og det samme gjøres med barnet, noe som fikk ham smerte. Så ikke la dyret alene med andre dyr eller røyk.
 Misnøye pet vil vise en susing og hyggelig følelser kan være ledsaget av buldrende.

 Hold deg hjemme


Hvordan bør jeg ta vare på min ferreting?

 Hjem ilder vil bli ganske føler deg komfortabel i leiligheten og et hus. Likevel er det noen regler som må for sikkerhet og riktig utvikling av dyret. Her er de viktigste punktene:
 •  Lukke alle ventiler og åpninger (møbler, hvitevarer og tak). Som nevnt, ildere viser genuin interesse for dem og kan bli skadet eller sitter fast.

 •  Alle ildere - en sparsommelig dyr som kan gjøre cacher og lagre leker eller mat. Men det er bedre å velge et kjæledyr for nook, og andre steder egnet for lagring av noe nær. Deretter kan du fjerne bortskjemt mat og unngå ubehagelig lukt som kommer fra det.

 •  Alltid stramt (bedre å låse) lukke døren til badet og kjøkkenet. Hvis de er åpne, kan dyret komme inn i rommet og gjøre det en reell massakre. Hvis en elev bestemmer seg for å etterforske toalettet eller smak sjampo, kan det føre til døden.

 •  Fjern alle stueplanter i utilgjengelige steder. Ilder vil definitivt grave jorden og å avvenne ham fra dette umulig.

 •  Lukk alltid en dør, men gjøre det veldig forsiktig, som ildere er svært livlig og livlig.

 •  Cage


   Hvis du bestemmer deg for å holde dyret i et bur, bør det være nok plass for bevegelse og spill. Optimale størrelsen på kjæledyret bolig slik lengde ikke mindre enn en meter, bredde ikke mindre enn 50 inches og høyde på 80 centimeter.
   I cellen må nødvendigvis være kull som dyret kan sove eller slappe av. Det er også ønskelig å tilveiebringe et hus eller en bortgjemt sted. Og, kan du henge noe som en hengekøye.

   Vanligvis celler skaffe valgfritt, hvis du vil kan du velge kjæledyr rom eller tillate ham å fri livsstil og gå rundt i leiligheten. Men hvis du ikke er hjemme, så i mangel av bedre lås ilder i bur, så det kan bokstavelig talt snu alt opp ned.

   Skuffen


   Optimal toalett ilder - en katt skuffen. Disse dyrene er ganske smart fordi vant til toalettet raskt. Ved første må du hele tiden se på kjæledyr. Hvis han begynner eim, finne et sted umiddelbart plante den i skuffen.
   Hvis dyret "savnet", deretter sette ting dynket i urin i toalettet å fritte innså stedet tildelt for innsamling formål. Fyll skuffen kan sagflis, revet aviser eller spesiell filler. Forresten, ildere utålmodig og vil ikke slippe gjennom leiligheten til skuffen, så det er best å plassere en i hvert rom.

   Funksjoner omsorg


  Hvordan bør jeg ta vare på min ferreting?

   Hvordan ta vare på min ferreting? Det er det den omsorgen du trenger slike dyr:
 •  Brettet må være rengjort hver dag, og fortrinnsvis etter hver tømming av blæren eller tarmen dyr.

 •  Kullet bør skiftes hver uke, fordi det kan komme fra lukt.

 •  Hver to eller tre uker bør trimme kjæledyret klør, da dette kan forstyrre eller forårsake skade (for eksempel hvis dyret er fanget i en storm, kan det utløse en forvridning eller tap kohotka). Å utføre denne prosedyren er bedre å bruke en spesiell tsyptsi. Skjær av den delen bør Claw, som er under den røde vein - en blodåre. Det er bedre å trekke seg fra denne vene flere millimeter. Ved skader på blodårer og nerveender kan begynne blødninger og smerter oppstår. Denne prosedyren er ikke veldig hyggelig, så slå bort et dyr, for eksempel smøre magen med noe velsmakende.

 •  Hver 2-4 uker å gjøre rengjøring ører. Det er bedre å gjøre det mens du sover kjæledyr. Bruk en ren bomullspinner dynket i hydrogenperoksid eller steril vaselin olje. Rene ører, ikke påvirker øregangen.

 •  Bading mange Horka glede, men andre ikke liker det. Ikke bade dyret mer enn en gang i måneden, kan det provosere ubehagelig lukt (etter kontakt med vann talgkjertler som produserer duftende hemmelighet begynner å jobbe). Bruk spesielle sjampoer. Det er bedre å bade en ilder i en bøtte eller vask, men hvis han liker å svømme, markere et bad, men sørg for å utstyre øya ferie (det kan være enkle bøtte). Og ikke la pet en, se opp for hans sikkerhet. Etter inngrepet, tørk forsiktig kjæledyr. Hvis han gjør motstand, legg den i en boks med høye sider og legg et håndkle på bunnen. Gi en avstemming for å få meg opp.

 •  Reproduksjon


   Vanligvis modne individer reprodusere 1-2 ganger i året. Menn i slike perioder markere territorium og hunner mye nervøs (kjent med dødsfall). Så hvis du har tenkt til avl, den beste mannlige kastrert og sterilisert tispe.
  Hvordan bør jeg ta vare på min ferreting?

   Helse


   Dyr lider også, som alle andre dyr. Det er derfor en gang eller bedre to ganger i året for å vise din firbente venn veterinæren, det vil tiden for å identifisere og løse problemer og unngå alvorlige sykdommer. Gå til legen er nødvendig og hvis forverring av kjæledyr.

   Hvordan og hva du skal mate?


   Mat ilder bør være spesiell. Disse dyrene - rovdyr, så de trenger bare kjøtt. Her er hva menyen kan inkludere pet:
 •  spesiell tørr mat premie;

 •  rått kjøtt og innmat (bare den høyeste kvalitet og frisk);

 •  grøt med kjøtt og bearbeidede produkter fra ulike frokostblandinger;

 •  som behandler kan tilby frukt eller grønnsaker (unntatt sitrusfrukter og bitre grønnsaker og poteter).

 •  Unge ildere matet 3 ganger om dagen, voksne - og to barn - 4. Unngå krydret, søte, salte og syltet mat, lettere mat. Sørg for at området på tilgang har alltid vært vann.

   Underholdning


   Kjøpe kjæledyr leketøy eller zmaystruyete sine egne. Ildere som bokser, rasler og ustemte ting filler.

   Walking


  Hvordan bør jeg ta vare på min ferreting?

   Gå med en voksen ferreting mulig og nødvendig, men ikke i varmen og ikke i slaps, og ikke fra sykdom. Ideer bør være forberedt pet går forhånd siden høsten tur i kjøligere vær. Unngå hypotermi (Du kan holde teppet) og overoppheting.

   Kjøp ilder


   Kjøp fritte bedre i påviste oppdrettere. Hvor mye er et slikt dyr? Fra 3 til 15 tusen rubler. Det avhenger av fargen, ytelse og stamtavle.
   Vedta dette morsomt kjæledyr og ta vare på det riktig!  
  Яндекс.Метрика